Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Περι πρώτων ραντεβουδιων...

Επιλέξτε σελίδα: (1-14)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

alisida

# 41 στις 4/9/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
'Aρεσαν+: 0%

Δεν μπορω να μη συμφωνησω εδω 

Πραγματι οι προσπαθεια να δειξουμε κατι αλλο απο αυτο που ειμαστε,δεν πετυχαινει μακροπροθεσμα

Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Sivilla_I
         Στην τελική
         καλύτερα να προσαρμόζεται ο καθένας σε αυτό που πραγματικά είναι μέσα του

και να το εκφράζει στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του.

Οτιδήποτε κι αν προσποιηθεί ή προσπαθήσει να εκφράσει και είναι μακριά απο 
         τα υλικά που συνθέτουν το χαρακτήρα του
         μυρίζει υποκρισία
         είναι άβολο

ειδικά αυτή η δήθεν ανετίλα που βγαίνει όταν εφαρμόζονται τεχνικές ξένες προς την πραγματική 
           φύση του καθενός.
Το παιδί εδω, δεν είναι 20 χρονών
Είναι ήδη σε μια ηλικία που έχουν παγιωθεί πράγματα
Παίρνουν βελτίωση, αλλά δεν θα γίνει άλλος άνθρωπος (γιατί άλλωστε να γίνει άλλος? το θέμα είναι να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του)
Εγω γιαυτό μίλησα για τη γοητεία του ντροπαλού αγοριού, γιατί αυτό μου έβγαλε ως πιο κοντινό στο παιχνίδι του φλερτ, απο τα λεγόμενά του.

Heptamer

# 42 στις 4/9/2018
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Να και κατι που αποκρυψατε από το προφιλ σας! (+ shame on you emoticon x 3)

Παρακαλω όπως αυτό συμπληρωθεί με τα εν λογω χαρακτηριστικα!

Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Sivilla_I

Ε οκ, εγω μίλησα ως γυναίκα.

Όχι απο τις ντροπαλές και αμήχανες

Απο τις άλλες  

Τις ά-ρολες

Μαηκ, ειδες πως κανεις τις γυναικες να ανοίγονται, ετσι???

Αρέσει στο μέλος Sivilla_I

ZHLIASOY

# 43 στις 4/9/2018
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160

Μην κανεις ανομιες συγκρισεις  δεν πας να παιξεις μπαλα σε γηπεδο για να χρειαστεις τεχνικες.

Κοιτα γυρω σου ποσα ανομια ζευγαρια κυκλοφορουν ..Καρακουκλαρες με  ραμολινια κουκλους με τετραπαχες ασχημες...Που σημαινει τι?? Δεν ειναι  προταρχικη η εμφανιση.

Παιζει ρολο η ανεση ο αερας το λεγειν  .

Χαλαρωσε κ δοκιμασε με αλλον αερα με ανεση με χιουμορ με αυθορμητισμο.

Μην βγαζεις αυτο το μιζερο του δεν μπορω δεν ειμαι ωραιος κλπ.

Η αυτοπεποιθηση δεν  σημαινει ειμαι ψωνιο..Αυτοπεοιθηση σημαινει δεν εχω αυτο ωραιο αλλα εχω κατι αλλο που θα προβαλλω.

Μπορει να ειναι εισητηριο η εξωτερικη ομορφια αλλα να ξερεις μια πορτα μονο ανοιγει..Της υπολοιπες πρεπει να μιλησεις για να της ανοιξεις..Αλλιως δεν ανοιγει τιποτα.

Οποτε εγω σε συμβουλευω να ξεκινησεις να της ανοιγεισ  αλλιωσ  με αλλο τροπο . Με το να πιστεψεις στον εαυτο σου να βρεις οτι ωραιο εχεις κ να το προβαλεισ  να εισαι ανετος αυθορμητος κ να δειχνεις οτι απολαμβανεις εστω κ αν χασεις.Αυτο σημαινει αυτοπεποιθηση.!!!

Μην βιαζεσαι κ μην δειχνεις οτι το κυνηγας.

Ο καθε ανθρωπος εχει κατι που δεν τοχει καποιος αλλος.Ο καθενασ  με το οπλο του.

Ανεδειξε λοιπον την διαφορετικοτητα σου. Κ πιστεψε σε αυτην!

Κ ασε τους αλλους να κοπανιουνται στα γυναστηρια .

Αμεεε

Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από __mikeman

Kοίτα, σαφώς, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που απλώς...Το έχουν. Το καταλαβαίνω, βγάζουν μια ενέργεια που την αισθάνεται η γυναίκα, οπότε σου λέει για να έχει αυτοπεποίθηση εδώ αυτός, θα έχει και...Αλλού, και στο κρεβάτι και γενικά οπουδήποτε, δε πά να'ναι όπως να'ναι, δε πα να μιλάει σπασμένα αγγλικά, εδώ θα περάσω καλά.

Να σου πω όμως κάτι, για κάνω ίσως μια άτσαλη σύγκριση : είναι σαν να μου λες ότι "ο μαραντόνα ήταν κοντόχοντρος και είχε ρουφήξει τη μισή κολομβία ή ο μπεστ είχε πιει τον ταμεση, αλλά περνούσαν τους άλλους σαν άδειες κολοκύθες". Κι ενώ αυτοί οι δύο κραπιαλιάζανε και την άλλη μέρα τους ντροπιάζανε όλους, όλοι οι άλλοι "φυσιολογικοί" παίχτες προσπαθούν να βελτιωθούν κούτσα-κούτσα...Λίγο στον ένα τομέα, λίγο στη φυσική κατάσταση, λίγο στις στημένες φάσεις, λίγο στην ταχύτητα, λίγο να έχουν 5 εκατοστά ψηλότερο άλμα για να πιάνουν κεφαλιές, κτλ κτλ...Τη "δουλειά μυρμηγκιού" που εκ των πραγμάτων πρέπει να κάνει κάποιος που δεν το "εχει" από φυσικού του.

Ειναι φυσικό, οπως σε κάθε τομέα, έτσι και στο φλερτ, κάποιοι άνθρωποι απλώς...Να το έχουν. Εχω αμφιβολία αν αυτο το πράγμα μπορείς, έτσι απλά, να το "κοπιάρεις". Δεν νομίζω. Μπορείς να βελτιωθείς σαν παίκτης και απο δ να πας γ η β εθνική. Θαύματα δεν γίνονται. Αλλά βελτιώσεις γίνονται. Δεν μπορώ να συγκρίνω τον εαυτό μου με αυτον τον φίλο σου - απλά έχει κάτι που δεν αποκτιέται. 

Αρέσει στο μέλος alisida

Enikos

# 44 στις 4/9/2018
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Οπως λεει και ο φιλτατος Αρχαγγελος, καιγεσαι στην προθερμανση.

Το μυαλο σου μαλλον, δημιουργει αυτη την "αρνητικη" φυσιογνωμια την οποια πιστοποιεις κιολας μετα τα ραντεβου.

Τι σε κανει να πιστευεις οτι ολα τα ραντεβου του κοσμου, ειναι επιτυχημενα?

Νομιζω οτι εσυ απορριπτεις τον εαυτο σου. Και πας σε ραντεβου φορτωμενος με αυτογκολ.

Εγω που εχω κανει και πολυ γκομενος, ξερεις ποσες σουπες εχω φαει? Ασε...

Μην σταματας να βγαινεις ραντεβου, μεχρι να βρεις και να σε βρει αυτο που θελεις.

Και μην τα ψειριζεις τοσο πολυ ολα πανω σου.

Με αυτες τις τακτικες σου, ειναι σαν πραγματι να θελεις το συγκεκριμενο αποτελεσμα απο τα ραντεβου σου, για να επιβεβαιωσεις στον εαυτο σου οτι...εχεις δικιο που δεν καθεται το αποτελεσμα.

Συμμορφωσου!!!...

Αρέσει στο μέλος alisida

__mikeman

# 45 στις 4/9/2018
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 2.299

Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από Sivilla_I

Ας το αναλύσω λοιπόν (φυσικά απο καθαρά υποκειμενική σκοπιά, μια που τα γούστα είναι γούστα

και έχουν τη προσωπική σφραγίδα το καθενός μας. Το συγκεκριμένο γούστο 
                                       για τα ντροπαλά αγόρια, είναι απο τα παλιά, κλασικά γούστα των κοριτσιών)
Εκεί λοιπόν που όλος ο κόσμος βρίθει αγοριών τολμηρών,
που κομπάζουν, κατακτούν, παίρνουν καταστάσεις στα χέρια τους και τις λύνουν
εμφανίζεται κι ενα αγόρι αλλιώτικο,
αμήχανο, ατσούμπαλο, μαζεμένο.
Μοιάζει να θέλει να πει πολλά αλλά κάτι τον συγκρατεί
Μοιάζει να θέλει να κάνει άλλα τόσα αλλά πάλι διστάζει.
Είναι όμως γεμάτο επιθυμία, θέλει τόσα να μοιραστεί, τόσα να ζήσει
ωστόσο είναι εγκλωβισμένο σε μικρούς και μεγάλους φόβους, αγωνίες
μικρές και μεγάλες φωνές που τον αποσπούν και δεν τον αφήνουν 
ούτε μισή σκέψη να ολοκληρώσει χωρίς να ιδρώσει το μυαλό του.
           Όλο αυτό λοιπόν
            μπορεί να έχει τη γοητεία της διαφορετικότητας

ακριβώς επειδή είναι ασυνήθιστο.
Γίνεται ενα φρούριο δυσκολοκατάκτητο
και αυτό έχει τη γοητεία του για πολλές γυναίκες (Περισσότερες απο όσες φαντάζεται ενας άντρας)

*Δεν ενδείκνυται για πριγκήπισες που χρήζουν σωτηρίας
  Εδω πρέπει να σώσει η κοπέλα τον πρίγκηπα

Μα κοίτα, αν ισχύει αυτό, τότε δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα, διότι, τουλάχιστο στις πρώτες γνωριμίες, αυτήν την εντύπωση πιστεύω ότι δίνω.

Δε μ'αρέσει ομως αυτή η "λύση"...δεν είναι ότι θέλω να γίνω κάποιος άλλος, αλλά όταν φαντάζομαι "την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου", δεν φαντάζομαι αυτό...

Δεν είμαι απλά "ντροπαλό αγόρι"...είναι ένα βάρος που κουβαλάω που πρέπει κάπως να το αλαφρύνω. Για το δικό μου το καλό κιόλας δηλαδή. Και για όλους τους τομείς της ζωής μου - οχι μόνο στα ερωτικά, αλλά και στις φιλικές σχέσεις, τις επαγγελματικές, κτλ κτλ

Arxontoula_

# 46 στις 4/9/2018
author
Γυναίκα / 57 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Σταυρός
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.744
Κοίτα να δεις Μάικ

Εγώ αυτή την ιστορία με τα παραπανίσια κιλά, την ακούω από το 2013, τουλάχιστον. Πριν ακόμα πας στην Πράγα (κάνε μια μικρή έρευνα, και μπορεί να φτάσεις ακόμα πιο πίσω).

Οπότε, ή δεν προσπάθησες πραγματικά, ή δεν σε ενδιέφερε πραγματικά, ή είναι κάτι ακατόρθωτο, ή πρόκειται για μια βολική δικαιολογία.

Ενδεχομένως, αν είχες χάσει 15 κιλά, οι γυναίκες να σε ήθελαν περισσότερο. Αλλά πάλι, μπορεί και όχι. Μη χάνοντας τα κιλά, δεν θα το μάθεις ποτέ, αλλά τουλάχιστον θα έχεις κάπου να ρίχνεις το φταίξιμο.

Στα λέω έτσι αφτιασίδωτα, με το δικαίωμα των 10 χρόνων που σε "γνωρίζω" και παρακολουθώ την πορεία σου.

Οπότε, γάμα τα κιλά και χαλάρωσε. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι να μη βγεις δεύτερο ραντεβού και να μην κάνεις σχέση.
Oh, wait! Δεν έχεις βγει δεύτερο ραντεβού και δεν έχεις κάνει σχέση.
Αρα, το μόνο που σου μένει, είναι να απολαύσεις αυτό το ρημάδι το πρώτο ραντεβού, χωρίς σχέδια και χωρίς άγχος για το επόμενο.

Κι άμα περάσεις εσύ καλά στο πρώτο, μπορεί και η κοπελιά να περάσει καλά.Κι αν περάσει καλά, μπορεί να βγείτε και δεύτερο.

Διότι, ο ελέφαντας, Μάικ, τρώγεται μπουκιά-μπουκιά.
Αρέσει στα μέλη __mikeman, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

giorgos170

# 47 στις 4/9/2018
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754

αυτά είναι... οι φίλοι μας τα γράμματα,, παιδγιά ...

>>>>>>>>>>>>>>>
Μη χάνοντας τα κιλά, δεν θα το μάθεις ποτέ, αλλά τουλάχιστον θα έχεις κάπου να ρίχνεις το φταίξιμο.
Οπότε, γάμα τα κιλά και χαλάρωσε.
<<<<<<<<<<<<<<<

__mikeman

# 48 στις 4/9/2018
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία

Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από Arxontoula_
Κοίτα να δεις Μάικ

Εγώ αυτή την ιστορία με τα παραπανίσια κιλά, την ακούω από το 2013, τουλάχιστον. Πριν ακόμα πας στην Πράγα (κάνε μια μικρή έρευνα, και μπορεί να φτάσεις ακόμα πιο πίσω).

Οπότε, ή δεν προσπάθησες πραγματικά, ή δεν σε ενδιέφερε πραγματικά, ή είναι κάτι ακατόρθωτο, ή πρόκειται για μια βολική δικαιολογία.

Ενδεχομένως, αν είχες χάσει 15 κιλά, οι γυναίκες να σε ήθελαν περισσότερο. Αλλά πάλι, μπορεί και όχι. Μη χάνοντας τα κιλά, δεν θα το μάθεις ποτέ, αλλά τουλάχιστον θα έχεις κάπου να ρίχνεις το φταίξιμο.

Στα λέω έτσι αφτιασίδωτα, με το δικαίωμα των 10 χρόνων που σε "γνωρίζω" και παρακολουθώ την πορεία σου.

Οπότε, γάμα τα κιλά και χαλάρωσε. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι να μη βγεις δεύτερο ραντεβού και να μην κάνεις σχέση.
Oh, wait! Δεν έχεις βγει δεύτερο ραντεβού και δεν έχεις κάνει σχέση.
Αρα, το μόνο που σου μένει, είναι να απολαύσεις αυτό το ρημάδι το πρώτο ραντεβού, χωρίς σχέδια και χωρίς άγχος για το επόμενο.

Κι άμα περάσεις εσύ καλά στο πρώτο, μπορεί και η κοπελιά να περάσει καλά.Κι αν περάσει καλά, μπορεί να βγείτε και δεύτερο.

Κοίτα, σ'αυτό δεν έχεις άδικο.

Πάει αυτή η ιστορία χρόνια, και σαφώς να είναι και μια δικαιολογία - "α αμα τα χάσω θα φτιάξουν τα πράγματα, αλλά τι γίνεται αμα τα χάσω και δεν φτιάξουν"??

Να σημειώσω πάντως ότι οταν πήγα στην Πράγα ήμουν 120 και τώρα, 4 χρόνια μετά, είμαι 100. Είναι μεγάλο πράγμα να ελέγχεις τι έχεις στο ψυγείο και να μην έχεις το φαί της μαμάς κάθε μέρα. Οχι ότι οι άνθρωποι με βάζαν με το...ζόρι, να τρώω, αλλά όταν πάει 11 η ώρα και το ψυγείο είναι γεμάτο...αστα. 

Δεν είναι ότι δεν έκανα καμία πρόοδο δηλαδή, και δεν είναι ότι δεν μπορώ να χάσω.

Αλλά βέβαια είμαι ακόμα αρκετά υπέρβαρος, το κανονικό θα ήταν 80-85 για το 1,88 που είμαι.

Βέβαια, τι γίνεται Μιχαλάκη μου αν τα χάσεις και πάλι διαπιστώσεις ότι οι γκόμενες...δεν? Σε τι θα ρίξεις το φταίξιμο μετά??

Δεν έχεις άδικο όπως είπα.

Να σημειώσω πάντως ότι ούτε κι εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι το βασικό μου πρόβλημα...η κόμπλα μου είναι το βασικό πρόβλημα...και όπως είπα μου γίνεται εμπόδιο σε όλους τους τομείς της ζωής μου...απλά όσον αφορά τα ερωτικά, με μια καλύτερη(οσο γίνεται) εμφάνιση ελπίζεις σε περισσότερα ραντεβού, σε καλύτερη διάθεση, άρα σε περισσότερη "εξάσκηση" για να ξεπεράσεις(όσο γίνεται) το βασικό πρόβλημα, κτλ κτλ κτλ

Αρέσει στο μέλος Arxontoula_

alisida

# 49 στις 4/9/2018
author
Καζακστάν

#48 mikeman

Απορια : Ειδα τις φωτο σου και δεν φαινεσαι υπερβαρος ...Αν οι κοπελες βλεπουν αλλα και συναντουν απο κοντα κατι αλλο,εχουν δικιο να φευγουν.. Εχω φυγει κι εγω μια φορα οταν το ραντεβου μου ( κουκλος στη φωτο με τα δικα μου γουστα) παρουσιαστηκε με προγουλια και + 20 κιλα ...Τι λεμε τωρα,να λειπουν τετοιες εκπληξεις και τα υπολοιπα συζητιονται .

__mikeman

# 50 στις 4/9/2018
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία

Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από alisida

#48 mikeman Απορια : Ειδα τις φωτο σου και δεν φαινεσαι υπερβαρος ...Αν οι κοπελες βλεπουν αλλα και συναντουν απο κοντα κατι αλλο,εχουν δικιο να φευγουν.. Εχω φυγει κι εγω μια φορα οταν το ραντεβου μου ( κουκλος στη φωτο με τα δικα μου γουστα) παρουσιαστηκε με προγουλια και + 20 κιλα ...Τι λεμε τωρα,να λειπουν τετοιες εκπληξεις και τα υπολοιπα συζητιονται .

Οι φωτό αυτές είναι όλες πρόσφατες και σε όλες είμαι γύρω στα 100 κιλά. 1,88 και 100 κιλά είσαι 15+ τουλάχιστο. Και μου πάει το περισσότερο στο πρόσωπο και το στομάχι.

Δεν είναι "shopαρισμένες" οι φωτό με κανένα τρόπο, αλλά σαφώς διαλέγω γωνίες οι οποίες κάααπως το "κρύβουν" το όλο πράγμα...προγούλια και κοιλούμπες έχω δηλαδή έχω να φάνε και οι κότες.

Sivilla_I

# 51 στις 4/9/2018
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.026

Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από __mikeman

Μα κοίτα, αν ισχύει αυτό, τότε δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα, διότι, τουλάχιστο στις πρώτες γνωριμίες, αυτήν την εντύπωση πιστεύω ότι δίνω.

Δε μ'αρέσει ομως αυτή η "λύση"...δεν είναι ότι θέλω να γίνω κάποιος άλλος, αλλά όταν φαντάζομαι "την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου", δεν φαντάζομαι αυτό...

Δεν είμαι απλά "ντροπαλό αγόρι"...είναι ένα βάρος που κουβαλάω που πρέπει κάπως να το αλαφρύνω. Για το δικό μου το καλό κιόλας δηλαδή. Και για όλους τους τομείς της ζωής μου - οχι μόνο στα ερωτικά, αλλά και στις φιλικές σχέσεις, τις επαγγελματικές, κτλ κτλ

Κάπως πρέπει να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σ'αυτό που είσαι

και σ' αυτό που θέλεις να γίνεις.

Ναι, ενα βάρος είναι ενα βάρος. Και πρέπει να το ελαφρύνεις.

Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό που θέλεις να γίνεις, είναι κοντά σ' αυτό που μπορείς.

Η εικόνα του ντροπαλού αγοριού είναι μόνο η εικόνα που προσλαμβάνει η γυναίκα που έχεις απέναντί σου.

Εγω απλά σου έδειξα μια απο τις γυναικείες ματιές για να δεις οτι υπάρχει και αυτό. 

Αυτό που φαντάζεσαι ως καλύτερη εκδοχή σου

θα πρέπει να έρθει πιο κοντά σ' αυτό που είσαι, για να είναι πιο εφικτό.

Κακώς μεν, αλλά κάποια πράγματα μέσα μας και πάνω μας δεν αλλάζουν. Ντετερμινιστικό? Μ@κία?

Ναι αλλά ισχύει.

Φαντάσου λέει, αυτό που τελικά στέκεται εμπόδιο, να είναι μόνο το οτι εσυ έχεις θέμα με αυτά σου τα χαρακτηριστικά και όχι τόσο αυτά τα χαρακτηριστικά

(έχω στο μυαλό μου κάποια άτομα, γυναίκες και άντρες, διάσημους αλλά και στον κύκλο μου, που σπάνε όλα τα πρότυπα, αντικειμενικά και υποκειμενικά και έχουν πλούσιες ζωές κοινωνικά/ερωτικά)

Sivilla_I

# 52 στις 4/9/2018
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.026
Θα σου πω και κάτι που ίσως σου φανεί τραβηγμένοαλλά πλέον στην εποχή μας δεν είναι
(ούτε στον κύκλο που κινούμαι εγω)
Αν το όλο θέμα είναι μόνο στην εμφάνισή σου που σε μπλοκάρει και μπαίνεις σαυτό το λούκι,
οκ, μαζί με τις γυμναστικές και τις δίαιτες (που καλά θα κάνεις να μπουν στη ζωή σου δια βίου-μόνο κέρδος θα 'χεις)
πιάσε και φτιάξου παντού. Φτιάξε το πρόσωπό σου, ο,τι σε χαλάει.
Πλέον είναι πολύ προσιτό οικονομικά. 
(δεν βλέπω κάτι που να φαίνεται αποκρουστικό στο πρόσωπό σου, απλώς σου θυμίζω οτι οι διορθώσεις στην εποχή μας είναι σχεδόν παιχνιδάκι)

Sourya

# 53 στις 4/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Λοιπόν φιλαράκι θα σου δώσω μερικές συμβουλές. 1 Στις γυναίκες αρέσει να ρωτούν πολλά για σένα, τολμήσετε κι εσύ. 2 Να πληρώσεις τον λογαριασμό.  3 Να τις δώσεις ένα φιλί στο τέλος του ραντεβού και 4 Άφησε κάνα δυο ημέρες πριν την ξαναπάρεις τηλέφωνο μην δείχνεις λιγουρης ακόμη και αν είσαι.

alisida

# 54 στις 4/9/2018
author
Καζακστάν
Οπα,,,κατσε βρε mikeman ...,κοιταζω και ξανα- κοιταζω τις φωτο σου .Ειδικα στην ολοσωμη δεν φαινεσαι καθολου υπερβαρος,τι κοιλιτσα λες,σχεδον κοκαλιαρη στα ποδια θα σ ελεγα ...Ενταξει,εχω καποια ηλικια και ισως δεν βλεπω καλα ,αλλα εισαι σιγουρος οτι ειναι προσφατες ? Στειλε εδω αν θελεις και μια να φαινεται η κοιλια κ τα προγουλια να κανουμε τη συγκριση ...Ολοι προσπαθουμε να βρουμε ωραιες γωνιες να μας κολακευει η φωτο ,αλλα εσυ το εκανες ισως να σε μεταμορφωνει,,,δεν το πιστευω οτι δεν ειναι ειτε παλιες ειτε πειραγμενες αυτες που βλεπω .Δεν κολανε με αυτα που λες περι παχουλου αντρα

Heptamer

# 55 στις 4/9/2018
author

Το "υφασμα" (η λεοντή) του καθενος είναι μοναδικο.

Δεν αλλαζει.

Με αυτό πορευεται ο καθεις.

Το "ρουχο" αυτό δεν κονταίνει, δεν μακραίνει, δε μπορει να αντικατασταθεί.

Οι μονες τολμηρες παρεμβασεις είναι το ραψιμο των τρυπων, μια βαφή, ένα στεγνο καθαρισμα, αντε και λιγο σιδερωμα.

Μεχρι εκει.

Αρα: ντετερμινιστικό

Καλως ή κακως: ασχετο.

Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από Sivilla_I

Κακώς μεν, αλλά κάποια πράγματα μέσα μας και πάνω μας δεν αλλάζουν. Ντετερμινιστικό? Μ@κία?

Ναι αλλά ισχύει.

Αρέσει στο μέλος Sivilla_I

Sourya

# 56 στις 4/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Χαχα, με έκανες να κοιτάξω κι εγώ τις φωτό. Δεν ήξερα ότι έχει 2. Καλά σε αυτήν εδώ είναι καλυτερος

Παράθεση:ω
Σχόλιο # 54 από alisida
Οπα,,,κατσε βρε mikeman ...,κοιταζω και ξανα- κοιταζω τις φωτο σου .Ειδικα στην ολοσωμη δεν φαινεσαι καθολου υπερβαρος,τι κοιλιτσα λες,σχεδον κοκαλιαρη στα ποδια θα σ ελεγα ...Ενταξει,εχω καποια ηλικια και ισως δεν βλεπω καλα ,αλλα εισαι σιγουρος οτι ειναι προσφατες ? Στειλε εδω αν θελεις και μια να φαινεται η κοιλια κ τα προγουλια να κανουμε τη συγκριση ...Ολοι προσπαθουμε να βρουμε ωραιες γωνιες να μας κολακευει η φωτο ,αλλα εσυ το εκανες ισως να σε μεταμορφωνει,,,δεν το πιστευω οτι δεν ειναι ειτε παλιες ειτε πειραγμενες αυτες που βλεπω .Δεν κολανε με αυτα που λες περι παχουλου αντρα

Hrakleitos3

# 57 στις 4/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

εχεις εναν ασσο στο μανικι σου...υψος 1.88...αντιλαμβανεσαι ποσο σημαντικο ειναι αυτο?οι γυναικες κανουν σαν τρελες για τους ψηλους αντρες!θα φτιαξεις λιγο τη διατροφη σου,θα σεβαστεις το σωμα σου και θα χασεις βαρος,θα αποκτησεις αυτοπεποιθηση και η αυτοπεποιθηση αυτη θα ελκυσει τις γυναικες...ουτε κολπα χρειαζονται,ουτε τεχνικες,ουτε να εχεις γεννηθει μαστορας στο φλερτ...αυτοπεποιθηση μονο...αφου λοιπον τα παραπανισια κιλα σου ριχνουν την ψυχολογια,τα χανεις και προχωρας...ο αδελφος μου στα 18 του ειχε ξεπερασει τα 100 κιλα και ειχε υψος 1.70,οχι 1.88...ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα με εσενα...ουτε σχεσεις ουτε τιποτα...πηγαινε στα ραντεβου εχοντας ως δεδομενο οτι θα απορριφθει απο τις γυναικες...το πηρε λοιπον αποφαση καποια στιγμη,αλλαξε τη διατροφη του χωρις να χρειαστει να πεινασει ιδιαιτερα και επισης αρχισε το τρεξιμο...στην αρχη λιγα λεπτα τη μερα...5 λεπτα,7 λεπτα ,10 λεπτα...καθε μερα  ομως...σιγα σιγα το σωμα του μπηκε σε αυτοματο πιλοτο και ζητουσε απο μονο του την καθημερινη αδρεναλινη του τρεξιματος...και μαζι με το τρεξιμο,επεβαλε στον αδελφο μου αλλαγες στο καθημερινο του φαγητο,ωστε να αποκτησει περισσοτερες αντοχες και να απολαμβανει περισσοτερα λεπτα τρεξιματος...θα εκπλαγεις απο τον τροπο που αρχιζει να λειτουργει το σωμα σου αν το θεσεις σε κινηση...αν κοπιασεις στην αρχη,στην πορεια θα σε παει μονο του εκει που πρεπει,αρκει να το εθισεις στην αδρεναλινη του τρεξιματος...ουτε γυμναστηρια,ουτε γιογκες,ουτε πιλατες,ουτε trx,ουτε τιποτα...μονο τρεξιμο...μεσα σε ενα περιπου χρονο,ο αδελφος μου εφτασε να τρεχει 40λεπτα,50λεπτα,μια ωρα,επεσε στα 75 κιλα,αλλαξε ολη η ψυχολογια του και η τυχη του με τις γυναικες...ολα ειναι θεμα ψυχολογιας,η οποια παει παρεα με την αυτοπεποιθηση,που χτιζεται με το σεβασμο στο σωμα σου...δεσμευσου απεναντι στον εαυτο σου οτι τις επομενες μερες θα βρεις ενα μερος κοντα στο σπιτι σου και θα αρχισεις καθημερινο τρεξιμο,εστω 10-15 λεπτα...καθε μερα,ακομα και με κρυα και βροχες...ολα τα υπολοιπα θα τα κανει το σωμα σου απο μονο του...απο ενα σημειο και μετα θα εχει τη σοφια να σε καθοδηγησει εκπληκτικα...επισης,αρχισε να βλεπεις καθε μερα για 10-20  λεπτακια βιντεο με δρομεις ,αθλητες κλπ...βαλε τον εαυτο σου σε αυτο το τρυπακι,ωστε περα απο το σωμα σου,να αρχισει και το μυαλο σου να ζηταει το τρεξιμο,το υγιες σωμα,τη σωστη διατροφη...ξεκινα με τον Ντιν Καρναζη...διαβασε την προσωπικη του ιστορια,δες μια προς μια ολες τις συνεντευξεις που εχει δωσει,εμπνευσου απο τη ζωη του...κανε πλυση εγκεφαλου στον εαυτο σου,ωστε να μπει για τα καλα στην καθημερινοτητα σου το τρεξιμο...ολα τα αλλα θα ακολουθησουν,σε ολους τους τομεις...συμβουλες για το πως θα σταθεις στο ραντεβου,αν θα εισαι σταυροποδι και η δεξια μυτη του ποδιου σου θα σχηματιζει γωνια 45 μοιρων με τον κορμο της γυναικας που θα εχεις απεναντι,αν θα πρεπει να της πεις συγκεκριμενες ατακες,να της χαμογελας ή να εισαι σοβαρος,αν θα την κοιτας στα ματια,ποσο θα την κοιτας στα ματια και πως,αν θα πρεπει να κρατηθεις και να μην κλασεις μπροστα της κλπ, ερχονται σε δευτερη μοιρα...αν μια γυναικα σε γουσταρει,θα αγνοησει και τη λαθος προσεγγιση σου και τα ατοπηματα στη διαρκεια του ραντεβου και πολλα πολλα ακομη...για να σε γουσταρει ομως,θα πρεπει να γουσταρεις πρωτα εσυ τον εαυτο σου...πριν λιγη ωρα ανεβασα ενα τραγουδι σε ενα θεμα,που ταιριαζει γαντι στην περιπτωση σου...ετσι για αρχη,για να ξεκινησει η πλυση εγκεφαλου που λεγαμε

https://www.youtube.com/watch?v=I33u_EHLI3w

https://www.youtube.com/watch?v=I33u_EHLI3w

__mikeman

# 58 στις 4/9/2018
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία

Εντάξυ, μην παρακολλήσουμε(μαζί κι εγώ) στην εμφάνιση.

Δεν είπα ότι είμαι και αποκρουστικός, απλά κάπως κάτω του μετρίου.

Οτι φτιάχνεται με διαίτα και γυμναστήριο ας φτιαχτεί, αλλά δε θα βάλουμε και νυστέρι, γιατί θα καταλήξω με εμμονή περί αυτού στο τέλος. Οπως ειπώθηκε πάμπολλες φορές, δεν είναι αυτο το κύριο πρόβλημα εδώ.

__mikeman

# 59 στις 4/9/2018
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Σουηδία

Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από Heptamer

Το "υφασμα" (η λεοντή) του καθενος είναι μοναδικο.

Δεν αλλαζει.

Με αυτό πορευεται ο καθεις.

Το "ρουχο" αυτό δεν κονταίνει, δεν μακραίνει, δε μπορει να αντικατασταθεί.

Οι μονες τολμηρες παρεμβασεις είναι το ραψιμο των τρυπων, μια βαφή, ένα στεγνο καθαρισμα, αντε και λιγο σιδερωμα.

Μεχρι εκει.

Αρα: ντετερμινιστικό

Καλως ή κακως: ασχετο.

Οχου μωρέ καλά...

Στα 30 μου δεν είχα όρεξη να πάρω τα πόδια μου να πάω στη σχολή να την τελειώσω...125 κιλά, περνούσα την περισσότερη μέρα στον καναπέ κλαίγοντας τη μοίρα μου...

Πέντε χρόνια μετά είμαι μόνος μου και δουλεύω στο εξωτερικό...πολλοί μου λένε "ρε συ αυτό δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ".

Αντιπαρέρχομαι λοιπόν το "ντετερμινιστικό" ως επιστημονικά παρωχημένο έτσι κι αλλιώς και αντιπαραθέτω το στρουκτουραλιστικό "οκ, τα μπετά και ο σκελετός του κτιρίου παραμένουν ως έχουν, αλλά υπάρχει μια σχετική ελευθερία στο προς το που θα βάλεις τα έπιπλα - ισως να γκρεμίσεις και κανά τοιχο καμιά φορά".

Οκ, σαφώς, η μονοκατοικία δε θα γίνει ποτέ Empire State Building πάντως. Μην τρελαθούμε. 

Heptamer

# 60 στις 4/9/2018
author

Ότι σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα.

Όπως είπε και ο γνωστός Dirty Harry:

"A man's got to know his limitations"

Αρέσει στο μέλος __mikeman
Η επιλογή που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, συμπίπτει απολύτως με το πεπρωμένο του
Επιλέξτε σελίδα: (1-14)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.