Οσοι είστε παντρεμένοι
Οι υπόλοιποι; Γιατι παντρευτηκατε;Μετανιωσατε που δεν παντρευτηκατε κάποιον ή καποια που είσαστε ερωτευμενοι μαζί του;...όπως όλα τα πράγματα σε αυτή τη υπέροχη -πλήν όμως μπαμπέσα/κατεργάρα ζωή- έτσι και στην ιστορία αυτή, υπάρχουν θετικά και αρνητικά...καλά και κακά...άσπρα και μαύρα...πάνω και κάτω...όμορφα και άσχημα...
...άλλη μια ιστορία λοιπόν στην ζωή μας (για κάποιους απο εμάς) ή της ζωής μας (για κάποιους άλλους απο εμάς)... :-)
Παράθεση:
Μετανιωσατε που δεν παντρευτηκατε κάποιον ή καποια που είσαστε ερωτευμενοι μαζί του;
Σχόλιο # 1 από MsMeropi
Μπααα... εγώ τον έρωτα τον περνάω άσχημα. Σαν λοιμώδη μονοπυρήνωση.
Αν παντρευόμουνα κιόλας αυτόν που ήμουνα ερωτευμένη, δεν υπήρχε περίπτωση να επιβιώσω.
@ αρχοντούλα:
...σου αφιερώνω άμεσα λοιπόν το "Love hurts" απο τους Nazareth... χοχοχοχοχο
...και για την περίπτωση που θα είχες τελικά παντρευτεί εξ'έρωτος, σου αφιερώνω το "Broken down angel"...απο τους ιδίους εννοείται!!! :-)
Εγω δεν παντρευτηκα απο ερωτα αλλα απο συμφερον. Ηθελα να πληρωνω οταν χωρισω.
Παράθεση:
Παντρευτηκατε από έρωτα;
Σχόλιο # 1 από MsMeropiΟσοι είστε παντρεμένοι
Οι υπόλοιποι; Γιατι παντρευτηκατε;Μετανιωσατε που δεν παντρευτηκατε κάποιον ή καποια που είσαστε ερωτευμενοι μαζί του;
Παντρευτηκα επειδη τον εμπιστευτηκα να κανω μαζι του οικογενεια .Ηταν υπεροχος σαν συγκατοικος ,σαν εραστης και σαν φιλος,με στηριζε παντα οταν τον χρειαζομουν .
Περασα 25 ηρεμα χρονια μαζι του και απεκτησα 2 παλικαρακια που τα λατρευω <3
...Χωρισα οταν καταλαβα πως μας "διεφυγε" να γινουμε συντροφοι
...Θα ηθελα να ξαναπαντρευτω απο τρελλο ερωτα ,αν αξιωθω να τον βρω και στα 80 δε θα με χαλαγε ...
Να ειμαι για εκεινον κι εκεινος για εμενα .Να εχουμε φιλους και ενδιαφεροντα κοινα ή χωριστα ο καθενας..
.Να μοιραζομαστε εμπειριες και χαρες ...(Και μετα ξυπνησα )
η μαμα μου λεει οτι δεν ειμαι ακομα σε ηλικια γαμου......και να μην εμπιστευομαι
και πολυ τα κοριτσια γιατι εχουν πονηρους σκοπους......και θελουν
να με επιβουλευτουν
μ αυτα και μ αυτα εμεινα στο ραφι......στο πανω φυσικα...ετσι !
τετοιο κελεπουρι πρεπει να ειναι μοστρα......λεμε !
τον θεσμο του γαμου τον παω με χιλια ,,
ειναι ο πιο ωραιος θεσμος της κοινωνιας ,,,ημουν εντος θεματος η εκτος ;
κι εμένα τα ίδια μου λέει η μανούλα μου κάθε μεσημέρι που μου έχει έτοιμο το φαγητό όταν επιστρέφω από τη δουλεια...κι εγώ κελεπούρι είμαι μάλλον...κράτα μου μια θέση στο πάνω ράφι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Aggeloη μαμα μου λεει οτι δεν ειμαι ακομα σε ηλικια γαμου...
...και να μην εμπιστευομαι
και πολυ τα κοριτσια γιατι εχουν πονηρους σκοπους...
...και θελουν
να με επιβουλευτουν
μ αυτα και μ αυτα εμεινα στο ραφι...
...στο πανω φυσικα...ετσι !
τετοιο κελεπουρι πρεπει να ειναι μοστρα...
...λεμε !
Λοιπον, ας σοβαρευτω...Την 1η την παντρευτηκα απο αναγκη, τη 2η απο υποχρεωση και αγαπη για το παιδι μου, τη 3η απο αναγκη και παραλιγο και μια 4η αλλα ευτυχως πατησα φρενο τη τελευταια στιγμη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Andreass66Εγω δεν παντρευτηκα απο ερωτα αλλα απο συμφερον. Ηθελα να πληρωνω οταν χωρισω.
Θα θελα να το πεις αυτο οταν θα φτασεις τα 40 και θα εισαι ακομη μπακουρι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Rapunzel89
Δεν εχω παντρευτει. Αν δεν ειναι απο ερωτα, αγαπη, καψουρα κ παθος να μην σωσω να παντρευτω. Κ τσακ μπαμ! Σιγα μην κατσω να φαω χρονια μεχρι να δω αν μου κανει. Τερμα τα γκαζια! Η ολα η τιποτα.
Εσενα παιδακι μου μαλλον δεν σε θελει η παντρεια μετα απο τοσες αποπειρες
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Andreass66Λοιπον, ας σοβαρευτω...Την 1η την παντρευτηκα απο αναγκη, τη 2η απο υποχρεωση και αγαπη για το παιδι μου, τη 3η απο αναγκη και παραλιγο και μια 4η αλλα ευτυχως πατησα φρενο τη τελευταια στιγμη.
Εγω τι να πω τωρα σ αυτο το θαμα; Παντρευτηκα απο ερωτα αλλα υπαρχουν και αλλες καταστασεις εκτος απο τον χωρισμο που τον φτανουν στο τελος
πως το "δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού " δεν στάθηκε αρκετό να σε αποτρέψει..έπρεπε να φτάσεις στην 4η
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Andreass66Λοιπον, ας σοβαρευτω...Την 1η την παντρευτηκα απο αναγκη, τη 2η απο υποχρεωση και αγαπη για το παιδι μου, τη 3η απο αναγκη και παραλιγο και μια 4η αλλα ευτυχως πατησα φρενο τη τελευταια στιγμη.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media