Καπνίζετε και γιατι?
Αν κρίνω από το περίγυρο μου οι γυναίκες καπνίζουν περισσότερο από τους άνδρες.
Εχει μπει και σε δημοσκόπηση πανω για όσους θέλουν να απαντήσουν ανώνυμα για να δούμε τι ισχύει.
Προσωπικά δεν κάπνισα ποτέ .
Καπνιζω ναι..ομως το γιατι δε το ξερω ακομα.δεν εχω κατασταλαξει δλδ.καπνιζω απο συνηθεια? Για απολαυση? Γιατι ετυχε? Απο μαλακια??
ΥΓ.Μαλλον το τελευταιο ειναι ποιο πιθανο!!Καπνιζω αν και πλεον αρκετα λιγοτερο σε σχεση με παλαιοτερα και νομιζω ηρθε η ωρα να το κοψω κιολας
Καπνιζω εδω και μισο αιωνα ουτε λιγο ουτε πολυ , μετρια, αυτο δεν το εβαλες, και δεν εχω σκοπο να το κοψω.
Δεν καπνίζω.
Μπροστα στη κορμαρα σου, προτιμω την υγεια σου
Παράθεση:
#1 : καπνιζετε και γιατι ??Ε,ναι θεματοθετη,καπνιζω .,φυσικα ,οταν θυμωνω ή στεναχωριεμαι ,τι θελεις δηλαδη να το ριξω στο φαι και να γινω 100 κιλα ?...Πριτσ που θα χαλασω την κορμαρα μου απο τη στεναχωρια,δε σφαξανε !!!
Σχόλιο # 9 από alisida![]()
Αυτο με τις μαλακιες να το κοιταξουμε καποια στιγμη
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από ZHLIASOYΚαπνιζω ναι..ομως το γιατι δε το ξερω ακομα.δεν εχω κατασταλαξει δλδ.καπνιζω απο συνηθεια? Για απολαυση? Γιατι ετυχε? Απο μαλακια??
ΥΓ.Μαλλον το τελευταιο ειναι ποιο πιθανο!!
Καιρος να το κοψετε!!!
Βρε παιδια υπαρχουν ανθρωποι που καπνιζουν 3 πακετα την ημερα; Επαθα πλακα οταν μου το ειπε καποιος
...ένας θείος μου καπνίζει 5-6 πακέτα την ημέρα...ελληνική μαρκα 100χλς...είναι 88 ετών και καπνίζει απο την κατοχή αδιαλλείπτως, νιώθει πολυ καλά και είναι συνέχεια στη βόλτα...πίνει και καμμιά μπυρίτσα...εγώ την έκανα τη μαλακία και το έκοψα πέρυσι...χμμμ
...νιώθω πολυ καλύτερα, παααρα πολυ καλύτερα, δεν λαχανιάζω πλέον και ειδικά ανεβαίνοτνας ατελείωτες σκάλες αλλά (υπάρχει παντα ένα "αλλα" σε κάθε ιστορία.και ειδικά στις όμορφες ιστορίες!), μου λείπει απίστευτα...η ένταση και η ποιότητα της έλλειψης απλά δεν περιγράφεται...
...είναι αυτό που λέμε "...έκοψα το τσιγάρο για να πεθάνω υγιής..."...
...είναι αυτό που λέγεται συνήθως..."...έκοψα το τσιγάρο για να πεθάνω υγιής!!!"...
...ότι κερδίζει συνήθως ο ψηφοφόρος...(ότι έχουμε κερδίσει όοοολοι εμείς που ψηφίζουμε όοοολα αυτά τα χρόνια...)...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media