Γεια σας Καλησπέρα Είμαι σε μία πολύ δύσκολη φάση της σχέσης μου ο σύντροφός μου δεν είναι πια ερωτευμένος μαζί μου Νιώθω πολύ μόνη μου σχεδόν δεν μιλάμε καθόλου έχω κάνει πάρα πολλά λάθη και μετανιώνω για αυτά έχουμε έχ έχουμε να βρεθούμε αρκετές μέρες και Όταν βρισκόμαστε σχεδόν δεν μιλάμε και μετά ξαναβρισκόμαστε πάλι από αρκετές μέρες με παίρνει ένα τηλέφωνο το βράδυ και αυτό είναι καθαρά για τα τυπικά ήταν ένας πολύ όμορφος έρωτας είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί Εγώ είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του
Ήταν ... πάει πέρασε 18 - 22 δεν είναι λίγο, θα το θυμάσαι με αγάπη ...
Καλή ενηλικίωση και ουσιαστικά!
Παράθεση:
Συμβουλές
Σχόλιο # 1 από MpiafridayΌταν βρισκόμαστε σχεδόν δεν μιλάμε και μετά ξαναβρισκόμαστε πάλι από αρκετές μέρες με παίρνει ένα τηλέφωνο το βράδυ και αυτό είναι καθαρά για τα τυπικά ΗΤΑΝ ένας πολύ όμορφος έρωτας είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί Εγώ είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του
Mpiafriday υπαρχει κανας λογος στα 22 να ζεις τετοιες καταστασεις,ερωτες τελειωμενους,που δεν σου προσφερουν απολυτως τιποτα εκτος μια αναμνηση...
αν δεν αγαπησεις τον εαυτο σου περιμενεις να πας μπροστα...? αν σε ευχαριστει να ζεις στη μαυριλα
συνεχισε, ο αλλος θα κανεις τη ζωαρα του να ξερεις, και εσυ κατσε στη μιζερια αντι να πας παρακατω
ΧΤΕΣ !
Καλησπέρα!
Θεματοθετρια, σε χωρίζει χωρίς λόγια. Καλό θα ήταν, σιγά σιγά να το παίρνεις απόφαση, πριν φτάσεις σε σημείο να κάνεις σαν υστερικια και να χάσεις κάθε αξιοπρέπεια..
Φυγε..
στα social media