Εμένα οι φιλοδοξίες μου είναι ταπεινές: Να διαβάσω κανα βιβλίο.
Και σκέψεις έχει, και τακτοποιημένες είναι, και καλό μπορεί να μου κάνει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από Lena_7_
#12 Η θεωρία περι του ηθικου της σκέψης κατατεθημενη σε ενα περιποιημενο "σεντονι" αποδυναμωνεται στο 0 μπροστα στην εκ προθεσεως πραξη της "δημοσιας εκθεσης" σκεψεων και γεγονοτων προσωπικής ζωης, που εκθετουν και αλλους και τους πονανε και που ανήκει ολοκληρωτικα στη θεωρια του ανηθικου. Αλήθειες να λεμε...αλλιως σιωπη.
ξεφούσκωσαν,, οι φούσκες ...?
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Arxontoula_Εμένα οι φιλοδοξίες μου είναι ταπεινές: Να διαβάσω κανα βιβλίο.
Και σκέψεις έχει, και τακτοποιημένες είναι, και καλό μπορεί να μου κάνει.
κοντά του ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από somebody961
Γιωργακη τελικα πολλλοι σουλαυυσαρουν με μαυρα γυαλια...μη τους πιασει ο ηλιος!
Αυτο διαπιστωνω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από giorgos170ξεφούσκωσαν,, οι φούσκες ...?
κοντά του ...
αυτά είναι με τα modulation - demodulation ... (μανταλάκια)
ε,, μετά από αυτό,, έγινε ένα τουρλουμπούκι ,,
με τις ευλογίες μου ...
Παράθεση:
μυριάδες οι πιθανότητες έλλειψης συνεννόησης...
η ουσία της ρήσης βρίσκεται στην τελευταία γραμμή..."ας προσπαθήσουμε".
( για όσους δεν ενδιαφέρονται, απλά αδιαφορούμε )
Παράθεση:
είπε ο πάπας και συνεκάλεσε το κονκλάβιο
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από giorgos170αυτά είναι με τα modulation - demodulation ... (μανταλάκια)
με τις ευλογίες μου ...
Όχι έτσι μπρε! κλειστά τα δάχτυλα ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από SouryaΆντε μου θες και ασημωμα ,έχεις χάρη που μου μείναν μερικα
Λοιπόν ...
Εσύ παιδί μου και αν διαβάζεις σκεψεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από ZHLIASOYΣκεφτεσαι ποτε θα κλειδωθει κ αυτο το θεμα
Κάποτε ήθελα να μπορώ να διαβάζω την σκέψη των άλλων. Τώρα προτιμώ να διελευκανω μόνη μου αυτό το μυστήριο. Έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρων.
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από Lena_7_
#12 Η θεωρία περι του ηθικου της σκέψης κατατεθημενη σε ενα περιποιημενο "σεντονι" αποδυναμωνεται στο 0 μπροστα στην εκ προθεσεως πραξη της "δημοσιας εκθεσης" σκεψεων και γεγονοτων προσωπικής ζωης, που εκθετουν και αλλους και τους πονανε και που ανήκει ολοκληρωτικα στη θεωρια του ανηθικου. Αλήθειες να λεμε...αλλιως σιωπη.
με συγχωρείς, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω - για ποιες αλήθειες μιλάς;
Για τις υποκειμενικές,
που ο καθένας μας τις βλέπει απο τη δική του, μικρή-μικρή γωνίτσα επιφανειακά και δεν δέχεται πως υπάρχουν και άλλες γωνίες στην ίδια επιφάνεια, απο όπου ο άλλος μπορεί να βλέπει αλλιώς τα πράγματα (και επίσης δικαιούται την ''αλήθεια του'')
Επίσης, οι δικές σου - ''εκ προθέσεων πράξεις'' όταν πονάνε, ανήκουν στην θεωρία του ανήθικου, του 0 δλδ. ή στα ''των αληθειών σου;''
Γιατί εστω και εδώ σε εχω δει, πραγματικά να προσβάλλεις ασύστολα, εκθέτοντας δημόσια τις σκέψεις σου
η πραγματική αλήθεια, Λένα μου, εκείνη με την οποία νιώθεις πώς είναι ακριβώς τα πράγματα, ναι! - χρειάζεται σιωπή...
Δεν υπάρχει περίπτωση να προκύψει και δεν αποκαλύπτεται, δεν αποκρυσταλλώνεται, αν δεν είμαστε καλοπροαίρετοι, πρώτα απ' όλα!
Εξ' αιτίας αυτού, σαφώς και θα υπάρχει εσωτερικός θόρυβος, κακοφωνία, προκαταλήψεις απο διάφορες υπο -''αλήθειες'' (σκέψεις, συναισθήματα) που την καίνε, παραμορφώνουν, διαστρεβλώνουν, σύμφωνα ( πάλι εκεί φτάνουμε ) με τον εγωισμό μας
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από giorgos170αυτά είναι με τα modulation - demodulation ... (μανταλάκια)
με τις ευλογίες μου ...
πιστευω πως εδω ''διαβασα'' τις σκεψεις σου
εδωσες τζοκερ ομως
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από Panos648
#47 Καποιοι αδιαφορουν ετσι κι αλλιως και δεν θελουν να συνεννοηθουν ποτε στη ζωη τους με ατομα, που κοπτονται να παρουσιάσουν αψογους "θεωρητικους εαυτους", ενω οι πραξεις τους ειναι αντιδιαμετρικα αντιθετες. Και δυστυχως γίνεται αντιληπτο και ειναι απογοητευτικο. Μια αλλη κατηγορια ανθρωπων που περνανε στη σφαιρα της αδιαφοριας ειναι οι καθηλωμενοι στις εμμονες και εμπαθειες τους, αμετακινητοι, και αυτοι που πανε οπου φυσαει ο ανεμος, λογω αλαφραδας.
ασε με να μαντεψω, σε παρακαλω!
εσυ, δεν εισαι απ' αυτους;!
Παράθεση:
Αν μπορούσες να διαβάζεις σκεψεις
Σχόλιο # 1 από SouryaΥπάρχει κάποιος -καποια που θα ήθελε να μπορεί να διαβάζει σκέψεις ;(Η εναλλακτική ερώτηση, ποιος θα αντεχε να διαβάζει σκέψεις
Σαν από Θρίλερ μου κάνει ο τίτλος .
Ανατρίχιασα και μόνο στη σκέψη ,εντελώς σπιούνικο και αδιάκριτο μου κάνει ,χώρια που χάνεται και όλη η μαθητεία των σχέσεων.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία απ την στιγμή που κάποιος σου καταθέτει τις σκέψεις του,χωρίς καμιά ''μαντεψιά'' .
ΣΤο κρυμμένο,στο τυχαίο ,στο άσκοπο...
εκεί είναι το υπάρχον νόημα.
ο
καθένας μας του αλλουνού . δεν το βλέπω ...
για κακό . πλάκα θα είχε . κι όλα θα ήταν αλλιώς ...
κι αν γινόταν θα ρωτάγαμε τώρα :
αν δεν μπορούσες να διαβάζεις σκέψεις ;
υπάρχει κάποιος - κάποια που ...
θα ήθελε να μην μπορεί να διαβάζει σκέψεις ;
ποιος θα άντεχε ...
να μην διαβάζει σκέψεις ;
Αυτό όμως το ήξερες;
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από ZHLIASOYΑφιερωμενο !!!
https://youtu.be/3zac0Z455S8
Την ντεκατη εντολη ποτε να μη ξεχασεις!!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media