Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Στήθος

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

ZHLIASOY

# 41 στις 21/9/2018
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160
'Aρεσαν+: 0%

Αααα δε τοξερα

Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Sivilla_I

Κάποιες ενότητες είναι διαθέσιμες για ανάγνωση

και σε μη μέλη

Paralia48

# 42 στις 21/9/2018
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Ell_1995
Στο σεξ να επισημάνω οτι αυτο που με κανει να νιωθω οτι θελω να κλαψω ειναι το στηθος για αυτο και το ανέφερα. Ξερω υπερβολική αντίδραση αλλα μου βγαινει έτσι.Τα μαλλια και τα νυχια θαρρω ειναι κατι που μπορει να διορθωθεί ειδικα τα νυχια το στηθος ομως; Μόνο με χειρουργική επέμβαση και χωρις φυσικό αποτέλεσμα και με πολυ μεγαλύτερο οικονομικό κοστος.

κάτσε ρε κοπελιά,γιατί κάπου δεν καταλαβαίνω. Λες ότι σούρχεται μετά το σεξ να κλάψεις, επειδή έχεις μικρό στήθος;  Δηλαδή το σεξ ήταν καλό, και την ώρα που υποτίθεται τα έχεις ξεχάσει όλα, είσαι μέσα στην ευτυχία του έρωτα, εσύ θυμάσαι εκείνη την ώρα, ότι δε σ΄αρέσει το στήθος σου και βάζεις τα κλάματα;;;  Πώς γίνεται;

Επειδή πιστεύεις ίσως ότι κάτι χάνεις; Όχι δε χάνεις. Και το μικρό είναι το ίδιο ευαίσθητο και ερωτικό όπως το μεγάλο. Εξαρτάται και από τον άντρα, πώς θα το χειριστεί.

Για το νύχι που λες, δεν είναι κακής ποιότητας, είναι τετράγωνα (μάλλον τραπέζια) τα νύχια. Στα νιάτα μου, προσπάθησα να τα σουλουπώσω, αλλά δε γινόταν, γιατί άνοιγαν στην άκρη και αντί για στανόμακρα γίνονταν σα βεντάλιες. Αν είναι να δώσω κανα χιλιάρικο να τα φτιάξω, ευχαριστώ, δε θέλω.  Τα κόβω και ησυχάζω. Και ένας καλός φίλος κάποτε μου είπε, το μανικιούρ για αυτόν σήμαινε γυναίκα τεμπέλα (δουλειές στο σπίτι=χαλάνε τα νύχια), που ασχολείται όχι με το πνεύμα της, αλλά με το λούσο. Και έτσι μού φυγε ο νταλκάς! Λέω εγώ έχω ...πνεύμα!

Και το μαλλί, ακόμη χειρότερο, έτυχαν καλές κομμώτριες να το σουλουπώσουν, αλλά τη δεύτερη φορά που ξαναπήγαινα, δεν το πέτυχαιναν

Λοιπόν, εμένα μ΄αρέσει το μικρό στήθος, είναι πιο πρακτικό, ούτε σουτιέν, ούτε καρκίνο του μαστού (μικρότερες πιθανότητες, εύκολη ψηλάφηση), αθλητισμό άνετα. Αν με ρωτούσε τώρα ο θεος, τι θέλεις, θα έλεγα, το πιο μικρό μέγεθος !

Αρέσει στο μέλος alisida

Ell_1995

# 43 στις 21/9/2018
author
Γυναίκα / 28 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 20
Και κατα την διάρκεια μου έρχεται στο μυαλο για αυτο δεν θελω να βγαζω το σουτιέν αν το βγαλω εχω στο μυαλο αυτο. Και μετα απο την πιεση που ασκω στον εαυτο μου να ανταπεξέλθει και να μην τον κυριεύσει ολο αυτο μου ερχεται να κλαψω.Για τα νυχια δεν ξερω. Αλλα το μαλλί βελτιώνεται σιγουρα με την περιποίηση οχι απαραίτητα κομμωτηρίου μια λοσιόν ενα λαδάκι να αλλάξει η όψη τους το κατάλληλο κούρεμα με βαση τον σωματοτυπο και τα χαρακτηριστικά του προσωπου αναδεικνύεται. Και εγω δεν ήμουν ικανοποιημένη με τα μαλλια μου αλλα βρηκα λυση ώστε να βγαίνουν με ομοιόμορφο σχημα χωρις καν να χρησιμοποιώ πιστολάκι ή οτιδήποτε που τα καιει.
Αρέσει στο μέλος Vidra77

alisida

# 44 στις 21/9/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

#43: Και μετα απο την πιεση που ασκω στον εαυτο μου

Η πιεση ειναι απο το σουτιεν κοριτσι ...Να το βγαζεις στο κρεβατι ...

Αλλιως θα ανεβαινει η πιεση του συντροφου σου και δε θα ευχαριστιεται κανεις απο τους δυο ..

.Φιλικο και οχι ειρωνικο το σχολιο

Αρέσει στο μέλος Paralia48

Ell_1995

# 45 στις 21/9/2018
author
Γυναίκα / 28 / Σε σχέση
Μα οταν το βγαζω ειμαι ακομα χειρότερα τουλάχιστον με το σουτιέν δεν το βλεπω

Paralia48

# 46 στις 21/9/2018
author
Αλλη χώρα

τότε γιατί κάνεις έρωτα;

Εφόσον νοιώθεις τόσο χάλια, πώς έχεις όρεξη;

Και κυρίως το αγόρι σου, πώς μπορεί;

Αρέσει στο μέλος alisida

Ell_1995

# 47 στις 21/9/2018
author
Γυναίκα / 28 / Σε σχέση
Εκείνη την ωρα το αποβάλλω οσο μπορω απο το μυαλο μου. Για αυτο και μου έρχεται να ξεσπάσω μετα.

Paralia48

# 48 στις 22/9/2018
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από Ell_1995
Εκείνη την ωρα το αποβάλλω οσο μπορω απο το μυαλο μου. Για αυτο και μου έρχεται να ξεσπάσω μετα.

Εφόσον ο φίλος σου σε βρίσκει ερωτική, νομίζω όλα είναι καλά, όσον αφορά το ερωτικό μέρος.

κακώς εσύ το έχεις διαρκώς στο μυαλό σου και δεν χαλαρώνεις να απολαύσεις τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σου.  Το πρόβλημα είναι μόνο στο κεφάλι σου.

Υπάρχουν θεόχοντρες, που το πάχος είναι κατά τη γνώμη μου πολύ χειρότερο, γιατί δεν είναι μόνο από γονίδια, αλλά και από κακή φροντίδα του σώματος, οι οποίες βάζουν κάτω τον γκόμενο, χωρίς κόμπλεξ και του αλλάζουν τα φώτα

Αλλά εφόσον τόσο σε ενοχλεί, κάνε το εξής: Φρόντισε να βάλεις μερικά κιλά (165 και 52 είσαι μάλλον αδύνατη και αν λες και με κοιλίτσα, σημαίνει κακογυμνασμένη). Βάλε γύρω στα 4 κιλά,  αλλά ταυτόχρονα με άσκηση, για να κατανεμηθούν σωστά τα κιλά. Πολύ καλό για το στήθος, είναι το κολύμπι, γιατί γυμνάζονται οι μεις που στηρίζουν το μαστό. Επειδή είναι δύσκολο να βρεις μέρος να κάνεις κολύμβηση, κυρίως τώρα που δεν πάμε θάλασσα, εναλακτικά θα σου πρότεινα μια προπόνηση δύναμης σε γυμναστήριο με υπομέγιστες επιβαρύνσεις και πολλές επαναλήψεις για τους θωρακικούς μεις, σε συμδιασμό με λίγη αερόβια άσκηση. Αν οικονομικά σε δυσκολεύει και το γυμναστήριο, άλλη εναλλακτική λύση είναι στο σπίτι, αλλά με ελαφρές επιβαρύνσεις στη θωρακική χώρα. Βέβαια βάλε και κοιλιακούς στο πρόγραμμα, να εξαφανιστεί η κοιλίτσα. Γράψε μου, αν έχεις συνδρομή να σου πω ασκήσεις, ειδάλλως ψάξε στο διαδίκτυο.

Κάνε το και ασφαλώς δε θα δεις θαύματα (δυο τεράστια μεμέ να ξεπροβάλλουν), αλλά θα διογκωθεί ελαφρώς η περιοχή, θα αποκτήσεις <<μαστό>> και θα σου φύγει ο νταλκάς.

Ell_1995

# 49 στις 22/9/2018
author
Γυναίκα / 28 / Σε σχέση

Δεν νομιζω να μου φυγει ο νταλκας με μια τοσο μικρη μεταβολή. Γυμναστική κανω καθημερινα στο σπιτι. Και το καλοκαίρι ακομα περισσότερο το ειχα παρει πολυ ζεστα αλλα αποτελέσματα σε οτι αφορα την κοιλιά συγκεκριμένα μηδεν. Πρεπει να ειναι κληρονομικό και η μητέρα μου τον ιδιο σωματοτυπο με εμενα εχει ακριβώς και εχει κοιλιά. Γυμναστήριο δεν εχω χρονο να παω λόγω δουλειάς, και δουλεύω πολλες ωρες οταν τελειώνω ειμαι πτώμα και δεν μπορω να ασχοληθώ πολυ πλεον. Μονο σπιτι και αυτο λιγάκι. Επίσης μου έχουν πει δεν εχει σημασια ποιος πως ότι και να κανω στο σωμα μου θα υστερω γιατι δεν εχω στηθος και πως οτι και αν αλλάξω ή φτιάξω δεν προκειται να γινει ποτε ωραίο γιατι εχει αυτο το μεγαλο μείον. Και εγω δυστυχώς ετσι νιωθω. 

achinos

# 50 στις 22/9/2018
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από Ell_1995

Επίσης μου έχουν πει δεν εχει σημασια ποιος πως ότι και να κανω στο σωμα μου θα υστερω γιατι δεν εχω στηθος και πως οτι και αν αλλάξω ή φτιάξω δεν προκειται να γινει ποτε ωραίο γιατι εχει αυτο το μεγαλο μείον. 

Κ συ τους πίστεψες; 

Ell_1995

# 51 στις 22/9/2018
author
Γυναίκα / 28 / Σε σχέση
Μα κι εγω αυτην την πεποίθηση ειχα απο πριν απλα οσο ακους και τις γνωμες των αλλων εφόσον ταυτίζονται βεβαια το πιστεύεις ακομα περισσοτερο.

syntrofissa-Klelia

# 52 στις 22/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

καθε φορα που ανεβαινουν τετοια θεματα -προβληματα ... θυμαμαι τον συχωρεμενο τον Ταντονα...

που γουσταριζε "αυγα ματια "  αντι για "πεπονια".."καρυδια".. "λεμονια"...

Paralia48

# 53 στις 22/9/2018
author
Αλλη χώρα

νομίζω είσαι σε αδιεξοδο με αυτές τις σκέψεις.

Σου δώσαμε λύσεις, σου αποδείξαμε ότι δεν είναι σημαντικό για την ευτυχία ενός ανθρώπου και εσύ καταλήγεις ότι οι λύσεις δε σε ικανοποιούν, ένα μικρό αποτέλεσμα δε θα σου είναι αρκετό, και ό,τι και να κάνεις δε θα αλλάξει κάτι , ούτε εσύ θα το αποδεχτείς.

Έτσι που το θέτεις, δε βλέπω άλλη λύση. Τι να πω, ίσως υπάρχει κάποιο μαγικό φίλτρο, κάποιο βοτάνι, κάτι που να σε βοηθήσει, αν και χλωμό το βλέπω.

Πόσο πάει η επέμβαση;

(Εγώ βλέπω , ότι η πάθηση είναι στο μυαλό, με το συμπάθειο. )

Αρέσει στο μέλος anassa_

Ell_1995

# 54 στις 22/9/2018
author
Γυναίκα / 28 / Σε σχέση

3.500 το λιγότερο που μπορεί να σου βγεί. 

μάλλον ετσι θα νιωθω μία ζωη 

Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από Paralia48

νομίζω είσαι σε αδιεξοδο με αυτές τις σκέψεις.

Σου δώσαμε λύσεις, σου αποδείξαμε ότι δεν είναι σημαντικό για την ευτυχία ενός ανθρώπου και εσύ καταλήγεις ότι οι λύσεις δε σε ικανοποιούν, ένα μικρό αποτέλεσμα δε θα σου είναι αρκετό, και ό,τι και να κάνεις δε θα αλλάξει κάτι , ούτε εσύ θα το αποδεχτείς.

Έτσι που το θέτεις, δε βλέπω άλλη λύση. Τι να πω, ίσως υπάρχει κάποιο μαγικό φίλτρο, κάποιο βοτάνι, κάτι που να σε βοηθήσει, αν και χλωμό το βλέπω.

Πόσο πάει η επέμβαση;

(Εγώ βλέπω , ότι η πάθηση είναι στο μυαλό, με το συμπάθειο. )

frog13

# 55 στις 22/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Κοιτάς τον εαυτό σου επιδερμικά... 

Με γνώμονα το τι ερεθίσματα μπορεί να προσφέρει το σώμα σου σε κάποιον άντρα... 

ΕΣΥ όμως είσαι κάτι περισσότερο από μια απλή επιδερμίδα, αυτό σού λένε κι άλλοι εδώ μέσα... 

Εμβάθυνε στην ψυχή σου, στο ποιά είναι η Ουσία Σου,ξέχνα το σώμα σου για κάποιες ώρες της ημέρας, αποστασιοποιησου από την εξωτερική σου εικόνα .. 

Αν ήσουν σεξουαλικο αντικείμενο  και μόνο, τα πράγματα σαφώς θα ήταν διαφορετικά... 

Άνθρωπος είσαι ..Όχι εικόνα.. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από Ell_1995

3.500 το λιγότερο που μπορεί να σου βγεί. 

μάλλον ετσι θα νιωθω μία ζωη 

Paralia48

# 56 στις 22/9/2018
author
Αλλη χώρα
είναι ένα ποσό, που μπορείς να το δώσεις, προκειμένου να βρεις την αυτοπεποίθησή σου. Βέβαια για την υγεία σου, θα είναι επιβάρυσνη, αλλά αν για σένα είναι η μόνη λύση, ενημερώσου και βάλτο μπρος. Δανείσου από την οικογένειά σου, την τράπεζά σου... τι να πω... Μια γνωστή μου έδωσε τόσα περίπου για το γάμο της. Ας πούμε ότι παντρεύτηκες και γλυτώνεις και τον άντρα.
Εγώ πάντως δε θα έμπαινα σε χειρουργείο για τέτοιο λόγο, ούτε και αν μ έδερναν. ...νάρκωση, πόνος, αίμα, σιλικόνες στο κορμί μου, μαχαίρια, πφφφ και όλα, για ένα ωραίο τάχα μου...ντεκολτέ...αν πετύχει Το αγόρι σου τι λέει;

anassa_

# 57 στις 22/9/2018
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.134

Δεν θέλεις λύσεις φαίνεται. 

Μάλλον σου αρέσει η γκρίνια... την καταβρισκεις 

Αρέσει στο μέλος Paralia48

code_green

# 58 στις 22/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Κοπελιά το πρόβλημά σου δεν είναι το στήθος σου, ούτε το πως το βλέπουν οι άλλοι, αλλά το πως το βλέπεις εσύ, οπότε η μόνη σωστή λύση είναι να αλλάξεις τον τρόπο που το βλέπεις εσύ, μόνη σου ή με βοήθεια.

Ell_1995

# 59 στις 22/9/2018
author
Γυναίκα / 28 / Σε σχέση
Paralia 48Το αγορι μου δεν θα ηθελε να κανω πλαστική. Ουτε και εγω θα ηθελα να κανω για τους λόγους που ανέφερες και εσυ συν του αποτελέσματος που δεν μου αρεσει.Frog 13Εχεις δικαιο αλλα ειναι τοσο δυσκολο. Εκει που λεω μου περασε κατι θα γινει και θα με πιάσει παλι. Ολο αυτο γινεται μια καλα μια ασχημα.Code_greenΑναγνωρίζω οτι το πρόβλημα εχει να κανει με εμενα. Αλλα παντα σε οτι αφορα την εμφάνιση υπαρχουν και τα στερεότυπα που κυριαρχούν. Αν για παραδειγμα το επιθυμητό και πιο δημοφιλές ηταν το μικρο στηθος θα το έβλεπα αραγε ετσι; Δεν νομιζω. Αντιθέτως θα μου αρεσε κιολας. Ολα παιζουν ρόλο.

achinos

# 60 στις 22/9/2018
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από frog13

ΕΣΥ όμως είσαι κάτι περισσότερο από μια απλή επιδερμίδα, αυτό σού λένε κι άλλοι εδώ μέσα... 

Εμβάθυνε στην ψυχή σου, στο ποιά είναι η Ουσία Σου,ξέχνα το σώμα σου για κάποιες ώρες της ημέρας, αποστασιοποιησου από την εξωτερική σου εικόνα .. 

Αν ήσουν σεξουαλικο αντικείμενο  και μόνο, τα πράγματα σαφώς θα ήταν διαφορετικά... 

Άνθρωπος είσαι ..Όχι εικόνα.. 

εσύ καλά τα λες, αλλά είναι δυνατόν να γυρίσει το βλέμμα της προς τα μέσα, από μόνη της, χωρίς δλδ να νιώσει την ανάγκη να το κάνει; επειδή κάποιος της το είπε;

δεν ξέρω, αλλά αν ήταν τέτοιος τύπος δε θα είχε στραφεί προς τα κει από μόνη της;

Δλδ αν σε ξεκουφαίνουν οι σειρήνες της εικόνας, ε φόρα ωτοασπίδες ρε κοπελιά.

Ως γνωστόν, πασίγνωστον, το έξω φωτίζεται από το μέσα μας, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων κ αυτό είναι που μας δίνει την ταυτότητά μας.

Πώς απορεί ο παναγιώτης, "τι του βρίσκει αυτού του ασχημάντρα, του άχρηστου, του λούζερ τόσο ωραία κοπέλα..."

ε αυτό του βρίσκει, το κάτι άλλο.

Η τι κάνει τόσο ωραίο παιδί μ αυτήν τη χοντρή, άσχημη, άβυζη... κτλ

Γιατί ακόμα κ να βγάλεις τις περιπτώσεις που ο μη χαρισματικός αγοράζει ένα ωραίο κορμί για την πάρτι του, πάλι μένουν πολλές που δεν φαίνεται απ έξω τι φταίει.

είχα βάλει μια φωτό της τουίγκυ που είχε καθορίσει τότε την αισθητική αλλά σβήστηκε.

Όλες τότε θέλανε βυζί πλάκα.

Τώρα που είναι μόδα το τζούσυ παθαίνουν ζημιά τα κοριτσάκια

κ το φρύδι της φρίντα κάλο κ έχουν γίνει όλες με ένα ζωγραφισμένο φράχτη πάνω από το μάτι...

Ε... κορίτσια μια ήταν η φρίντα κ ήταν κ ιδιαίτερη κ έκανε κ παρέα κ με τον τρότσκυ...

Δεν είμαστε όλες αντίγραφα.

Αρέσει στα μέλη Sivilla_I, Paralia48
Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.