Εχεις χιουμορ τελικα...δεν στο ειχα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από HeptamerΑμα εχω τα τυπικα προσοντα, ερχομαι βολιδα!
Ξερεις τιποτα εκ των e-σω?
Τι δικαιολογητικα θελει?
ΑΣΕΠ δε δινω παντως!
Προυπηρεσια: Δεν εχω. Αλλα θα μαθω στου κασιδιαρη το κεφαλι.
Μισθος: Κατω από 500 000 coins δεν κατεβαινω! Δε βγαινω με λιγοτερα!
Εννοείται πως θελω ασφαλιση (ασυλια στα ρεπορτς και στις ποινες, golden προσβαση στα ΠΜ των γυναικων κλπ)
Και φυσικα πριμ e-πικινδυνοτητας, e-πιβλεψης και παρουσίας (γιατι από τα μνημονια βγηκαμε και πλεον όλα οσα καταργηθηκαν, θα πρεπει να e-πανελθουν)
Kristina καλή μας μέρα!
Θα μπορούσα φίλη μας να παραθέσω εδώ δεκάδες σχόλια προσβλητικά, υποτιμητικά, ειρωνικά, εκδικητικά - και κατά κανόνα σε συγκεκριμένα μέλη.. που πάλι συγκεκριμένα άλλα στοχοποιούν κατά καιρούς,
σχόλια που κανείς δεν θα μπορούσε να πει πως είναι απόψεις - που θα ήταν βεβαίως σεβαστές.
Προτρέπω τον οποιονδήποτε λοιπόν - και με 'γαργαλάει' να το κάνω -
να ανοίξει ένα θέμα με τίτλο π.χ. "Πιστεύετε στα ζώδια; Πιστεύετε στο κάρμα, στο θεό; - Εγώ πολύ"
Και όλα τα παραπάνω ειρωνικά/προσβλητικά - ανάλογα το άτομο που θα το βάλει -
θα τα δούμε όλοι ταινία μπροστά μας!
Ακόμα τριγυρνά στο κεφάλι μου σαν εφιάλτης σχόλιο, που "επιβεβαιώνει" σαφέστατη πρόθεση θεματοθέτριας να αποχωρήσει από τη ζωή.. Έβγαζε η θεματοθέτρια τη ΜΗ ζωή της, στη/στα φόρα.. εκλιπαρώντας ουσιαστικά για λίγη προσοχή..
Και αυτό το σχόλιο ΔΕΝ ήταν άποψη.. και το "επικύρωσαν" και 3-4 άλλοι..
(Προσωπικά, διαβάζοντας το θέμα, επικοινώνησα άμεσα με τη δίωξη για να το βρουν το κορίτσι και να κάνουν - ελπίζω - ό,τι χρειαστεί για να συνέλθει και να βγει από το πηγάδι που έχει πέσει)..
Ο Σαπόρτ, σοφά πράττοντας, το κλείδωσε.
Επιθυμώ λοιπόν, λίίγο, να μπαίνουμε στη θέση εκείνου που βάζει ένα θέμα και να πράττουμε/γράφουμε κατά συνείδηση.
Πότε πια θα μιλάμε για απόψεις, αντί να μειώνουμε ανθρώπους που έχουν διαφορετικές από τις δικές μας;
Και ας μιλήσω και επί προσωπικού εδώ.
Αγαπώ τη γλώσσα μου, τα Ελληνικά επειδή αγαπώ την επικοινωνία.
Μου αρέσει και τη σέβομαι επιλέγοντας προσεκτικά - κατά τις δυνατότητες μου - τις λέξεις/σύνταξη/παραγράφους προκειμένου να αποδίδω σωστά εκείνο που θέλω να κοινωνήσω.. εμένα σέβομαι στην ουσία - και ας το κάνουν ό,τι θέλουν έπειτα.
Και μου αρέσει επίσης να περνώ μέσα από το γραπτό μου και το τι αισθάνομαι με όσα γράφω.
Διαφορετικά, ο οποιοσδήποτε αναγνώστης θα μπορούσε να ανοίξει μια - στεγνή συναισθήματος - εγκυκλοπαίδεια ή ένα επιστημονικό site.
Εχει υπάρξει άτομο(α; ) που αυτή μου την αγάπη την έχει ειρωνευτεί.
Και δεν θέλω να μιλήσω για άλλες επιθέσεις σε άλλα άτομα. Εδώ είναι, ώστε να το κάνουν τα ίδια.
Βεβαίως, δεν θα αγνοήσω πως οι ρυθμοί και οι συνθήκες που πολλοί πλέον ζούμε σήμερα,
μετατρέπουν ακόμα και ένα χώρο που μπορεί να είναι όασης, όπως αυτόν
σε σάκο τού μποξ όπου εκτονώνουμε το θυμό μας από όσα μας συμβαίνουν ή, δεν μας συμβαίνουν..,
όπως ακριβώς τον εκτονώνουμε κάποιοι και στους δρόμους, έχοντας έτοιμο και πρώτο στη γλώσσα για να βγει το:
"Πού πας ρε μ@λ@κ@"..
Άστα φίλη μας, φαύλος κύκλος.. και στο πηγάδι που έπεσε το κορίτσι που μιλώ παραπάνω,
έχουμε πέσει λίγο ως πολύ, αρκετοί από όσο διακρίνω..
Μπορούμε και καλύτερα όμως, και αυτό είναι που με 'τρώει'.
Μπορούμε; ΝΑΙ.
Επειδή ακόμα πιστεύω και εγώ πως, ένα φόρουμ είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων
και όχι κακόβουλης κριτικής εναντίον ανθρώπων που το απαρτίζουν.
Και αν δεν συμφωνούμε ή είμαστε τέρμα αντίθετοι με κάποιες απόψεις/θέσεις/θέματα,
η δουλειά μας δεν είναι να τον προσβάλλουμε/μειώσουμε υπερασπίζοντας το εγώ μας "φωνάζοντας" στους άλλους ένα "ΕΜΕΝΑ κοίτα"
μα να πούμε τη δική μας, τεκμηριωμένα. Ή, να μη μιλήσουμε καθόλου.
Γιατί, μου συμβαίνει συχνά, τελικά να αλλάζω εγώ, που κάποια πράγματα τα έβλεπα μονόπλευρα,
ευχαριστώντας μέσα μου εκείνον που αρχικά διαφωνούσα!
Και αυτό είναι θαρρώ το ουσιαστικό μας κέρδος συμμετέχοντας στα φόρα.
Και (αυθαίρετα; ) θεωρώ πως συμφωνείς με τα παραπάνω.
Αν όχι, με χαρά μου η ταύτιση όποιου από τους δύο σε θέσεις,
κατά το δυνατόν αντικειμενικότερες.
Καλή εβδομάδα σε όλους μας.
Παράθεση:
Ομως εχουμε ολοι τη γνωση να ξεχωρισουμε το χιουμορ απο την καυστικη- προκλητικη διαθεση που τη βαφτιζουν " χιουμορ" και την καταθετουν οπουδηποτε ...
Σχόλιο # 36 από alisida
Και το ιδιο το θεμα, προκλητικο ειναι Alisida...
"Κυρια ..κυρια... ο κωστακης με πειραξε...
φερτε συντονιστες...φερτε επιτηρητες...
δωστε δικαιωματα...αφαιρεστε δικαιωματα...
ποιος αξιζει ...τι αξιζει...
διωξτε ανθρωπους απο το φορουμ..."
Δεν ειμαστε πενταχρονα...η ειμαστε;;;
οταν διαβασα το θεμα το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ειναι...
Σοβαροτης μηδεν...!!!
Ασε που οταν κατηγορουμε κατι τους αλλους...πρεπει να ειμαστε σιγουροι οτι δεν το κανουμε κ εμεις...
Ναι,το θεμα ειναι προ(σ)κλητικο και η προ(σ)κληση ειναι ακριβως το να σταματησουμε τις επιθεσεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από Mindthegap-
Και το ιδιο το θεμα, προκλητικο ειναι Alisida...
"Κυρια ..κυρια... ο κωστακης με πειραξε...
φερτε συντονιστες...φερτε επιτηρητες...
δωστε δικαιωματα...αφαιρεστε δικαιωματα...
ποιος αξιζει ...τι αξιζει...
διωξτε ανθρωπους απο το φορουμ..."
Δεν ειμαστε πενταχρονα...η ειμαστε;;;
οταν διαβασα το θεμα το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ειναι...
Σοβαροτης μηδεν...!!!
Ασε που οταν κατηγορουμε κατι τους αλλους...πρεπει να ειμαστε σιγουροι οτι δεν το κανουμε κ εμεις...
Τελικά ποιο είναι το πόρισμα ρε παιδιά??
Εσείς οι "καλοί" που στέκεστε με συνέπεια σε κάθε θέμα, χωρίς πλακιτσα, χωρίς οφ τοπικ σχόλια, χωρίς τρολαρισμα,.Είστε οι συμπαραστάτες στον πόνο και στα βάσανα του κάθε πονεμένου θεματοθετη.
Και εμείς οι "κακοί" που δεν χάνουμε ευκαιρία να ειρωνευτουμε, να τρολαρισμα να γελάσουμε, να σπάσουμε πλάκα με κάτι αληστου μνήμης θέματα, όπως εκείνο "σεξ από την πίσω πόρτα"!!!
εδω παρακολουθειτε αποκλειστικο βιντεο της αστυνομιας του φορουμ,η οποια εκπαιδευεται στη διασπαση των αναρχικων στοιχειων του "σχεσεις",που δημιουργουν κλικες και κανουν μπαχαλο ολα τα καινουρια θεματα που ανοιγουν...
https://www.youtube.com/watch?v=gULdUWvXzU0 εδω παρακολουθειτε αποκλειστικο βιντεο της δυναμικης πρωτης εισοδου της αστυνομιας του φορουμ στα κεντρικα του σαιτ https://www.youtube.com/watch?v=qq715Jeza5s και εδω παρακολουθειτε σε αποκλειστικοτητα τη συλληψη καποιων εκ των πυρηρνων των ταραχοποιων στοιχειων του "σχεσεις" απο την αστυνομια του φορουμ https://www.youtube.com/watch?v=rwtFMP6ZA8g
Παράθεση:
. Αν θελετε police απαντησεων ετσι εχετε μαθειΑν δεν θελετε...θα ειναι παλι για τον ιδιο λογο...
Σχόλιο # 43 από sAvArA
*Netcops λέγονται εις την ιντερνετικήν
Ξερεις κατι? δεν μου ειπε κανεις οτι δεν ειμαι αποδεκτη εδω!!! Το λες εσυ...οκ ... νομιζω μονο ο σαππορτ μπορει να πει κατι τετοιο σε καποιο μελος και αυτος δεν εχει αναγκη απο συντονιστες, εχει τον τροπο να τα λυνει τα θεματα μονος του ...νομιζω δηλαδη
ασε που η αποδοχη των αλλων εμενα δε με απασχολει σε κανενα τομεα της ζωης μου κλπκλπ...αλλα πρεσβευω εγω
Νομιζω πρεπει αν το δεις χαλαρααα
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Andreass66Για τον ιδιο λογο που δεν πας εσυ και καποιοι αλλοι καπου που να ειστε αποδεκτοι και να ειστε μεσα στο κλιμα που θελετε να δημιουργησετε και που δεν εχει καμμια σχεση με τα εδω θεματα
Και ναι συμφωνω με τον some οτι στα σοβαρα θεματα πρεπει να απαντουμε με προσοχη κλπκλπ
Αλλα να θεωρουμε οτι η αποψη του καθε μελους μας θιγει προσωπικα (ακομη και αν οντως αναφερεται σε κατι που ειπαμε) σορρυ, αλλα δεν το βλεπω λογικο...ειναι η αποψη του και τη λεει και αν ειναι αντιθετη απο τη δικη μας...ε τι εγινε? ολοι πρεπει να συμφωνουν μαζι μας??? και αν μας φαινεται ειρωνικος ο τονος του, ακομη και αν ειναι, ε ας μην το συμπαθησουμε και ας μην το κανουμε παρεα και ας μην τον "αποδεχτουμε" (για να το συνδεσω και με τα παραπανω )... Αλλα μεχρι εκει!!! Αποψη μου εεε
Ισχυει
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από jane_do
Αρκετές φορές πάντως έχουν ξεκινήσει πολύ ενδιαφέρουσες και ουσιαστικές συζητήσεις από οφ τόπικ που χαίρεσαι να τις διαβάζεις...
Πολλα εχω που δε ...μου εχουν!
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Andreass66Εχεις χιουμορ τελικα...δεν στο ειχα.
¨η σ' ενδιαφέρει ή δεν σ' ενδιαφέριει αν αρέσεις.
Υπάρχουν δύο περιπτώσεις! Ή ν' αρέσεις ή να μην αρέσεις.Πείτε μου τη συνέχεια!!Βρε παιδιά γιατί μαλώνουμε; Εδώ είμαστε για να δίνουμε αλληλοβοήθεια και να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας. Ε, και αν καμιά φορά γράφουμε αλλά αντί άλλων κάντε και τα στραβά μάτια, τι έγινε;Από την στιγμή που εγκρίνονται αυτά που γράφουμε δεν υπάρχει θέμα, ειδάλλως θα πρέπει να μην εγκρίνονται εξ αρχής.
Παράθεση:
Βρίσκεσαι σε κάποιο χώρο!
Σχόλιο # 57 από vrasidas2018¨η σ' ενδιαφέρει ή δεν σ' ενδιαφέριει αν αρέσεις.
Υπάρχουν δύο περιπτώσεις! Ή ν' αρέσεις ή να μην αρέσεις.Πείτε μου τη συνέχεια!!
Παράθεση:
Βρίσκεσαι σε κάποιο χώρο!
Σχόλιο # 57 από vrasidas2018¨η σ' ενδιαφέρει ή δεν σ' ενδιαφέριει αν αρέσεις.
Υπάρχουν δύο περιπτώσεις! Ή ν' αρέσεις ή να μην αρέσεις.Πείτε μου τη συνέχεια!!
Δάσκαλε που δίδασκεςΠαράθεση:
Σχόλιο # 46 από alisidaΝαι,το θεμα ειναι προ(σ)κλητικο και η προ(σ)κληση ειναι ακριβως το να σταματησουμε τις επιθεσεις
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media