Παράθεση:
@#74hnsΠιστευω πως ναι,τη γνωριζουμε ή τουλαχιστον καποτε τη γνωρισαμε .Για να αναρωτιεσαι εσυ αγαπητη,μαλλον κατι σου λειπει .
Σχόλιο # 76 από alisida
Τόσο πολύ ενόχλησε το σχόλιό μου;
Αν θέλεις έτσι να πιστεύεις για εμένα, δε θα σου το χαλάσω, μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις...
Βέβαια, εγώ δεν είχα κατά νου συγκεκριμένα άτομα όταν το έγραφα, αλλά τώρα μιας και πιάσαμε τα στοχευμένα σχόλια αρχίζει και μου αρέσει...
Θεωρώ άκρως υποκριτικό να μιλάνε για αγάπες, αυτοί και αυτές που ψάχνονται ασύστολα με μηνυματάκια, τηλέφωνα και συναντήσεις με τρίτους, ακόμα κι όταν βρίσκονται σε σχέση... μιλάμε για πολλή αγάπη... σπάνε τα κοντέρ...
Δε φαντάζομαι να διαφωνείς, ε;
Παράθεση:
Σχόλιο # 77 από sokolatakis
Εμείς οι εγωιστές..την γνωρίζουμε
Λες πως η αγάπη είναι εγωιστική;
Οχι Ηns ,δε διαφωνω καθολου
Για ποιο λογο φανταστηκες πως θα διαφωνουσα ??
Παράθεση:
Σχόλιο # 81 από hns1602
Τόσο πολύ ενόχλησε το σχόλιό μου;
Αν θέλεις έτσι να πιστεύεις για εμένα, δε θα σου το χαλάσω, μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις...
Βέβαια, εγώ δεν είχα κατά νου συγκεκριμένα άτομα όταν το έγραφα, αλλά τώρα μιας και πιάσαμε τα στοχευμένα σχόλια αρχίζει και μου αρέσει...
![]()
Θεωρώ άκρως υποκριτικό να μιλάνε για αγάπες, αυτοί και αυτές που ψάχνονται ασύστολα με μηνυματάκια, τηλέφωνα και συναντήσεις με τρίτους, ακόμα κι όταν βρίσκονται σε σχέση... μιλάμε για πολλή αγάπη... σπάνε τα κοντέρ...
Δε φαντάζομαι να διαφωνείς, ε;
Παράθεση:
Σχόλιο # 84 από Andreass66
Το θεμα στα τελευταια του αποκτα ενδιαφερον...
Ωρα να βγουν τα μαχαιρια.
Με καρδούλες και φιλάκια και αγαπούλες, δε βγαίνουν μαχαίρια...
Εάν και εφόσον χρειαστεί, αυτά θα βγουν εκτός της παρούσας αρένας...
Για την ώρα, δεν...
Καποια απο τα τελευταια ποστ εχει κανει λαδια και δεν το γνωριζει ο αλλος ...μου φαινεται καποιος κοιμαται ή τουλαχιστον κοιμοταν ...πολυ βαθια...
Ενδιαφερον...
Ολα βγαινουν καποια στιγμη στην επιφανεια
στα social media