Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Καπνίζετε;

Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910
Ψήφοι: 45

lollipop123

# 181 στις 4/4/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 178 από COSTAS42
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι βλαβερο όσο και το κανονικό. Μέχρι και ρινισματα σιδήρου πάνε στα πνευμονια. Φετεινη έρευνα τα λέει.

Μη σου πω και χειρότερο ακόμα .

lollipop123

# 182 στις 4/4/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εγώ με τον καπνό δεν έχω .

Παράθεση:
Σχόλιο # 177 από Paralia48

Απορία προς καπνιστές:Πώς νοιώθετε βρε παιδιά κάθε πρωί; Έχετε φλέμα στο λαιμό;

Ρωτώ, διότι αυτή τη βδομάδα περνώ μια κ@λ@βρογχίτιδα. Καλά πάω μεν, αλλά αυτό το πρωινό με βασανίζει. Με γαργαλάει κάθε πρωί από τις 6 μέχρι τις 10 περίπου. Κάποιος μου είπε: Πώς κάνεις έτσι, οι καπνιστές μ΄ αυτό ζούνε!

Είναι αλήθεια ρε παιδιά; Πώς το αντέχετε; g025.gif

g025.gif

COSTAS42

# 183 στις 4/4/2019
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.529
'Aρεσαν+: 0%
Παραλία μην πιστεύεις ότι σου λένε. Δεν είμαστε όλοι οι καπνιστές τελειωμενοι με φλεματα, βηχα και να μην μπορούμε να ανασανουμε με λίγα βήματα. Βλαβερο το τσιγάρο αλλά δεν είναι και ο Σατανας
Αρέσει στο μέλος Lena_7_

Sivilla_I

# 184 στις 4/4/2019
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.026

Σωστά.

οι τοξικές ουσίες,

η φορμαλδεϋδη και μια σειρά σουπερ καρκινογόνων ουσιών,

που περνούν στο αναπνευστικό μετά απο καύση τους,

είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνα απο τη γλυκερίνη με νικοτίνη-σκέτη, που καίγεται εως την παραγωγή ατμού

(και όχι καπνού).

Λογικό σφάλμα.

[email protected] logic?

Παράθεση:
Σχόλιο # 181 από lollipop123

Μη σου πω και χειρότερο ακόμα .

Αρέσει στο μέλος COSTAS42

Sivilla_I

# 185 στις 4/4/2019
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία
Ωστόσο, εκτός απο τις "έρευνες"
που πλασάρονται με το κιλό στους αδαείς 
όσοι ατμιστές -πρώην καπνιστές- (μεταξύ των οποίων και πολλοί απο τον κύκλο μου)
ελέγχθηκαν με ακτινογραφίες θώρακος, μόλις ενα 6μηνο μετά τη διακοπή του συμβατικού τσιγάρου
και τη χρήση ηλεκτρονικού,
έδωσαν πεντακάθαρη εικόνα αναπνευστικού και πνευμόνων.

Να δεις, που θα είναι ματιασμένοι.

Αρέσει στα μέλη COSTAS42, Paralia48

COSTAS42

# 186 στις 4/4/2019
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Sivilla έχω διαβάσει και τις δήθεν έρευνες και ανεξάρτητες έρευνες. Το πρόβλημα είναι ότι βρέθηκαν ίχνη ρινισματων λόγω μπαταρίας και κάποιες μη ασφαλες χρωστικες σε πολλά μπουκαλάκια. Μακάρι όντως να είναι όπως τα γράφεις

COSTAS42

# 187 στις 4/4/2019
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ξέχασα να πω ότι αναφέρομαι στο ατμισμα και όχι στην συσκευή που ψήνεται το τσιγάρο κανονικά και υποστηρίζει η εταιρεία μόνο μέχρι τώρα ότι είναι πολύ ποιο ασφαλες

tangerinedream

# 188 στις 4/4/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...εγώ πάντως παιδιά που το έκοψα πριν 2 χρόνια, υπάρχουν συχνά στιγμές που το αναζητώ, το αναπολώ και μου λείπει...είναι σχετικά βασανιστικό αλλά νιώθω 100% καλύτερα σε πολλά επίπεδα...

alisida

# 189 στις 4/4/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

αποριες παρακαλω :

Σιβιλα : εκτος απο τους πνευμονες (που δεν βλαπτει) εχει γινει ελεγχος για επιπτωσεις σε αλλα οργανα ? ( πχ συκωτι- στομαχι- νεφρα)...

Κωστας : οι χημικες ουσιες (πχ αρωματα- γευσεις) ειναι σε μεγαλυτερο ποσοστο απο ο,τι ειναι σε πολλα συσκευασμενα τροφιμα ?

Sivilla_I

# 190 στις 4/4/2019
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία

οι περισσότερες αρωματικές ουσιες του ηλεκτρονικού, υπάρχουν ήδη στα συσκευασμένα τρόφιμα 

(για την ακρίβεια βάζεις στο ηλεκτρονικό σου, αρώματα απο αυτά που χρησιμοποιούνται στη μαγειρική)

Οπότε όσο βλάπτει αυτό που τρως καθημερινά, τόσο βλάπτει και η αρωματική. Μπορεί λίγο, μπορεί αρκετά, μπορεί καθόλου. Αλλά η ποσότητα είναι πολύ μικρή (και στην κατανάλωση φαγητού και στην άτμιση του ηλεκτρονικού), οποτε μόνο αθροιστικά μετά απο πολλά χρόνια μπορεί κανείς να το δει.

Αλλά ακόμα και δυνητικά να <έβλαπτε>, είναι αδύνατο να βλάψει τόσο όσο το συμβατικό τσιγάρο. Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται στο συμβατικό:

για άρωμα

για γεύση

για την επίτευξη σωστής καύσης κλπ

είναι πάρα πολλές και οι πιο πολλές άμεσα επικίνδυνες.

Παράθεση:
Σχόλιο # 189 από alisida

αποριες παρακαλω :

Σιβιλα : εκτος απο τους πνευμονες (που δεν βλαπτει) εχει γινει ελεγχος για επιπτωσεις σε αλλα οργανα ? ( πχ συκωτι- στομαχι- νεφρα)...

Κωστας : οι χημικες ουσιες (πχ αρωματα- γευσεις) ειναι σε μεγαλυτερο ποσοστο απο ο,τι ειναι σε πολλα συσκευασμενα τροφιμα ?

Αρέσει στο μέλος alisida

Sivilla_I

# 191 στις 4/4/2019
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία

Αυτά που λες έχουν βρεθεί σε αμφίβολης προέλευσης ηλεκτρονικούς ατμιστές

με υλικά που αλλοιώνονται κατά την καύση-σταδιακά με τη χρήση

Οχι, η συσκευή που <ψήνει> όπως λες το τσιγάρο, δίνει πολύ μεγαλύτερη καύση.

Δεν είναι λογικό να είναι ασφαλέστερο.

Παράθεση:
Σχόλιο # 186 από COSTAS42
Sivilla έχω διαβάσει και τις δήθεν έρευνες και ανεξάρτητες έρευνες. Το πρόβλημα είναι ότι βρέθηκαν ίχνη ρινισματων λόγω μπαταρίας και κάποιες μη ασφαλες χρωστικες σε πολλά μπουκαλάκια. Μακάρι όντως να είναι όπως τα γράφεις

alisida

# 192 στις 4/4/2019
author
Καζακστάν
Αρα,πρεπει να προσεχουμε μα αγοραζουμε αρωματα μονο απο επωνυμες εταιριες σωστα ?(Γιατι κυκλοφορουν διαφορα στο ινρντ εχω ακουσει )Με τη νικοτινη και τη γλυκερινη τι γινεται ? Ειναι πιθανο να νοθευονται με αλλες ουσιες ?

Sivilla_I

# 193 στις 4/4/2019
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία

Όχι. Η νικοτίνη δε νοθεύεται. Όταν αγοράζεις απο νόμιμες εταιρίες, έχουν όλες τις άδειες και φυσικά δικαιούσαι να δεις και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις του προϊόντος (που είναι ήδη αναγραφόμενες στη συσκευασία).

Η γλυκερίνη υπάρχει και στα φαρμακεία. Βρίσκεις και φυτική και συνθετική.

Δεν παίρνει νοθεία η γλυκερίνη, ποιός ο λόγος να νοθευτεί? Είναι πάμφτηνη.

Τα αρωματικά, δεν χρειάζεται να είναι τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιούνται στο φαγητό.

Αρκεί να ψωνίζεις και εκεί, προϊόντα απο εγκεκριμένες εταιρίες που τηρούν τις προδιαγραφές.

Αλλά δε μπορώ να καταλάβω, πώς γίνεται άνθρωποι που καπνίζουν συμβατικό τσιγάρο, να μην έχουν αναρωτηθεί για τις πάμπολλες άμεσα τοξικές και επικίνδυνες ουσίες του τσιγάρου

και να φοβούνται τις 3 όλες κι όλες ουσίες που ατμίζει κάποιος στο ηλεκτρονικό. Είναι παράλογο. (δεν το λέω για την αλισίδα, αλλά γενικά για όσους ξαμολάνε μύδρους κατά του ηλεκτρονικού)

*εγω δεν κάνω τίποτα απο τα δυο. έκοψα βέβαια το τσιγάρο πριν χρονια με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού, πολύ σταδιακά, ομαλά και σουπερ.

Παράθεση:
Σχόλιο # 192 από alisida
Αρα,πρεπει να προσεχουμε μα αγοραζουμε αρωματα μονο απο επωνυμες εταιριες σωστα ?(Γιατι κυκλοφορουν διαφορα στο ινρντ εχω ακουσει )Με τη νικοτινη και τη γλυκερινη τι γινεται ? Ειναι πιθανο να νοθευονται με αλλες ουσιες ?

Αρέσει στο μέλος alisida

Red_Season

# 194 στις 4/4/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 188 από tangerinedream

...εγώ πάντως παιδιά που το έκοψα πριν 2 χρόνια, υπάρχουν συχνά στιγμές που το αναζητώ, το αναπολώ και μου λείπει...είναι σχετικά βασανιστικό αλλά νιώθω 100% καλύτερα σε πολλά επίπεδα...

Αν μη τι άλλο έχεις θέληση 

Nazl123

# 195 στις 4/4/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Να προσεχετε γιατι εκρυγνηνται και προκαλει βλαβες στο προσωπο εκτος ολων των αλλων.

Nazl123

# 196 στις 4/4/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Τι σχεση εχει τωρα το καραβι και η καρεκλα με το καπνισμα; Μπας και εισαι απο τα Ζωνιανα;

Παράθεση:
Σχόλιο # 163 από giorgos170

έχουνε αφυνιάσει ,  με το καράβι ,..

έχουνε ξεκατινιαστεί με την καρέκλα ,,.

πρωτοσέλιδο ..,

COSTAS42

# 197 στις 5/4/2019
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Μερσι για τις απαντήσεις. Συμπέρασμα κόβουμε το τσιγάρο κάποια στιγμή
Αρέσει στο μέλος alisida

alisida

# 198 στις 5/4/2019
author
Καζακστάν

Τι ειπες τωρα Κωστα ??

Να κοψουμε το τσιγαρο ,μεγαλη κουβεντα-αποφαση αυτη...Ας κανουμε ενα τσιγαρακι για να το συζητησουμε- σκεφτουμε (συγνωμη αγαπητοι :Αντρεας-Παραλι-Σιβιλα κλπ,ενα αστειακι ηταν δεν υποβαθμιζω τις παρατηρησεις σας αλλα ως ωριμο ατομο δεν ντρεπομαι να παραδεχτω τις αδυναμιες μου )...Τον αλλο μηνα αγοραζω ηλεκτρονικο,τερμα οι αναβολες ..,Με φανταζεστε μετα απο μερικα χρονια να γραφω εδω κειμενα κστα του καπνισματος και υπερ των προτερηματων της αποδεσμευσης απο αυτο ?..(φατσουλα που γραφει τις σκεψεις της)
Αρέσει στα μέλη Paralia48, COSTAS42

COSTAS42

# 199 στις 5/4/2019
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Χαχαχαχα Αλυσίδα.. Εγώ προσωπικά θα το κόψω μαχαίρι πιστεύω δεν γίνεται αλλιώς. Εύχομαι να το μπορέσεις το ηλεκτρονικό είναι διαφορετικό το ατμισμα από τα τσιγαρακια μας..
Αρέσει στα μέλη Paralia48, alisida
Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.