Λογω πολλων εμπειριων εχω δει οτι οι περισσότερες σχεσεις καταστρεφονται οχι γιατι δεν μπορουν να ξεπεραστουν καποια εμποδια που μερικες φορες εμφανιζονται αλλα γιατι μπαινει μπροστα ο εγωισμος και οχι η αγαπη.
Ο εγωισμος λεει...Εγω θα κανω αυτο, εγω θα κανω εκεινο
Η αγαπη λεει ...εμεις θα κανουμε αυτο...εμεις θα κανουμε εκεινο
Καταθεστε την αποψη σας, γιατι συμβαινει αυτο?
Μπορεί να αλλάξει αυτό?
Ολοι εχουμε λιγο πολυ εγωισμο, ας το κοιταξουμε , γιατι αν αγαπαμε πραγματικα καποιον δεν τον κανουμε να στενοχωριεται
Πολυ σωστα ..η αγαπη λεει ΘΑ ΠΑΜΕ οχι θα παω μονος μου χωρις να το μαθει ..κ εκει τσουπ μπαινει ο εγωισμος κ λεει: αυτη δεν ειναι αγαπη πρεπει να προστατευτω..με νοας τωρα??? Αυτη ειναι η εξηγηση των θεματων σου αντρε
Παράθεση:
Ο εγωισμός καταστρέφει την αγάπη
Σχόλιο # 1 από Andreass66Λογω πολλων εμπειριων εχω δει οτι οι περισσότερες σχεσεις καταστρεφονται οχι γιατι δεν μπορουν να ξεπεραστουν καποια εμποδια που μερικες φορες εμφανιζονται αλλα γιατι μπαινει μπροστα ο εγωισμος και οχι η αγαπη.
Μπορεί να αλλάξει αυτό?
Εγωισμος επισης ειναι η ανακολουθια λογου και πραξεων
οντας σιγουρος οτι θα σου συγχωρουνται τα πανταΓια να καταστρέψει ο εγωισμός την αγάπη σε μία σχέση,θα πρέπει να έχει προϋπάρξει αγάπη.Για να υπάρξει αγάπη θα πρέπει το δίδυμο που συναποτελεί το ζεύγος να τα έχει βρει πρώτα με τον εαυτό του,να γνωρίζει τι θέλει και τι δε θέλει,ώστε να μην ταλαιπωρεί ο ένας το έταιρόν του ήμισυ άνευ λόγου και αιτίας.Αλλιώς πού χώρος να ανθίσει η αγάπη?Και μόνο που ανοίγεις το ένα θέμα μετά το άλλο για να βροντοφωνάξεις ότι εκείνη που σε χώρισε στερείται αγάπης αφού δε σου συγχωρεί τα αμαρτήματα,υπονοώντας φυσικά πως αν ήσουν εσύ στη θέση της θα έδειχνες μεγαλοκαρδία,δείχνει ότι έχεις λερωμένη τη φωλιά σου.Όσα περισσότερα θέματα ανοίγεις για το ίδιο ζήτημα,τόσο περισσότερο εκτίθεσαι στα μάτια των άλλων
Παράθεση:
Ο εγωισμός καταστρέφει την αγάπη
Σχόλιο # 1 από Andreass66Λογω πολλων εμπειριων εχω δει οτι οι περισσότερες σχεσεις καταστρεφονται οχι γιατι δεν μπορουν να ξεπεραστουν καποια εμποδια που μερικες φορες εμφανιζονται αλλα γιατι μπαινει μπροστα ο εγωισμος και οχι η αγαπη.
Μπορεί να αλλάξει αυτό?
Πολυ εξυπνο αυτο που ειπες.
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από 26-29-31Εγωισμος επισης ειναι η ανακολουθια λογου και πραξεων
οντας σιγουρος οτι θα σου συγχωρουνται τα παντα
στο ονομα της αγαπης...
Ισοβια στα γκουλάγκ.
δεν υπαρχει τιποτα fix στη ζωη,αναλογα με τις συνθηκες, και τις καταστασεις πορευεσαι.
Γιατι υπαρχουν και οι στιγμες που πρεπει να δειξεις εγωισμο,αν καποιοι δεν το εχουν
στο DNA τους αυτο ειναι αλλη ιστορια.
Οι σχεσεις δεν καταστρεφονται απο το εγωισμο,αλλα απο τον εγωισμο που δειχνουν καποιοι
οταν δεν χρειαζεται,και απο την αλλη... οταν χρειαζεται να δειξουν εγωισμο κανουν τη κοτα...
Το ιδιο ισχυει και για την αγαπη...δειχνουμε αγαπη σε λαθος ατομα...και αυτους που πραγματικα αξιζουν τους εχουμε για το γαιδαρο καβαλα
Εγωισμε μου πόσο μίσος σου κρατάω
Εσύ την εδιωξες μα εγώ την αγαπάω
Εγωισμε μου δευτερε μου εαυτε!!!
Γεια σου ρε Αντρέ!!
Κοτζαμ Πάριος ασχολείται με την πάρτη σου!!!
Κυρία Αλυσίδα δείξτε λίγο έλεος(σε όλους εμάς που δεν σας φταίμε και σε τίποτα) και δώστε του συγχωροχάρτι γιατί όλα τα θέματα πρόσφατα και ανοικτα έχουν γεμίσει με τον Αντρέ!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από AggeloΤο ιδιο ισχυει και για την αγαπη...δειχνουμε αγαπη σε λαθος ατομα...και αυτους που πραγματικα αξιζουν τους εχουμε για το γαιδαρο καβαλα
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από 26-29-31Εγωισμος επισης ειναι η ανακολουθια λογου και πραξεων
οντας σιγουρος οτι θα σου συγχωρουνται τα παντα
στο ονομα της αγαπης...
...αλλά αυτό είναι, επακόλουθο του εγωισμού που υφίσταται ήδη!
Πολυ σωστα τα λες φιλε μου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Aggeloδεν υπαρχει τιποτα fix στη ζωη,αναλογα με τις συνθηκες, και τις καταστασεις πορευεσαι.
Γιατι υπαρχουν και οι στιγμες που πρεπει να δειξεις εγωισμο,αν καποιοι δεν το εχουν
στο DNA τους αυτο ειναι αλλη ιστορια.Οι σχεσεις δεν καταστρεφονται απο το εγωισμο,αλλα απο τον εγωισμο που δειχνουν καποιοι
οταν δεν χρειαζεται,και απο την αλλη... οταν χρειαζεται να δειξουν εγωισμο κανουν τη κοτα...Το ιδιο ισχυει και για την αγαπη...δειχνουμε αγαπη σε λαθος ατομα...και αυτους που πραγματικα αξιζουν τους εχουμε για το γαιδαρο καβαλα
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Andreass66
Δικαστηκα και καταδικαστηκα. Ευχαριστώ
Άλλοι καταδικάζονται χωρίς δίκη Αντρέα
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Andreass66
Ποιοι sokolatakis καταδικάζονται χωρίς δίκη;
εγώ Andreass
στα social media