Υπάρχει κάποιος -καποια που θα ήθελε να μπορεί να διαβάζει σκέψεις ;(Η εναλλακτική ερώτηση, ποιος θα αντεχε να διαβάζει σκέψεις
χαμογελάστε,, ξαναρχίζει η πολιτική στην ελλάδα ...
https://www.youtube.com/watch?v=T4chpyTIE5Qμπορούν να γεμίζουν, με χάρη, το χώρο, μέχρι του του ρυθμού των εξηκοστών τετάρτων ...
τώρα άν μπέρδεψαν το χασάπικο με το τσάμικο, είναι λόγω επιμέλειας (της φιγούρας)
Ο καθένας με τον πόνο του.
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από giorgos170χαμογελάστε,, ξαναρχίζει η πολιτική στην ελλάδα ...
https://www.youtube.com/watch?v=T4chpyTIE5Q
μπορούν να γεμίζουν, με χάρη, το χώρο, μέχρι του του ρυθμού των εξηκοστών τετάρτων ...
τώρα άν μπέρδεψαν το χασάπικο με το τσάμικο, είναι λόγω επιμέλειας (της φιγούρας)
Σουρια ειναι απο τις τοπ υπερδυναμεις!
Τί να μας πει και ο Χαρρυ Ποττερ με τον αορατο μανδυα του!?
Δεν με πολυκαιει να ξερω τί σκεφτονται οι αλλοι.
Ξερω τί σκεφτομαι εγω και αυτο μου αρκει.
Αλιμονο εαν δηλητηριαζομουν (και) με ξενες αρνητικες σκεψεις.
Θα ηθελα ως υπερδυναμη, να ξυπναω καθε μερα σε αλλο σωμα (γυναικείο ή αντρικο) και να ζω καθε φορα μια τελειως διαφορετικη ζωη.
Ειτε καλη ειτε οχι.
Και αυτο να γινεται κατα την διαρκεια ολης της ζωης μου.
Ειναι λιγο κριπι, αλλα με ελκυει σαν ιδεα.
Αν μπορουσα να διαβαζω σκεψεις...
Θα εψαχνα να βρω τροπο, να το κοψω αυτο το χουι...
Επειδη μου αρκει η κοσμαρα μου...
Με φανταζεσαι να μπορω να διαβασω την σκεψη του Τζοτζο?...
Δεν περιγραφω αλλο...
γυρισμένο σστις κατακκόμβες ...
Κι εμένα με ελκύει σαν ιδέα να ήμουν οπότε ήθελα αόρατη.Αλλα θα ήθελα να ξέρω τι σκέφτονται οι άλλοι για εμενα
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από _Bellezza_Σουρια ειναι απο τις τοπ υπερδυναμεις!
Τί να μας πει και ο Χαρρυ Ποττερ με τον αορατο μανδυα του!?
Δεν με πολυκαιει να ξερω τί σκεφτονται οι αλλοι.
Ξερω τί σκεφτομαι εγω και αυτο μου αρκει.
Αλιμονο εαν δηλητηριαζομουν (και) με ξενες αρνητικες σκεψεις.
Θα ηθελα ως υπερδυναμη, να ξυπναω καθε μερα σε αλλο σωμα (γυναικείο ή αντρικο) και να ζω καθε φορα μια τελειως διαφορετικη ζωη.
Ειτε καλη ειτε οχι.
Και αυτο να γινεται κατα την διαρκεια ολης της ζωης μου.
Ειναι λιγο κριπι, αλλα με ελκυει σαν ιδεα.
Καλά χούι δεν το λες,ούτε είν' κακό μερικές φορές το τονίζω.Οσο για τον τζόγο τι να καταλάβεις ,αυτός ζει σε έναν κόσμο ονειρικά πλασμενο
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από EnikosΑν μπορουσα να διαβαζω σκεψεις...
Θα εψαχνα να βρω τροπο, να το κοψω αυτο το χουι...
Επειδη μου αρκει η κοσμαρα μου...
Με φανταζεσαι να μπορω να διαβασω την σκεψη του Τζοτζο?...
Δεν περιγραφω αλλο...
Κι εγώ αυτό νομιζω
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από ZHLIASOY
Μπορω να διαβαζω σκεψεις..Αρκετα καλα μη σου πω...
Ε, δεν είμαστε τυφλοπόντικες!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από giorgos170γυρισμένο σστις κατακκόμβες ...
https://www.youtube.com/watch?v=HBn6V2CsW7Y
Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένοΤο κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο
Πρώτα, χρειάζομαι να εξασφαλίσω
τη σωστή και ηθική χρήση αυτών,
Ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι, δεν θα είμαστε ποτέ θαρρώ. Γιατί, ούτε και στις ίδιες τις δικές μας σκέψεις δεν κάνουμε σωστή χρήση πολλές φορές.
Αν ήμασταν έτοιμοι, δεν θα χρειαζόταν να το παίζουμε 'κατάσκοποι' και να γοητευόμαστε από την ιδέα. Γιατί αν γνώριζα πως οι σκέψεις μου θα 'πέσουν σε καλά χέρια',
θα τις έβγαζα πρώτος εγώ φάτσα φόρα.. όλες!
Μέχρι να γίνουμε έτοιμοι λοιπόν,
μην ενοχλεί τις σκέψεις μου κανείς. Τις φτάνει η δική μου η ενόχληση..
Και, ξέρεις κάτι φίλη μας;
Την ικανότητα αυτήν, την έχουμε ήδη, με τους ανθρώπους που εμπιστευόμαστε πραγματικά και αγαπάμε.
Τότε, καθολικά θα ίσχυε ό,τι περίπου έγραψα και πρόσφατα αλλού, περί 6ης αίσθησης,
και συμβαίνει - ιδανικά - στα ζευγάρια.
Τώρα, έχουμε μπει θαρρώ σε μια ιδιότυπη φυλακή, όπου φιλτράρουμε τις σκέψεις μας, με φίλτρο τις προκαταλήψεις και στερεότυπα, είτε των άλλων, είτε - χειρότερα - τα δικά μας.
Αν ήταν διαφορετικά, το "τι σκέφτεσαι τώρα", θα το είχα προσωπικά, ως το καλύτερο θέμα που μπήκε ποτέ..
ΔΕΝ είμαστε λοιπόν ελεύθεροι πραγματικά ακόμα.. Γιατί η επιβίωση και το ένστικτο της, είναι και θα είναι πάντα πιο δυνατά - σύμφωνα με τα πρέπει των κοινωνιών
όπως έχουν θεσπιστεί.
Όταν και αν ποτέ γίνουμε,
τότε η ικανότητα αυτή θα είναι ευκολάκι.. και δεν θα λογίζεται καν ως 'ικανότητα'.
Τα ζώα, μια χαρά επικοινωνούν μεταξύ τους.. Δεν έχουν "πρέπει". Για αυτό.
Και είναι αληθινά, πρώτα στον ίδιο τους τον εαυτό.
Όπως και τα μικρά παιδιά. Που, όσο περνάν τα χρόνια και όσο βλέπουν πόσο γελάμε με τα 'αστεία' τους, "προσαρμόζονται" και "μεγαλώνουν", μικραίνοντας όμως την πραγματική τους φύση, την φύση μας.
Ωσπου να φτάσουμε λοιπόν στο σημείο το ιδανικό μας, αναζητάμε - ή, κάνουμε πως αναζητάμε - την ειλικρίνεια και την αλήθεια των άλλων που μας αφορούν προσωπικά. Μόνο όσα αφορούν εμάς όμως.
Αντέχουμε και για τα δικά μας όμως;
-Αγάπη μου, ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας
-Δεν σε γουστάρω, είσαι πανάσχημος.
-Ε καλά ντε, όχι και τόση ειλικρίνεια! ..
Ανακαλεστε Κυρια μου!
Τζοτζος λεμε!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από SouryaΚαλά χούι δεν το λες,ούτε είν' κακό μερικές φορές το τονίζω.Οσο για τον τζόγο τι να καταλάβεις ,αυτός ζει σε έναν κόσμο ονειρικά πλασμενο
Τσότσος ξετζοτζος εγώ ποτέ δεν ανακαλώ και ας φάω τα μούτρα μου
& με μάσκες anonymous ... .
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από SouryaΕ, δεν είμαστε τυφλοπόντικες!!
Δεν με ενδιαφέρει η ηθική ταξις των πραγματων.
Αυτό με την ηθική θα μας φάει εδω μέσα.
Σαν τις τσαντογριες στην Παναγια της Τήνου παραμονές δεκαπενταυγουστου!!!
Πολλοί ίσως να μην θέλουν να ξέρουν τι σκέφτονται οι άλλοι για αυτούς, θέλουν να πιστεύουν ότι τους ικανοποιεί .Η πραγματικότητα πολλές φορές σε πληγώνει, σε στιγματίζει ,σε ποναει αλλά σου ανοίγει τα ματια, ξέρεις με ποιους έχεις να κάνεις και επιλέγεις.
Δεν λέω να έχεις όφελος από τον άλλον αλλά να ξέρεις ,αν σε δουλεύει η αν σε συμπαθεί πραγματικα.Και αναλόγως να πρατεις,δίχως να έχεις σκουπίδια στη ζωή σου . Να έχεις το τηλεκοντρόλ του ελέγχου της ζωής σου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από alisida
Οπως ελεγχοτμε τις πραξεις μας και τη συμπεριφορα μας ,θα ειχαμε μαθει να ελεγχουμε και τις σκεψεις μας ...Αν υπηρχε αυτη η δυνατοτητα, θα ηταν παντελως αχρηστη ...Πες οτι υπαρχει ,οτι οι σκεψεις ειναι οι κινησεις και οι πραξεις ...Αν θελει καποιος θα στα δωσει,αν δε θελει δε πα να χτυπιομαστε,,,γιατι να τα παρεις με το ζορι δεν εχει νοημα .
Τώρα είδα πως γράφτηκε τζόγος,ε ένα δίκαιο το εχεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από EnikosΑνακαλεστε Κυρια μου!
Τζοτζος λεμε!!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media