Βρε αφηστε την υποκρισια,και τις δικαιολογιες οι καπνιστες...
Μια ερωτηση εχω...οταν πατε στο εξωτερικο,οσοι εχετε παει
γιατι εισαστε κοτουλες και δεν καπνιζετε? ειτε σε εστιατορια,ειτε σε
δημοσιους χωρους?Απλα εκει οι ελληνικες μαλακοδικαιολογιες δεν υπαρχουν!!!
Αυτα και το τσιγαρο στο μυαλο ειναι...
ΥΓ. Εισαστε και καλα παραδειγματα επισης στα παιδια σας,που τι
θα τους απαντησετε οταν θα σας ρωτησουν,μα εδω απαγορευεται μαμα,μπαμπα?
Τπτ δεν θα αλλαξει σε αυτη την χωρα αν δεν αλλαξουμε εμεις!!!
Πάρε απο τη νομιμη κάνναβη που κυκλοφορεί και πωλείται κανονικά
σε όλη την Ευρώπη
(βέβαια της έχουν αφαιρέσει την thc (τετραϋδροκαν/όλη που είναι το κύριο παραισθησιογόνο)
αλλά θα κάνεις τη φιγούρα σου)
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από Paralia48χοχοχοχο τώρα που το σκέφτομαι,
θα πάρω ένα σακουλάκι, θα βάλω χόρτα σκουρόχρωμα στο μούλτι, θα γεμίσω το σακουλάκι, θα κολλήσω ετικέτα και θα γράψω απ έξω : <Χασίς ΑΑΑ ποιότητας> και θα το κάνω, να δω τι θα πουν.
.
έχει να πέσει πολύ γέλιο!
Οεο!!! Ελλαδα ειναι εδω!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από Red_Season
Θα έπρεπε να υπάρχουν σχετικοί χώροι γι αυτό, όπως στην Ολλανδία.
Ο αντικαπνιστικός νόμος στην Ελλάδα
εφαρμόζεται όλο και σε περισσότερα μαγαζιά-τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις-και σε αλλες ευρωπαικες χωρες,οπως και στην Τουρκια,απαγορευεται το καπνισμα αλλα... περα βρεχει.Προκειμενου τα μαγαζια να χασουν τον πελατη κανουν,με διαφορους τροπους και τεχνασματα,τα στραβα ματια. Εκτος απο την Ιταλια που δεν καταλαβαινουν Χριστο,γιατι την πρωτη παραβαση το μαγαζι την πληρωνει πανακριβα, στην δε δευτερη το κλεινουνε.
θελω δλδ να πω,πως η διαφορα μας με τους ευρωπαιους ειναι τα... μνημονια και οχι η μη εφαρμογη του αντικαπνιστικου...
Παντως,επειδη εχω υπαρξει βαρυς καπνιστης και το εκοψα μια κι εξω πριν 5 χρονια εχω να πω,πως μετα τα 2 χρονια δεν μπορω να ανεχτω τη μυρωδια του ουτε εξω.αλλα δεν τολμαω να μιλησω,οσο σκεφτομαι ποσους εχω κανει... καπνιστους τοσα χρονια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από jane_do
Υπάρχει αυστηρός (χαχαχαχαχαχαχαχα) αντικαπνιστικός νόμος ο οποίος πήγε ελαφρώς άκλαφτος, διότι ως γνωστόν, του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει (μόνο μνημόνια
).
οχι...οχι δοκιμες
διαβασε τι επαθε ο χριστουλης
φωναξε τους μαθητες του και τους εστειλε να μαθουν και να του πουν ποιο ειναι το πιο μεγαλο προβλημα της ανθρωποτητας
πηγαν,εμαθαν και του ειπαν πως το μεγαλυτερο προβλημα ειναι τα ναρκωτικα.
τους ρωτησε τι ακριβως ειναι αυτα και επειδη δεν ηξεραν να του πουν τους εστειλε πισω να του φερουν για να δει τ,επιτελους,ειναι
γυριζει ο πετρος και του φερνει χασισι
γυριζει ο ιωαννης του φερνει μαριχουανα
γυριζει ο ιακωβος και του φερνει αγγελοσκονη
ο ανδρεας lsd,ο θωμας κρακ.ολοι του εφεραν κατι.τελευταιος γυριζει ο Ιουδας... και του εφερε τη
διωξη ναρκωτικων.
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από SouryaΔεν ξερω τι θα ελεγαν, μαλλον οτι απαγορευεται. Μια δοκιμη θα μας πεισει
συμφωνω πως το τσιγαρο ειναι στο μυαλο
συμφωνω επισης πως στο εξωτερικο ουτε να το διανοηθεις σε δημοσιους χωρους
στα περισσοτερα μαγαζια,ομως,καπνιζουν.
Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από 26-29-31Βρε αφηστε την υποκρισια,και τις δικαιολογιες οι καπνιστες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από 26-29-31Βρε αφηστε την υποκρισια,και τις δικαιολογιες οι καπνιστες...
Παράθεση:
ενα δεν καταλαβαινω :Πώς ξαφνικα ,την 1η ιουλιου του 2009 που απαγορευτηκε το καπνισμα σε κλειστους χωρους,ξαφνικα ολοι τοτε θυμηθηκαν τα δικαιωματα των μη καπνιστων ...( με την ευκαιρια να συμπληρωσω ορι κι εμενα ως καπνιστρια με ενοχλει η " ντουμανιασμενη " ατμοσφαιρα ...Ομως μη μας πιανει και υστερια οτι αν αναπνευσουμε λιγο απο τον καπνο ενος τσιγαρου θα πεθανουμε ...Αρκει ο καπνιστης να αναζητα χωρους που αεριζονται για να απολαυσει το τσιγαρο του ..( περιμενω ακομα τον αποροφητηρα Andreass)
Σχόλιο # 45 από alisida![]()
![]()
![]()
χαχα γιατί ήρθε ο νόμος και βρήκαν την ευκαιρία τον φόβο τους να μην πεθάνουν απο το τσιγάρο τον βάφτισαν επανάσταση και ανωτερότητα από εμάς τους χαζούς .
αυτό με τον απορροφητήρα πια ... τον είχα σύντροφο όλα τα συζυγικά χρόνια και ήμουν πολύ δεμένος με αυτόν μέχρι που ήθελε η φοβιτσιάρα η γυναίκα μου να με χωρίσει και απ αυτόν εε... δεν άντεξα και χώρισα αυτήν . ψέματα δεν ήταν μονο αυτό χαχα
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Paralia48
Γιατί ρε καπνιστές φουμάρετε σε κλειστούς χώρους δίπλα σε ανθρώπους που δεν το θέλουν;![]()
Γιατί μπορούμε.
Παράθεση:
καπνίζουμε βρε...
κοτίστικα μεν (στο δρόμο ,στη ζούλα σαν τους τσιλιαδόρους,σε δωμάτιο ένα επί ένα κτλ )
απολαυστικά δε ...
μη λεμε τα αυτονόητα ..
για να κόψεις κάτι πρέπει, να δώσεις κάτι άλλο ώστε να κρατήσεις ισορροπίες
αλλιώς
κο κο κο ... φύσα ρούφα τραβα τονε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από giorgos1970-71και σε αλλες ευρωπαικες χωρες,οπως και στην Τουρκια,απαγορευεται το καπνισμα αλλα... περα βρεχει.Προκειμενου τα μαγαζια να χασουν τον πελατη κανουν,με διαφορους τροπους και τεχνασματα,τα στραβα ματια. Εκτος απο την Ιταλια που δεν καταλαβαινουν Χριστο,γιατι την πρωτη παραβαση το μαγαζι την πληρωνει πανακριβα, στην δε δευτερη το κλεινουνε.
θελω δλδ να πω,πως η διαφορα μας με τους ευρωπαιους ειναι τα... μνημονια και οχι η μη εφαρμογη του αντικαπνιστικου...
Παντως,επειδη εχω υπαρξει βαρυς καπνιστης και το εκοψα μια κι εξω πριν 5 χρονια εχω να πω,πως μετα τα 2 χρονια δεν μπορω να ανεχτω τη μυρωδια του ουτε εξω.αλλα δεν τολμαω να μιλησω,οσο σκεφτομαι ποσους εχω κανει... καπνιστους τοσα χρονια.
αυτό με την μυρουδιά το έπαθα και εγώ παρ ότι κάπνιζα . ξεκίνησα με καρέλια κασετίνα για πολλά χρόνια κάποια στιγμή άλλαξα μάρκα και αφού συνήθησα την νέα μάρκα όταν κάποιος κάπνιζε καρέλια αμέσως το αντιλαμβανόμουν και μου ερχόταν μια απέχθεια . βέβαια δεν απαίτησα να μην καπνίζουν καρέλια γιατί με ενοχλούσε χαχαχα
μία αιφνιδιαστική επίσκεψη ,
θαμας σώσει ...
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό.
Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από giorgos1970-71και σε αλλες ευρωπαικες χωρες,,απαγορευεται το καπνισμα αλλα... περα βρεχει.
Να προσθέσω ότι πριν 10 χρόνια κάπνιζε το 40% των Ελλήνων,τώρα πλέον έχει μειωθεί αρκετά το ποσοστό...
Οπότε δεν τους λες και μειοψηφία αυτούς που δεν καπνίζουν.
και μην μιλάτε ότι όλοι οι καπνιστές είμαστε ίδιοι ασεβεις απολίτιστοι κ.α. που λέτε .εγώ αν αντιληφθώ ότι κάποιος δεν με θέλει γιατί καπνίζω το σέβομαι και την κάνω , ούτε θα πάω σε μαγαζί που δεν καπνίζουν και να βγαινω έξω επισύροντας τον οίκτο των παρευρισκομένων.
αλλά ρε παιδιά που δεν καπνίζεται γιατί απαιτείται από μένα να μου απαγορεψεται να καπνίζω και όχι απο αυτούς που παράγουν και τον πουλάνε ; ξέρω! πολλές οι ψήφοι και τα λεφτά .γι αυτό ζητώ αλληλοκαταννόηση .
Δεν τα θυμήθηκαν τότε όλοι...απλώς δεν μπορούσαν να μιλήσουν από τον βήχα που τους έπιανε όταν έμπαιναν στις ντουμανιασμένες καφετέριες.
Αυτό που με εκνεύριζε πιο πολύ ήταν όταν ο/η άλλος/άλλη καθόταν στο διπλανό τραπέζι κρατώντας επιδεικτικά το τσιγάρο αναμμένο, χωρίς να καπνίζει ουσιαστικά δηλαδή, με αποτέλεσμα να έρχεται όλος ο καπνός στη μούρη σου...και συνέβαινε πολύυυυ συχνά αυτό...
Παράθεση:
ενα δεν καταλαβαινω :Πώς ξαφνικα ,την 1η ιουλιου του 2009 που απαγορευτηκε το καπνισμα σε κλειστους χωρους,ξαφνικα ολοι τοτε θυμηθηκαν τα δικαιωματα των μη καπνιστων ...( με την ευκαιρια να συμπληρωσω ορι κι εμενα ως καπνιστρια με ενοχλει η " ντουμανιασμενη " ατμοσφαιρα ...Ομως μη μας πιανει και υστερια οτι αν αναπνευσουμε λιγο απο τον καπνο ενος τσιγαρου θα πεθανουμε ...Αρκει ο καπνιστης να αναζητα χωρους που αεριζονται για να απολαυσει το τσιγαρο του ..( περιμενω ακομα τον αποροφητηρα Andreass)
Σχόλιο # 45 από alisida![]()
![]()
![]()
Αν ήταν στο χέρι μου θα είχα κλείσει όλες τις καπνοβιομηχανίες.
Παράθεση:
Σχόλιο # 77 από lamprandκαι μην μιλάτε ότι όλοι οι καπνιστές είμαστε ίδιοι ασεβεις απολίτιστοι κ.α. που λέτε .εγώ αν αντιληφθώ ότι κάποιος δεν με θέλει γιατί καπνίζω το σέβομαι και την κάνω , ούτε θα πάω σε μαγαζί που δεν καπνίζουν και να βγαινω έξω επισύροντας τον οίκτο των παρευρισκομένων.
αλλά ρε παιδιά που δεν καπνίζεται γιατί απαιτείται από μένα να μου απαγορεψεται να καπνίζω και όχι απο αυτούς που παράγουν και τον πουλάνε ; ξέρω! πολλές οι ψήφοι και τα λεφτά .γι αυτό ζητώ αλληλοκαταννόηση .
Παράθεση:
Σχόλιο # 72 από giorgos170μία αιφνιδιαστική επίσκεψη ,
θαμας σώσει ...
απ τον χάρο ; μπα δεν ισχύει πάντα . οι περισσότεροι είμαστε σταρχιδιστές άφοβοι ! χαχαχα
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media