Ποσο ειλικρινεις ειναι οι σχεσεις σημερα
αφιερωσε μερικες μερες για να διαβασεις την ενοτητα " σχεσεις"
και θα καταλαβεις αρκετα πραγματα
Παράθεση:
σχεσεις
Σχόλιο # 1 από latviaΠοσο ειλικρινεις ειναι οι σχεσεις σημερα
Όσο ειλικρινείς είμαστε εμείς οι ίδιοι με τον εαυτό μας..
Ειναι ειλικρινεις οι σχεσεις οσο ειναι και ψευτικες,εξαρτατε το ποσο ψηλα βαζεις
τον πηχη των προσδοκιων σου.
Γιατι υπαρχουν και εντιμοι και ντομπροι ανθρωποι αν δεν γυριζεις να τους κοιταξεις
ειναι αλλη ιστορια...
Ακριβως το ιδιο θα εγραφα!!!
Ωστοσο θεματοθετρια, μασκες υπαρχουν παντου, προσοχη στο περιεχομενο, το περιτυλιγμα ειναι που "παιζει".
Το ψεμμα εχει μεγαλα χερια και κοντα ποδαρια, μετα απο λιγες επαφες φαινεται ξεκαθαρα τί μερος του λογου ειναι ο καθεις/καθεμια.
Αυτο!
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από AggeloΕιναι ειλικρινεις οι σχεσεις οσο ειναι και ψευτικες,εξαρτατε το ποσο ψηλα βαζεις
τον πηχη των προσδοκιων σου.
Γιατι υπαρχουν και εντιμοι και ντομπροι ανθρωποι αν δεν γυριζεις να τους κοιταξεις
ειναι αλλη ιστορια...
Ναι ένα πρόσωπο που πέρασε από την ζωή μου ίσως μου είπε τα πιο ειλικρινή συναισθήματα του...πρώτη φορά μου έχουν μιλήσει με τόση ειλικρίνεια...μπορεί να ήμουν και το μοναδικό πρόσωπο που ένιωσε αυτό το συναίσθημα και τον ευχαριστώ για αυτό...που το μοιράστηκε μαζί μου.Οσο και να μου είναι δύσκολο...γιατί πιστέψτε με μου είναι πολύ δύσκολο να μην υφίσταται αυτή η ύπαρξη πλέον...Πιστεύω ότι υπάρχει ειλικρίνεια σε ολους μας όσο και ουτοπικό να διαβάζετε...αρκεί να την βγαλουμε...
https://m.youtube.com/watch?v=de75gm_ggU4
Ειλικρινείς μέχρι ένα σημείο. Υπάρχουν και πράγματα που δεν χρειάζεται να τα ξέρει το ταίρι μας η οι άλλοι.
Προφανώς κρίνεις εξ ιδίων...αλλα οτι δινεις παιρνεις σ αυτη τη ζωη...
Μαλλον σε κανει να νιωθεις καλυτερα και να παραβλεπεις τα λαθη σου με να τους τσουβαλιαζεις
ολους και να λες (κανεις δεν ειναι ειλικρινης)
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από elenal12
Η ειλικρίνεια Ε? Σιγά! Κανείς δεν είναι ειλικρινης! Δεν βαριέσαι...
είναι αυτή η συμπεριφορά η ενδεδειγμένη για να δημιουργήσουμε
πρόδο & πολητισμό στη ζωή μας ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από elenal12
Η ειλικρίνεια Ε? Σιγά! Κανείς δεν είναι ειλικρινης! Δεν βαριέσαι...
συμπράττει αυτό το κλίμα στην ανάπτυξη & εξέλιξη των ευγενόν αξιών
που μας ανυψώνουν...
οι σχεσεις ειναι στηριγμενες στο ψεμα και την υποκρισια ..
αν εισαι τυχερος μπορει να βρεθει στον δρομο σου και καποιος εντιμος και ειλικρινης ...
το 90% ειναι για τον σκουπιδοτενεκε ..
Παράθεση:
σχεσεις
Ματακια μου ειχα βαλει αντιστοιχο θεμα .εδω : https://www.sxeseis.gr/forum/44947/%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82.php
Διαβασε και αν βγαλεις ακρη πες μας
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από matakiamou00
Alisida έτσι πως το έθεσες έχεις απόλυτο δίκιο... Όντως αν δεν έχεις να χάσεις τίποτα γίνεσαι ειλικρινής...Αν το πάρουμε αντίστροφα πόση αλήθεια και ειλικρινεια μπορεί να αντέξει ο κόσμος η σχέση? Όλοι θέλουμε ξεκάθαρα πράγματα πόσο διαθέσιμοι είμαστε να δώσουμε και ξεκάθαρες απαντήσεις?
οσο ειλικρινεις ειναι κι οι ανθρωποι( τρεχα γυρευε δηλαδη )
Παράθεση:
σχεσεις
το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχουν σχεσεις.
Η ειλικρινεια σε μια σχέση θα πρέπει να εχει στοχο καποια εποικοδομητικη συζητηση ή την λυση ενος προβληματος κι οχι να ελαφρυνει την συνειδηση αυτου που την λεει ή να πληγωσει αυτον που την ακουει. Κατα την αποψη μου ,σχέση κανεις με σημαντικα ατομα που εμφανιζονται στην ζωη σου,ατομα που σε αφυπνιζουν.Ειναι οι ανθρωποι που σου διδασκουν να ζεις,να σκεφτεσαι ,ν αγαπας,να αποδεχεσαι και να ελευθερωνεις.Ολα τα υπολοιπα ειναι απλα να ειχαμε να λεγαμε...τιποτα σημαντικο και αναξιο λογου.
στα social media