Οτι λεει και ο τιτλος.Υπαρχει καποιος φιλος η φιλη που τα ξερει η εχει καταγωγη απο το ανατολικο μπλοκ?Μηπως αραγε υπαρχουν ποντιοι φιλοι η φιλες που τα ξερουν?Προσωπικα μου φαινεται δυσκολη γλωσα και με πολλες παγιδες και σαν αυτοδιδακτος που ειμαι ειναι φυσικο να τα βρισκω μπαστουνια.
Εσεις τι εχετε να πειτε?Αποκαλυφθειτε!Φυσικό είναι όποιος θέλει να μάθει ρουσικά να πηγαίνει σε φροντιστήριο. πας;
Ναι τα εχω συμπληρωσει.Ειμαι φιλικος γενικα μιλωντας.Daj mne ruku ja pozhmu jejo--->Δως μου το χερι σου να το σφιξω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από achinosΦυσικό είναι όποιος θέλει να μάθει ρουσικά να πηγαίνει σε φροντιστήριο. πας;
Oχι ειμαι εντελως αυτοδιδακτος.Δεν επιδιωξα ποτε να παω σε φροντηστηριο.Απλα τα γουσταρα επειδη τυχαινει να ειμαι αριστερος.
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από AparatchikΝαι τα εχω συμπληρωσει.Ειμαι φιλικος γενικα μιλωντας.Daj mne ruku ja pozhmu jejo--->Δως μου το χερι σου να το σφιξω.
![]()
man ,
γιατι δεν βρισκει ενα Ρωσσακι ??? ...να σε μαθει στο 6μηνο να μιλας ..σαν τον βλαδιμηρο...
Εστι γινονται οι δουλειες
Keep Walking
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Aparatchik
Oχι ειμαι εντελως αυτοδιδακτος.Δεν επιδιωξα ποτε να παω σε φροντηστηριο.Απλα τα γουσταρα επειδη τυχαινει να ειμαι αριστερος.
Ξερεις οτι στην Ρωσσια ,οπως και σε καμμια αλλη Δημοκρατια δεν υπαρχουν πλεον Αριστεροι ...
Δεν ειναι νεο αυτο ? ε ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από archagellos
Ξερεις οτι στην Ρωσσια ,οπως και σε καμμια αλλη Δημοκρατια δεν υπαρχουν πλεον Αριστεροι ...
Δεν ειναι νεο αυτο ? ε ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από archagellos
man ,
γιατι δεν βρισκει ενα Ρωσσακι ??? ...να σε μαθει στο 6μηνο να μιλας ..σαν τον βλαδιμηρο...
Keep Walking
Τα ρωσακια κοστίζουν !
Ή την ελευθερία σου γιατί είναι κούκλες, γιατρονοσοκομες, νοικοκυρές, περιποιητικες κλπ,κλπ...
Ή γερό μισθό μετα προσαυξήσεως 2,75 + εκτός έδρας...λόγω τα παραπάνω + βιτζι για καράβι ... που ξέχασα να το βάλω και πάνω μιας κ ολες λίγο πολύ το διαθέτουμε...
Θα λεγα λουρί με χρώμα που διαλέγει πάντα ο κύριος, αλλά είναι κατοχυρωμένο πνευματικά στη Bellezz
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από archagellos
man ,
Keep Walking
Καλα κοριτσια και οι ρωσιδες αλλα σαν τις ελληνιδες ομως δεν υπαρχουν καλυτερες.Αν ηταν να παντρευτω αλλοεθνη θα παντρευομουν με Ιταλιδα,Αλβανεζα η Βουλγαρα οι ρωσιδες απο οσα εχω ακουσει ειναι πολυ τσαουσες.Υπαρχουν καλα και σοβαρα σαϊτ γνωριμιων με ρωσιδουλες αλλα ευχαριστω δεν θα παρω.
στα social media