Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από MadameShuShu40#37
Ρε κοριτσι το παρατραβας.
Αλίμονο τώρα αν κάνουμε σχέσεις και μένουμε ισοβίως με κάποιον ανθρωπο,μας κάνει δεν μας κάνει ώστε να έχουμε την συνείδηση μας ήσυχη.
Μην τρελαθούν κιόλας.
Από την στιγμή που εξηγώ με σαφήνεια και ειλικρινά τις θέσεις μου, όπως ο νεαρός, η συνείδηση μου μια χαρά είναι.
Αντε, γιατί ώρες ώρες νιώθω ότι λέμε μλκς γιατί δεν έχουμε να πούμε και τίποτα ουσιώδες!!!
είπα κάτι για ισοβίως; για πάντα μαζί;
επεκτεινεις ο,τι εγραψα, με δικες σου προεκτάσεις
δεν χρειάζεται και να ξαναπώ για το τι χρόνο αφορά η συνείδηση, για την οποία μιλησα
Κ γιατί το νομίζεις αυτό; Μήπως σκέφτεσαι ότι με το να δίνεις "πολλά περισσότερα" απ ότι ο άλλος έχεις εξασφαλίσει ότι θα σου φερθεί όπως ακριβώς θέλεις κ δε θα σε αφήσει ποτέ;
Είναι δλδ ένας τρόπος να τον "δέσεις" για πάντα; ή για όσο θέλεις τεσπά; ή να τον κάνεις κ αυτόν να δίνει περισσότερα;
Κατ αρχήν αυτό το "εγώ έδωσα πολύ περισσότερα απ ότι εκείνος" πριονίζει τα θεμέλια. Μην το ξανακάνεις.
Δείχνει ότι η σχέση δεν έχει ισορροπία. Όταν τσουλάει κανονικά, δεν αντιλαμβάνεται κανείς σας αυτή τη ζυγαριά. Όταν αρχίσουν τα μετρήματα πάει, έχει πάρει τον κατήφορο, ενα αυτό.
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από Dinatsap
Αυτη η σχεση χτιστηκε με ερωτα κ απο τους δυο. Και του σταθηκα παρα πολυ, του εδωσα πολλα περισσοτερα απο οτι εκεινος για να μου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από Dinatsap
Δεν εκατσε να μου εξηγησει κ να μου πει τι τον εκανε να φερθει ετσι. Εδωσα ολη μου τη ψυχη σε εναν ανθρωπο χρονια για να με αδειασει σε ενα βραδυ.
Είναι σχεδόν σίγουρο πως αν συγκεντρωθείς κ θυμηθείς τις σημαντικές στιγμές σας θα βρεις ακριβώς πότε άρχισε να σκέφτεται πως δε θα είστε μαζί για πολύ ακόμα.
Ετσι γίνεται συνήθως αλλά εμείς λίγο η τύφλα του έρωτος, λίγο που δε θέλουμε ούτε να το σκεφτούμε κ μας πιάνει ένας πανικός...
δεν δίνουμε σημασία.
Δεν ήταν ένα βράδυ. Με τπτ.
Το πόσο κ πώς αγαπάς κάποιον δεν παρέχει καμιά εγγύηση μακροβιότητας στις σχέσεις μας.
Είσαι νεαρή κοπέλα.
Αν τώρα έφτασε η δύσκολη στιγμή να το μάθεις αυτό...
καλώς ήρθες στην πραγματικότητα.
Χρυσο μου
Αυτο (το να τραβας απο τα μαλλια) τα λεγομενα των μελων εδω μεσα,για να φανεις πιο...ειναι δικο σου χουι
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από equinox_
είπα κάτι για ισοβίως; για πάντα μαζί;
επεκτεινεις ο,τι εγραψα, με δικες σου προεκτάσεις
δεν χρειάζεται και να ξαναπώ για το τι χρόνο αφορά η συνείδηση, για την οποία μιλησα
κατω τα χερια απο τους διδυμους!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από MadameShuShu40Έλα ρε Πάνο.
Όλοι οι άντρες γενικά
Οι Σκορπιοί ειδικά.
Οι Ταύροι ειδικότερα.
Οι Δίδυμοι, πιο ειδικά δεν γίνεται.
Οι Τοξότες ειδικότερα από το ειδικά.
Οι Λεοντες, ειδικότερα του ειδικότερου.
Αγαπητη Μανταμσου μας,αφου πρωτα ξεκαθαρισω οτι δεν γνωριζω προσωπικα ουτε εσενα ουτε την κα equinox,
νιμιζω πως ο καθενας εκφραζει τη γνωμη του με το δικο του τροπο και αναλογα σε ποιον απευθυνεται.Καποιες φορες χρειαζεται να ειμαστε σκληροι για να καταλαβει ο αλλος.
Και προσωπικα προτιμω το τραβηγμα μαλλιων απο την ειρωνια που δεν εχει κανενα θετικο αποτελεσμα ( κι εγω εχω ειρωνευτει καποιες φορες δεν με βγαζω απ εξω )
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από MadameShuShu40Χρυσο μου
Αυτο (το να τραβας απο τα μαλλια) τα λεγομενα των μελων εδω μεσα,για να φανεις πιο...ειναι δικο σου χουι
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από Hrakleitos3κατω τα χερια απο τους διδυμους!!!
που ξερεις οτι ειμαι διδυμινα για να με υποστηριξεις μετα το σχολιο 43 της σουσου;
ευχαριστωωω!
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από equinox_που ξερεις οτι ειμαι διδυμινα για να με υποστηριξεις μετα το σχολιο 43 της σουσου;
ευχαριστωωω!
Προφανώς είναι και ο ίδιος δίδυμος!
Προφανώς για τους ζυγούς, τα χέρια είναι ήδη κάτω, χωρίς προειδοποίηση!
Ο πρώην σου, σου είπε ότι ερωτεύτηκε άλλη. Όμορφα. Καλά έκανε και σου το είπε. Αλλά πως την ερωτεύτηκε αυτήν την άλλη?? Πότε πρόλαβε? Την είδε και μπαμ! Μετά αμέσως τρέχει και σου ανακοινώνει τα νέα?? Δεν νομίζω. Θα πρέπει να υπήρχε φλερτ, ραντεβούδακια, μηνύματακια καιιι...κρεβατι υποθέτω. Για να σε χώρισε έτσι.. Άρα?? Γιατί, για να σε χώρισε, θα πρέπει να ήταν σίγουρος ότι η άλλη που την ερωτεύτηκε θα θέλει σχέση μαζί του. Μια χαρά του έκατσε. Από την μία σχέση στην άλλη πήγε. Και έμεινες να απορείς θεματοθετρια.
Κοπέλα δεν αξίζει. Και που σε μπλόκαρε, καλύτερα έτσι. Γιατί δεν θα μπαίνεις στον πειρασμό να του γράφεις και να μιλάτε. Έτσι θα τον ξεπεράσεις πιο εύκολα. Κουράγιο!
Αυτο το φαϊ ολοι το "μαγειρευουν"...κι ολοι το "δοκιμαζουν"...
Αυτο μου βγαινει:
https://www.youtube.com/watch?v=9_6i34XFFLY
Χωρις λογια...εντελως!!!
πάρα πολλά λεφτά σου λέει,, πετραιλεοπηγή...
& τα μοιράζει έτσι ...
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Αυτο το φαϊ ολοι το "μαγειρευουν"...κι ολοι το "δοκιμαζουν"...
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Δεν γνωριζω τι εχει η αλλη,ειναι ομως φανερο το τι εχεις εσυ : εισαι ξεροκεφαλη !
Τελειωσε με αυτον,βγαλε απο το προφιλ σου το " σε διασταση " και γραψε
" ελευθερη"
μπας και το καταλαβεις καποια στιγμη .
Σιγα μην ψαχνουμε τι εχουν οι αλλες οταν δεν γνωριζουμε καλα- καλα τον εαυτο μας .
Ουφ ! Τα ειπα και ξεθυμανα (με το συμπαθειο Dinatsap,δεν σε γνωριζω αλλα στα 28 δεν επιτρεπονται μοιρολογια )
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από Dinatsap
Δεν μπορω να το διαχειριστω ολο αυτο! Με εχει παρει απο κατω. Σκεφτομαι συνεχεια γιατι, τι εκανα για να δεχτω τετοια συμπεριφορα, ποια ειναι αυτη; Τι καλυτερο εχει για να με αδειασει μετα απο τοσο καιρο για εκεινη.
βασικα,το ειπα επειδη ειμαι διδυμος
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από equinox_
που ξερεις οτι ειμαι διδυμινα για να με υποστηριξεις μετα το σχολιο 43 της σουσου;
ευχαριστωωω!
στα social media