Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Στήθος

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

achinos

# 61 στις 22/9/2018
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από Paralia48

(Εγώ βλέπω , ότι η πάθηση είναι στο μυαλό, με το συμπάθειο. )

κ δε σηκώνει κ επέμβαση...

ανίατη αν είναι δε ξέρω

Sivilla_I

# 62 στις 23/9/2018
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία
Απαντήσεις: 2.026

Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από achinos

εσύ καλά τα λες, αλλά είναι δυνατόν να γυρίσει το βλέμμα της προς τα μέσα, από μόνη της, χωρίς δλδ να νιώσει την ανάγκη να το κάνει; επειδή κάποιος της το είπε;

δεν ξέρω, αλλά αν ήταν τέτοιος τύπος δε θα είχε στραφεί προς τα κει από μόνη της;

Δλδ αν σε ξεκουφαίνουν οι σειρήνες της εικόνας, ε φόρα ωτοασπίδες ρε κοπελιά.

Ως γνωστόν, πασίγνωστον, το έξω φωτίζεται από το μέσα μας, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων κ αυτό είναι που μας δίνει την ταυτότητά μας.

Πώς απορεί ο παναγιώτης, "τι του βρίσκει αυτού του ασχημάντρα, του άχρηστου, του λούζερ τόσο ωραία κοπέλα..."

ε αυτό του βρίσκει, το κάτι άλλο.

Η τι κάνει τόσο ωραίο παιδί μ αυτήν τη χοντρή, άσχημη, άβυζη... κτλ

Γιατί ακόμα κ να βγάλεις τις περιπτώσεις που ο μη χαρισματικός αγοράζει ένα ωραίο κορμί για την πάρτι του, πάλι μένουν πολλές που δεν φαίνεται απ έξω τι φταίει.

είχα βάλει μια φωτό της τουίγκυ που είχε καθορίσει τότε την αισθητική αλλά σβήστηκε.

Όλες τότε θέλανε βυζί πλάκα.

Τώρα που είναι μόδα το τζούσυ παθαίνουν ζημιά τα κοριτσάκια

κ το φρύδι της φρίντα κάλο κ έχουν γίνει όλες με ένα ζωγραφισμένο φράχτη πάνω από το μάτι...

Ε... κορίτσια μια ήταν η φρίντα κ ήταν κ ιδιαίτερη κ έκανε κ παρέα κ με τον τρότσκυ...

Δεν είμαστε όλες αντίγραφα.

Το πώς πολεμούσε τις πληγές της δεν έγινε ποτέ μόδα

Το φρικαλέο φρυδάκι βρήκαν να ξεπατικώσουν 

Αρέσει στο μέλος Ell_1995

Ell_1995

# 63 στις 23/9/2018
author
Γυναίκα / 28 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 20
Το γεγονός πως εκανα θεμα για το στηθος μου και εχω κομπλεξ με αυτο δεν αναιρεί την πιθανότητα να ασχολούμαι παράλληλα με τον ψυχικό μου κοσμο. Το ενα δεν αναιρεί το αλλο. Απλα το ενα βελτιώνεται το αλλο οχι. Ειναι γνωστό όμως οτι περα απο την ψυχική καλλιέργεια μετραει και η εξωτερική εμφάνιση. Και πολυ μάλιστα. Ας μην κοροϊδευόμαστε σαφώς υπάρχουν και οι περιπτώσεις που αναφέρεις αλλα δεν ειναι τοσο συνήθεις. Ποσοι αντρες λενε οτι η γυναικα θελουν να εχει στηθος; Παρτε παράδειγμα το θεμα " λυπαμαι πολυ αλλα..." . Δεν ειναι μονο αυτος ειναι πολλοί που κρίνουν με αυτον τον τρόπο. Ξερω περιπτώσεις που έχουν απατήσει μονο και μονο για αυτον τον λόγο. Για κάποιους ακραίο για καποιους αλλους λογικο.

frog13

# 64 στις 23/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Οι άνθρωποι κοιτούν καμιά φορά εκεί πού τούς δείχνουν οι άλλοι .. ποτέ δεν ξέρεις! 

Το έχω ξαναγράψει  ότι η ομορφιά (η εξωτερική) ανήκει στην σφαίρα τού τραγικού, γιατί χάνεται μέρα με την μέρα ..

Η γυναικεία φιλαρεσκεια ίσως δεν βοηθάει αρκετά βέβαια να αναθεωρήσει κάποια πράγματα αλλά και λογικά να το δει κάποια  αυτό πού ψάχνει δεν είναι ένας έρωτας πού θα ξεφτισει κάποτε, επειδή ίσως χάσουν την μορφή τους οι επιδερμίδες και τα κρέατα  αλλά την αγάπη γι αυτό πού πραγματικά είναι..!

Οι χαμένες ψυχές πού δεν γνωρίζουν την ταυτότητά τους εμμένουν στην εξωτερική τους, επιφανειακή εικόνα γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να τους στηρίζει .. 

Πολλές φορές οι πιο άξιοι άνθρωποι είναι άσχημοι εξωτερικά, με κάποιο μειονέκτημαπ μόνο ίσως,, πού αυτό το ίδιο τους ώθησε κάποια στιγμή να βελτιωθούν και να γίνουν πολύ πιο σπουδαίοι κι εν τέλει ευτυχισμένοι από άλλους "όμορφους " που επεναπαυτηκαν στις εξωτερικές αρετές τους..! 

Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από achinos

εσύ καλά τα λες, αλλά είναι δυνατόν να γυρίσει το βλέμμα της προς τα μέσα, από μόνη της, χωρίς δλδ να νιώσει την ανάγκη να το κάνει; επειδή κάποιος της το είπε;

δεν ξέρω, αλλά αν ήταν τέτοιος τύπος δε θα είχε στραφεί προς τα κει από μόνη της;

Δλδ αν σε ξεκουφαίνουν οι σειρήνες της εικόνας, ε φόρα ωτοασπίδες ρε κοπελιά.

Ως γνωστόν, πασίγνωστον, το έξω φωτίζεται από το μέσα μας, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων κ αυτό είναι που μας δίνει την ταυτότητά μας.

Πώς απορεί ο παναγιώτης, "τι του βρίσκει αυτού του ασχημάντρα, του άχρηστου, του λούζερ τόσο ωραία κοπέλα..."

ε αυτό του βρίσκει, το κάτι άλλο.

Η τι κάνει τόσο ωραίο παιδί μ αυτήν τη χοντρή, άσχημη, άβυζη... κτλ

Γιατί ακόμα κ να βγάλεις τις περιπτώσεις που ο μη χαρισματικός αγοράζει ένα ωραίο κορμί για την πάρτι του, πάλι μένουν πολλές που δεν φαίνεται απ έξω τι φταίει.

είχα βάλει μια φωτό της τουίγκυ που είχε καθορίσει τότε την αισθητική αλλά σβήστηκε.

Όλες τότε θέλανε βυζί πλάκα.

Τώρα που είναι μόδα το τζούσυ παθαίνουν ζημιά τα κοριτσάκια

κ το φρύδι της φρίντα κάλο κ έχουν γίνει όλες με ένα ζωγραφισμένο φράχτη πάνω από το μάτι...

Ε... κορίτσια μια ήταν η φρίντα κ ήταν κ ιδιαίτερη κ έκανε κ παρέα κ με τον τρότσκυ...

Δεν είμαστε όλες αντίγραφα.

Τα λέω στην πεθερά για να τ ακούει η νύφη... 

macbook

# 65 στις 26/9/2018
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Αλλη χώρα
Απαντήσεις: 2.590

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Ell_1995

Εχω κόμπλεξ με το στηθος μου. Ειναι πολυ μικρό. Σαν της Kate Moss για να καταλάβετε ή σαν της keira knightley καπου ενδιάμεσα. 

Δεν ήξερα καμία από τις δύο. Αν οι φωτογραφίες που βρήκα στο ίντερνετ ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τότε προσωπικά δε βλέπω κάποιο πρόβλημα.

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Ell_1995

Αλλα πως μπορω να το αποδεχτώ; Και γινεται να το αποδεχτώ; Απο την στιγμή που ειναι τοσο βασικό προσόν σε μια γυναικα.

Δεν ξέρω. Ίσως αν βρεις ένα αγόρι που δε δίνει σημασία σ' αυτό.

Ορίστε τι είδα πριν λίγες μέρες. Περίμενα στη στάση το λεωφορείο, μαζί με μένα και πολλοί άλλοι. Ανάμεσά τους ήταν πολλές νεαρές κοπέλες, κάθε είδους. Ξεχώριζε μία όμως με την ομορφιά της. Πανέμορφο πρόσωπο, λεπτοκαμωμένη αλλά καλλίγραμμη (όχι ανορεξική), αληθινή κουκλίτσα. Το στήθος της όμως πρέπει να ήταν στην καλύτερη περίπτωση όπως αυτών που ανέφερες πριν. Τώρα, στο εντελώς θεωρητικό σενάριο που έπρεπε ή ήθελα να πάω με κάποια, θα διάλεγα εκείνη την κοπέλα χωρίς δεύτερη σκέψη. Άλλο αν μετά έβγαινε μάπα το καρπούζι. 

Υπάρχουν λοιπόν άντρες που δε νοιάζονται για το μέγεθος του στήθους. Χώρια που δε φαίνεται να συνειδητοποιείς ότι το μικρό στήθος έχει και κάποια πλεονεκτήματα.

Αρέσει στο μέλος alisida

crhistos

# 66 στις 26/9/2018
author
Ανδρας / 31 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 176
Να μην πειράξεις τίποτα πάνω σου. Είχα κοπέλα με μικρό στήθος. Είχε και αυτή τέτοια κόμπλεξ. Αλλά το θέμα είναι ότι εμένα δεν με ενοχλούσε καθόλου. Ειδικά κατά την διάρκεια του σεξ. Άνθρωπος που θα σε απορρίψει για το στήθος σου απλά δεν αξίζει. Να μην έχεις κόμπλεξ. Το κάθε σώμα έχει την ομορφιά του. Για κάποιους θα είναι ποθητο, για καποιους όχι...
Αρέσει στα μέλη alisida, Paralia48

Ell_1995

# 67 στις 29/9/2018
author
Γυναίκα / 28 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Απαντήσεις: 20

Σας ευχαριστώ πολύ όλους που μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε και για την θετική σας στάση απέναντι στο θέμα μου. Όχι ότι δεν θα ήταν δεκτές και τυχόν αρνητικές απαντήσεις δεν είμαι εγωίστρια. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο από όλα και πραγματικά το εκτιμώ πολύ είναι η ειλικρίνεια.

Αποφάσισα να μην δώσω άλλη αξία σε κάτι τόσο ασήμαντο. Θα κοιτάξω να βελτιώνω συνεχώς τον εαυτό μου σε ότι βελτιώνεται και να προσανατολιστώ σε πράγματα που έχουν μεγαλύτερη αξία κατά κύριο λόγο. Όλο αυτό δεν πάει να πει ότι έπαψα να έχω κόμπλεξ αλλά δεν θα σπαταλήσω άλλο χρόνο και ενέργεια για το θέμα. Θα προσανατολιστώ στην αυτοβελτίωση σε όλα τα επίπεδα όχι μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Νομίζω πως αυτό με την πάροδο του χρόνου θα με κάνει να νιώσω καλύτερα. 
Αρέσει στα μέλη alisida, Paralia48

crash

# 68 στην 1/10/2018
author
Ανδρας / 47 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 4

lol

Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από Hrakleitos3

δε φταιω εγω που πιστευω  οτι εσυ και ο street_spirit ειστε το ιδιο προσωπο...ειστε ολοκαινουριοι και οι δυο,φτιαξατε προφιλ με διαφορα 2 ημερων ,ανοιξατε ακριβως το ιδιο θεμα,εκεινος την τριτη και εσυ την τεταρτη...σαν να προσβαλλει λιγο τη νοημοσυνη μας αυτο που γινεται εδω περα,δε νομιζεις?

Gerontokoros

# 69 στις 15/10/2018
author
Ανδρας / 44 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 35

Μεγάλη αλήθεια: 

9 στους 10 άντρες προτιμούν γυναίκες με μεγάλο στήθος. Ο 10ος άντρας προτιμάει τους 9 άντρες.
Αρέσει στο μέλος Heptamer

RoadShow

# 70 στις 16/10/2018
author
Ανδρας / 46 / Σε σχέση
Ν. Γρεβενών / Γρεβενά
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 102
Το ζήτημα του μεγέθους πάντα προκαλεί ανασφάλειες. Αν και φίλος του πλούσιου μπούστο θα πρότεινα να μην το πειράξεις.
Αρέσει στο μέλος ZHLIASOY

pythagoras

# 71 στις 21/10/2018
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582

Άκου που σου λέω.

Μην το πειράζεις. Ότι και άλλο να κάνεις θα είναι ψεύτικο.

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Ell_1995

PythagorasΕμενα δεν μου αρεσει καθολου και δεν έχω ακουσει και τα καλυτερα σχολια για αυτο μονο εσυ εισαι που μου λες οτι ήθελες μια με τα δικα μου προσοντα

Περισσότερα θα είναι τα προβλήματα που θα δημιουργήσεις από όσα θα λύσεις.

Επιμένω ότι είναι πολύ καλύτερα από ένα μεγάλο (και σιγά σιγά ξεχειλωμένο) στήθος.

Αν δεν βρεις κάποιον να του αρέσει ... εδώ είμαι!!!

(ήθελα να σου πω μια ιστορία αλλά δεν μπορώ εδώ, δημοσίως)

pythagoras

# 72 στις 21/10/2018
author
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα

Μπράβο!

Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από Ell_1995

Σας ευχαριστώ πολύ όλους που μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε και για την θετική σας στάση απέναντι στο θέμα μου. Όχι ότι δεν θα ήταν δεκτές και τυχόν αρνητικές απαντήσεις δεν είμαι εγωίστρια. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο από όλα και πραγματικά το εκτιμώ πολύ είναι η ειλικρίνεια.

Αποφάσισα να μην δώσω άλλη αξία σε κάτι τόσο ασήμαντο. Θα κοιτάξω να βελτιώνω συνεχώς τον εαυτό μου σε ότι βελτιώνεται και να προσανατολιστώ σε πράγματα που έχουν μεγαλύτερη αξία κατά κύριο λόγο. Όλο αυτό δεν πάει να πει ότι έπαψα να έχω κόμπλεξ αλλά δεν θα σπαταλήσω άλλο χρόνο και ενέργεια για το θέμα. Θα προσανατολιστώ στην αυτοβελτίωση σε όλα τα επίπεδα όχι μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Νομίζω πως αυτό με την πάροδο του χρόνου θα με κάνει να νιώσω καλύτερα. 

και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα.

...

RoadShow

# 73 στις 22/10/2018
author
Ανδρας / 46 / Σε σχέση
Ν. Γρεβενών / Γρεβενά
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 102
Μπράβο κοπέλα. Πιστεύω ότι έκανες τη σωστή επιλογή. Σου εύχομαι δύναμη γιατί το ταξίδι της αυτογνωσίας θέλει πολύ από αυτή. Οπότε σε ρίχνει να φέρνεις στο μυαλό σου Όλα εκείνα τα όμορφα που ζώντας τα ένιωσες ωραία, εικόνες, αντικείμενα καταστάσεις κτλ. Όταν συμπληρώσεις το περισσότερο του ταξιδιού θα δεις ότι θα είσαι πλέον άλλος άνθρωπος, Πιο δυνατός, πιο σίγουρος, πιο καλός. Καλή επιτυχία.

Aris_Athina

# 74 στις 2/11/2018
author
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 5

Θεωρώ ότι δεν υπάρχει απολύτως ο παραμικρός λόγος για μια κοπέλα/γυναίκα να έχει αρνητική ψυχολογία για το μέγεθος του στήθους της. Σε τελική ανάλυση, σε όποιον άντρα αρέσει... Προσωπικά το προτιμώ φυσικό όπως και να είναι, άλλωστε δε θα είναι ο καθορίστικός παράγοντας για να επιλέξω την σύντροφό μου.

Αρέσει στα μέλη Heptamer, Paralia48

dimis2910

# 75 στις 6/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μικρο στηθος!

Λοιπον εγω αυτό που θελω να σου πω είναι, ότι καλο το στηθος αλλα το καλυτερο πραγμα σε μια γυναικα είναι τα οπισθια!!εάν αυτά είναι καλα, όλα τα αλλα δεν εχουν καμια σημασια!!!το μικρο στηθος δεν πρεπει να σε κομπλαρει!!αντίθετα εάν εχεις μεγαλο "ποπουδακο"πρεπει αυτος που είναι μαζι σου να αισθάνεται τυχερος!!πολύ τυχερος!!!οποτε κοιτα μπροστα και ξεπερασε το!!!

tzoulia59

# 76 στις 7/11/2018
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

δηλαδη εγω που θα ηθελα να ειμαι 1,75 και ειμαι 1,60 να το παω γι αυτοκτονια 

μια και δεν ψηλωνω ουτε με τεντωμα; 

οτι μπορουμε κανουμε ,,κι αυτο εχουμε ,

,εκανα καριερα και μ αυτο πιστεψε με ..

και παπουτσια φοραω τα παντα ..οτι μ αρεσει φοραω ,,κοντα ψηλα τα παντα ..

η αληθεια ειναι πικρη αλλα πρεπει να λεγεται ,,οι αντρες λατρευτουν τα ωραια στητα στηθη και τους τουρλωτους πισινους ...

το ποσο μεγαλα στηθη ..κι αυτο ειναι παρερμηνευμενο ,,,

και αλλωστε ολοι οι αντρες δεν ειναι τελειοι.. 

για ολα τα τρενα υπαρχουν  επιβατες  οπως λεει κι ο συνδικτυος ροκ ,,,

ειδικα οταν  εισαι 23 ...

εχω διαβασει καποτε μια ωραια  αποψη ...

οτι το σωμα του ανθρωπου ειναι ευπλαστο ,,,

αν εχει το στηθος  καλη μεταχειριση απο τον συντροφο 

ειμαι σιγουρη σε λιγα χρονια αυτο που θα βλεπεις θα ειναι καλυτερο ,,

μην κανεις τιποτα απολυτως ...βαζε σουτιεν μ ενισχυση ,,για να δειχνει  ωραιο το ρουχο  ...

κι ολα θα φανουν στο χειροκροτημα ,(στο κρεβατι ) και σ οποιον αρεσεις ...

εχω ακουσει οτι οι αντρες προτιμουν τα φυσικα στηθη ..

Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από Ell_1995
Μα κι εγω αυτην την πεποίθηση ειχα απο πριν απλα οσο ακους και τις γνωμες των αλλων εφόσον ταυτίζονται βεβαια το πιστεύεις ακομα περισσοτερο.

Αρέσει στα μέλη pythagoras, Paralia48

Theos_Dionysos

# 77 στις 4/10/2020
author
Ανδρας / 36 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Ωραιόκαστρο
Απαντήσεις: 18
Υστερα απο 2 χρονια Ελλη μου πως εισαι;; Καλλιεργησες το πνευμα σου; έκανες επεμβαση;

George1871

# 78 στις 29/11/2020
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μην νομίζεις ότι το στήθος αποτελεί στοιχείο σεξουαλικότητας για όλους τους άντρες. Υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν στοιχείου ερωτισμού άλλα μέρη του σώματος ή κάτι άλλο που μπορεί να εκπέμπει μια γυναίκα.

pythagoras

# 79 στις 16/12/2020
author
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα

Περίμενε λίγο.

Σε λίγα χρόνια θα μακαρίζεις που δεν ήσουν ... μικρή Ολλανδέζα

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Ell_1995

Στήθος

Εχω κόμπλεξ με το στηθος μου. Ειναι πολυ μικρό. Σαν της Kate Moss για να καταλάβετε ή σαν της keira knightley καπου ενδιάμεσα. Θα μου πειτε για πλαστική στηθους και για να το προλάβω σας λεω πως ειμαι αντίθετη σε αυτο για προσωπικούς και οικονομικούς λόγους. Ξερω πως αλλη λυση δεν υπάρχει. Αλλα πως μπορω να το αποδεχτώ; Και γινεται να το αποδεχτώ; Απο την στιγμή που ειναι τοσο βασικό προσόν σε μια γυναικα. Δεν θελω ουτε σε σχεση να ειμαι. Με επιβαρύνει. Εχω γινει αυτοκαταστροφική. Και ολα αυτα λογω αυτου. Δεν εχω διαθεση να κανω σεξ και καθε φορα που το κανω αφου τελειώσει μου ερχεται να κλαψω απο την πίεση. Εχω κουραστεί γιατι ταλαιπωρούμαι χρονια με αυτο το κομπλεξ.

Καλά εσύ όταν κάνεις ερωτα ή έστω, σεξ το στήθος σου σκέπτεσαι;

εδώ κάτι άλλο φταίει ...

Αρέσει στο μέλος Paralia48

pythagoras

# 80 στις 4/2/2021
author
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα

Κοίταξε.

Έχω δει πολλά στη ζωή μου και είμαι σε θέση να γνωρίζω επακριβώς την πορεία τους.

Η φυσική εξέλιξη είναι με το χρόνο και να χαλαρώνει, να κρεμάει, να ... τότε θα καταλάβεις την αξία του μικρού. ρώτησε έναν γυναικολόγο, που να τον εμπιστεύεσαι.

Έχω κάνει με πολλούς συζήτηση γύρω από το θέμα. Μην βάζεις χέρι άνευ λόγου στο σώμα σου. Σε παρακαλώ. Άλλωστε υπάρχουν τόσο πράγματα σε έναν άνθρωπο να εκτιμήσει. Αν κολλήσει εκεί δεν αξίζει, άλλαξέτον! Αν κάθε φορά που σε καποιον δεν αρέσει κατι πάνω σου εσύ πας ... χειρουργείο χαθήκαμε.

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Ell_1995

PythagorasΕμενα δεν μου αρεσει καθολου και δεν έχω ακουσει και τα καλυτερα σχολια για αυτο μονο εσυ εισαι που μου λες οτι ήθελες μια με τα δικα μου προσοντα

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.