Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Καπνίζετε;

Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910
Ψήφοι: 45

jane_do

# 41 στις 16/1/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Υπάρχει  αυστηρός (χαχαχαχαχαχαχαχα) αντικαπνιστικός νόμος ο οποίος πήγε ελαφρώς άκλαφτος, διότι ως γνωστόν, του  Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει (μόνο μνημόνια ).

Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Paralia48
Θα επαναφέρω το θέμα, με την ευκαιρία της επίσκεψής μου σε μια επαρχιακή πόλη τα Χριστούγεννα, όπου διαπίστωσα, ότι δεν μπορούσες να πας σε κανένα μέρος κλειστό και να απαλλαχτείς από τον καπνό. Ήταν τόσο εκνευριστικό!!! 

Έψαξα και υπάρχει νομοθεσία πουτο απαγορεύει σε όλους τους κλειστούς χώρους με κάτι εξαιρέσεις: ανά τετραγωνικό καπνιστηρίου πληρώνει ο ιδιοκτήτης κ.λ.π.

Παρ όλα αυτά , με το που μπέναμε σε καφατέρια και τ=ρωτούσα, πούμπορούμε να κάτσουμε ,που να μην έχει καπνό, απαντούσαν με θράσος <<α, εδώ όλοι καπνίζουν>>. Αναρωτήθηκα  < με ξέρουν; αν είμαι ρουφιάνα και τους καρφώσω;>  ...στα τέτοια τους!!
Οι θαμώνες, ούτε που σέβονταν το ότι ενοχλούμασταν. Αναγκαζόμουν να τους παρακαλώ με το ευγενικό και ομολογώ ότι οι περισσότεροι το έσβηναν!
Το θέμα με προβλημάτισε πάρα πολύ, με έφερε σε απόγνωση. Δε σέβονται άτομα με αναπνευστικά προβλήματα, παιδιά, άτομα που δεν το γουστάρουν ρε αδερφέ, και το χειρότερο, τα γκαρσόνια που προκειμένου να βγάλουν μεροκάματο, το αναπνέουν 8 ώρες;!!!  Αίσχος!!! Τι λέει η ΓΣΕΕ;
Τι λένε τα εργατικά κινήματα;  Πώς το επιτρέπουν;

Γιατί ρε καπνιστές φουμάρετε σε κλειστούς χώρους δίπλα σε ανθρώπους που δεν το θέλουν;

Andreass66

# 42 στις 17/1/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Στην Αθήνα σε καποια μερη καπως πανε να αλλαξουν τα πραγματα...καποια σοβαρα μαγαζια δεν επιτρεπουν καπνισμα σε κλειστο χωρο ή αν το επιτρεπουν εχει τοσο καλο εξαερισμο και δεν καταλαβαινεις καν αν καπνισε καποιος. Φυσικα ειναι λιγα αυτα τα μερη.Εκτος απο τους υπαιθριους χωρους με τζαμαρια οπως αναφερθηκε σε καποια μαγαζια δεν καπνιζουν.Δυστυχως αυτα ειναι πολυ λιγα.

Mindthegap-

# 43 στις 17/1/2019
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:

Γιατί ρε καπνιστές φουμάρετε σε κλειστούς χώρους δίπλα σε ανθρώπους που δεν το θέλουν;

Γιατι  οταν μπαινουμε σε ενα μαγαζι  δεν γινεται να πιανουμε τον καθε ενα θαμωνα ξεχωριστα και να τον ρωταμε εαν τον ενοχλει ή οχι...

Το φανταζεσαι...;; θα μας επαιρναν για τρελους...!!!

Το ιδανικοτερο θα ηταν οι χωροι για τους καπνιζοντες και μη να τηρουσαν τις προδιαγραφες , με σωστο εξαερισμο γιατι και εγω που ειμαι καπνιστρια το ντουμανι δεν το αντεχω. 

Επισης, το τσιγαρο ειναι απολαυση...

Αρέσει στα μέλη giorgos1970-71, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

giorgos170

# 44 στις 17/1/2019
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754
για την προ-πολεμική ελλάδα ...

https://www.youtube.com/watch?v=eqhQEpPqECM

Αρέσει στο μέλος Mindthegap-

alisida

# 45 στις 17/1/2019
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

ενα δεν καταλαβαινω :

Πώς ξαφνικα ,την 1η ιουλιου του 2009 που απαγορευτηκε το καπνισμα σε κλειστους χωρους,ξαφνικα ολοι τοτε θυμηθηκαν τα δικαιωματα των μη καπνιστων ...( με την ευκαιρια να συμπληρωσω ορι κι εμενα ως καπνιστρια με ενοχλει η " ντουμανιασμενη " ατμοσφαιρα ...Ομως μη μας πιανει και υστερια οτι αν αναπνευσουμε λιγο απο τον καπνο ενος τσιγαρου θα πεθανουμε ...Αρκει ο καπνιστης να αναζητα χωρους που αεριζονται για να απολαυσει το τσιγαρο του ..( περιμενω ακομα τον αποροφητηρα Andreass)

Heptamer

# 46 στις 17/1/2019
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Παράθεση:

Η απορία είναι ρητορική. 

Γιατί ο (νέο) homo ellinarius - γενικά και όχι μόνο ο καπνιστής - είναι αναιδής, αυθάδης, εγωισταρος, ασεβής, σταρxidιστης 

και φυσικά.. .

... Απαιδευτος!

(ανατολίτικες καταβολές...) 

Αρέσει στο μέλος Paralia48

Paralia48

# 47 στις 17/1/2019
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Mindthegap-

Γιατι  οταν μπαινουμε σε ενα μαγαζι  δεν γινεται να πιανουμε τον καθε ενα θαμωνα ξεχωριστα και να τον ρωταμε εαν τον ενοχλει ή οχι...

Το φανταζεσαι...;; θα μας επαιρναν για τρελους...!!!

Το ιδανικοτερο θα ηταν οι χωροι για τους καπνιζοντες και μη να τηρουσαν τις προδιαγραφες , με σωστο εξαερισμο γιατι και εγω που ειμαι καπνιστρια το ντουμανι δεν το αντεχω. 

Επισης, το τσιγαρο ειναι απολαυση...

δε νομίζω να σας πέρναγαν για τρελλούς! Εγώ τουλάχιστο θα το εκτιμούσα πολύ,θα έλεγα <μπράβο ,η κυρία καταλαβαίνει ,ότι μπορεί και να ενοχλεί ο καπνός>

Απόλαυση είναι γιαυτόν που είναι εθισμένος. Μη μου πεις ότι για τον παθητικό καπνιστή είναι απόλαυση.!

Αλλά εσύ να απολαμβάνεις κάτι και να ξέρεις ότι άλλοι υποφέρουν για χάρη σου, ε, τι σόι απόλαυση είναι! Εμένα π.χ. μ΄αρέσει πολύ η σοκολάτα ρόφημα, τώρα το χειμώνα. Αν μου έλεγε ένας οποιοσδήποτε στην καφετέρια ,<με ενοχλεί να σας βλέπω να πίνετε σοκολάτα,ε,θα παρήγγελνα κάτι άλλο>

Paralia48

# 48 στις 17/1/2019
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από alisida

ενα δεν καταλαβαινω :Πώς ξαφνικα ,την 1η ιουλιου του 2009 που απαγορευτηκε το καπνισμα σε κλειστους χωρους,ξαφνικα ολοι τοτε θυμηθηκαν τα δικαιωματα των μη καπνιστων ...( με την ευκαιρια να συμπληρωσω ορι κι εμενα ως καπνιστρια με ενοχλει η " ντουμανιασμενη " ατμοσφαιρα ...Ομως μη μας πιανει και υστερια οτι αν αναπνευσουμε λιγο απο τον καπνο ενος τσιγαρου θα πεθανουμε ...Αρκει ο καπνιστης να αναζητα χωρους που αεριζονται για να απολαυσει το τσιγαρο του ..( περιμενω ακομα τον αποροφητηρα Andreass)

πάντα υπήρχαν! Ποιος το θυμήθηκε τότε;

Από το 2000 έβγαιναν και ξαναέβγαιναν νόμοι, αρχικά πιο ελαφριοί, σιγά σιγά πιο αυστηροί και οι καπνιστές ανέκαθεν μας έγραφαν στα τέτοια τους.

Όταν ήμουν παιδί,επιτρεπόταν και στα λεωφορεία και θυμάμαι έκλαιγα μέσα σε λεωφορεία υπεραστικά και τα γαϊδούρια γελούσαν! Τότε το θεωρούσαν παραξενιά.

Στις σχολικές εκδρομές το ανεχόμουν. (Αλήθεια τώρα τι γίνεται όταν πάει εκδρομή το λύκειο με λεωφορείο; )

Ο γιος μου, όταν το μυρίζει του έρχεται εμετός

Paralia48

# 49 στις 17/1/2019
author
Αλλη χώρα

Και ποιος θα νοιαστεί για τα γκαρσονάκια; 

Σύντροφοι,τι λέτε για όσους εργάζονται εκεί μέσα; ή μήπως εδώ δε μιλάμε,γιατί όλοι καπνίζουμε και ...τα καλά και συμφέροντα!;

Paralia48

# 50 στις 17/1/2019
author
Αλλη χώρα

και αν ρε παιδιά, λέω αν, εγώ γούσταρα να καπνίζω μαριχουάνα,για την οποία έχω ακούσει ότι βρωμάει λιγότερο. Αν λοιπόν, έβγαζα στην καφετέρια τη μαριχουάνα μου σαν κυρία, έστριβα ένα τσιγαράκι, εκεί στο τραπεζάκι και το κάπνιζα, τι θα μου λέγατε;

Μήπως τότε θα λέγατε <απαγορεύεται μαντάμ> ή <σας βλέπουν τα παιδιά μου> ή το κατάστημα ερχόταν και έλεγε <εδώ δεν είναι τόπος διακίνησης ναρκωτικών> ; 

Σας παρακαλώ όλοι οι καπνιστές να απαντήσουν σ΄αυτή την υποθετική ερώτηση

(διευκρίνηση: δεν είμαι χασικλού, απλά μια υπόθεση κάνω)

Αρέσει στο μέλος giorgos1970-71

Red_Season

# 51 στις 17/1/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Paralia48

και αν ρε παιδιά, λέω αν, εγώ γούσταρα να καπνίζω μαριχουάνα,για την οποία έχω ακούσει ότι βρωμάει λιγότερο. Αν λοιπόν, έβγαζα στην καφετέρια τη μαριχουάνα μου σαν κυρία, έστριβα ένα τσιγαράκι, εκεί στο τραπεζάκι και το κάπνιζα, τι θα μου λέγατε;

Μήπως τότε θα λέγατε <απαγορεύεται μαντάμ> ή <σας βλέπουν τα παιδιά μου> ή το κατάστημα ερχόταν και έλεγε <εδώ δεν είναι τόπος διακίνησης ναρκωτικών> ; 

Αυτό αποτελεί ταμπού για τα συντηρητικά μέλη της κοινωνίας - Το κάπνισμα όχι (ακόμα) 

Paralia48

# 52 στις 17/1/2019
author
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από Red_Season

Αυτό αποτελεί ταμπού για τα συντηρητικά μέλη της κοινωνίας - Το κάπνισμα όχι (ακόμα) 

δηλαδή Red season, τι θα μου πουν αν το κάνω; Τι θα έλεγες εσύ;

Paralia48

# 53 στις 17/1/2019
author
Αλλη χώρα

χοχοχοχο τώρα που το σκέφτομαι, θα πάρω ένα σακουλάκι, θα βάλω χόρτα σκουρόχρωμα στο μούλτι, θα γεμίσω το σακουλάκι, θα κολλήσω ετικέτα και θα γράψω απ έξω : <Χασίς ΑΑΑ ποιότητας> και θα το κάνω, να δω τι θα πουν..    έχει να πέσει πολύ γέλιο!

Red_Season

# 54 στις 17/1/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Paralia48

δηλαδή Red season, τι θα μου πουν αν το κάνω; Τι θα έλεγες εσύ;

Θα φωνάξουν την αστυνομία ... [χασμουρητό] 

Sourya

# 55 στις 17/1/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Το συντηρητικα δεν το καταλαβαινω! Θα πρεπει δηλαδη να μαστουρωνουμε για να μην ειμαστε κιτς;

Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από Red_Season

Sourya

# 56 στις 17/1/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δεν ξερω τι θα ελεγαν, μαλλον οτι απαγορευεται. Μια δοκιμη θα μας πεισει

Παράθεση:

Red_Season

# 57 στις 17/1/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από Sourya

Το συντηρητικα δεν το καταλαβαινω! Θα πρεπει δηλαδη να μαστουρωνουμε για να μην ειμαστε κιτς;

Θα έπρεπε να υπάρχουν σχετικοί χώροι γι αυτό, όπως στην Ολλανδία.

Red_Season

# 58 στις 17/1/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από Sourya

Δεν ξερω τι θα ελεγαν, μαλλον οτι απαγορευεται. Μια δοκιμη θα μας πεισει

Εμένα αν με ζάλιζε η μυρωδιά θα έφευγα χαμογελώντας με νόημα 

Ή απλώς ανασηκώνοντας τους ώμους...

Paralia48

# 59 στις 17/1/2019
author
Αλλη χώρα
διαφωνώ .
Είμαι της γνώμης ότι το χασίς είναι ναρκωτικό και σωστά απαγορεύεται. Το μοντέλο της Ολλανδίας δεν ξέρω πώς εξηγείται και τι παίζεται, αλλά σωστά εδώ δεν το επιτρέπουν και δεν είναι θέμα συντηρητισμού, δηλ. αν κάποιος καπνίσει χασις στην καφετερια, ορθά θα καλούσαν την αστυνομία .

Αν όμως είχα π.χ. τριμένο διόσμο, είδα σε φωτογραφίες πως μοιάζει λίγο και έστριβα και το άφηνα επιδεικτικά στο τραπέζι, ίσως ερχόταν η αστυνομία, αλλά θα ανακάλυπτε απλά, ότι έχω δυόσμο στο σακουλάκι. Τι να μου κάνει;
Απλά ήθελα να δω, πώς θα αντιδρούσαν οι παράνομοι καπνιστές , διότι αυτοί θα ήταν οι παράνομοι, όχι εγώ

lamprand

# 60 στις 17/1/2019
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

να απαντήσω εγώ σαν βαρύς καπνιστής . μεγάλωσα σε μια εποχή όπου το τσιγάρο ήταν νομιμότατο και κοινά αποδεκτό . τα ναρκωτικά ήταν παράνομα και μη αποδεκτά .

οπότε η υποθεσή σου αγαπητή Παραλία δεν στέκει . αν την νομιμοποιήσουν την μαριχουάνα ο καπνιστής δεν μπορεί να του κάνει παρατήρηση .

όταν έφεραν τον νόμο για απαγόρευση σε κοινόχρηστους χώρους είπα ασε ρε ηλίθιοι σπέρνεται διχόνοια μεταξύ καπνιστών και μη , αν θέλετε να με βοηθήσεται απαγορεψτε την παραγωγή και τυποποίηση .

στην Ελλάδα το ότι δεν πέρασε ο νόμος και στην πράξη δείχνει ότι είναι πλειοψηφία οι καπνιστές και άρα έχουμε δικτατορική επιβολή των λίγων επι των πολλών .

όταν οι παρατηρήσεις μη καπνιστών γίνονται επιδεικτικά και έντονα εγω τις χαρακτηρίζω υποχόνδριες .

ενω μια φιλική ευγενική παρατήρηση την λαμβάνω υπόψιν μου .

πήγα πρόσφατα σε ένα μαγαζί στην Αθήνα και επειδή δεν ήξερα τι παίζει εκεί ρώτησα ΄"μπορώ να καπνίσω όμως αν μπώ ;" και μπήκα αλλοιώς δεν θα έμπαινα .

για σκέψου τώρα αν δεν έμπαινα τόυς ιδιοκτήτες ; πως θα τάιζαν αυτοί την οικογενειά τους ; μόνο τα γκαρσόνια έχουν ψυχή ; αυτοί μπορεί και να επιλέξουν μια άλλη δουλειά , ο ιδιοκτήτης θα μπορούσε ;

είναι ένα πρόβλημα και πρέπει να αντιμετωπίζεται με καταννόηση απο αμφότερους και όχι ευκαιρία απο κάποιους να το παίξουν επαναστάτες σπέρνοντας την έχθρα μέσα στον λαό .

έχουμε τόσα άλλα να μας χωρίζουν , θα βάλουμε τώρα και κάποιες χρόνιες συνήθειες ;

εγώ επειδή το καταλαβαίνω και θα ήθελα να μην καπνίζω θα δεχόμουν απαγόρευση του καπνού ολοκληρωτική όμως όπως των ναρκωτικών , όλλους τους άλλους νόμους τους θεωρώ ημίμετρα που περιθωριοποιούν τους εθισμένους καπνιστές . πχ έπρεπε να πηγαίνω σε ένα σπίτι σε άλλη χώρα που δεν κάπνιζαν , έξω δεν μπορούσα να βγένω λόγω ψοφόκρυου το αποτέλεσμα να μην ξαναπάω σε αυτό το σπίτι .

έκαναν παράπονα αλλά τόσο επαναστάτες και κάθετοι που δεν μπορούσαν ούτε στον αποροφητήρα να μου προτείνουν να κάνω την ανάγκη μου . 

όχι και έτσι ρε παιδιά ! σιγα την επανάσταση !

Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.