Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Φυσικη η τεχνιτη ομορφια.

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

Sourya

# 61 στις 28/10/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Και χημικο να αφηνε μπορουσε να το διορθωσει. Μαλλον του τα βαφει η Μελανια

Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από Heptamer

Το μαλλι του Τραμπ εχει γινει ετσι στο χρωμα  γιατι αφησε καποιο χημικο πολλη ωρα στα μαλλια του.

Δεν ειναι περουκινι.

Sourya

# 62 στις 28/10/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Φυσικα και μπορουν να τα βαφουν ,εμενα παντως μου αρεσει το γκριζο μαλλι στον αντρα . Του δινει γοητεια.

Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από Sivilla_I

Ούτε ξεφτίλα ούτε τραγικό

Να τα βάφει

να τα κόβει

να τα μακραίνει

να κάνει επεμβάσεις προσθετικές αν θέλει

Να κάνει ο,τι θέλει με ο,τι αισθάνεται ο ίδιος πιο όμορφα!

Φτάνει πια η ταύτιση της αρρενωπότητας με την ατιμελησιά

την απεριποίητη εικόνα

λες και ο άντρας δεν έχει δικαίωμα στην ομορφιά και την περιποίηση του εαυτού του.

Ναι. Να κάνει ο,τι του γουστάρει πάνω του.

Κι αν κάποιοι φαίνονται χάλια με το βαμμένο μαλλί

είναι γιατί ντρέπονται να πάνε κομμωτήριο και το κάνουν μόνοι τους.

Στον κύκλο μου, ούτε εναν δεν εχω καταλάβει αν τα βάφει και κάθε πότε.

Φυσικά είναι σίγουρο οτι οι πιο πολλοί έχουν ασπρίσει και τα βάφουν-όσοι τουλάχιστον είναι πάνω απο 40 αλλά και μικρότεροι.

Sourya

# 63 στις 28/10/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ετσι αγοριστικο το κοβω πλεον γιατι σε μακρυτερο δεν λεει,ειναι χαλια. Οσο για την παραιτηση αν εννοεις προς τους αντρες,,ναι το εχω δηλωσει, καλυτερα μονη μου.

Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από tzoulia59

η δικη μου αποψη ..ειναι ...

φυσικη ομορφια στα νιατα ,,,τεχνητη στα γεραματα ...

δεν μ  αρεσουν τα αβαφα μαλλια στην γυναικα ,,,δηλωνουν παραιτηση και κακη φροντιδα  ...

κι ουτε ειμαι αυτης της αποψης περι σοφιας κι ολα αυτα τα στερεοτυπα ..η σοφια υπαρχει εντος ,.δεν ειναι αναγκη να την δηλωνουμε κι ολας ..με την εξωτερικη εμφανιση ,,

αρκει να γνωριζουμε το μετρο ...του αυτοσεβασμου ..

μ ενοχλει να βλεπω γυναικες που αφηνουν τα μαλλια τους αβαφα .κι ας μην ειναι ηλικιωμενες ...

και να το παιζουν σοφες ...

πολυ απωθητικο μοντελο ,,,

σουρια αν και τα ασπρο  μαλλι  δεν μ αρεσει ,,ουτε σε αντρα κατα ποσον σε γυναικα 

σ αυτο το αγοριστικο μαλλι το πολυ κοντο ,που βλεπω στην φωτογραφια ,δεν δειχνει ασχημο ,,,

εχω την αισθηση οτι ισως δεν ειναι τοσο ωραιο στο πραγματικο του ..για καλο το λεω ...

εγω δεν θα το αφηνα ασπρο  ουτε  και πριν τον αγ ,πετρο ,,,

εσυ κανε αυτο που νομιζεις αλλα αν αποφασιεις να μην το βαφεις πλεον ... μην τ αφησεις μακρυ ...γνωμη μου ...

οσο για τους αντρες ,,,ποτε δεν θα ημουν μ αντρα που βαφει  μαλλι ,,,

αλλο γκριζο,,, αλλο ασπρο ,,,

ημουν με καποιον παλιο μου ερωτα οταν χωρισα ..

που ειχε ασπρο μαλλι παρ ολου οτι ηταν 54 ετων 

και καθε που τον κυκλοφορουσα ολοι οι ασπρομαλληδες προφανως ηλικωμενοι με κοιταγαν βαθια στα ματια ...

τους εξεπεμπα αισιοδοξια ,,ρε αι απο κει ...

αν δεν ηταν γνωριμος απο τα παλια το μονο βεβαιο ειναι οτι δεν θα ημουν  με ασπρομαλλη  ,,,

κατοπιν τουτου ειχα γνωρισει εναν   γκριζομαλλη πανω απο 55 

και σημερα που ειναι 63 ειναι κουκλακι ζωγραφιστο ,,

αλλο γκριζομαλλης αλλο ασπρομαλλης κι αλλο κομοδινομαλλης ..

Sourya

# 64 στις 28/10/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Πανκιο δεν θα πει τιποτα ,μου φερνει κατι απο δρακουμελ

Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από Nuvolla

με το αντίθετο της φοράς των τριχών  φφφ φ φ ...πανκιό ο τύπος 

achinos

# 65 στις 28/10/2018
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
'Aρεσαν+: 0%

εμένα πάντως δε μου φαίνεται να φταίνε τα μαλλιά

αλλά τα μυαλά.
Γνώμη.

Αρέσει στα μέλη Lena_7_, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

COSTAS42

# 66 στις 29/10/2018
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.529

Εννοειται πως οι γυναικες καλα κανουν και τα βαφουν ειναι το σωστο και το ομορφο αυτο.Ο αντρας ομως ειναι ξεφτυλα γιατι φαινεται ακομα και σε κομμωτηριο να παει.Μια χαρα μπορει να προσεξει την εμφανιση του και ολα ο αντρας χωρις να ειναι βαψομαλλιας

Αρέσει στο μέλος ZHLIASOY

tzoulia59

# 67 στις 29/10/2018
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

εγω αντιθετα ,,,το  εχω δηλωσει ...καλυτερα με παρεα ..

Παράθεση:
Σχόλιο # 63 από Sourya

Ετσι αγοριστικο το κοβω πλεον γιατι σε μακρυτερο δεν λεει,ειναι χαλια. Οσο για την παραιτηση αν εννοεις προς τους αντρες,,ναι το εχω δηλωσει, καλυτερα μονη μου.

Αρέσει στα μέλη alisida, 26-29-31

Sourya

# 68 στις 29/10/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εξαρταται τι ζηταει ο καθενας απο τη ζωη του

ZHLIASOY

# 69 στις 30/10/2018
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160
Αντρας με βαμμενο μαλλι ειναι χαλια ειτε σε κομμωτηριο ειτε μονος του οταν βλεπω αυτο το κομοδινη στο κεφαλι ...χτυπαω ενεση...η αυτο το κατραμε το μαυρο εντελως για γελια!!

Arxontoula_

# 70 στις 30/10/2018
author
Γυναίκα / 57 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Σταυρός
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.744

Πριν από δυο χρόνια, τέτοια εποχή, είχα να πάω σε ένα κοινωνικό γεγονότο και πέρασα από το κομμωτήριο, (που με βλέπει τρεις φορές το χρόνο), να χτενίσω το μαλλί.

Εκείνο το πρωί, μου ήρθε μια επιφοίτηση.

Επιφοίτηση επικών διαστάσεων

Ενα τέτοιο πράγμα

https://www.youtube.com/watch?v=lX5tfRdkoY0

Κι εκεί που είχα το μαλλί το καστανό, το καρέ, το βαρετό, δίνω εντολή να μου το κάνουν επιτοπίως γκρί-άσπρο. Και να μου ξυρίσουν το μισό κεφάλι. Οχι σιγά-σιγά, όχι πάμε και βλέπουμε. Τσακ μπαμ.  Μέσα σε ένα πρωινό.

Οτι ήταν συγκλονιστικό, ήταν. Οτι βγήκε από μέσα μου ένας άλλος άνθρωπος, βγήκε.

Αλλά το καλύτερο από όλα, το πιό απολαυστικό, ήταν οτι έγινα αόρατη.

Επί δυο βδομάδες κυκλοφορούσα και δεν με αναγνώριζε κανένας. Κι αν δεν έδινα γνωριμιά, μπορούσα να περνάω απαρατήρητη για όσο ήθελα.

Βέβαια, κάποια στιγμή βαρέθηκα το ντεκαπαζ και γύρισα στα κανονικά μου χρώματα, αλλά τώρα περιμένω πως και τί πότε θα ασπρίσει το μαλλί μου..

Αρέσει στο μέλος Sivilla_I
Σαν τα μπεκατσόνια θα πάμε..

_Bellezza_

# 71 στις 30/10/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δεν εχω βαψει ποτέ τα μαλλακια μου.

Εχουν ομορφο χρωμα ετσι οπως ειναι.

Οταν αρχισουν να ασπριζουν θα τα βαψω χαλκινα...ξερετε ρουσσοξανθα. 

Μονο για αυτην την χρωματαρα θα εμπαινα στην διαδικασια βαψιματος. 

Εαν ασπρισουν ολα και ειμαι γυρω στα 60 θα τα αφησω φυσικα λευκα και θα επιλεξω ενα ομορφο σχημα, ισως ενα μακρυ καρε.

Γενικα ειμαι πολυ μπέισικ, αλλα στα 21 μου ηθελα να τα κανω ομπρε βεραμαν. 

Κριμα που δεν το εκανα τοτε...

Nuvolla

# 72 στις 30/10/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
      Aπ' το σύνολο των ανδρών  που βάφουν τα μαλλιά τους ,      κάποιοι δεν γνωρίζουν τον σωστό τρόπο της συγκεκριμένη εφαρμογής ,(κομμωτήριο ,ενημερωμένος μπαρμπερης ,σωστή επανάληψη ,ρίζα κάθε 15ημερο στα λευκά κτλ κλτ )  αυτό  το στοιχείο τους κάνει  ''αναγνωρίσιμους'' ...    όλοι οι υπόλοιποι (που τα βάφουν σωστά ),έχουν απλά περιποιημένα μαλλιά .  

Nuvolla

# 73 στις 30/10/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
μένα πάλι παιδιά από μικρό που ήμουν ένα δε με φόβιζε ποτέ κ αυτό ήταν το μαλλί ...
τα έχω κάνει όλα,κ όταν λέω όλα όλα,κοντά,ξυρισμένα,λοξά,στραβά,ισια,μαυρά κόκκινα μπλε ,μωβ,ότι να ναι ..

ένα όμως το θυμάμαι καλά,διαδραματίστηκε τον περασμένο αιώνα ,όπερ σημαίνει άγρια νιάτα
Εχει έρθει λέει ο Χρήστος απ τη Γερμανία όπου έκανε σπουδές κομμωτικής ,κάνει ένα σού ξου μαγαζί στην πολη και αρχίζουν και εμφανίζονται κεφάλια που ξεχωρίζουν απο μέτρα ...
σαν κωλοφωτιές ένα πράμα  
το ένα κεφάλι πιο  εκκεντρικό απ τα άλλο,
εεε δεν ήθελα και πολύ ένα πρωί κουνάμενη σεινάμενη  ' 'καλημέρα σας λεω ,ήρθα να γίνω ξανθιά ''

Με κοιτά ο άνθρωπος ,κοράκι εγώ και μάλιστα φυσικό ,άντε να με κάνει Cameron Diaz  .

Αφου συσκεφτείκαμε απο κοινού , αποφασίστηκε,  να ρίξουμε  στο σκαλπ ό,τι ξεβαφτικό και ντεκαπαζ υπήρχε στην αγορά 

Οι εφαρμογές ήταν τρεις, μόνο ξεβαφτικό ...(κάθε τρεις μέρες ) στην τρίτη πέρασε την βαφή.
Ακόμη και σήμερα που θέλω να το περιγράψω δεν υπάρχουν λέξεις ,ήμουν ένα πορτοκαλοκιτρινονεραντζί κεφάλι 

Σίγουρα δε περνούσα απαρατήρητη ,πως θα ήταν δυνατόν άλλωστε ,αλλά και για σημαδούρα αν χρειαζόταν  μπορούσες να με βαλεις εκείνες τις μέρες ...
ήμουν ρε παιδί σαν εκείνα τα φωσφοριζέ γιλέκα που φοράνε οι τροχονόμοι,οι πυροσβέστες για να φαίνονται τη νύχτα...εεε κάτι τέτοιο ,αλλά χωρίς το γιλέκο...

Έκτοτε χάθηκε για πάντα το όνειρο της ξανθιάς .
(σε δυο μερες τα ξανάκανα σκούρα )

Sourya

# 74 στις 30/10/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Πριν αρκετα χρονια πηγα επισκεψη σε μια θεια μου. Εκει που τα λεγαμε βγαινει ο θειος απο το μπανιο με ενα μαλλι πρασινο... μετα το πρωτο σοκ με πιασαν τα γελια ,ενω ο θειος εξαλος με τη θεια τις τα εσουρνε.Ενα μηνα εκανε να βγει απο το σπιτι.Ακομη δεν ξερω απο τι αλλαξε το χρωμα

Sourya

# 75 στις 30/10/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εψαξα το βρηκα το χρωμα. Ωραιο και σημερα το βαφουν

Παράθεση:
Σχόλιο # 71 από _Bellezza_

Δεν εχω βαψει ποτέ τα μαλλακια μου.

Εχουν ομορφο χρωμα ετσι οπως ειναι.

Οταν αρχισουν να ασπριζουν θα τα βαψω χαλκινα...ξερετε ρουσσοξανθα. 

Μονο για αυτην την χρωματαρα θα εμπαινα στην διαδικασια βαψιματος. 

Εαν ασπρισουν ολα και ειμαι γυρω στα 60 θα τα αφησω φυσικα λευκα και θα επιλεξω ενα ομορφο σχημα, ισως ενα μακρυ καρε.

Γενικα ειμαι πολυ μπέισικ, αλλα στα 21 μου ηθελα να τα κανω ομπρε βεραμαν. 

Κριμα που δεν το εκανα τοτε...

Sourya

# 76 στις 30/10/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εγω παλι παω Σερβια στα συμπεθερια. Ε πηγαμε στι κομωτηριο για βαφη. Τι τοθελα η ερμη ; Βγηκε ενα χρωμα φραουλι Ενω ηθελα δαμασκινη. Ουτε εξω δεν βγηκα, κατευθειαν το εκανα καστανο αν και παλι ηταν χαλια. Τι σοι βαφες εχουν δεν καταλαβα ακομη

Παράθεση:
Σχόλιο # 73 από Nuvolla
μένα πάλι παιδιά από μικρό που ήμουν ένα δε με φόβιζε ποτέ κ αυτό ήταν το μαλλί ...
τα έχω κάνει όλα,κ όταν λέω όλα όλα,κοντά,ξυρισμένα,λοξά,στραβά,ισια,μαυρά κόκκινα μπλε ,μωβ,ότι να ναι ..

ένα όμως το θυμάμαι καλά,διαδραματίστηκε τον περασμένο αιώνα ,όπερ σημαίνει άγρια νιάτα
Εχει έρθει λέει ο Χρήστος απ τη Γερμανία όπου έκανε σπουδές κομμωτικής ,κάνει ένα σού ξου μαγαζί στην πολη και αρχίζουν και εμφανίζονται κεφάλια που ξεχωρίζουν απο μέτρα ...
σαν κωλοφωτιές ένα πράμα  
το ένα κεφάλι πιο  εκκεντρικό απ τα άλλο,
εεε δεν ήθελα και πολύ ένα πρωί κουνάμενη σεινάμενη  ' 'καλημέρα σας λεω ,ήρθα να γίνω ξανθιά ''

Με κοιτά ο άνθρωπος ,κοράκι εγώ και μάλιστα φυσικό ,άντε να με κάνει Cameron Diaz  .

Αφου συσκεφτείκαμε απο κοινού , αποφασίστηκε,  να ρίξουμε  στο σκαλπ ό,τι ξεβαφτικό και ντεκαπαζ υπήρχε στην αγορά 

Οι εφαρμογές ήταν τρεις, μόνο ξεβαφτικό ...(κάθε τρεις μέρες ) στην τρίτη πέρασε την βαφή.
Ακόμη και σήμερα που θέλω να το περιγράψω δεν υπάρχουν λέξεις ,ήμουν ένα πορτοκαλοκιτρινονεραντζί κεφάλι 

Σίγουρα δε περνούσα απαρατήρητη ,πως θα ήταν δυνατόν άλλωστε ,αλλά και για σημαδούρα αν χρειαζόταν  μπορούσες να με βαλεις εκείνες τις μέρες ...
ήμουν ρε παιδί σαν εκείνα τα φωσφοριζέ γιλέκα που φοράνε οι τροχονόμοι,οι πυροσβέστες για να φαίνονται τη νύχτα...εεε κάτι τέτοιο ,αλλά χωρίς το γιλέκο...

Έκτοτε χάθηκε για πάντα το όνειρο της ξανθιάς .
(σε δυο μερες τα ξανάκανα σκούρα )

Sourya

# 77 στις 30/10/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Και γιατι να τα βαφουν; Στον αντρα προσθετει γοητεια το γκριζο μαλλι. Σε αλλη περιπτωση το βρησκω γελοιο.Αντε παλι βρηκα ευκαιρια να βαλω την συμπαθεια μου

Παράθεση:
Σχόλιο # 72 από Nuvolla
      Aπ' το σύνολο των ανδρών  που βάφουν τα μαλλιά τους ,      κάποιοι δεν γνωρίζουν τον σωστό τρόπο της συγκεκριμένη εφαρμογής ,(κομμωτήριο ,ενημερωμένος μπαρμπερης ,σωστή επανάληψη ,ρίζα κάθε 15ημερο στα λευκά κτλ κλτ )  αυτό  το στοιχείο τους κάνει  ''αναγνωρίσιμους'' ...    όλοι οι υπόλοιποι (που τα βάφουν σωστά ),έχουν απλά περιποιημένα μαλλιά .  

Το μέλος Sourya έχει επισυνάψει το αρχείο: 9f8b790f19cc48501cb2206e7e70fe0d.jpg (28.42KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 31 φορές

Mporiva

# 78 στις 30/10/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μονο γι γελια ειναι οι αντρες με βαμενα μαλια. Δεν μου αρεσει καθολου

Mporiva

# 79 στις 30/10/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εγω τα βαφω κοκινα οπως οι περισοτερες στην πατριδαμου. Φωτιζει τοπροσωπο

Mindthegap-

# 80 στις 31/10/2018
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995

Παράθεση:
Σχόλιο # 77 από Sourya

Και γιατι να τα βαφουν; Στον αντρα προσθετει γοητεια το γκριζο μαλλι. Σε αλλη περιπτωση το βρησκω γελοιο.Αντε παλι βρηκα ευκαιρια να βαλω την συμπαθεια μου

Γιατι καλε;;  αυτος δεν τα βαφει ...;;;

Αρέσει στο μέλος Lena_7_
Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.