Εσύ θα περιμένεις να μαζέψω το μαλλί
Παράθεση:
Σχόλιο # 139 από dimitriis66εγω περιμενω ακομη ομως τι να φορεσω στην παραλια . να επιληφθεις του θεματος ΑΜΕΣΑ!!!
στον άλλον δώσανε γάιδαρο και τον έψαχνε στα δόντια!!!
στην παραλία φοράς, υποθέτω, κάτι που σε καλύπτει από τη μέση μέχρι τουλάχιστον το μέσο των μηρών!
Ρώτα και τις άλλες!Ο καθένας με τα φετίχ τού Θεού
Παράθεση:
Σχόλιο # 144 από kristina-kristina
Όλα παίζουν - ηλικία, περιπτώσεις, σώμα , χρήματα και μεγαλύτερη σημασία έχει αν μπορούμε να συνδυάζουμε τα ρούχα μας έτσι οστό να φαινόμαστε όμορφα. Εγώ δεν βάζω μηνη, ούτε καυτό σορτσάκι, όμως το χειμώνα μια κοντή φούστα με χοντρό καλτσόν είναι το αγαπημένο μου. Για τους άνδρες είναι πολύ πιο- εύκολα. Αν δεν έχουν πολλά κυλα παραπάνω όλα τους πανε...εγω παντός προσέχω τα παπούτσια τους χαχα! Τα ρούχα πρέπει να είναι βολικά και κατάλληλα για την περίπτωση. Εγώ νομίζω ότι έχουν ηλικία
Για άντρες αυτό ,όχι τα κολλητά που διαγράφονται ολα
Παράθεση:
Σχόλιο # 140 από ZHLIASOY
Στυλιστρια για βοηθα εδω το Δημητρη δεν ξερει πως να βγει στην παραλια.Για ριξε κ καμια ιδεα μαγιο ...Εχω μεγαλο πελατολογιο σε κουραζω αλλα για το θεμα ρε γαμ@το!!!
Ενώ για σένα κάτι τέτοιο,αν όμως θέλεις κόκκινη μου το λες
Παράθεση:
Στυλιστρια για βοηθα εδω το Δημητρη δεν ξερει πως να βγει στην παραλια.Για ριξε κ καμια ιδεα μαγιο ...Εχω μεγαλο πελατολογιο σε κουραζω αλλα για το θεμα ρε γαμ@το!!!
Δεν θα έλεγα πως τα χρήματα παίζουν ρόλο. Αρκεί να ψάχνεις και βρίσκεις ωραιότατα ρούχα και με χαμηλές τιμές. Αρκεί βέβαια να ταιριάζουν στο σώμα.
Παράθεση:τ
Σχόλιο # 144 από kristina-kristina
Όλα παίζουν - ηλικία, περιπτώσεις, σώμα , χρήματα και μεγαλύτερη σημασία έχει αν μπορούμε να συνδυάζουμε τα ρούχα μας έτσι οστό να φαινόμαστε όμορφα. Εγώ δεν βάζω μηνη, ούτε καυτό σορτσάκι, όμως το χειμώνα μια κοντή φούστα με χοντρό καλτσόν είναι το αγαπημένο μου. Για τους άνδρες είναι πολύ πιο- εύκολα. Αν δεν έχουν πολλά κυλα παραπάνω όλα τους πανε...εγω παντός προσέχω τα παπούτσια τους χαχα! Τα ρούχα πρέπει να είναι βολικά και κατάλληλα για την περίπτωση. Εγώ νομίζω ότι έχουν ηλικία
Αυτός ας περιμένει λίγο. Στέλνω πρώτα εσενα.Νομιζω θα σου αρεσει
Παράθεση:
Πες και για μενα ντε, που θελω ενα ολοσωμο με ραντες και πουα!!!
Παράθεση:
Βλεπετε η στυλιστρια κουραζετε μονη της μαζευει το μαλλι μονη της πλεκει μονη της ετοιμαζει την κολεξιον ..εχε υπομονη
Παράθεση:
Σχόλιο # 141 από MaxitriaΕσύ θα περιμένεις να μαζέψω το μαλλί
Αρχισατε παλι? Τι να πω...
Παράθεση:
καρόλου ντυλ και προξένου κορομηλά, άντε και μέχρι μητροπόλεως
Σχόλιο # 142 από Manzarecστον άλλον δώσανε γάιδαρο και τον έψαχνε στα δόντια!!!
Παράθεση:
Καλη μου φοραω μπικινι βρες κατι αναλογο
Παράθεση:
Σχόλιο # 147 από MilaraiΕνώ για σένα κάτι τέτοιο,αν όμως θέλεις κόκκινη μου το λες
Έλα ,έχω και για εσενα
Παράθεση:
Σχόλιο # 150 από EnikosΠες και για μενα ντε, που θελω ενα ολοσωμο με ραντες και πουα!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 154 από MaxitriaΈλα ,έχω και για εσενα
Ωραιότατο ,αλλά αυτοί τι παριστάνουν,τον Ερμή του Πραξιτέλους;
Παράθεση:
Σχόλιο # 154 από MaxitriaΈλα ,έχω και για εσενα
Αντιθέτως εμείς ψάχνουμε μην έχετε καμία κουφαλα
Παράθεση:
Παράθεση:
το θεμα ειναι να μη κανεις τα ρουχα να ντρεπονται να φορεθουν πανω σου
Παράθεση:
Εχουν ηλικια τα ρουχα?
Σχόλιο # 1 από ZHLIASOYΚαλησπερα κοσμε!
Πιστευετε πως τα ρουχα εχουν ηλικια?Δλδ οταν περναμε σε καθε δεκαετια πρεπει να αλλαζουμε κ το στυλ ντυσιματος μας?Πιστευετε οτι στην ηλικια των 50+ δεν μπορει μια γυναικα να φορεσει μινι σορτς κ τα κλπ?(Κ βασικα εννοω μια καλιγραμη) .ενας αντρας δλδ ενα σκισμενο παντελονι σκουλαρικι η τατοο?Γενικα τι πιστευετε για γυναικα η αντρα μετα τα σαραντα? Μπορει να το υποστηριξει η οχι?
Τα παιδεία παιζει
Παράθεση:f
Σχόλιο # 156 από Milarai
Ωραιότατο ,αλλά αυτοί τι παριστάνουν,τον Ερμή του Πραξιτέλους;
αν ειναι ετσι φυσικα και περιμενω...προηγουνται οι κυριες!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 149 από MaxitriaΑυτός ας περιμένει λίγο. Στέλνω πρώτα εσενα.Νομιζω θα σου αρεσει
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media