Αφού τα κορίτσια έχουν τρίχες και ασχολούνται (και) με τρίχες εσείς, Σοκολατακη & Ανδρέα γιατί είστε εδώ???
Άντε μην πω τίποτα για τις δικές σας τρίχες
που αμολατε όλη την ώρα!!!
Σαμ,δεν παιζεσαι !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από somebody961Αχααα! Ώστε για σένα βγήκε το γνωστό: "Ωχ.. τη βάψαμε (την κεφαλή εννούνε)!"
ή διαφορετικά: "Με σένα, ξέχασα τι σημαίνει το "άσπρα μαλλιά στην κεφαλή", τα αισθάνομαι βαμμένα"!
και όχι το
"μου στοίχισες τα μαλλιά τής κεφαλής μου"!
και ελπίζω επίσης να μην τον "πνίγεις" τον άλλον ώστε στο τέλος να ισχύει
"ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται"!
![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από MadameShuShu40Αφού τα κορίτσια έχουν τρίχες και ασχολούνται (και) με τρίχες εσείς, Σοκολατακη & Ανδρέα γιατί είστε εδώ???
Άντε μην πω τίποτα για τις δικές σας τρίχες
που αμολατε όλη την ώρα!!!
Εγώ είμαι εδώ...για να κάνω την τρίχα τριχιά...και εγώ έχω τρίχες μαντάμ και θα τα βάψω και μαυρα,
...που αρέσουν και στην αλυσίδα και θα πάμε για τσίπουρα...
Πάντως είναι άλλο να αμολαει κάνεις τρίχες και άλλο να μη χαμπαριαζει από χιούμορ και να αμολαει κακίες και κοτσανες,
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ένας άντρας μετά την απόρριψη περνά μία περίοδο μισογυνισμού.Υπομονή λίγο καιρό.Μην το παίρνεις προσωπικά
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από SouryaΑυτο τωρα για να καταλαβω ,ειναι μπηχτη; Τα κοριτσια εχουν τριχες και ασχολουνται, ποιο το προβλημα σας;
Τεχνιτή ομορφιά! Για το βάψιμο των μαλλιών δεν είναι λίγο υπερβολικό βρε Σουρί...
Η φυσική ομορφιά μέχρι τα 50 κ λιγο παραπάνω όταν το κύτταρο, οπως έλεγε κ η αείμνηστη Βουγιουκω, 'κρατάει νέο ' οκ
Από κει κ μετά όπως αισθάνεται κανείς/καμμία!
Κι αν επιλέξει παρέμβαση τεχνιτή με φυσικό αποτέλεσμα, μια χαρά θα ήταν.
Όσο για το μαλλί μικρό το "κακό" όπως σε βολευει κ ευχαριστεί ΕΣΕΝΑ.
Παράθεση:
Φυσικη η τεχνιτη ομορφια.
Σχόλιο # 1 από SouryaΛοιπον παιδια ,το θεμα καθαρα δικο μου ,με αφορμη τα μαλλια μου. Επρεπε να βαλω θεμα ( τριχες)
. Τελος παντων, αποφασισα να μην βαφω αλλο το μαλλι αλλα ολοι νυφες , και φιλες προσπαθουν να μου αλλαξουν γνωμη.Εμενα μου αρεσουν ετσι .Γνωμες για οτι αφορα τις αλλαγες η οχι και αντιδρασεις.
Ο,τι πείτε κυρ Σοκολατακη!!!
Να σας κάνουμε να τα βαψετε μαύρα???
Απαπαπα!!! Δεν κάνει!!!
Λοιπον ας πουμε για την τριχοπτωση. Κοβουμε αλοη βερα αν εχουμε ,αλλιως αγοραχουμε ετοιμη.αληφουμε ολο το μαλλι και το αφηνουμε τυλιγμενο για μιση ωριτσα. Μια φορα την εβφομαδα.
Έτοιμη και αν.
Δεν βάζουμε πάνω μας ανεπεξέργαστα φυτά απο τη γλάστρα
Πολύ επικίνδυνο για ερεθισμούς, ειδικά η αλόη
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από SouryaΛοιπον ας πουμε για την τριχοπτωση. Κοβουμε αλοη βερα αν εχουμε ,αλλιως αγοραχουμε ετοιμη.αληφουμε ολο το μαλλι και το αφηνουμε τυλιγμενο για μιση ωριτσα. Μια φορα την εβφομαδα.
Ε, μα το εχω βαλει κι αλλη φορα. Δεν με προσεχεις
Και κατι για χασιμο κιλων απο την γιαγια μου. Μια κουταλια γλυκου μελι, μια κουταλια γλυκου χυμο λεμονι κανελα στη μυτη του κουταλιου και τα βαζουμε σε ενα ποτηρι βραστου νερου. Το πινουμε χλιαρο το πρωι νηστικοι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από SouryaΚαι κατι για χασιμο κιλων απο την γιαγια μου. Μια κουταλια γλυκου μελι, μια κουταλια γλυκου χυμο λεμονι κανελα στη μυτη του κουταλιου και τα βαζουμε σε ενα ποτηρι βραστου νερου. Το πινουμε χλιαρο το πρωι νηστικοι.
πόσα έτη και πόσα κυβικά νερού πρέπει να πιω;
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από alisida
Δεν μ αρεσουν τα λευκα μαλλια.Ακομα και στους αντρες τα προτιμω (αν εχουν) βαμενα![]()
Ειναι ξεφτυλα να βαφει τα μαλλια του ο αντρας.Το κομοδινι δεν το αγαπησε κανεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από Nuvolla
Αυτό πάει αναλογικά με το τι έχεις
περιδρομιάσει την υπόλοιπη μέρα
Ε, όπως όλα, θα θέλει και λίγη δίαιτα
Το πρόβλημα με το αδυνάτισμα είναι οτι ποτέ δε λειτουργεί το placebo effect!
Παθούσα!
Αυτο το βλεπεις στην πορεια
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από Nuvolla
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media