Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πόσο σου αρέσει να αρέσεις

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Andreass66

# 1 στις 27/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Πόσο σου αρέσει να αρέσεις

Ο τίτλος τα λέει όλα .Οι γυναικες φημιζονται για την αυταρεσκεια τουςΟι αντρες ομως? Τους αρεσει να αρεσουν.Το θεμα αφορα και τα δυο φυλαΤο ερωτημα ειναι ειναι γιατι σε καποιους αρεσει να αρεσουν?  Πολλες και πολλοι προκαλουν με διαφορους τροπους, οπως ειναι οι φωτογραφιες ή ενα προκλητικο προφιλ.Γιατι γινεται κατι τετοιο? Ποια ειναι η αποψη σας?

archagellos

# 2 στις 27/9/2018
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563
'Aρεσαν+: 0%

man ,

ρωτας ...

"Πολλες και πολλοι προκαλουν με διαφορους τροπους, οπως ειναι οι φωτογραφιες ή ενα προκλητικο προφιλ.Γιατι γινεται κατι τετοιο? Ποια ειναι η αποψη σας?  "

Διοτι ειναι τελειωμενες προσωπικοτητες , δεν εχουν καμμια βαση μεσα τους και την μονη επιβραβευση που λαμβανουν ειναι ...η επιβραβευση των αλλων ...

Keep Walking 
Αρέσει στα μέλη girl_aloud, alexandriani1 και σε ακόμα 2 μέλη.

sokolatakis

# 3 στις 27/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ας απαντήσουν όσοι/ες έχουν φωτό και προκλητικά προφίλ...εγώ ούτε φωτό έχω και το προφίλ μου μάλλον αποτρεπτικό είναι..ποια μπήκε εδώ για ερωτική επαφή;;

alisida

# 4 στις 27/9/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

υπαρχει δηλ καποιος που δεν του αρεσει να αρεσει ??

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Andreass66

Το ερωτημα ειναι ειναι γιατι σε καποιους αρεσει να αρεσουν?  Πολλες και πολλοι προκαλουν με διαφορους τροπους, οπως ειναι οι φωτογραφιες ή ενα προκλητικο προφιλ.Γιατι γινεται κατι τετοιο? Ποια ειναι η αποψη σας?

Αρέσει στα μέλη lovable1, Persefoni__ και σε ακόμα 1 μέλος.

frog13

# 5 στις 27/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Συνήθως η έντονη ανάγκη της αποδοχής σταματάει  σε κάποια ηλικία...

Η ποσοτική και χρόνια διαφορά χαρακτηρίζει την  φιλαρέσκεια...

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από alisida

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

Sourya

# 6 στις 27/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Καλο , για μενα σιγουρα το εβαλες. Παντως μονο για να προκαλεσω δεν το κανω που αλλαζω φωτο, γιατι με κανεναν επιδοξο γαμπρο δεν ασχολουμε.

agaph40

# 7 στις 27/9/2018
author
Γυναίκα / 71 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 703

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από alisida

να αρεσεις σε ποιους???σε ολους???

προσωπικα μ'αφηνει αδιαφορη

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, Mindthegap-

alisida

# 8 στις 27/9/2018
author
Καζακστάν

Συγνωμη βρε κοριτσια,οταν πχ βαφομαστε για να βγουμε εξω ή να παμε στη δουλεια,δεν θελουμε να δειχνουμε ομορφες ?

Εδω και γιαγιαδες πανε στο κομωτηριο να δειξουν ομορφες...

Αλλο το : θελω να αρεσω και 

αλλο το : θελω να προκαλεσω ...

Μιλαω για το  θελω να αρεσω και πιστευω οτι το εχουν ολοι οι ανθρωποι,αντρες και γυναικες .

Αρέσει στα μέλη spacetube, Chaotic75 και σε ακόμα 3 μέλη.

syntrofissa-Klelia

# 9 στις 27/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από alisida

Συγνωμη βρε κοριτσια,οταν πχ βαφομαστε για να βγουμε εξω ή να παμε στη δουλεια,δεν θελουμε να δειχνουμε ομορφες ?

Εδω και γιαγιαδες πανε στο κομωτηριο να δειξουν ομορφες...

1. η ομορφια, αν υπαρχει , φαινεται το πρωι ( μου ειπε καποτε μια κρητικια πλασιε, που πουλαγε σεμεν στη μανα μου..)  οποτε αν ειναι να τραβηξω την προσοχη να ειναι για κατι που ισχυει. κι οχι γιατι πετυχα σκια, κραγιον,, φιλτρο ή ποζα...

2. καθε φορα ( απο τις 5 το χρονο) που βαφομαι... το κανω αγγαρεια...  

αρα... οχι. δεν εχουν ολες οι γυναικες την ιδια αναγκη.

3. ο συχωρεμενος ο πατερας μου , θεωρουσε υψιστης σημασιας να ειμαστε εξυπνες, ικανες και αποτελεσματικες! εκτος απο τη μερα γαμου μου... ( 26 χρονω γαϊδαρα) δεν ειχε πει ποτε φιλοφρονηση για τη εξωτερικη μας εμφανιση.   ως εκ τουτου.. οσα " εισαι θεα " και οσα  δω... αδιαφορη με αφηνουν... 

4. και σημαντικοτερο. 
ματιαζομαι!! 
ασε... χιλιες φορες αχτενιστη... αβαφτη.. με φαγωμενα νυχια και  φορμες...

5. ως απορια... που το βρισκετε το κουραγιο οσες στολιζεστε καθε μερα 

Sivilla_I

# 10 στις 27/9/2018
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.026

Παράθεση:

Πόσο σου αρέσει να αρέσειςΟ τίτλος τα λέει όλα .Οι γυναικες φημιζονται για την αυταρεσκεια τουςΟι αντρες ομως? Τους αρεσει να αρεσουν.Το θεμα αφορα και τα δυο φυλαΤο ερωτημα ειναι ειναι γιατι σε καποιους αρεσει να αρεσουν?  Πολλες και πολλοι προκαλουν με διαφορους τροπους, οπως ειναι οι φωτογραφιες ή ενα προκλητικο προφιλ.Γιατι γινεται κατι τετοιο? Ποια ειναι η αποψη σας?

Μήπως εννοείται τη φιλ-αρέσκεια και όχι την αυτ-αρέσκεια? 

Γιατί αν δεν γνωρίζετε εσείς που βάλατε το θέμα...βράστα!

Αρέσει στο μέλος Enikos

IM____

# 11 στις 27/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Πόσο σου αρέσει να αρέσειςΟ τίτλος τα λέει όλα .Οι γυναικες φημιζονται για την αυταρεσκεια τουςΟι αντρες ομως? Τους αρεσει να αρεσουν.Το θεμα αφορα και τα δυο φυλαΤο ερωτημα ειναι ειναι γιατι σε καποιους αρεσει να αρεσουν?  Πολλες και πολλοι προκαλουν με διαφορους τροπους, οπως ειναι οι φωτογραφιες ή ενα προκλητικο προφιλ.Γιατι γινεται κατι τετοιο? Ποια ειναι η αποψη σας?

https://www.youtube.com/watch?v=D9ezoeYE5ZA

Mindthegap-

# 12 στις 27/9/2018
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995

Να δεις που θα  καταληξουμε  στη μινι προκλητικη φουστα παλι...

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, 26-29-31 και σε ακόμα 2 μέλη.

Andreass66

# 13 στις 27/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εχεις δικιο εν μερει sivila...αλλα  πιστευω ότι ισχύουν και τα δυο.

Το θέλω να αρέσω δεν έχει να κάνει με την ηλικία ή το φυλο. 

Αν εσύ ...άνδρα για παράδειγμα που το παίζεις βαρύ πεπόνι σου πει κάποιος ή κάποια ότι είσαι πολύ όμορφα ντυμένος σήμερα δεν θα σου αρέσει; Δεν θα σε ανεβάσει ψυχολογικά;

Και διαλέγω τον άνδρα για να μην πείτε ότι εστιάζω μόνο στη γυναίκα.

sokolatakis

# 14 στις 27/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Andreas

Η sivila..άλλο πράγμα ειπε Ανδρέα..δεν έθεσε θέμα φύλου η ηλικίας. (Αν κατάλαβα καλά)..Η αυτάρεσκεια έχει να κάνει με την εικόνα που εμείς έχουμε για τον εαυτό μας..συνήθως υπερβολική..στα όρια της ωρσιοπαθειας η του ναρκισσισμού.Η φιλαρέσκεια έχει να κάνει με την εικόνα που θέλουμε οι άλλοι να έχουν για μας.

sokolatakis

# 15 στις 27/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Klelia

Συντρόφισσα; Πλάκα μας κάνεις;;..εσύ; Πώς κυκλοφορείς δηλαδή;..αχτενιστη;..πώς πας στη δουλειά σου; Αναρτήθηκε με παγωμένα νύχια και φόρμες;;...μου θυμίζεις κάτι απόλυτες συντρόφισσες κνιτισες της δεκαετίας του 80 με αυτά που λες!Ελπίζω να βρίσκεις το κουράγιο να πλένεται τουλάχιστον.

dinasaur

# 16 στις 27/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μα είναι ερώτηση αυτή;

Να υποθέσω ότι όσοι και όσες λέτε πως δεν δίνετε δεκάρα για την εμφάνισή σας κυκλοφορείτε σαν γύφτοι;Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην προκλητική εμφάνιση (η οποία μπορεί να έχει πολλές μορφές, όχι υποχρεωτικά όμορφες) και στην προσεγμένη εμφάνιση.Δεν έχει να κάνει με το να αρέσει κάποιος σε κάποιον άλλον, δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους έτσι κι αλλιώς ό,τι και να είσαι, ό,τι και να βάλεις. Έχει να κάνει πρώτα και καλύτερα με το να αρέσεις εσύ στον εαυτό σου.Από εκεί και πέρα θα αρέσεις ακριβώς σε εκείνους που πρέπει.Ομολογώ ότι δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που βάφονται ή φοράνε πολλά κοσμήματα ή εκκεντρικά ρούχα. Όμως μια γυναίκα που δεν φροντίζει την εμφάνισή της (ή άντρας) είναι σαν να δηλώνει πως αδιαφορεί για τον εαυτό της.Και κάποιος που αδιαφορεί για τον εαυτό του τι μπορεί να προσφέρει στους άλλους;Εννοείται ότι οι Ναρκισιστές είναι άλλη κατηγορία στο άλλο άκρο αλλά με τα ίδια τελικά χαρακτηριστικά.

matakiamou00

# 17 στις 27/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δεν ξέρω πραγματικά αν αξίζει...να αναφερθούμε στα σοσιαλ στα προφίλ και στις προκλητικες φωτογραφίες...δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...όλα έχουν ένα σκοπό...

https://m.youtube.com/watch?v=NGeU17Df8cw

Στο τελος  λεει  ζησε  την  ζωη σου...ολοι  σχεση  απο σοσιαλ οκ! Ενα κομεντ μετα  ενα  αλλο  σχολιο  και  να σου ηρθε  η συνομοιλια με αυτον  που  θελουμε...σκοπος  ειναι  να πας εκει που ειναι να του/της μιλησεις, φυσικα  να ειναι δεκτικος και  ο ιδιος...και αν δεν βγει, αν κομπλαρεις δεν πειραζει...αν δεν ξερεις  οτι ειχε σχεση!? Οκ δεν καθησες  να ψαξεις τα σοσιαλ τι πιο φυσιολογικο.Ποιος  εχει τα κοτσια να παει τετ α τετ να μιλησει να πει μου αρεσεις...οχι πρωτα θα ερθει ενα μηνυμα στα σοσιαλ και μετα  αν ειναι ολα  κασυνομιλίεςχωρησει.Ετσι παει!? Ή πρωτη επαφη ετσι ερχεται!?παει ο ροναντισμος τι να την κανεις την ανθοδεσμη αν προγηθηκε σοσιαλ...σκοπος ειναι να ρθει  την  ιδια μερα, την ιδια  στιγμη οχι μετα απο μια  σοσιαλ συνομιλια.Φφφ!

alisida

# 18 στις 27/9/2018
author
Καζακστάν

Αυτα ματακια μου ειναι αποτυχημενες προσπαθειες ,οχι απλα ειναι εκτρωματα,φρικια κτλ...

Οι υπερβολεεςστο βαψιμο κ το ντυσιμο δεν εχουν καμια σχεση με την προσεγμενη εμφανιση που οπως ειπε ο dinasaur οφειλουμε να την εχουμε οσοι σεβομαστε τον εαυτο μας (για εξω απο το σπιτι μιλαω,μεσα κυκλοφορουμε οπως γουσταρουμε,αφτιαχτοι,αντυτοι ,οπως θελουμε τεσπα ).

sokolatakis

# 19 στις 27/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Διορθωση

Για τις άσχετες λέξεις..φταίει η αυτόματη διόρθωση του κινητού...αναρτήθηκε=αβαφτη...Παγωμένα= φαγωμένα...πλένεται=πλένεσαιΚαι ένα στο τελος

Sourya

# 20 στις 27/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ε, ειναι και να το εχεις . Το να ντυνεσαι ομορφα και να περιποιησε ειναι εμφυτο βρε παιδια και πρωτα για τον εαυτο μας παντα.

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από IM___

https://www.youtube.com/watch?v=D9ezoeYE5ZA

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.