Σαν αισιοδοξος ανθρωπος,θα το εβλεπα διαφορετικα : εκεινες ειναι ξενερωτες και δεν εκτιμουν το μεσογειακο σου ταπεραμεντο
Ακου εκει ..ειναι βρε να μην ξενερωνεις οταν βγαινεις με σουηδοκινεζα ?.
Ανατριχιαζω και μονο που το ακουω ,οχι να τη δω κι ολας
Παράθεση:
Σχόλιο # 219 από __mikeman
...Ειμαι ξενέρωτος, βρε ανάσα. Με μια λέξη για να συντομεύουμε. Και μέσα στα κόμπλεξ και στις ανασφάλειες. Ε, λες να μην το μυρίζονται αυτό οι γυναίκες??
Τώρα, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ξεφορτωθούμε ο,τι μπορούμε να ξεφορτωθούμε...το τι θα καταφέρουμε, θα δείξει. Το έχω πει...τώρα πια εδώ που φτάσαμε, δεν θα πεθάνουμε αν μείνει η κατάσταση ως έχει. Δεν είναι και το καλύτερο, αλλά τι να γίνει πια? Θα...κοπανάμε τα μούτρα μας πάνω στη γυναικεία λίμπιντο μέχρι να τα σπάσουμε? Υπάρχει και το ψάρεμα...
Εκρηκτικος συνδυασμος και ομορφια!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 221 από alisida
Ακου εκει ..ειναι βρε να μην ξενερωνεις οταν βγαινεις με σουηδοκινεζα ?.
Ανατριχιαζω και μονο που το ακουω ,οχι να τη δω κι ολας
Παράθεση:
Σχόλιο # 224 από Sivilla_I
Καλά μου παιδιά
να μη σας το χαλάσω
αλλά θα σας το χαλάσω:
αν έγινε σωστά το μιξ: σουηδίας-κίνας
η κοπελιά πρέπει να 'ναι κομμάτι απ' τα λίγα.
Όταν συνδυάζεται η κίτρινη φυλή με βορειοευρωπαίους είναι ...
τούμπανο!
Οντως...η κοπελιά ήταν άλλο πράμα!
Σαφώς και εμφανισιακά η διαφορά θα ήταν πολύ μεγάλη, κι εφ'οσον δεν το φυσάω κιόλας...δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι. Λέμε τώρα.
Μα εδω μιλαμε για ανθρωπο για παρεα ,δεν ψαχνει ο μαικ κορνιζα για το σαλονι του ...
Υπαρχουν ωραιες και ωραιοι που ομως ειναι ξενερες αυτο λεω και - με ρισκο βεβαια να με πειτε ρατσιστρια- δε νομιζω η σουηδοκινεζα να ηταν το καλυτερο ταιρι για τον mike
Κανείς δεν το ξέρει αυτό.
Αφού δεν πρόλαβαν να γνωριστούν
κανείς δε θα το μάθει
Παράθεση:
Σχόλιο # 226 από alisidaΜα εδω μιλαμε για ανθρωπο για παρεα ,δεν ψαχνει ο μαικ κορνιζα για το σαλονι του ...
Υπαρχουν ωραιες και ωραιοι που ομως ειναι ξενερες αυτο λεω και - με ρισκο βεβαια να με πειτε ρατσιστρια- δε νομιζω η σουηδοκινεζα να ηταν το καλυτερο ταιρι για τον mike
Εννοειται.
Εξαλλου τα περισσοτερα θεματα σχεσεων περιεχουν αυτο το "αν" (Φατσουλα που τραγουδα "αν γινοτανε " του γιαννη κατεβα )
Παράθεση:
Σχόλιο # 227 από Sivilla_I
Κανείς δεν το ξέρει αυτό.
Αφού δεν πρόλαβαν να γνωριστούν
κανείς δε θα το μάθει
Μα κι αυτή η άτιμη, τους Σουηδούς(άντρες) ξενέρωτους τους ανέβαζε, μαμούχαλους τους κατέβαζε...
Δεν είχε μια περιέργεια να δοκιμάσει Μεσογειακή κουζίνα, έτσι για αλλαγή? Εστω να τσιμπήσει ρε παιδάκι μου
Να ρωτησω κάτι αφελές?
Αν της τηλεφωνησεις κ της πεις πότε συνήθως μπορείς να βγεις ( δεν έχεις δουλειά δλδ) κ της ζητησεις να πάτε γι αυτές τις καψομπυρες είναι σίγουρο πως θα αρνηθεί?
Πάντως εγω μετα το πρώτο ραντεβού είπα ΟΧΙ, μεγαλο, μετά σκεπτομουν τα θετικά της πρωτης εντύπωσης σε σχέση με τα αρνητικά κ λεω αν ξαναπαρει τηλέφωνο, για και καλά, τι κάνω... θα "επανορθωσω" . Από τότε μια χαρά μαζί είμαστε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 229 από __mikeman
Μα κι αυτή η άτιμη, τους Σουηδούς(άντρες) ξενέρωτους τους ανέβαζε, μαμούχαλους τους κατέβαζε...
Δεν είχε μια περιέργεια να δοκιμάσει Μεσογειακή κουζίνα, έτσι για αλλαγή? Εστω να τσιμπήσει ρε παιδάκι μου![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 230 από anassa_Να ρωτησω κάτι αφελές?
Αν της τηλεφωνησεις κ της πεις πότε συνήθως μπορείς να βγεις ( δεν έχεις δουλειά δλδ) κ της ζητησεις να πάτε γι αυτές τις καψομπυρες είναι σίγουρο πως θα αρνηθεί?Πάντως εγω μετα το πρώτο ραντεβού είπα ΟΧΙ, μεγαλο, μετά σκεπτομουν τα θετικά της πρωτης εντύπωσης σε σχέση με τα αρνητικά κ λεω αν ξαναπαρει τηλέφωνο, για και καλά, τι κάνω... θα "επανορθωσω" . Από τότε μια χαρά μαζί είμαστε.
Μπα ρε παιδί μου...αμα σου λέει απο την αρχή "δεν μας βλέπω για ζευγάρι, ίσως μόνο για φίλοι"...έχεις φάει 13 γκολ απο τα αποδυτήρια.
Εντωμεταξύ η κοπελιά είναι και κόμματος και απο πλούσια οικογένεια(απο ότι κατάλαβα έχουν αλυσίδα εστιατορίων).
Τώρα απλώς φαίνεται ότι εκείνη τη συγκεκριμένη Παρασκευή απλώς βαριόταν και βρήκε κάποιον να κάνει λίγο παιχνίδι.
Αυτή θέλει ή έναν ωραίο και μοιραίο ή έναν να το φυσάει...η και τα δυο.
Ειπαμε, ακόμα δεν πήγαμε μέχρι τη Μαγούλα, δεν θα επιχειρήσουμε και...ανάβαση στο Εβερεστ.
Καλά Μάνδρα Μαγούλα ενα τσιγάρο δρόμος με τα ποδαρια είναι (παρτο για ασχετο )
Αλλά, ριχτο εσύ φιλικά θα πάτε για μπύρα...
Ποτέ δεν ξέρεις.
Έχεις κοτσια α ?
Να ξέρεις οι γυναίκες πάντα το κάνουν δύσκολο...
Είναι οπως το ανέκδοτο
Κάτσε να φας
Δεν πειναω ευχαριστω.
Μα σε παρακαλω παρε κατι ...
Οχι ευχαριστω. ( αν μου το ξαναπει θα φάω)
...
Παράθεση:
Σχόλιο # 232 από anassa_Καλά Μάνδρα Μαγούλα ενα τσιγάρο δρόμος με τα ποδαρια είναι
Αλλά, ριχτο εσύ φιλικά θα πάτε για μπύρα...(παρτο για ασχετο )
Ποτέ δεν ξέρεις.
Έχεις κοτσια α ?
Α ρε συ κάτσε αφού το ξέχασα...πέρασε και μια βδομάδα.
Οταν μου είπε το Σαββατο αυτά και αυτά, της είπα, οκ, ας βγούμε στο φιλικό για ένα ποτό την Κυριακή, να γνωριστούμε τουλάχιστον μια που μιλούσαμε τόσες ώρες. Δεν μου απάντησε.
Παει η Σουηδοκινέζα τελείωσε(και δεν άρχισε γμτ)...μην με βάζεις σε τριπάκια να γίνομαι κολλητσίδα τώρα.
Μιση μιση η ντροπη ... κ σιγά μετά ξεχνα το. Γραψε της μήνυμα
Πως ακόμα περιμενεις την απάντηση
Παράθεση:
Σχόλιο # 234 από __mikeman
Α ρε συ κάτσε αφού το ξέχασα...πέρασε και μια βδομάδα.
Οταν μου είπε το Σαββατο αυτά και αυτά, της είπα, οκ, ας βγούμε στο φιλικό για ένα ποτό την Κυριακή, να γνωριστούμε τουλάχιστον μια που μιλούσαμε τόσες ώρες. Δεν μου απάντησε.
Παει η Σουηδοκινέζα τελείωσε(και δεν άρχισε γμτ)...μην με βάζεις σε τριπάκια να γίνομαι κολλητσίδα τώρα.
Μα...δεν περιμένω απάντηση.
Η αλήθεια αυτα γίνονταν κ γίνονται με ανθρώπους της γενιας μου ( τουλάχιστον με καποιους ανθρώπους) που οι προκαταλήψεις μας ειχαν "καταστρέψει" / μπερδεψει, τα θέλω με τα πρέπει ...
Οι νεοι είστε ξεκάθαροι σε αυτα τα ζητήματα οπότε οι πιθανότητες είναι σχεδόν ανύπαρκτες.
Παράθεση:
Σχόλιο # 229 από __mikeman
Δεν είχε μια περιέργεια να δοκιμάσει Μεσογειακή κουζίνα, έτσι για αλλαγή? Εστω να τσιμπήσει ρε παιδάκι μου![]()
Ναι αλλά μη ξεχνάς πως στα apps αυτά
τα πιάτα πανε κι έρχονται εν ριπή!
Χαμούλης δηλαδή! Είναι και λίγο λοταρία-μη σου πω πολύ!
Στην Ελλαδα, το συγκεκριμενο app, οι γυναικες το χρησιμοποιουν απλα για να επιβεβαιωνονται.
Σνομπαρουν τους ανδρες χρηστες.
Στο εξωτερικο λειτουργει πολυ καλυτερα.
Οταν καποια/ος δε σου απανταει στο τιντερ, απλα σε εχει σιωπηρα απορριψει / εχει αδιαφορησει.
Το να κανεις δευτερη κρουση, ειναι ανωφελο και ανουσιο.
Απλα πας στην επομενη φινλανδοκινέζα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 235 από anassa_Μιση μιση η ντροπη ... κ σιγά μετά ξεχνα το. Γραψε της μήνυμα
Πως ακόμα περιμενεις την απάντηση
στα social media