Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Θα παίρνατε τα βουνά?

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

RoadShow

# 1 στις 19/10/2018
author
Ανδρας / 46 / Σε σχέση
Ν. Γρεβενών / Γρεβενά
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 102
'Aρεσαν+: 0%

Θα παίρνατε τα βουνά?

Ερώτηση απλή. Θα μπορούσατε να αλλάξετε τη ζωή σας κάνοντας το μεγάλο βήμα της αποκέντρωσης μετακομίζοντας στην επαρχία? Αν ναι γιατί. 

Το μέλος RoadShow έχει επισυνάψει το αρχείο: magazine-unlock-01-2.3.1096-_5049A206F5BF5187694A8DBC2A6BCA69.jpg (473KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 167 φορές
Αρέσει στο μέλος Paralia48

MadameShuShu40

# 2 στις 19/10/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Αγάπη μου, σε αυτό το χωριό, στις Άλπεις, τρέχοντας πήγαινα.

Sourya

# 3 στις 19/10/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Σε αυτην την επαρχια μετα χαρας θα πηγαινα. Αν και μενω σε επαρχια.

alisida

# 4 στις 19/10/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

θα το ηθελα

Πρωτο και σημαντικοτερο ειναι μικρες οι αποστασεις (επι 30 χρονια ξοδευω 2-3 ωρες καθημερινα στις μετακινησεις)...Δευτερο,απ οσο ακουω (στη δουλεια) τους συνεργατες μου σε επαρχιακες πολεις,εχουν καλυτερη ψυχολογια ,πιο κεφατοι,πιο αισιοδοξοι απο τους Αθηναιους ...Αν μπορεις και δεν εχεις υποχρεωσεις,καντην γρηγορα (αλλα πο σαι,,μην παραδωσεις διπλωμα καλου -κακου κρατα το,θα σου χρειαστει !! )
Αρέσει στο μέλος ZHLIASOY

sokolatakis

# 5 στις 19/10/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Προτιμώ τα λαγκάδια...άσε που η τρέλα δεν πάει στα βουνά!

Mindthegap-

# 6 στις 19/10/2018
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από RoadShow

Θα παίρνατε τα βουνά?. 

Οχι...

Την θαλασσα..ναι...

Καποια στιγμη θα γινει κι αυτο...

Αρέσει στο μέλος ZHLIASOY

RoadShow

# 7 στις 19/10/2018
author
Ανδρας / 46 / Σε σχέση
Ν. Γρεβενών / Γρεβενά
Η εικόνα είναι ενδεικτική. Παιδιά απευθύνομαι σε όσους ζούνε σε αστικά κέντρα.

RoadShow

# 8 στις 19/10/2018
author
Ανδρας / 46 / Σε σχέση
Ν. Γρεβενών / Γρεβενά
Δεν είναι θέμα αποφάσεων και πράξεων ατομικών είναι μια γενική ερώτηση.το προηγούμενο θέμα έχει τόπο να συζητηθεί.Δεν εκτιμώ το ύφος Ούτε την παρατήρηση αυτά αλλού!
Αρέσει στα μέλη somebody961, Paralia48

Sivilla_I

# 9 στις 19/10/2018
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.026

Λατρεύω τη ζωή στην πόλη
Στις περισσότερες πόλεις που εχω βρεθεί δηλαδή (με εξαίρεση την Αθήνα όπου η ποιότητα ζωής πάσχει πολύ τα τελευταία χρόνια γιαυτό και δεν θα ζούσα μόνιμα εκεί)

Αλλά μαρέσει η κίνηση πραγμάτων ανθρώπων ιδεών

οι μίξεις και οι τριβές των μεγάλων αστικών κέντρων

Μ' αρέσει να θέλω να φάω ενα περίεργο φαγητό στις 4 το πρωι και να βρω ανοιχτό μαγαζί να πάω και να βρω εκεί κόσμο παρά το προχωρημένο της ώρας (κάτι που δεν κάνει εντύπωση στα μέρη που συμβαινει, μια που είναι μέσα στο lifestyle τους)

κυρίως όμως δεν θα άντεχα τη νοοτροπία στις περισσότερες μικρές κοινωνίες της επαρχίας (τουλάχιστον στα μέρη που εχω ζήσει ήδη)

κε Roadshow είστε αγενέστατος και νευρικός (και δεν είστε ο μόνος δυστυχώς εδω μεσα)

Αρέσει στο μέλος Lena_7_

RoadShow

# 10 στις 19/10/2018
author
Ανδρας / 46 / Σε σχέση
Ν. Γρεβενών / Γρεβενά
Κυρία μου σας επιτρέπω την άποψη όχι όμως τους χαρακτηρισμούς. Πιστέψτε με δεν θα θέλατε να ανταποδώσω. Είναι παντός αξιοπρόσεκτη η δική σας ευγένεια και ψυχραιμία.
Αρέσει στα μέλη somebody961, alisida

ZHLIASOY

# 11 στις 19/10/2018
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160
Μονο οπου εχει θαλασσα πουθενα αλλου!Αλλα εγω ειμαι επαρχιωτοπουλα οποτε δεν πιανομαι για αστη!!!Χαιρομαι ομως που δεν ζω σε μεγαλουπολη!!!
Αρέσει στα μέλη pythagoras, RoadShow

Paralia48

# 12 στις 19/10/2018
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
θα έφευγα σήμερα κιόλας. Ήδη έχει δρομολογηθεί η διαδικασία για την οικοκοινότητά μας. Με αργά βήματα, σχεδιάζουμε και είμαστε όλοι ευπρόσδεκτοι. Ίσως πάρουμε λίγο ξυδάκι για όποιον θυμώνει .

Θα προτιμούσα θάλασσα που μπορεί και να μας ζήσει, που έχει πιο ήπιο κλίμα. Αλλά αν είχα τη δυνατότητα για βουνά, ναι, θα τα έπαιρνα. Σίγουρα, μακρυά από πόλη. Με κούρασαν όλα τα χρόνια.
Την πολυτέλεια που λέει η Σίβύλα (2 τόνοι, να είμαστε μέσα) δεν την έχω ζήσει ποτέ και δεν έχω νοιώσει την ανάγκη. Φαγητό μέσα στη νύχτα...προτιμώ τον ύπνο...Όσο για το κουτσομπολιό, αν ήμουν 20 θα με ενοχλούσε, τώρα...ούτε που με νοιάζει. Έχω τόπο να ...γράψω όσους πρέπει
Αρέσει στο μέλος pythagoras

Sivilla_I

# 13 στις 19/10/2018
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.026

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από RoadShow
Κυρία μου σας επιτρέπω την άποψη όχι όμως τους χαρακτηρισμούς. Πιστέψτε με δεν θα θέλατε να ανταποδώσω. Είναι παντός αξιοπρόσεκτη η δική σας ευγένεια και ψυχραιμία.

Να ανταποδώσετε. Μην κρύβεστε πίσω απο το τι τάχα θα ήθελα εγω

Αλλά οι τραμπουκισμοί : "δεν επιτρέπω, αυτά αλλού" κλπ

είναι το λιγότερο γραφικοί

(που θα μου επιτρέψετε κιόλας)

Αρέσει στο μέλος Lena_7_

Sourya

# 14 στις 19/10/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εδω μεσα δεν μαλωνουμε ποτε τις κυριες

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από RoadShow

Το μέλος Sourya έχει επισυνάψει το αρχείο: 1a3e15273474f9b3287b372b066b8e37.jpg (56.97KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 134 φορές

Sourya

# 15 στις 19/10/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Για μερικους ισως να κανει κι αυτο

Το μέλος Sourya έχει επισυνάψει το αρχείο: 87cddeb6fe40c1fbcdcdb8a56067a312.jpg (80.96KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 139 φορές

MadameShuShu40

# 16 στις 19/10/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Χρυσό μου, την επόμενη φορά, άνοιξε ένα θεματακι και γράψε μόνος σου, ο,τι απαντήσεις θέλεις να δεις!!!

Άντε, με τον κάθε "αρπαγμενο" εδώ μέσα!!!

RoadShow

# 17 στις 19/10/2018
author
Ανδρας / 46 / Σε σχέση
Ν. Γρεβενών / Γρεβενά
Αγαπητή μου sourya δεν μάλωσα κανέναν, απλά έβαλα τα πράγματα σε μια σειρά εκτός αν θεωρείτε ότι για χάριν κάποιων κυριών θα πρέπει νά επιτρέπουμε την ασυδοσία. Ποιος είναι αυτός που δηλώνει άμοιρος ευθυνών δηλαδή, τι είμαστε εδώ μπαίνουμε κάνουμε το κομμάτι μας και φεύγουμε? Ακούστε κάνεις δεν είναι υποχρεωμένος να παρακολουθεί και να σχολιάζει κανέναν με το ζόρι. Τώρα όσων αφορά τους τρόπους ορισμένων οι οποίοι εκμεταλλεύονται το φύλλο, κατάσταση κτλ και λειτουργούν ασύδοτα λυπάμαι αλλά θα μπαίνουν στη θέση τους. Κυρίες δεν είστε μόνο στα εύκολα, κυρίες να είστε σε όλα!!! Και στο κάτω κάτω δεν μπήκα εδώ μέσα για να στοχοποίηθω από κάποιες "κυρίες". Α και να μην ξεχάσω το πασίγνωστο, ( κράζεις-θαυμάζεις) Ο νοών νοείτω.
Αρέσει στα μέλη somebody961, alisida

Sourya

# 18 στις 19/10/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Κατι μου λεει η διαρκεια του θεματος

RoadShow

# 19 στις 19/10/2018
author
Ανδρας / 46 / Σε σχέση
Ν. Γρεβενών / Γρεβενά
Ορισμένες κρύβεστε πίσω από ένα τίτλο και τον χρησιμοποιείτε κάθε φορά που στριμώχνεστε στα κάγκελα. Δεν χρησιμοποιώ χαρακτηρισμούς εσείς όμως συνεχίζετε. Πολύ ωραία λοιπόν, όλοι καταλαβαίνουμε την ανάγκη σας να ξεσπάσετε σε μια προσπάθεια να δείξετε το μπόι σας. Και αφού τέλος πάντων σας είμαστε απεχθείς μπορείτε να μου πείτε γιατί σχολιάζετε στις δημοσιεύσεις μου? Αλλά ξέχασα, αυτή η ανάγκη σας να σκεπάσετε το τίποτα που σας περιβάλλει. Τουλάχιστον πιάστε το νόημα της δημοσίευσης και πείτε και κάτι σχετικό.

RoadShow

# 20 στις 19/10/2018
author
Ανδρας / 46 / Σε σχέση
Ν. Γρεβενών / Γρεβενά
Στο θέμα μας λοιπόν μετά από μια μικρή παρένθεση όπου ακούστηκαν φωνές και δόθηκαν απαντήσεις, κλείνει παρένθεση. Υπάρχει όντως μια διαφορά ( αγαπητή αλυσίδα) Όχι μόνο στους χρόνους μετακίνησης αλλά κάτι στους ρυθμούς της ζωής γενικότερα. Έχει όντως τεράστια διαφορά στο να ζεις κοντά σε φυσικό περιβάλλον από ότι στην πόλη. Είναι όμως και δεδομένο ότι θα πρέπει να γίνει και μια διαφορετική διαχείριση όχι μόνο του οικονομικού αλλά και του χρόνου. Είναι πολύ περισσότερος ο χρόνος που χρειάζεται να παρασκευάσουμε κάτι από το να πάμε να το αγοράσουμε, επηρεάζει όμως άρδειν και το οικονομικό. Με λίγα λόγια μετακομίζοντας κάποιος θα πρέπει να έχει ήδη αποφασίσει να αλλάξει και τρόπο ζωής.
Αρέσει στο μέλος alisida
Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.