man ,
ρωτας ... υπαρχει δηλ καποιος που δεν του αρεσει να αρεσει ??
Παράθεση:
Το ερωτημα ειναι ειναι γιατι σε καποιους αρεσει να αρεσουν? Πολλες και πολλοι προκαλουν με διαφορους τροπους, οπως ειναι οι φωτογραφιες ή ενα προκλητικο προφιλ.Γιατι γινεται κατι τετοιο? Ποια ειναι η αποψη σας?
Σχόλιο # 1 από Andreass66
Συνήθως η έντονη ανάγκη της αποδοχής σταματάει σε κάποια ηλικία...
Η ποσοτική και χρόνια διαφορά χαρακτηρίζει την φιλαρέσκεια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από alisida
υπαρχει δηλ καποιος που δεν του αρεσει να αρεσει ??
Καλο , για μενα σιγουρα το εβαλες. Παντως μονο για να προκαλεσω δεν το κανω που αλλαζω φωτο, γιατι με κανεναν επιδοξο γαμπρο δεν ασχολουμε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από alisida
υπαρχει δηλ καποιος που δεν του αρεσει να αρεσει ??
να αρεσεις σε ποιους???σε ολους???
προσωπικα μ'αφηνει αδιαφορη
Συγνωμη βρε κοριτσια,οταν πχ βαφομαστε για να βγουμε εξω ή να παμε στη δουλεια,δεν θελουμε να δειχνουμε ομορφες ?
Εδω και γιαγιαδες πανε στο κομωτηριο να δειξουν ομορφες...
Αλλο το : θελω να αρεσω και
αλλο το : θελω να προκαλεσω ...
Μιλαω για το θελω να αρεσω και πιστευω οτι το εχουν ολοι οι ανθρωποι,αντρες και γυναικες .
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από alisidaΣυγνωμη βρε κοριτσια,οταν πχ βαφομαστε για να βγουμε εξω ή να παμε στη δουλεια,δεν θελουμε να δειχνουμε ομορφες ?
Εδω και γιαγιαδες πανε στο κομωτηριο να δειξουν ομορφες...
1. η ομορφια, αν υπαρχει , φαινεται το πρωι ( μου ειπε καποτε μια κρητικια πλασιε, που πουλαγε σεμεν στη μανα μου..) οποτε αν ειναι να τραβηξω την προσοχη να ειναι για κατι που ισχυει. κι οχι γιατι πετυχα σκια, κραγιον,, φιλτρο ή ποζα...
2. καθε φορα ( απο τις 5 το χρονο) που βαφομαι... το κανω αγγαρεια...
αρα... οχι. δεν εχουν ολες οι γυναικες την ιδια αναγκη.
3. ο συχωρεμενος ο πατερας μου , θεωρουσε υψιστης σημασιας να ειμαστε εξυπνες, ικανες και αποτελεσματικες! εκτος απο τη μερα γαμου μου... ( 26 χρονω γαϊδαρα) δεν ειχε πει ποτε φιλοφρονηση για τη εξωτερικη μας εμφανιση. ως εκ τουτου.. οσα " εισαι θεα " και οσα δω... αδιαφορη με αφηνουν...
4. και σημαντικοτερο.
ματιαζομαι!!
ασε... χιλιες φορες αχτενιστη... αβαφτη.. με φαγωμενα νυχια και φορμες...
5. ως απορια... που το βρισκετε το κουραγιο οσες στολιζεστε καθε μερα
Παράθεση:
Πόσο σου αρέσει να αρέσειςΟ τίτλος τα λέει όλα .Οι γυναικες φημιζονται για την αυταρεσκεια τουςΟι αντρες ομως? Τους αρεσει να αρεσουν.Το θεμα αφορα και τα δυο φυλαΤο ερωτημα ειναι ειναι γιατι σε καποιους αρεσει να αρεσουν? Πολλες και πολλοι προκαλουν με διαφορους τροπους, οπως ειναι οι φωτογραφιες ή ενα προκλητικο προφιλ.Γιατι γινεται κατι τετοιο? Ποια ειναι η αποψη σας?
Μήπως εννοείται τη φιλ-αρέσκεια και όχι την αυτ-αρέσκεια?
Γιατί αν δεν γνωρίζετε εσείς που βάλατε το θέμα...βράστα!
https://www.youtube.com/watch?v=D9ezoeYE5ZAΠαράθεση:
Πόσο σου αρέσει να αρέσειςΟ τίτλος τα λέει όλα .Οι γυναικες φημιζονται για την αυταρεσκεια τουςΟι αντρες ομως? Τους αρεσει να αρεσουν.Το θεμα αφορα και τα δυο φυλαΤο ερωτημα ειναι ειναι γιατι σε καποιους αρεσει να αρεσουν? Πολλες και πολλοι προκαλουν με διαφορους τροπους, οπως ειναι οι φωτογραφιες ή ενα προκλητικο προφιλ.Γιατι γινεται κατι τετοιο? Ποια ειναι η αποψη σας?
Να δεις που θα καταληξουμε στη μινι προκλητικη φουστα παλι...
Εχεις δικιο εν μερει sivila...αλλα πιστευω ότι ισχύουν και τα δυο.
Το θέλω να αρέσω δεν έχει να κάνει με την ηλικία ή το φυλο.
Αν εσύ ...άνδρα για παράδειγμα που το παίζεις βαρύ πεπόνι σου πει κάποιος ή κάποια ότι είσαι πολύ όμορφα ντυμένος σήμερα δεν θα σου αρέσει; Δεν θα σε ανεβάσει ψυχολογικά;
Και διαλέγω τον άνδρα για να μην πείτε ότι εστιάζω μόνο στη γυναίκα.
Μα είναι ερώτηση αυτή;
Να υποθέσω ότι όσοι και όσες λέτε πως δεν δίνετε δεκάρα για την εμφάνισή σας κυκλοφορείτε σαν γύφτοι;Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην προκλητική εμφάνιση (η οποία μπορεί να έχει πολλές μορφές, όχι υποχρεωτικά όμορφες) και στην προσεγμένη εμφάνιση.Δεν έχει να κάνει με το να αρέσει κάποιος σε κάποιον άλλον, δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους έτσι κι αλλιώς ό,τι και να είσαι, ό,τι και να βάλεις. Έχει να κάνει πρώτα και καλύτερα με το να αρέσεις εσύ στον εαυτό σου.Από εκεί και πέρα θα αρέσεις ακριβώς σε εκείνους που πρέπει.Ομολογώ ότι δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που βάφονται ή φοράνε πολλά κοσμήματα ή εκκεντρικά ρούχα. Όμως μια γυναίκα που δεν φροντίζει την εμφάνισή της (ή άντρας) είναι σαν να δηλώνει πως αδιαφορεί για τον εαυτό της.Και κάποιος που αδιαφορεί για τον εαυτό του τι μπορεί να προσφέρει στους άλλους;Εννοείται ότι οι Ναρκισιστές είναι άλλη κατηγορία στο άλλο άκρο αλλά με τα ίδια τελικά χαρακτηριστικά.Δεν ξέρω πραγματικά αν αξίζει...να αναφερθούμε στα σοσιαλ στα προφίλ και στις προκλητικες φωτογραφίες...δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...όλα έχουν ένα σκοπό...
https://m.youtube.com/watch?v=NGeU17Df8cw
Στο τελος λεει ζησε την ζωη σου...ολοι σχεση απο σοσιαλ οκ! Ενα κομεντ μετα ενα αλλο σχολιο και να σου ηρθε η συνομοιλια με αυτον που θελουμε...σκοπος ειναι να πας εκει που ειναι να του/της μιλησεις, φυσικα να ειναι δεκτικος και ο ιδιος...και αν δεν βγει, αν κομπλαρεις δεν πειραζει...αν δεν ξερεις οτι ειχε σχεση!? Οκ δεν καθησες να ψαξεις τα σοσιαλ τι πιο φυσιολογικο.Ποιος εχει τα κοτσια να παει τετ α τετ να μιλησει να πει μου αρεσεις...οχι πρωτα θα ερθει ενα μηνυμα στα σοσιαλ και μετα αν ειναι ολα κασυνομιλίεςχωρησει.Ετσι παει!? Ή πρωτη επαφη ετσι ερχεται!?παει ο ροναντισμος τι να την κανεις την ανθοδεσμη αν προγηθηκε σοσιαλ...σκοπος ειναι να ρθει την ιδια μερα, την ιδια στιγμη οχι μετα απο μια σοσιαλ συνομιλια.Φφφ!
Αυτα ματακια μου ειναι αποτυχημενες προσπαθειες ,οχι απλα ειναι εκτρωματα,φρικια κτλ...
Οι υπερβολεεςστο βαψιμο κ το ντυσιμο δεν εχουν καμια σχεση με την προσεγμενη εμφανιση που οπως ειπε ο dinasaur οφειλουμε να την εχουμε οσοι σεβομαστε τον εαυτο μας (για εξω απο το σπιτι μιλαω,μεσα κυκλοφορουμε οπως γουσταρουμε,αφτιαχτοι,αντυτοι ,οπως θελουμε τεσπα ).
Ε, ειναι και να το εχεις . Το να ντυνεσαι ομορφα και να περιποιησε ειναι εμφυτο βρε παιδια και πρωτα για τον εαυτο μας παντα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από IM___
https://www.youtube.com/watch?v=D9ezoeYE5ZA
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media