Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Στήθος

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

Ell_1995

# 1 στις 19/9/2018
author
Γυναίκα / 28 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 20
'Aρεσαν+: 0%

Στήθος

Εχω κόμπλεξ με το στηθος μου. Ειναι πολυ μικρό. Σαν της Kate Moss για να καταλάβετε ή σαν της keira knightley καπου ενδιάμεσα. Θα μου πειτε για πλαστική στηθους και για να το προλάβω σας λεω πως ειμαι αντίθετη σε αυτο για προσωπικούς και οικονομικούς λόγους. Ξερω πως αλλη λυση δεν υπάρχει. Αλλα πως μπορω να το αποδεχτώ; Και γινεται να το αποδεχτώ; Απο την στιγμή που ειναι τοσο βασικό προσόν σε μια γυναικα. Δεν θελω ουτε σε σχεση να ειμαι. Με επιβαρύνει. Εχω γινει αυτοκαταστροφική. Και ολα αυτα λογω αυτου. Δεν εχω διαθεση να κανω σεξ και καθε φορα που το κανω αφου τελειώσει μου ερχεται να κλαψω απο την πίεση. Εχω κουραστεί γιατι ταλαιπωρούμαι χρονια με αυτο το κομπλεξ.

pythagoras

# 2 στις 19/9/2018
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582

Μην το χαλάς κορίτσι μου!

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Ell_1995

Στήθος

Εχω κόμπλεξ με το στηθος μου. Ειναι πολυ μικρό. Σαν της Kate Moss για να καταλάβετε ή σαν της keira knightley καπου ενδιάμεσα. Θα μου πειτε για πλαστική στηθους και για να το προλάβω σας λεω πως ειμαι αντίθετη σε αυτο για προσωπικούς και οικονομικούς λόγους. Ξερω πως αλλη λυση δεν υπάρχει. Αλλα πως μπορω να το αποδεχτώ; Και γινεται να το αποδεχτώ; Απο την στιγμή που ειναι τοσο βασικό προσόν σε μια γυναικα. Δεν θελω ουτε σε σχεση να ειμαι. Με επιβαρύνει. Εχω γινει αυτοκαταστροφική. Και ολα αυτα λογω αυτου. Δεν εχω διαθεση να κανω σεξ και καθε φορα που το κανω αφου τελειώσει μου ερχεται να κλαψω απο την πίεση. Εχω κουραστεί γιατι ταλαιπωρούμαι χρονια με αυτο το κομπλεξ.

Μια χαρά είναι!

Μακάρι να έβρισκα μία με τα δικά σου ... προσόντα!

Βρες κάποιον που να ξέρει και να το εκτιμήσει.

άλλες λένε να το κόψουν και εσύ δεν το εκτιμάς. Ντροπή!

Αρέσει στο μέλος zvh2015

Ell_1995

# 3 στις 19/9/2018
author
Γυναίκα / 28 / Σε σχέση

Pythagoras

Εμενα δεν μου αρεσει καθολου και δεν έχω ακουσει και τα καλυτερα σχολια για αυτο μονο εσυ εισαι που μου λες οτι ήθελες μια με τα δικα μου προσοντα

alisida

# 4 στις 19/9/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Κοριτσι να μην το μεγαλωσεις γτι μολις το κανεις θα βρεθεις με καποιον που του αρεσουν τα μικρα και εκει να δεις απελπισια !!!

•  

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Ell_1995

Στήθος

Αρέσει στα μέλη Altsi91, Persefoni__ και σε ακόμα 1 μέλος.

Ifigeneiaroz

# 5 στις 19/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Απ' ότι βλέπω είμαστε ίδια ηλικία...έχω το αντίθετο θέμα με σένα...πίστεψέ με καλύτερα μικρά πάρα ενα βάρος που το κουβαλάς όλη μέρα κ νύχτα ...εγώ το έχω βελτιώσει με γυμναστική ..μη φανταστείς τεράστια αλλαγή, αλλά έστω κ αυτό κάτι είναι...περιττό να σου πω πόσο με δυσκολεύει ακόμη κ τώρα στο γυμναστήριο...εσύ έχεις κ το θετικό ότι δν θα σου κρεμάσουν ...δες κ τα θετικά που έχει ένα μικρό στήθος...είναι πολύ σπάνιο να δεις γυναίκα με το ιδανικό μέγεθος και να είναι κ στο σωστό ύψος... Οπότε μη γκρινιαζεις...και το μεγάλο στήθος έχεις αρνητικά...αν όμως σε ρίχνει τοσο πολύ ψυχολογικά όσο μας λες καλύτερα να σκεφτείς σοβαρά μια αυξητική...

froufrou2017

# 6 στις 19/9/2018
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 280
Καταρχήν το πλαστικό στήθος φαίνεται από μακριά χωρια που αυτού του είδους οι εγχειρήσεις μόνο ακίνδυνες δεν είναι!! Δεν ξέρω πως είναι ο σωματοτυπος σου αλλά φαντάζομαι πως για να έχεις τόσο μικρο στήθος θα πρέπει να είσαι πολύ αδύνατη. Το πρόσθετο λοιπόν θα δείχνει λίγο περίεργο πάνω σου! Αποδεξου τον εαυτό σου όπως είναι, τι κόμπλεξ είναι αυτό που έχεις, καμμια μας δεν έχει το τέλειο κορμί!! Να ξέρεις πως αυτό που αισθάνεσαι και πιστεύεις για τον εαυτό σου βγαίνει και στους άλλους! Το κόμπλεξ δεν τράβηξε πότε κανέναν, διώχνει τους άλλους!!
Αρέσει στα μέλη Jason33, Persefoni__ και σε ακόμα 1 μέλος.

Sivilla_I

# 7 στις 19/9/2018
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία
Απαντήσεις: 2.026

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Ifigeneiaroz
Απ' ότι βλέπω είμαστε ίδια ηλικία...έχω το αντίθετο θέμα με σένα...πίστεψέ με καλύτερα μικρά πάρα ενα βάρος που το κουβαλάς όλη μέρα κ νύχτα ...εγώ το έχω βελτιώσει με γυμναστική ..μη φανταστείς τεράστια αλλαγή, αλλά έστω κ αυτό κάτι είναι...περιττό να σου πω πόσο με δυσκολεύει ακόμη κ τώρα στο γυμναστήριο...εσύ έχεις κ το θετικό ότι δν θα σου κρεμάσουν ...δες κ τα θετικά που έχει ένα μικρό στήθος...είναι πολύ σπάνιο να δεις γυναίκα με το ιδανικό μέγεθος και να είναι κ στο σωστό ύψος... Οπότε μη γκρινιαζεις...και το μεγάλο στήθος έχεις αρνητικά...αν όμως σε ρίχνει τοσο πολύ ψυχολογικά όσο μας λες καλύτερα να σκεφτείς σοβαρά μια αυξητική...

Η χαλάρωση των μαστών δεν έχει να κάνει με το μέγεθος αλλά με το ποσοστό αδένα

ή λίπους που περιέχουν. Υπάρχουν μεγάλα στήθη που λόγω μεγάλης πυκνότητας σε αδένα

δεν χαλαρώνουν εύκολα και μικρά με λίπος που χαλαρώνουν ή και με αδένα που με τα χρόνια εξασθενεί.

mara08

# 8 στις 19/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Έλα εντάξει το τρολαρισμα πάει σύννεφο αλλά είναι επιτρεπτό έτσι ; Αλλά κι άλλα τα κόβουμε περικαλω ...Αμαν πια να μην πω το ένα να μην πω το άλλο ...

Και έλεγα θα εμφανιστεί το κορίτσι με το μικρό στήθος ; Το αγόρι σου θέλει μήπως να χωρίσετε για αυτό το λογο αλλά δεν το ξέρεις; πήγαινε στις ερωτικές σχέσεις στο "λυπάμαι πολύ αλλά. ..."
Οικογενειακές ιστορίες on-line Απ' όλα έχει ο μπαξες .

Sivilla_I

# 9 στις 19/9/2018
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από froufrou2017
Καταρχήν το πλαστικό στήθος φαίνεται από μακριά χωρια που αυτού του είδους οι εγχειρήσεις μόνο ακίνδυνες δεν είναι!! Δεν ξέρω πως είναι ο σωματοτυπος σου αλλά φαντάζομαι πως για να έχεις τόσο μικρο στήθος θα πρέπει να είσαι πολύ αδύνατη. Το πρόσθετο λοιπόν θα δείχνει λίγο περίεργο πάνω σου! Αποδεξου τον εαυτό σου όπως είναι, τι κόμπλεξ είναι αυτό που έχεις, καμμια μας δεν έχει το τέλειο κορμί!! Να ξέρεις πως αυτό που αισθάνεσαι και πιστεύεις για τον εαυτό σου βγαίνει και στους άλλους! Το κόμπλεξ δεν τράβηξε πότε κανέναν, διώχνει τους άλλους!!

Σε καλό πλαστικό που ξέρει τι κάνει και ξέρει με τι δερματικό τύπο και ιστούς δουλεύει κατά περίπτωση,

δεν φαίνεται απολύτως τίποτα σήμερα. Δεν υπάρχουν καν ράμματα

Αρέσει στο μέλος Anna324

tangerinedream

# 10 στις 19/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...εγώ τρελλαίνομαι για το "μικρό" στήθος!!! ...όπως περιγράφεις το δικό σου μικρή μας φίλη, νομίζω ότι θα με έκανε να χάσω το μυαλό μου για πάντα!!! :-)
...φυσικά κάθε μέγεθος γυναικείου στήθους έχει την δική του ιδιαίτερη χάρη και ομορφιά και για αυτό τα λατρεύω όλα, όμως το φετίχ μου είναι το δικό σου (μέγεθος εννοώ!!!)... :-)

...εγώ πάντως θα έκλαιγα απο χαρά μετά...

alisida

# 11 στις 19/9/2018
author
Καζακστάν

Προς αποκατασταση της πραγματικοτητας ,σε ενημερωνω οτι εφοσον επιλεξεις το καταληλο μεγεθος και δεν κανεις υπερβολες και φυσικα εναν καλο γιατρο,πιστεψε με πως δεν φαινεται ουτε απο κοντα .!!! 

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από froufrou2017

Αρέσει στο μέλος Anna324

Ell_1995

# 12 στις 19/9/2018
author
Γυναίκα / 28 / Σε σχέση

Froufrou2017

Ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Ειμαι σχετικά αδύνατη. Και γιατι το λεω αυτο...Ενω εχω λεπτα άκρα εχω την ταση να βαζω στην κοιλια απο μικρή ειχα κοιλια τωρα ειμαι 1.65 με 53 κιλα και εχω λεπτα χερια πόδια και κοιλιτσα. Που προεξέχει βεβαια απο το στηθος μου και κανει το προβλημα ακομα πιο εντονο.
Αρέσει στο μέλος froufrou2017

Enikos

# 13 στις 19/9/2018
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Ε, ενταξει...

Αρέσει στο μέλος Persefoni__

Ell_1995

# 14 στις 19/9/2018
author
Γυναίκα / 28 / Σε σχέση
Οπως και να έχει η πλαστική δεν ειναι επιθυμητή για εμενα γιατι η ουσια μενει η ιδια και δεν μιλαω για το μεγεθος του στήθους

alisida

# 15 στις 19/9/2018
author
Καζακστάν

Τωρα μας μπερδεψες,,,δηλ ποια ειναι η ουσια,για το μεγεθος δεν εβαλες θεμα ??
Αρέσει στο μέλος ZHLIASOY

Ell_1995

# 16 στις 19/9/2018
author
Γυναίκα / 28 / Σε σχέση
Η ουσια ειναι το κομπλεξ και πλαστικη να κανω δεν θα νιωθω ομορφα θα ξερω οτι ειναι ψεύτικο

alisida

# 17 στις 19/9/2018
author
Καζακστάν
Αρα το κομπλεξ δεν ειναι για το στηθος...Συγκεντρωσου σε παρακαλω ,πηγαινε στον καθρεφτη και πες μας τρια ομορφα πραγματα που βλεπεις πανω σου ...Οχι αυτα π σ εχουν πει αλλα αυτα που αρεσουν σ εσενα
Αρέσει στο μέλος Persefoni__

Sivilla_I

# 18 στις 19/9/2018
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Ell_1995

Στήθος

Αρχικά, προσπάθησε να βγάλεις απο το μυαλό σου τα στερεότυπα τύπου: γυναίκα<μέγεθος στήθους κλπ

Γυναίκα σε κάνει ο γενετικός σου κώδικας. Το φύλλο σου δεν αλλάζει ούτε προσδιορίζεται απο τις αναλογίες σου. 

Αν το θέμα σου είναι καθαρά αισθητικό και είσαι αρνητική στο θέμα προσθετικής, τότε ψάξε τρόπους  να φαίνεται μεγαλύτερο με διάφορα τρικς στο ντύσιμό σου.

Δεν είσαι υποχρεωμένη να αποδεχτείς κάτι πάνω σου όταν σε χαλάει τόσο, αλλά κάτι θα πρέπει να διαλέξεις: ή να το αλλάξεις επεμβατικά ή να το αποδεχτείς

Αρέσει στο μέλος Ell_1995

Ell_1995

# 19 στις 19/9/2018
author
Γυναίκα / 28 / Σε σχέση
Για το στηθος ειναι το ενα δεν αναιρεί το αλλο το οτι για εσένα μπορει να ειναι λυση η πλαστική δεν ισχύει και για εμενα οι απόψεις περι του θεμτος διίστανται. Το οτι δεν θελω να κάνω πλαστική δεν σημαινει οτι μου αρεσει και το στηθος μου..

Ell_1995

# 20 στις 19/9/2018
author
Γυναίκα / 28 / Σε σχέση
Και δεν μου αρεσει κατι ολα θα μπορούσαν να ειναι καλυτερα.
Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.