Επομένως έχεις γενικότερο θέμα με την εμφάνισή σου;
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Ell_1995
Και δεν μου αρεσει κατι ολα θα μπορούσαν να ειναι καλυτερα.
μηπως να κανεις πιεσεις στηθους στον επικληνη? παρε ενα παγκο απο τα λιντλ.
ωραία που το 'γραψα το φύλο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Sivilla_I
Αρχικά, προσπάθησε να βγάλεις απο το μυαλό σου τα στερεότυπα τύπου: γυναίκα<μέγεθος στήθους κλπ
Γυναίκα σε κάνει ο γενετικός σου κώδικας. Το φύλλο σου δεν αλλάζει ούτε προσδιορίζεται απο τις αναλογίες σου.
Αν το θέμα σου είναι καθαρά αισθητικό και είσαι αρνητική στο θέμα προσθετικής, τότε ψάξε τρόπους να φαίνεται μεγαλύτερο με διάφορα τρικς στο ντύσιμό σου.
Δεν είσαι υποχρεωμένη να αποδεχτείς κάτι πάνω σου όταν σε χαλάει τόσο, αλλά κάτι θα πρέπει να διαλέξεις: ή να το αλλάξεις επεμβατικά ή να το αποδεχτείς
Σαφως κ μπορεις να το αποδεχτεις.εαν πραγματικα το θες.αλλιως οχι θα μαραζωνεις με αυτο..
Μαθε να αποδεχεσαι τον εαυτο σου με της ατελειες σου.κ σκεψου οτι κανεις δεν ειναι τελειος..εξαλλου ειναι κ αυτο μεσα στα γουστα.αλλοι θελουν στηθος αλλοι οχι..το κακο θα ηταν να μην εχεις χερι , ποδι κλπ.εκει θα ηταν προβλημα..ολα τα υπολοιπα ειναι προβληματισμοι.
ΥΓ.
Κ πουσαι κοιτα μην επισυναψεις σχεση με τον κυριο του αλλου θεματος γιατι αυτος ξεκιναει με μικρο στηθος κ στην πορεια θυμαται τα μεγαλα
Παράθεση:
Στήθος
Σχόλιο # 1 από Ell_1995Εχω κόμπλεξ με το στηθος μου. Ειναι πολυ μικρό. Σαν της Kate Moss για να καταλάβετε ή σαν της keira knightley καπου ενδιάμεσα. Θα μου πειτε για πλαστική στηθους και για να το προλάβω σας λεω πως ειμαι αντίθετη σε αυτο για προσωπικούς και οικονομικούς λόγους. Ξερω πως αλλη λυση δεν υπάρχει. Αλλα πως μπορω να το αποδεχτώ; Και γινεται να το αποδεχτώ; Απο την στιγμή που ειναι τοσο βασικό προσόν σε μια γυναικα. Δεν θελω ουτε σε σχεση να ειμαι. Με επιβαρύνει. Εχω γινει αυτοκαταστροφική. Και ολα αυτα λογω αυτου. Δεν εχω διαθεση να κανω σεξ και καθε φορα που το κανω αφου τελειώσει μου ερχεται να κλαψω απο την πίεση. Εχω κουραστεί γιατι ταλαιπωρούμαι χρονια με αυτο το κομπλεξ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από ZHLIASOYΣαφως κ μπορεις να το αποδεχτεις.εαν πραγματικα το θες.αλλιως οχι θα μαραζωνεις με αυτο..
Μαθε να αποδεχεσαι τον εαυτο σου με της ατελειες σου.κ σκεψου οτι κανεις δεν ειναι τελειος..εξαλλου ειναι κ αυτο μεσα στα γουστα.αλλοι θελουν στηθος αλλοι οχι..το κακο θα ηταν να μην εχεις χερι , ποδι κλπ.εκει θα ηταν προβλημα..ολα τα υπολοιπα ειναι προβληματισμοι.
ΥΓ.
Κ πουσαι κοιτα μην επισυναψεις σχεση με τον κυριο του αλλου θεματος γιατι αυτος ξεκιναει με μικρο στηθος κ στην πορεια θυμαται τα μεγαλα
Σαν να θυμαμαι ενα παρομοιο θεμα πριν καιρο...δικο σου ειναι?
καλο θα ηταν οι διαχειριστες της ιστοσελιδας να προστατεψουν το προϊον τους απο αντρες που παραπονιουνται επειδη η κοπελα τους εχει μικρο στηθος και δεν ξερουν πώς να τη χωρισουν και απο γυναικες που εχουν κομπλεξ με το μικρο τους στηθος και ζητουν βοηθεια να ξεπερασουν το προβλημα τους,ιδιαιτερα μαλιστα οταν αυτοι οι αντρες και αυτες οι γυναικες ανοιγουν ταυτοχρονα το ιδιο θεμα,την ιδια μερα και ειναι και οι μεν και οι δε ολοκαινουρια προφιλ...καλη η πλακα,καλος ο χαβαλες,αλλα να αφηνουμε να πεφτει το επιπεδο του φορουμ χωρις λογο?
δε φταιω εγω που πιστευω οτι εσυ και ο street_spirit ειστε το ιδιο προσωπο...ειστε ολοκαινουριοι και οι δυο,φτιαξατε προφιλ με διαφορα 2 ημερων ,ανοιξατε ακριβως το ιδιο θεμα,εκεινος την τριτη και εσυ την τεταρτη...σαν να προσβαλλει λιγο τη νοημοσυνη μας αυτο που γινεται εδω περα,δε νομιζεις?
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Ell_1995
Andreass66Οχι εγω πρωτη φορα μπαίνω εδω μεσα αλλα θα το ψαξω να δω και κι τι απαντήσεις εχουν δοθεί να παρω και αλλες γνώμες. Hrakleitos3Και γιατι παρακαλω πεφτει το επίπεδο του φόρουμ; ο καθένας δεν γράφει οτι τον προβληματίζει εδω μεσα ή ειναι η ιδεα μου; το αλλο θεμα το εχω ψαξει και το εχω δει καθως αναφέρθηκε σε σχόλιο παραπάνω, δεν καταλαβαίνω προς τι ο προβληματισμός
Όχι,έχεις δίκιο,να τα λέμε αυτά.
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από Ell_1995
Και απλα σκέφτηκα εφόσον τοσα γράφουν εδω μεσα γιατί οχι να μην γραψω κι εγω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από ZHLIASOY
Πως μπαινει καποιος κ διαβαζει φορουμ εαν δεν ειναι μελος?..Δλδ γινεσαι αλλιωτικο μελος μετα κ συμετεχεις?..Χμ...ειμαι πολυ πισω
Κάποιες ενότητες είναι διαθέσιμες για ανάγνωση
και σε μη μέλη
Ακόμη και αν δεν συνδεθείς (χωρίς να εισαι μελος δλδ ) μπορείς να διαβάσεις τα θέματα ,αλλά δεν μπορείς να απαντήσεις βέβαια ..
Οπότε όλοι το απολαμβάνουν
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από ZHLIASOY
Πως μπαινει καποιος κ διαβαζει φορουμ εαν δεν ειναι μελος?..Δλδ γινεσαι αλλιωτικο μελος μετα κ συμετεχεις?..Χμ...ειμαι πολυ πισω
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media