Όταν κάποιος φροντίζει την εμφάνιση του,το κάνει για λόγους αξιοπρέπειας και αισθητικής και όχι υποχρεωτικά για να αρέσει στους άλλους
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Andreass66Εχεις δικιο εν μερει sivila...αλλα πιστευω ότι ισχύουν και τα δυο.
Το θέλω να αρέσω δεν έχει να κάνει με την ηλικία ή το φυλο.
Αν εσύ ...άνδρα για παράδειγμα που το παίζεις βαρύ πεπόνι σου πει κάποιος ή κάποια ότι είσαι πολύ όμορφα ντυμένος σήμερα δεν θα σου αρέσει; Δεν θα σε ανεβάσει ψυχολογικά;
Και διαλέγω τον άνδρα για να μην πείτε ότι εστιάζω μόνο στη γυναίκα.
Δε νομίζω να καταλάβατε τι ρώτησα:
Βάλατε θέμα για την αυταρέσκεια ή τη φιλαρέσκεια? Είναι διαφορετικά πράγματα
Ολοι οι ανθρωποι εχουν κατι που αρεσει σ καποιους αλλους,αν καποιοι δεν το πιστευουν αυτο
ας τα βρουν με τον εαυτο τους......και δεν ειναι σ ολους η εξωτερικη εμφανιση το δυνατο τους σημειο.
Αυτοι που προκαλουν Andreass66 και ειναι αυτοι που εχουν ωραιπαθεια...και δυστυχως τα τελευταια
χρονια οι ανδρες καθονται στον καθρεφτη 3 ωρες και οι γυναικες 1,5...αυτα !
Να μην σου πω και στον βιασμο για αλλη μια φορα
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Mindthegap-Να δεις που θα καταληξουμε στη μινι προκλητικη φουστα παλι...
Παράθεση:
#24 Ας απαντησουμε και στα δυο ...Η Αλισιδα ειναι και αυταρεσκη και φιλαρεσκη...Ομως δεν της αρεσει να ειναι ντυμενη ουτε βαμενη προκλητικα ...Υπαρχει και το σεμνο ομορφο ,αμεεε !!!
Σχόλιο # 27 από alisida
μέχρι να διαβάσω την επόμενη λέξη ...
Θα μου πεις ... έχεις δει πολλές αλυσίδες ντυμένες και ... βαμμένες; Προς τι η απορία ;;;
...
Παράθεση:
Είπα και γω .
Σχόλιο # 28 από pythagoras
μέχρι να διαβάσω την επόμενη λέξη ...
Θα μου πεις ... έχεις δει πολλές αλυσίδες ντυμένες και ... βαμμένες; Προς τι η απορία ;;;
...
Μεταξυ μας τωρα...σσσ,,,μη μας ακουσει κανεις ...Τους αρεσει περισσοτερο,πιστεψε με
Alisida χαχαχαχα Εντάξει Εντάξει οκ..ελα πιο κοντά να σου πω...στο πολύ μεταξύ μας ομως...εχεις δίκιο...αρέσουμε...και αρεσουμε πολυυυ.Να φανταστείς ναι ναι...σιγά να μην μας πάρει κανείς γραμμή...το φλερτ μου για φέτος ήταν πολύ plus+..πάρα πολύ..μην ξαφνιαζεσαι.Αληθεια...σσσ...μην μας ακούσει κανείς.Ξερω τι σκεφτεσαι και εγώ μια απορία την είχα..τόση επιτυχία δεν την περίμενα.Μην γελάς ;-)...μην γελάς! ;-) καταλάβαινεις...πιστευω μπηκες στο νοημα...Συμπασχεις! ?δεν θέλεις να σου πω την συνέχεια...σσσ...θα μας ακούσουν...και μετά δεν τις μπορώ τις ερωτήσεις.Καταλαβαινεις...
https://m.youtube.com/watch?v=jcQjeChbCwo
Αυτο εδώ στο βιντεο πτεσμα...πολύ πιο plus με αντιλαμβανεσαι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από agaph40Όταν κάποιος φροντίζει την εμφάνιση του,το κάνει για λόγους αξιοπρέπειας και αισθητικής και όχι υποχρεωτικά για να αρέσει στους άλλους
Υποχρεωτικα, οχι...το κανει και για την παρτη του.
Ομως, ειναι απολυτα φυσιολογικο να θελει να αρεσει και σε αυτον που του αρεσει και τον ενδιαφερει...
Ισχυει και για τα δυο φυλα αυτο...
Μου αρεσει να ΜΟΥ αρεσω!!
Παράθεση:
Πόσο σου αρέσει να αρέσειςΟ τίτλος τα λέει όλα .Οι γυναικες φημιζονται για την αυταρεσκεια τουςΟι αντρες ομως? Τους αρεσει να αρεσουν.Το θεμα αφορα και τα δυο φυλαΤο ερωτημα ειναι ειναι γιατι σε καποιους αρεσει να αρεσουν? Πολλες και πολλοι προκαλουν με διαφορους τροπους, οπως ειναι οι φωτογραφιες ή ενα προκλητικο προφιλ.Γιατι γινεται κατι τετοιο? Ποια ειναι η αποψη σας?
Σχόλιο # 1 από Andreass66
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από SouryaΕ, ειναι και να το εχεις . Το να ντυνεσαι ομορφα και να περιποιησε ειναι εμφυτο βρε παιδια και πρωτα για τον εαυτο μας παντα.
Όχι κυρία Σοράγια. Είμαι κατά των εμφυτευμάτων.
Και στο σπιτι μεσα, το ιδιο κανει?
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από agaph40Όταν κάποιος φροντίζει την εμφάνιση του,το κάνει για λόγους αξιοπρέπειας και αισθητικής και όχι υποχρεωτικά για να αρέσει στους άλλους
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media