Αφτος, ο επαναστατης...ναι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από jane_do
Είναι ο ίδιος που είχε δηλώσει ότι δεν θα θυμάται κανένας το Σκοπιανό μετά από 10 χρόνια;
Με τον πολιτικό κρατούμενο γιο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από EnikosΑφτος, ο επαναστατης...ναι.
Σουρή μου εσύ! !!
Ο Γεώργιος ε ; όχι η δικιά μας η Σουρyα
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από jane_do
Σε λίγο θα γράψω και ποιήματα για αυτά.
Ε ναι,η μετενσάρκωσή του είμαι (τρομάρα μου ).
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από anassa_Σουρή μου εσύ! !!
Ο Γεώργιος ε ; όχι η δικιά μας η Σουρyα![]()
Ο πολιτικος κρατουμενος, μετα λυπης μου σε πληροφορω, οτι θα ειναι ο επομενος Πρωθ/ργος της χωρας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από jane_do
Με τον πολιτικό κρατούμενο γιο.
Ελα ελα μια χαρά πιστευω θα πας
γραψε κ δημοσίευσε εδω μερικα ... ( να γελασουμε λιγο κ μεις )να πάρεις την ώθηση για να εκδόσεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από jane_doΕ ναι,η μετενσάρκωσή του είμαι (τρομάρα μου
).
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Κούλης/Αλέξης, Αλέξης/Κούλης.
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από EnikosΟ πολιτικος κρατουμενος, μετα λυπης μου σε πληροφορω, οτι θα ειναι ο επομενος Πρωθ/ργος της χωρας...
Όταν μου έρθει η έμπνευση θα μοιραστώ μαζί σας τα αριστουργήματά μου...Με φειδώ οι ντομάτες και τα αυγά να είναι μελάτα περικαλώ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από anassa_Ελα ελα μια χαρά πιστευω θα πας
γραψε κ δημοσίευσε εδω μερικα ... ( να γελασουμε λιγο κ μεις )να πάρεις την ώθηση για να εκδόσεις
Εχεις υπ' οψιν σου τις πταιει, ετσι?...
Μην τα ξαναλεμε...τα λεγαμε και τοτε τον Γεναρη του 15, ναι?
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από jane_doΜπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Κούλης/Αλέξης, Αλέξης/Κούλης.
Ω ναι...θυμάμαι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από EnikosΕχεις υπ' οψιν σου τις πταιει, ετσι?...
Μην τα ξαναλεμε...τα λεγαμε και τοτε τον Γεναρη του 15, ναι?
Ποτε βλεπεις να γινονται εκλογες?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από jane_doΩ ναι...θυμάμαι...
Ναι αλλά εγώ έχω καλύτερο παραβάν. Και μη μου κλέψεις κακομοίρα μου την ιδεα
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από jane_doΚι εγώ με το πάμεγιαμπάνια!
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από EnikosΣωθηκες...
Τζενακι, ακου ενα νεο που εμαθα...
Ας κουτσομπολεψουμε λιγο, μεχρι να πιασει το μαλλιοτραβηγμα...
Ενας μεγαλος σταθμος, ειχε παρει πολλες συνεντευξεις απο τον αειμνηστο δρακουμελ. Σαν ορος ειχε τεθει το να δημοσιευτουν εναν χρονο μετα τον θανατο του. Αυτος επειδη ηλπιζε πως δεν θα πεθανει ποτε, ως τρισκαταρατος που ηταν, ελεγε διαφορα, με το σκεπτικο του..."ποτε δεν θα παιχτουν αυτα" και κενταγε...
Εκδοθηκε λοιπον μια συνεντευξη του και μεταξυ αλλων ελεγε και για την αναρχικη-ασυμβιβαστη φυση του...
Ειπε για επι Βασιλειας στην Ελλαδα, οταν ηταν νεος αυτος, οτι ειχε ερθει σε ρηξη με αυτο το κατεστημενο...
Για να δειξει την δυσαρεσκεια και την αγωνιστικοτητα-αντιδραση του προς τον οικο των Βαβαυρων, τι εκανε???...
Δεν εραψε ποτε Φρακο και σμοκιν!!!...
Νομιζω αυτη την περιοδο ειχε πεσει νεκρικη σιγη, σε ολον τον πλανητη...
Δεν γινονται αυτα καθε μερα η αντε...μια στον αιωνα...
Α για αυτον τον δρακουμελ ελεγες...;;
Η απαντηση μου δεν ισχυει...
Αν θες φράγκα πες στα ίσα ...
Γιατί νομιζεις πως εμένα δε μου αρέσει η ντοματοσαλατα κ αυγά τηγανητά μελατα με φετουλα βεβαίως βεβαίως ;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από jane_doΌταν μου έρθει η έμπνευση θα μοιραστώ μαζί σας τα αριστουργήματά μου...Με φειδώ οι ντομάτες και τα αυγά να είναι μελάτα περικαλώ.
Ναι βρε συ!
Ειναι η διεθνης ονομασια του!
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από Mindthegap-
Α για αυτον τον δρακουμελ ελεγες...;;
Η απαντηση μου δεν ισχυει...
Για φθινοπωροάνοιξη το κόβω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από EnikosΠοτε βλεπεις να γινονται εκλογες?...
Μα για ποια με πέρασες;;;
(Με 1000 είμαι εντάξει...για τα πρώτα έξοδα καλέ!)
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από anassa_
Αν θες φράγκα πες στα ίσα ...
Εγώ ποτέ δεν κλέβω τις ιδέες άλλων,εκτός αν είναι καλύτερες από τις δικές μου (δηλαδή σχεδόν πάντα).
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από SouryaΝαι αλλά εγώ έχω καλύτερο παραβάν. Και μη μου κλέψεις κακομοίρα μου την ιδεα
Καπως ετσι το βλεπω κι εγω, για τον εξης λογο...
Οι Αμερικανοι ποτε δεν τον ειδαν με καλο ματι, επειδη εγινε το καλυτερο τσιρακι της Μερκελ.
Ο καουμπους αφησε να διαρρευσει οτι η κυβερνηση της Ελλαδας θεωρειται πλεον δημαγωγικη...και επλεξε ενα εγκωμιο για το ζαβο το αλλο...
Στην ουσια επειδη ο καουμπους ταχει βαλει χοντρα με τους Γερμανους, θελει να γδαρει και τους περι αυτην...
Μην ξεχνας οτι τα πετρελαια της Αν. Μεσογειου ειναι το θεμα...στο οποιο θελουν να παρεισφρησουν τα Γερμανα, μεσω των Τουρκων...τα ξερει ο καουμπους αυτα...
Σε γενικες γραμμες αυτα, επι το ειδικοτερον θα ομιλησω εις ανυποπτον χρονον...
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από jane_do
Για φθινοπωροάνοιξη το κόβω...
Μα για πότε ο go back madame Merkel έγινε "ανοίξαμε και σας περιμένουμε"...Θαύμα θαύμα!
(Πλάκα πλάκα ο Τραμπαρίφας τους έχει κάνει όλους άνω-κάτω.)
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από EnikosΚαπως ετσι το βλεπω κι εγω, για τον εξης λογο...
Οι Αμερικανοι ποτε δεν τον ειδαν με καλο ματι, επειδη εγινε το καλυτερο τσιρακι της Μερκελ.
Ο καουμπους αφησε να διαρρευσει οτι η κυβερνηση της Ελλαδας θεωρειται πλεον δημαγωγικη...και επλεξε ενα εγκωμιο για το ζαβο το αλλο...
Στην ουσια επειδη ο καουμπους ταχει βαλει χοντρα με τους Γερμανους, θελει να γδαρει και τους περι αυτην...
Μην ξεχνας οτι τα πετρελαια της Αν. Μεσογειου ειναι το θεμα...στο οποιο θελουν να παρεισφρησουν τα Γερμανα, μεσω των Τουρκων...τα ξερει ο καουμπους αυτα...
Σε γενικες γραμμες αυτα, επι το ειδικοτερον θα ομιλησω εις ανυποπτον χρονον...
στα social media