Τελευταία στα βουνά και στα λαγκάδια και στα δάση και στα ποτάμια βρήκα ...κυκλάμινα και ηρεμία!!! Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Θα πονέσουν λίγο τα πόδια στην αρχή αλλά ο πόνος αξίζει και ξεχνιέται με τα τσιπουρακια στο τέλος .
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από sokolatakis
Αααα θέλω και εγώ τσιπουρακια!!...έχω και εγώ το πόνο μου!![]()
Τελικα το θεμα μπηκε για μενα. Στελνουν τον μικρο μου γιο για δουλεια στη Θασο και τον περισσοτερο καιρο θα ειμαι εκει. Καλα ειναι και τον χειμωνα ,εχει ησυχια
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από SouryaΤελικα το θεμα μπηκε για μενα
. Στελνουν τον μικρο μου γιο για δουλεια στη Θασο και τον περισσοτερο καιρο θα ειμαι εκει. Καλα ειναι και τον χειμωνα ,εχει ησυχια
εσύ, τι δουλειά έχεις να πας πίσω από το γιο σου; Βυζανιάρικο είναι και τρέχεις να του δίνεις γάλα; Για να δουλεύει, θα πει πως είναι άντρας.
Εύχομαι να πάει καλά η δουλειά του, να περάσει καλά και εσύ να κάτσεις σπίτι σου και να τον αφήσεις να ζήσει μόνος του.
Παιδιά, μην πάρετε και τα βουνά, αφήστε να μείνει και κάτι.
Εξάλλου, δεν έχετε και πού να τα βάλετε!
το βλέπετε πώς πάει η ταλαιπώρια ...
και
Ο μικρος μου ειναι. Τι να κανω η μανα; Δεν ξερει ουτε αυγο να βρασει. Δεν θα μενω ολο εκει αλλα θα πηγαινοερχομαι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από Paralia48
εσύ, τι δουλειά έχεις να πας πίσω από το γιο σου; Βυζανιάρικο είναι και τρέχεις να του δίνεις γάλα; Για να δουλεύει, θα πει πως είναι άντρας.
Εύχομαι να πάει καλά η δουλειά του, να περάσει καλά και εσύ να κάτσεις σπίτι σου και να τον αφήσεις να ζήσει μόνος του.
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από SouryaΟ μικρος μου ειναι. Τι να κανω η μανα; Δεν ξερει ουτε αυγο να βρασει. Δεν θα μενω ολο εκει αλλα θα πηγαινοερχομαι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από Paralia48
Θα μάθει
Κι αν δεν...δεν έγινε και κάτι
Ας τρώει έξω
Αφήστε το παιδί να μεγαλώσει
Δεν ειμαι πρωταρα βρε κοριτσια. Εχω αλλους δυο παντρεμενους. Και δεν ειπα οτι θα ειμαι απο πισω του συνεχεια. Αλλα υοτε και οτι δεν θα ενδιαφερομαι. Παιδι μου ειναι
Παράθεση:ι
Σχόλιο # 50 από Sivilla_I
Θα μάθει
Κι αν δεν...δεν έγινε και κάτι
Ας τρώει έξω
Αφήστε το παιδί να μεγαλώσει
Άσε τον καφενέ στον Πειραιά και πιάσε τα βουνά
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από sokolatakis
Αααα θέλω και εγώ τσιπουρακια!!...έχω και εγώ το πόνο μου!![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από alisida
Αλλωστε μολις βρει κοπελα θα σε κανει περα για να τον φροντιζει εκεινη.
Τι εχει γινει εδω; Εχασα την ουσια του θεματος
Μην ανησυχείς,θα σε κατατοπισω εγω με 3 λεξεις το θεμα ειναι οτι...Πηραμε τα βουνα...
μην σου πω και τα λαγκαδια
Παράθεση:
ουπς
Σχόλιο # 56 από marie_la_journalisteΤι εχει γινει εδω; Εχασα την ουσια του θεματος
Εκανα λαϊκ γιατι οντως μεσ΄την ζουγκλα της Αθηνας που ειναι το εθνικ χωνευτηρι, μπορεις να βρεις ανεση στην επιλογη και διαλογη χωρις να στιγματιζεσαι. Και, ναι, στην αποδραση οσο αντεξεις προς επαρχια. Αναζωογονηση, ποιοτητα, ηρεμια, φυση, αλλα...πληξη! Πελτες ενα πραμα!
Παράθεση:
Μ αρεσει η Μεγαλη πολη!!Η επαρχια , επειδη εχω ζησει, μου "δινει" την φθορα της επαναληψης...Η επαρχια σε "θελει" να σαι " ιδιο υλικο" καθημερινα...Η Μ. πολη Σου δινει την ανοικειωση...Η Μ.πολη Σου δινει την "ποιηση" του μαστορεματος Σου...Την αεναη επανακατασκευη Σου με την βοηθεια των υλικων Σου...Η επαρχια ειναι κλειστη ..Θελω την Μ. Πολη και εξορμησεις στην επαρχια..Θελω το μεγαλο χωνευτηρι των ψυχων εδω στην μεγαλουπολη και ανα διαστηματα να πατιναρω το μυαλουδακι μου σε βουνα ή σε θαλασσες...Η επαρχια δεν μου ταιριαζει τελικα...
Σχόλιο # 24 από sAvArA
Ναμαστε! Οκ επαρχια. Η μανα φυση, χαλαρα, καθε μερα και καποιο ενδιαφερον,ολα ωραια! Ρομαντζαδα το βραδυ, παραλια με καφε, παρεουλες και κιθαρες και κρασοτσιπουροκατανυξεις, θεα, πουλια και κοκκορια και βελασματα, τρυζονια και κηπουρικη...
Αλλα, σκληρη ζωη, αγερας βροχη κατακλυσμοι ομιχλη κεραυνοι ψοφοκρυο υγρασια ελεεινη ζεστη μαμουνομυγοκουνουποαραχνες και κυριως...γιατι δεν πας μαζι με τον οχλο εκκλησια τας Κυριακας το πρωϊ και καπακι καφε στο μαγαζι ολ τουγκεδερ και μετα αντε κουτσομπολιο τα ολ τουγκεδερ τί φοραγε αυτη, κοιτα την που δεν εβαλε τα καλα της τα παπα και για δες τον που ηταν αξουριστος ο μπαρμπας ή μωρηση τον ειδες πώς την κοιταγε(?)...
Τοσο-οσο η επαρχια-αποδραση...θελει στομαχι! Στα γεραματα...τρεχοντας, ουτε δευτερη σκεψη. Παραλια μ'ακους?
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Paralia48
έχεις δίκιο Σαβαρα...
Εμένα όμως μου ταιριάζει η επαφή με τη φύση. Όταν είμαι στη θάλασσα π.χ. νοιώθω, ότι ο αέρας μου παίρνει όλες τις τοξίνες (και έχω πάρα πολλές).
Στο βουνό επίσης κάτι τέτοιο συμβαίνει.
Τη νύχτα μόνη στη φύση, νοιώθω μια άγρια ανατριχίλα, που μ΄αρέσει τόσο...με τρελλαίνει!
Αυτός ο ελαφρύς φοβος, αγράδα, οι ήχοι της φύσης... δεν τα συναντώ στην πόλη. Τη φύση δεν τη βαριέμαι. Δεν έχει ποτέ επανάληψη. Κάθε μέρα έχει κάτι καινούργιο.
Η φύση σου δίνει επίσης την <<ανοικίωση>> όπως λες,αλλά και την <<οικία>>. Είσαι μέσα στη <<μάνα>>.
Λαϊκ και στις 2 κυριες για τους πιο πανω λογους! Αυτο που μετραει ειναι η διαρκεια...
Εκανα λαϊκ στην ωραια φωτογραφια...ειτε πας ειτε δεν πας μαζι με το γιοκαρινι σου...θα τα ακουσεις οπωσκαιδηποτε στο τελος...οπότε? Καλη τυχη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από SouryaΤελικα το θεμα μπηκε για μενα
. Στελνουν τον μικρο μου γιο για δουλεια στη Θασο και τον περισσοτερο καιρο θα ειμαι εκει. Καλα ειναι και τον χειμωνα ,εχει ησυχια
Παράθεση:
Τεμετερον. . . .
Σχόλιο # 59 από peripli
Εκανα λαϊκ στην ωραια φωτογραφια...ειτε πας ειτε δεν πας μαζι με το γιοκαρινι σου...θα τα ακουσεις οπωσκαιδηποτε στο τελος...οπότε? Καλη τυχη.
κάνε κορίτσι μου, όσα λέικ θες, δε χρειάζεται να τα εξηγείς. Ευτυχώς ο Τούλης δεν έχει το σύστημα των νέων ελληνικών: <<δικαιολογήστε την απάντησή σας>>
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media