Τώρα το "δεν είχαμε χημεία" το λέω επιεικώς...ούτε καν φιλική "χημεία", πόσο μάλλον ερωτική.
Κάναμε μια ψιλοάχαρη συζήτηση πηδώντας απο το ένα θέμα στο άλλο χωρίς να βρίσκουμε κάτι να επικεντρωθούμε ή να γελάσουμε.
Το θέμα είναι ότι αυτό τελικά είναι ο κανόνας με εμένα και όχι η εξαίρεση...και όχι ειδικά με τις γυναίκες. Kαι με άντρες που γνωρίζω φιλικά σε συναντήσεις το ίδιο. Σπάνια να συμπαθήσω κάποιον και να με συμπαθήσει κι αυτός/η.
Οπότε, πρέπει να κάνω πολλές γνωριμίες για να τύχει να κολλήσω με κάποια...ελα όμως που αυτό είναι δύσκολο για μένα.
Το ότι γνωρίζεις το πρόβλημα κι έχεις αναγνωρίσει που θα επικεντρωθεις είναι το ήμισυ του παντός
Παράθεση:
Σχόλιο # 261 από __mikemanΤώρα το "δεν είχαμε χημεία" το λέω επιεικώς...ούτε καν φιλική "χημεία", πόσο μάλλον ερωτική.
Κάναμε μια ψιλοάχαρη συζήτηση πηδώντας απο το ένα θέμα στο άλλο χωρίς να βρίσκουμε κάτι να επικεντρωθούμε ή να γελάσουμε.
Το θέμα είναι ότι αυτό τελικά είναι ο κανόνας με εμένα και όχι η εξαίρεση...και όχι ειδικά με τις γυναίκες. Kαι με άντρες που γνωρίζω φιλικά σε συναντήσεις το ίδιο. Σπάνια να συμπαθήσω κάποιον και να με συμπαθήσει κι αυτός/η.
Οπότε, πρέπει να κάνω πολλές γνωριμίες για να τύχει να κολλήσω με κάποια...ελα όμως που αυτό είναι δύσκολο για μένα.
Το θέμα ξέρεις ποιο είναι? Οτι, οταν μιλάμε μέσω τσατ, μου λένε όλες τι χιουμορ που έχεις κτλ κτλ...αυτή εδώ μου έλεγε ανυπομονώ να σε γνωρίσω, μου έστελνε και μερικά ψιλο-πονηρά(οχι τίποτα χοντρό)...αλλά όταν συναντιόμαστε, πως να το κάνουμε...όταν γνωρίσω κάποιον για πρώτη φορά είμαι "εξω απο τα νερά μου" που λέμε. Ετσι είμαι. Πολύ σπάνια να αισθανθώ άνετα και να αφήσω τον εαυτό μου ελέυθερο να το διασκεδάσει. Οπότε δεν πάει καλά το ραντεβού γιατί και αυτές θα λένε "αυτός εδώ όταν textαραμε μου πέταγε τις ατάκες τη μία μετά την άλλη και τώρα τον βλέπω μαγκωμένο".
Η μόνη φορά που πέρασα καλά όσες φορές έχω βγει ραντεβού εδώ ήταν με αυτήν την muslim που έλεγα, γιατί για κάποιο λόγο ένιωθα άνετα...αλλά αυτή είχε άλλα κολλήματα με το σεξ πριν το γάμο, οπότε δεν προχώρησε.
Τι να γίνει, συνεχίζουμε και ό,τι γίνει...κάποια στιγμή θα ξεμπλοκάρω γμτ(η έτσι ελπίζω!).
Τι να πω ρε συ Mike μπες σε " κατάσταση τσατ" ... σβησε για λιγο τη πραγματικότητα ωστε να σου περάσει το τρακ και κανε παιχνίδι... ξεκινα με όποιον άντρα, κοπέλα βρες το χιούμορ σου που είναι το δυνατό σου σημείο, αφού ξέρεις πάρε απόφαση επιτέλους κ κανετο πράξη.
Οσο σκεφτόμαστε πως οι άλλοι είναι καλύτεροι ή θυμωμαστε "παλιές πληγές" τόσο δεν βγαινουμε από τον φαύλο κύκλο και αυτοακυρωνομαστε ...
Τελοσπάντων, προσπαθώ να μην τα ρίχνω όλα στον εαυτό μου, διότι τυχαίνει (λίγες) φορές να μιλάω με άτομα να οποία όντως με κάνουν να αισθάνομαι άνετα...οπως και να το κάνεις, με λίγους ανθρώπους υπάρχει "χημεία". Με την ίδια λογική ούτε και εγώ βρήκα κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην κοπέλα...και το ραντεβού δεν είναι "παράσταση" που δίνεις μόνος σου ώστε να εντυπωσιαστεί η άλλη...η ίσως και να είναι πολλές φορές, αλλά αν κάποια περιμένει κάτι τέτοιο απο εμένα, δεν θα το πάρει έτσι κι αλλιώς.
μαικ εγω πιστευω ειναι καλυτερα να γνωριστεις απο τον κυκλο σου για να νιωθει η κοπελα πιο ασφαλεια ας το πουμε, γιατι με τα σαιτ υπαρχει μια ανασφαλεια οτι δεν σε ξερει και οτι φαινεται σαν στημενο ενω αμα ειναι απ τον κοινωνικο σου κυκλο τη δουλεια παρεες κλπ θα φαινεται σαν φυσικο. τωρα αμα δεν εχεις πολυ κυκλο ή αυτες που ειναι στον κυκλο σου δεν γινεται τοτε ειαι προβλημα.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media