Έχουμε να χωρίσουμε, πρώτα χρόνο, δεύτερον τρόπο, τρίτον, ηθική!!
τι μεγαλοαστοί, τι μικροαστοί, τι προλετάριοι,
τα ίδια σκατά είμαστε όλοι!!!Ζηλια που βοσκεις κοπέλα μου; Έλα εδώ σε χρειάζεται το μαντειο
Παιδιά αν νιώθετε ότι πνιγεστε να τα κρατάτε όλα μέσα σας ,εμπρός αμοληστετα και ο Θεός βοηθός...Ε, μην πνίγειτε κι όλας!!!
ειδες κι αποειδες εσύ
μπααα ασε
καλύτερα φάε μεγάλη μπουκιά και μια τούρτα από πάνω κ μπροστά στον υιο ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 206 από SouryaΠαιδιά αν νιώθετε ότι πνιγεστε να τα κρατάτε όλα μέσα σας ,εμπρός αμοληστετα και ο Θεός βοηθός...Ε, μην πνίγειτε κι όλας!!!
τωρα να ρωτήσω η είναι επικίνδυνο;
Παράθεση:
Σχόλιο # 201 από EnikosΚανω ετσι, κατα τις 13.35...τι να δω???
Εχει πει ο αλλος οτι θα παει στο βε σε και ακουω φασαρια!!!...
Ειχε μαγκωσει το πιγκαλ και το ξεπουπουλιαζε με τα δοντια!!!
Όχι λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά έχω αντίθετη γνώμη.Δεν είμαστε όλοι ίδιοι ,άλλοι γουστάρουν τον βούρκο. Την παρανομία ,την ασφάλεια του καναπέ, την γκρίνια, την μιζέρια. Άλλοι όμως γουστάρουν τον καθαρό ουρανό,τα αρώματα, την προσφορά, την ανεξαρτησία.Αρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι ,αλλά εγκλωβισμένοι στην ίδια φυλακή!
Παράθεση:
Τελικά,
Σχόλιο # 204 από Manzarecτι μεγαλοαστοί, τι μικροαστοί, τι προλετάριοι,
τα ίδια σκατά είμαστε όλοι!!!
Καλε!!!...
Λυσσα, σας λεω!!!...
Τι τον χτυπησε, ετσι ξαφνικα?...
Αφου γελαγαμε, πριν παει προς νερου του!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 208 από Sourya
τωρα να ρωτήσω η είναι επικίνδυνο;
Παράθεση:
Σχόλιο # 209 από SouryaΌχι λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά έχω αντίθετη γνώμη.Δεν είμαστε όλοι ίδιοι ,άλλοι γουστάρουν τον βούρκο. Την παρανομία ,την ασφάλεια του καναπέ, την γκρίνια, την μιζέρια. Άλλοι όμως γουστάρουν τον καθαρό ουρανό,τα αρώματα, την προσφορά, την ανεξαρτησία.Αρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι ,αλλά εγκλωβισμένοι στην ίδια φυλακή!
Ένα από τα ωραιότερα τραγούδια, μπράβο κορίτσι ,ηρεμίας καπως
Παράθεση:
Σχόλιο # 210 από anassa_https://m.youtube.com/watch?v=4zLfCnGVeL4
Το κείμενο λεει, ακούει, σιωπά ...
Άσε ,εχθές πήγα σε μια εκδήλωση γαστρονομίας. Λέω ας φάω κάτι διαφορετικό και διάλεξα Ασιατικό. Αυτό διότι μου αρέσουν τα καυτερα ε μόνο καυτερό δεν ήταν. Μετά λέω ας πάρω ένα παγωτάκι να δροσιστω, εκεί που πάω να φάω μου πέφτει κάτω η μπαλα
. Νηστική εμεινα η ερμη
Παράθεση:
Σχόλιο # 207 από anassa_
ειδες κι αποειδες εσύ
μπααα ασε
καλύτερα φάε μεγάλη μπουκιά και μια τούρτα από πάνω κ μπροστά στον υιο ...
Μιλάμε για τον σκύλο; Τον εκπαιδεύσες να πηγαίνει τουαλέτα;
Παράθεση: να
Σχόλιο # 211 από Enikos
Καλε!!!...
Λυσσα, σας λεω!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 211 από EnikosΚαλε!!!...
Λυσσα, σας λεω!!!...
Παράθεση:
Λυσσα, σας λεω!!!...
Παράθεση:
,αλλά εγκλωβισμένοι
Σχόλιο # 215 από Manzarecασε βρε Sourya,
https://youtu.be/k15YUyKkκαι θα ερυθροποιηθεί το κείμενο!
Δεν ανοίγει το λινκ. Ένα λινκ του γνωστού site με τα βίντεο που να είναι σε παράθυρο για εύκολη πρόσβαση δεν μπορείς να κάνεις μια φορά;
Οχι καλε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 216 από SouryaΜιλάμε για τον σκύλο; Τον εκπαιδεύσες να πηγαίνει τουαλέτα;
Παράθεση: να
Λυσσα, σας λεω!!!...
Και μετα επιασε να τρωει τα πασουμακια του!!!...
Γιατί απορεις φίλε μου; Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που βούτηξαν στα σκατα αλλά βγήκαν καθαροί!!
Παράθεση:
,αλλά εγκλωβισμένοι
Σχόλιο # 215 από Manzarecασε βρε Sourya,
https://youtu.be/k15YUyKkκαι θα ερυθροποιηθεί το κείμενο!
Παράθεση:
Υπάρχει κάποιος -καποια που θα ήθελε να μπορεί να διαβάζει σκέψεις ;
Σχόλιο # 1 από Sourya
Εγώ σίγουρα όχι. Να μου λείπει.
Καταλαβαινω ότι όταν γινεται αντιληπτο το ¨¨αλλα λεω και αλλα κανω¨΄
και στο λενε?.ποναει?
Εγραψες τοσα πολλα για να παραπλανησεις αυτή την πραγματικοτητα
και μαλιστα αντι αλλου,
για να καταληξεις ότι πρεπει να επιχειρησεις και να τολμησεις να φιμωσεις και την σκεψη του συνομιλητη
ακομα?εκτος από την αποψη του.
Λυπαμαι τετοιες χαρες δε κανω σε κανεναν?.
Θελει προσοχη σε ποιους απευθυνονται αυτές οι συμπεριφορες?
Δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει ενας διαλογος, οταν δεν εχει σοβαροτητα και υποσταση,
παρα μονο εμμονες, παραπλανησεις και πατροναρισματα,
με πολλα απο αυτα τα θεατρικα παιδικα: "Αχ, πως τα λες" κλπ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 187 από equinox_
α, ναι!
τώρα που είπες αυτά, πιο εύκολα θα σου είναι πια και ελπίζω, να σε αναγνωρίσεις για ο,τι κάνεις/έκανες - ακριβώς, μα ακριβώς το ίδιο όπως το εξηγείς εδώ με κάθε λεπτομέρεια, και όπως κοπάναγες αβέρτα στο # 40 σου, (και αλλού) αλλά - πόσο ''ωραίαιαια!'' - να το λες για τους άλλους!
Να σ' το θυμίσω:''#12 Η θεωρία περι του ηθικου της σκέψης κατατεθημενη σε ενα περιποιημενο "σεντονι" αποδυναμωνεται στο 0 μπροστα στην εκ προθεσεως πραξη της "δημοσιας εκθεσης" σκεψεων και γεγονοτων προσωπικής ζωης, που εκθετουν και αλλους και τους πονανε και που ανήκει ολοκληρωτικα στη θεωρια του ανηθικου. Αλήθειες να λεμε...αλλιως σιωπη.''
Αλήθειες να λέμε, αλλιώς σιωπή, όπως λες. Μονο που αυτού του ειδους ''αλήθειες'', αν τις χρησιμοποιούμε, αποσαφηνίζουν εμάς στους άλλους, όποιοι και να νομίζουμε πως είμαστε.
Σε αυτή την περίπτωση βλεπεις, μπορώ και συμφωνώ μαζί σου - "νηστικοι" ανθρωποι για να ικανοποιουν με κατι τετοια ποστ την ανθρωποφαγια τους ναι, υπαρχουν.''
μα πώς τα λες, πως τα λες! αχ!
θα μπορουσες να αναφέρεις και πως ξεχνάνε επιλεκτικά ή δεν καταλαβαίνουν πως το ίδιο κάνουν
και πως είναι τυφλοί, πραγματικά τυφλοί για τον εαυτό τους
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media