Ζηλια μου,πανω σε αυτην την παροιμια ,ξερεις τι σκεφτομαι ?
Πως αφου δεν τα εκανες,δεν ειχε φτασει ο καιρος τους .
Ισως λοιπον εφτασε τωρα !!
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από ZHLIASOYΔυστηχως δεν γινονται τωρα ολα..κ η παριμοια πολυ σωστα λεει.".καθε πραγμα στον καιρο του κ ο κολιος τον Αυγουστο...κ ο κολιος εμενα δε μαρεσει!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 76 από Red_October
Εγώ πάλι θα ήθελα να ζήσω όσο έζησε ο Μητσοτάκης, έχοντας και τους παρατρεχάμενους που είχε γύρω του
Ενα 60-70% θα επρεπε να παει καδο.
Αυτα τα χαριτωμενα του τυπου: "οσα εζησα με εκαναν αυτο, που ειμαι σημερα" τα ακουω και χαμογελαω.
Οταν σου ερχονται ευκολα τα πραγματα, οταν ολα απο την αρχη κουμπωνουν μεταξυ τους, οταν δεν εχεις πικραθει για πολλα, η ζωη κυλαει καλυτερα.
Τί και εαν δεν εχεις γινει ραμπο απο τις κακουχιες?
Θα μπορουσα να συμφιλιωθω με την ιδεα να ειμαι ενα βουτυρενιο και ευτυχισμενο φλωρακι.
Βρε ας είμαστε βουτυρενιοι και ας μας αποκαλούσαν φλωρους
Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από _Bellezza_Ενα 60-70% θα επρεπε να παει καδο.
Αυτα τα χαριτωμενα του τυπου: "οσα εζησα με εκαναν αυτο, που ειμαι σημερα" τα ακουω και χαμογελαω.
Οταν σου ερχονται ευκολα τα πραγματα, οταν ολα απο την αρχη κουμπωνουν μεταξυ τους, οταν δεν εχεις πικραθει για πολλα, η ζωη κυλαει καλυτερα.
Τί και εαν δεν εχεις γινει ραμπο απο τις κακουχιες?
Θα μπορουσα να συμφιλιωθω με την ιδεα να ειμαι ενα βουτυρενιο και ευτυχισμενο φλωρακι.
αν γινοτανε παλι απο την αρχη θα ηθελα να ξαν-αρχισω απο την ηλικια των 15...μολις θα εμπαινα στο λυκειο...
ολα θα τα πετουσα...αλλα ειναι αργα για δακρυα στελλα..
στα social media