Εχω κόμπλεξ με το στηθος μου. Ειναι πολυ μικρό. Σαν της Kate Moss για να καταλάβετε ή σαν της keira knightley καπου ενδιάμεσα. Θα μου πειτε για πλαστική στηθους και για να το προλάβω σας λεω πως ειμαι αντίθετη σε αυτο για προσωπικούς και οικονομικούς λόγους. Ξερω πως αλλη λυση δεν υπάρχει. Αλλα πως μπορω να το αποδεχτώ; Και γινεται να το αποδεχτώ; Απο την στιγμή που ειναι τοσο βασικό προσόν σε μια γυναικα. Δεν θελω ουτε σε σχεση να ειμαι. Με επιβαρύνει. Εχω γινει αυτοκαταστροφική. Και ολα αυτα λογω αυτου. Δεν εχω διαθεση να κανω σεξ και καθε φορα που το κανω αφου τελειώσει μου ερχεται να κλαψω απο την πίεση. Εχω κουραστεί γιατι ταλαιπωρούμαι χρονια με αυτο το κομπλεξ.
Παράθεση:
Στήθος
Σχόλιο # 1 από Ell_1995Εχω κόμπλεξ με το στηθος μου. Ειναι πολυ μικρό. Σαν της Kate Moss για να καταλάβετε ή σαν της keira knightley καπου ενδιάμεσα. Θα μου πειτε για πλαστική στηθους και για να το προλάβω σας λεω πως ειμαι αντίθετη σε αυτο για προσωπικούς και οικονομικούς λόγους. Ξερω πως αλλη λυση δεν υπάρχει. Αλλα πως μπορω να το αποδεχτώ; Και γινεται να το αποδεχτώ; Απο την στιγμή που ειναι τοσο βασικό προσόν σε μια γυναικα. Δεν θελω ουτε σε σχεση να ειμαι. Με επιβαρύνει. Εχω γινει αυτοκαταστροφική. Και ολα αυτα λογω αυτου. Δεν εχω διαθεση να κανω σεξ και καθε φορα που το κανω αφου τελειώσει μου ερχεται να κλαψω απο την πίεση. Εχω κουραστεί γιατι ταλαιπωρούμαι χρονια με αυτο το κομπλεξ.
Μια χαρά είναι!
Μακάρι να έβρισκα μία με τα δικά σου ... προσόντα!
Βρες κάποιον που να ξέρει και να το εκτιμήσει.
άλλες λένε να το κόψουν και εσύ δεν το εκτιμάς. Ντροπή!
Κοριτσι να μην το μεγαλωσεις γτι μολις το κανεις θα βρεθεις με καποιον που του αρεσουν τα μικρα και εκει να δεις απελπισια !!!
Παράθεση:
Στήθος
Σχόλιο # 1 από Ell_1995Εχω κόμπλεξ με το στηθος μου. Ειναι πολυ μικρό. Σαν της Kate Moss για να καταλάβετε ή σαν της keira knightley καπου ενδιάμεσα. Θα μου πειτε για πλαστική στηθους και για να το προλάβω σας λεω πως ειμαι αντίθετη σε αυτο για προσωπικούς και οικονομικούς λόγους. Ξερω πως αλλη λυση δεν υπάρχει. Αλλα πως μπορω να το αποδεχτώ; Και γινεται να το αποδεχτώ; Απο την στιγμή που ειναι τοσο βασικό προσόν σε μια γυναικα. Δεν θελω ουτε σε σχεση να ειμαι. Με επιβαρύνει. Εχω γινει αυτοκαταστροφική. Και ολα αυτα λογω αυτου. Δεν εχω διαθεση να κανω σεξ και καθε φορα που το κανω αφου τελειώσει μου ερχεται να κλαψω απο την πίεση. Εχω κουραστεί γιατι ταλαιπωρούμαι χρονια με αυτο το κομπλεξ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Ifigeneiaroz
Απ' ότι βλέπω είμαστε ίδια ηλικία...έχω το αντίθετο θέμα με σένα...πίστεψέ με καλύτερα μικρά πάρα ενα βάρος που το κουβαλάς όλη μέρα κ νύχτα ...εγώ το έχω βελτιώσει με γυμναστική ..μη φανταστείς τεράστια αλλαγή, αλλά έστω κ αυτό κάτι είναι...περιττό να σου πω πόσο με δυσκολεύει ακόμη κ τώρα στο γυμναστήριο...εσύ έχεις κ το θετικό ότι δν θα σου κρεμάσουν ...δες κ τα θετικά που έχει ένα μικρό στήθος...είναι πολύ σπάνιο να δεις γυναίκα με το ιδανικό μέγεθος και να είναι κ στο σωστό ύψος... Οπότε μη γκρινιαζεις...και το μεγάλο στήθος έχεις αρνητικά...αν όμως σε ρίχνει τοσο πολύ ψυχολογικά όσο μας λες καλύτερα να σκεφτείς σοβαρά μια αυξητική...
Η χαλάρωση των μαστών δεν έχει να κάνει με το μέγεθος αλλά με το ποσοστό αδένα
ή λίπους που περιέχουν. Υπάρχουν μεγάλα στήθη που λόγω μεγάλης πυκνότητας σε αδένα
δεν χαλαρώνουν εύκολα και μικρά με λίπος που χαλαρώνουν ή και με αδένα που με τα χρόνια εξασθενεί.
Έλα εντάξει το τρολαρισμα πάει σύννεφο αλλά είναι επιτρεπτό έτσι ; Αλλά κι άλλα τα κόβουμε περικαλω ...Αμαν πια να μην πω το ένα να μην πω το άλλο ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από froufrou2017
Καταρχήν το πλαστικό στήθος φαίνεται από μακριά χωρια που αυτού του είδους οι εγχειρήσεις μόνο ακίνδυνες δεν είναι!! Δεν ξέρω πως είναι ο σωματοτυπος σου αλλά φαντάζομαι πως για να έχεις τόσο μικρο στήθος θα πρέπει να είσαι πολύ αδύνατη. Το πρόσθετο λοιπόν θα δείχνει λίγο περίεργο πάνω σου! Αποδεξου τον εαυτό σου όπως είναι, τι κόμπλεξ είναι αυτό που έχεις, καμμια μας δεν έχει το τέλειο κορμί!! Να ξέρεις πως αυτό που αισθάνεσαι και πιστεύεις για τον εαυτό σου βγαίνει και στους άλλους! Το κόμπλεξ δεν τράβηξε πότε κανέναν, διώχνει τους άλλους!!
Σε καλό πλαστικό που ξέρει τι κάνει και ξέρει με τι δερματικό τύπο και ιστούς δουλεύει κατά περίπτωση,
δεν φαίνεται απολύτως τίποτα σήμερα. Δεν υπάρχουν καν ράμματα
...εγώ τρελλαίνομαι για το "μικρό" στήθος!!! ...όπως περιγράφεις το δικό σου μικρή μας φίλη, νομίζω ότι θα με έκανε να χάσω το μυαλό μου για πάντα!!! :-)
...φυσικά κάθε μέγεθος γυναικείου στήθους έχει την δική του ιδιαίτερη χάρη και ομορφιά και για αυτό τα λατρεύω όλα, όμως το φετίχ μου είναι το δικό σου (μέγεθος εννοώ!!!)... :-)
...εγώ πάντως θα έκλαιγα απο χαρά μετά...
Προς αποκατασταση της πραγματικοτητας ,σε ενημερωνω οτι εφοσον επιλεξεις το καταληλο μεγεθος και δεν κανεις υπερβολες και φυσικα εναν καλο γιατρο,πιστεψε με πως δεν φαινεται ουτε απο κοντα .!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από froufrou2017
Καταρχήν το πλαστικό στήθος φαίνεται από μακριά χωρια που αυτού του είδους οι εγχειρήσεις μόνο ακίνδυνες δεν είναι!! Δεν ξέρω πως είναι ο σωματοτυπος σου αλλά φαντάζομαι πως για να έχεις τόσο μικρο στήθος θα πρέπει να είσαι πολύ αδύνατη. Το πρόσθετο λοιπόν θα δείχνει λίγο περίεργο πάνω σου! Αποδεξου τον εαυτό σου όπως είναι, τι κόμπλεξ είναι αυτό που έχεις, καμμια μας δεν έχει το τέλειο κορμί!! Να ξέρεις πως αυτό που αισθάνεσαι και πιστεύεις για τον εαυτό σου βγαίνει και στους άλλους! Το κόμπλεξ δεν τράβηξε πότε κανέναν, διώχνει τους άλλους!!
Ε, ενταξει...
Παράθεση:
Στήθος
Αρχικά, προσπάθησε να βγάλεις απο το μυαλό σου τα στερεότυπα τύπου: γυναίκα<μέγεθος στήθους κλπ
Γυναίκα σε κάνει ο γενετικός σου κώδικας. Το φύλλο σου δεν αλλάζει ούτε προσδιορίζεται απο τις αναλογίες σου.
Αν το θέμα σου είναι καθαρά αισθητικό και είσαι αρνητική στο θέμα προσθετικής, τότε ψάξε τρόπους να φαίνεται μεγαλύτερο με διάφορα τρικς στο ντύσιμό σου.
Δεν είσαι υποχρεωμένη να αποδεχτείς κάτι πάνω σου όταν σε χαλάει τόσο, αλλά κάτι θα πρέπει να διαλέξεις: ή να το αλλάξεις επεμβατικά ή να το αποδεχτείς
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media