Οχου τα πουλάκια μου,καλέ τι χαριτωμένα παιδιά είν τούτα;
Παράθεση:
Σχόλιο # 154 από MaxitriaΈλα ,έχω και για εσενα
Όταν λες κουφάλα; Έχει ξες πολλές ερμηνειες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 157 από MilaraiΑντιθέτως εμείς ψάχνουμε μην έχετε καμία κουφαλα
Αχ εσύ αχ!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 150 από EnikosΠες και για μενα ντε, που θελω ενα ολοσωμο με ραντες και πουα!!!
Χαχα, γιόγκα κανεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 141 από MaxitriaΕσύ θα περιμένεις να μαζέψω το μαλλί
Σουρια μουυυ ηρθεςςς
Επιτελους θα γελασει το χειλακι μας
Παράθεση:
Σχόλιο # 161 από SouryaΟχου τα πουλάκια μου,καλέ τι χαριτωμένα παιδιά είν τούτα;
Το λοιπόν που λέτε μου αρέσουν οι ευγενικοί αντρες
Παράθεση:
Σχόλιο # 160 από dimitriis66αν ειναι ετσι φυσικα και περιμενω...προηγουνται οι κυριες!!!
Όχι ξάπλωσα τανασκελα γιατι πονάει η μεση
Παράθεση:
Σχόλιο # 164 από SouryaΧαχα, γιόγκα κανεις
θ' αρχινήσεις να βγένεις ...?
πρώτη έξοδος καλιφόρνια, κοντά στο ντένβερ
Παράθεση:
Σχόλιο # 162 από SouryaΌταν λες κουφάλα; Έχει ξες πολλές ερμηνειες...
Πάντως ώρες,ώρες σοβαρευω. Λοιπόν κορίτσι ,γιόγκα γέλιου για σωματική και ψυχική υγεία. Άσε το πήδημα της τίγρης και τα ακροβατικά για νεώτερους.
Άσε Γιωργάκη αν θέλουμε σεισμούς έχουμε κι εδώ πουλάκι μου. Που να τρέχω τώρα γριά γυναίκα;
Παράθεση:
Σχόλιο # 168 από giorgos170θ' αρχινήσεις να βγένεις ...?
πρώτη έξοδος καλιφόρνια, κοντά στο ντένβερ
Καλημερα παιδακια και καλό μηνα
Καλημερα Ζήλια και σε όλους καλο καλοκαιρακι
Τι έγινε τελείωσαν τα δείγματα; Άρχισαν οι εκπτώσεις για αυτό;
Όχι και γριά τέτοια γυναίκα, τι να πω και εγώ τότε;
Σχόλιο # 170 από Sourya
Άσε Γιωργάκη αν θέλουμε σεισμούς έχουμε κι εδώ πουλάκι μου. Που να τρέχω τώρα γριά γυναίκα;
Παράθεση:
Σχόλιο # 110 από achinosη πιο παλιά αφροδίτη που έχει βρεθεί.
Κ σημειωτέον ότι εκείνο τον καιρό ήταν όλοι πέτσες κ κόκαλα κ όταν έφτανε κανείς ζωντανός στα 25
ήταν γέρος.
Δλδ δεν υπήρχε καμιά θροφαντή κοκκώνα σαν αυτό το ειδώλιο κ κατά μια έννοια ήταν κ ο τοτινός άθρωπος θύμα της εικόνας όπως είμαστε σήμερα κ μεις.![]()
Θυμήθηκα το χαρέμι του σάχη της Περσίας
Νασρεντίν, με τα τριχωτά αγριωπά κορίτσια
που έκαιγαν καρδιές!
τι διαολεμένα όμορφος άνθρωπος που είσαι ρε αχινέ ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από achinosΈχω πρόβλημα με τα ρούχα.
Τόσο μεγάλο πρόβλημα που θα μπορούσα να γίνω σχεδιάστρια μόδας.
Οσο για την ηλικία τους, έχω κρατήσει ρούχα πάνω από 50ετία, σαν το κρασί κ το δέρμα, αν είναι καλά, ο χρόνος κ η χρήση μόνο να τα πλουτίσει μπορεί.
Τα τελευταία χρόνια έχω μόνο ρούχα από ανακύκλωση, θυμάμαι έτσι τις αγαπημένες μου φίλες, που έφαγαν κ μεγάλωσε λίγο το μπούστο τους κ όλη την αγάπη που είχαν στο ρούχο τους μου την έδωσαν για να ζήσει λίγο παραπάνω... έρωτας!!!
Κριστιν, όταν φτάσουμε τα 70 κ κάνεις μπραζιλ πάρτυ, να με φωνάξεις πλιιιζζζ.
Ούτε με τους πωπούς έχω θέμα, από τότε που άρχισα να προσέχω τους γυναικείους, έλαμψε ένα λαμπάκι μέσα στο μυαλό μου.
Ο πωπός λέει πολλά, πώς κοιμάται, πώς κάθεται, πώς κάνει σεξ, πώς σκέφτεται η γυναίκα. Πώς τρώει κ τι... αστείρευτη πηγή πληροφοριών.
Κ από τότε που άρχισα να κοιτάω, άρχισαν να μου αρέσουν κ αυτοί που δεν ήταν ωραίοι με την κλασσική έννοια, βρήκα δλδ σ αυτό το σημείο του σώματος, μια τόλμη, ένα θάρρος, μια αναίδεια κ κάτι το επαναστατικό που με εμπνέει γιατί είναι κάτι που αντιστέκεται.
Εχτός που είναι ένα βασικό στήριγμα ύπαρξης σ αυτόν τον κόσμο, πέρα απ τα πόδια που κ αυτά τα πρόσεξα πιο πολύ μετά, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θα σας πω άλλη φορά.![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 176 από ---tsilipirdoni---
τι διαολεμένα όμορφος άνθρωπος που είσαι ρε αχινέ ...
, Α ρε τσίλι... διαολεμένα κάτι είμαι αλλά δεν ξέρω τι, οι γνώμες διίστανται
κ ευτυχώς δλδ για να διαλέγω ό, τι θέλω
(τι θα γίνει; θα τ ανεβούμε εκείνο το βουνό πριν γίνουμε σάψαλα; )
Παράθεση:
Σχόλιο # 175 από Sivilla_I
Θυμήθηκα το χαρέμι του σάχη της Περσίας
Νασρεντίν, με τα τριχωτά αγριωπά κορίτσια
που έκαιγαν καρδιές!
τώρα φταίνε αυτοί που μετά τη μοναρχία περάσαν στην ισλαμική επανάσταση; φταίνε θα μου πεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 178 από achinos
τώρα φταίνε αυτοί που μετά τη μοναρχία περάσαν στην ισλαμική επανάσταση; φταίνε θα μου πεις...
Ε, έφταιξαν και οι συνήθεις φταίχτες της δύσης
και οι "πνευματικοί" τους καθοδηγητές που
ανέλαβαν το ποίμνιο να το γαλουχήσουν με σκοτάδι και μισογυνισμό
Όλα βάζουν το λιθαράκι τους (για να γίνεται τη σήμερον προβολή πχ της κοπέλας με τη μαντήλα της που οδηγεί ευτυχισμένη στην καρδιά του αραβικού κόσμου, ενω...άλλες περιμένουν απλά την εκτέλεσή τους στις φυλακές και κινδυνεύουν πιο πολύ να περάσουν στη λήθη και να μην ακουστούν ποτέ παρά απο το θάνατο)
(ενα απαυτά τα τριχωτά κορίτσια έκανε και κάτι φεμινιστικούς σαματάδες...είχε και τα μέσα...
a bit of history που λέει και μια άλλη σπασίκλα φίλη στο blog της -αν δεν το ξέρεις ήδη, ρίξτης μια ματιά, έχει όμορφο υλικό και είναι διαβασμένο κορίτσι Victoria Martinez
Παράθεση:
Σχόλιο # 179 από Sivilla_I
a bit of history που λέει και μια άλλη σπασίκλα φίλη στο blog της -αν δεν το ξέρεις ήδη, ρίξτης μια ματιά, έχει όμορφο υλικό και είναι διαβασμένο κορίτσι Victoria Martinez
e nai, ψάχνε-βρες έπεσα κ απάνω της.
λες για την Ismat al-Dawlah, τη φατμε χανουμ που προσπάθησε να περάσει τη χώρα στον σύγχρονο κόσμο εκείνα τα σκοτεινά χρόνια.
Κ τώρα το μόνο που γίνεται viral είναι το μουστάκι της κ όχι αυτά που κατάφερε τότε, μέσα από τα σπλάχνα της περσικής πατριαρχίας.
Κρίμα...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media