Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από jane_doΑν ήταν στο χέρι μου θα είχα κλείσει όλες τις καπνοβιομηχανίες.
στο χέρι σου είναι με την ψήφο σου . να κάνετε συνδικάτο και να παλέψτε στα κόμματα να το βάλουν στις εξαγγελίες τους . χαχ
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από Sivilla_IΠάρε απο τη νομιμη κάνναβη που κυκλοφορεί και πωλείται κανονικά
σε όλη την Ευρώπη
(βέβαια της έχουν αφαιρέσει την thc (τετραϋδροκαν/όλη που είναι το κύριο παραισθησιογόνο)
αλλά θα κάνεις τη φιγούρα σου)
Παράθεση:
Σχόλιο # 63 από SouryaΟεο!!! Ελλαδα ειναι εδω!!
Σώπα καλέ και δε το ξερα
Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από alisida
Η αληθεια ειναι οτι δε με συγκινει καθολου το να παω πχ στο καπνιστηριο στη δουλεια για να κανω το τσιγαρο μου ή αν ειμαι σπιτι να βγω στο μπαλκονι...Θελω το τσιγαρακι μου με την ανεση μου,αλλιως δεν το κανω καθολου ...Σε μαγαζια που απαγορευεται δεν μπαινω ...Για τους μη καπνιστες,εχω να πω οτι αν τους δω στα μπουζουκια το βραδυ και την αλλη μερα στο γραφειο μ πουν τους ενοχλει ο καπνος,θα γελασω πολυυυ ομως !!![]()
![]()
Μια φορά που με πήγαν σε σκυλάδικο αρρώστησα από το ντουμάνι
Παράθεση:
Σχόλιο # 76 από jane_doΝα προσθέσω ότι πριν 10 χρόνια κάπνιζε το 40% των Ελλήνων,τώρα πλέον έχει μειωθεί αρκετά το ποσοστό...
Οπότε δεν τους λες και μειοψηφία αυτούς που δεν καπνίζουν.
Παράθεση:
Σχόλιο # 77 από lamprandκαι μην μιλάτε ότι όλοι οι καπνιστές είμαστε ίδιοι ασεβεις απολίτιστοι κ.α. που λέτε .εγώ αν αντιληφθώ ότι κάποιος δεν με θέλει γιατί καπνίζω το σέβομαι και την κάνω , ούτε θα πάω σε μαγαζί που δεν καπνίζουν και να βγαινω έξω επισύροντας τον οίκτο των παρευρισκομένων.
αλλά ρε παιδιά που δεν καπνίζεται γιατί απαιτείται από μένα να μου απαγορεψεται να καπνίζω και όχι απο αυτούς που παράγουν και τον πουλάνε ; ξέρω! πολλές οι ψήφοι και τα λεφτά .γι αυτό ζητώ αλληλοκαταννόηση .
Ναι αλλά καταστρέφεις τα πνευμόνια σου (και όχι μόνο..)
Δεν είναι κακή η ιδέα...άλλωστε ο λόγος (και οι εξαγγελίες) των κομμάτων είναι συμβόλαιο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 81 από lamprand
στο χέρι σου είναι με την ψήφο σου . να κάνετε συνδικάτο και να παλέψτε στα κόμματα να το βάλουν στις εξαγγελίες τους . χαχ
Παράθεση:
Σχόλιο # 86 από Red_Season
Παράθεση:
Σχόλιο # 86 από Red_Season
ε τώρα και συ ρεντ ! όλοι ξέρουμε οτι το τσιγάρο μας κάνει κακό . τι νομίζεις ότι δεν το ξέρουμε ;
το θέμα είναι ότι εφόσον έχει γίνει συνήθεια στην ψυχή η νικοτίνη η ελειψή της δημιουργεί δυσφορία και καπνίζοντας της δίνεις αυτό που θα την κάνει χαρούμενη .
αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα κανένας δεν θα κάπνιζε . όταν μιλάμε για εθισμό εννοούμε εθισμό και δεν είναι καθόλου θέμα εγγεφάλου αλλά ψυχής και σώματος .
Δεν ειναι μερος αντιπαραθεσης καπνιστων και μη...αλλα ενα σοβαρο επιχειρημα
περαν κατι εξυπνακιστικων απαντησεων δεν ειδα...
Και περιμενω ακομα απαντηση τι θα λεγατε στα παιδια σας αν σας ελεγαν
γιατι καπνιζετε εδω αφου δεν επιτρεπεται?
Μιας και τα παιδια αντιγραφουν και ειδικα τους γονεις!!!
Και εκει καμμια εξυπναδουλα του στυλ απο οσα ειδα παραπανω...
Θα σας παρακολουθω σε τπτ ασχετα θεματα να επικαλειστε τους νομους,
την δικαιοσυνη κλπ,και θα επανελθω!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 88 από lamprand
ε τώρα και συ ρεντ ! όλοι ξέρουμε οτι το τσιγάρο μας κάνει κακό . τι νομίζεις ότι δεν το ξέρουμε ;
το θέμα είναι ότι εφόσον έχει γίνει συνήθεια στην ψυχή η νικοτίνη η ελειψή της δημιουργεί δυσφορία και καπνίζοντας της δίνεις αυτό που θα την κάνει χαρούμενη .
αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα κανένας δεν θα κάπνιζε . όταν μιλάμε για εθισμό εννοούμε εθισμό και δεν είναι καθόλου θέμα εγγεφάλου αλλά ψυχής και σώματος .
ή για να το πω πιο σωστά είναι και εγγεφαλικό στο να καταφέρει το πνευμα μας να επιβληθεί στα άλλα δυο (ψυχή και σώμα)
γίνεται σύγρουση εκεί πια . γι αυτό λέω ότι δεν είναι εγγεφαλικό μόνο .
επι τη ευκαιρία να σου πω ότι σκέπτομαι να ξεκινήσω και το ηλεκτρονικό μειόνοντας τις δόσεις σιγά σιγά .
Παράθεση:
Σχόλιο # 89 από 26-29-31Δεν ειναι μερος αντιπαραθεσης καπνιστων και μη...αλλα ενα σοβαρο επιχειρημα
περαν κατι εξυπνακιστικων απαντησεων δεν ειδα...
Και περιμενω ακομα απαντηση τι θα λεγατε στα παιδια σας αν σας ελεγαν
γιατι καπνιζετε εδω αφου δεν επιτρεπεται?
Μιας και τα παιδια αντιγραφουν και ειδικα τους γονεις!!!
Και εκει καμμια εξυπναδουλα του στυλ απο οσα ειδα παραπανω...
Θα σας παρακολουθω σε τπτ ασχετα θεματα να επικαλειστε τους νομους,
την δικαιοσυνη κλπ,και θα επανελθω!!!
Πάνο δεν καπνίζουμε όπου δεν καπνίζει κανείς άλλος .
το αν απαγορευεται τυπικά αλλά όλοι καπνίζουν στην καφετέρια ή αλλού . θα του πω γιατί εδω μου το επιτρέπουν οι συνανθρωποί μου που αυτούς αφορά ο νόμος . οι νόμοι έρχονται και παρέρχονται .
όσο για τον μιμιτισμό εγώ τους μάθαινα να μην είναι μίμοι . τους παρουσίαζα το προτυπό μου σαν άρρωστου ανθρώπου . και αν δεν φτάνουν αυτά εε... τι να κάνουμε και μεις μεγαλώσαμε με το πρότυπο του καπνιστή μάγκα . πάθαμε κάτι σοβαρό ; το πολύ πολύ να πεθάνουμε πριν την ώρα μας . και τι έγινε ; θα σας λείψουμε πολύ ;
Το τελευταιο "θα σας λειψουμε πολυ"ειναι κουτσαβακιστικο και το ξερεις και συ!!!
Ναι βρε λαμπραν θα λειψεις απο τα παιδια σου,απο κανεναν αλλο νασαι σιγουρος.
Αυτο με το μιμιτισμο φιλε δεν το σχολιαζω απλα διαφωνω εντελως ομως!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 91 από lamprand
Πάνο δεν καπνίζουμε όπου δεν καπνίζει κανείς άλλος .
το αν απαγορευεται τυπικά αλλά όλοι καπνίζουν στην καφετέρια ή αλλού . θα του πω γιατί εδω μου το επιτρέπουν οι συνανθρωποί μου που αυτούς αφορά ο νόμος . οι νόμοι έρχονται και παρέρχονται .
όσο για τον μιμιτισμό εγώ τους μάθαινα να μην είναι μίμοι . τους παρουσίαζα το προτυπό μου σαν άρρωστου ανθρώπου . και αν δεν φτάνουν αυτά εε... τι να κάνουμε και μεις μεγαλώσαμε με το πρότυπο του καπνιστή μάγκα . πάθαμε κάτι σοβαρό ; το πολύ πολύ να πεθάνουμε πριν την ώρα μας . και τι έγινε ; θα σας λείψουμε πολύ ;
Παράθεση:
Σχόλιο # 92 από 26-29-31Το τελευταιο "θα σας λειψουμε πολυ"ειναι κουτσαβακιστικο και το ξερεις και συ!!!
Ναι βρε λαμπραν θα λειψεις απο τα παιδια σου,απο κανεναν αλλο νασαι σιγουρος.
Αυτο με το μιμιτισμο φιλε δεν το σχολιαζω απλα διαφωνω εντελως ομως!!!
οχι κουτσαβακίστικο ρε Πάνο ...απλά ήθελα να δείξω την αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι .
αυτή είναι η πραγματικότητα δεν είναι τέλεια εγώ την αποδέχομαι . οποιος δεν την αποδέχεται συνέχεια θα αγωνίζεται να την αλλάξει και λόγω του ότι δεν θα αλλάξει γιατί είναι φυσικός νόμος, το αποτέλεσμα είναι αυτός ο αγώνας να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την ευτυχία μας !
Παράθεση:
Σχόλιο # 88 από lamprand
Κι εγώ είμαι εθισμένος στο junk food και στα γλυκά και έχω καταστρέψει την ποιότητα της ζωής μου σε βαθμό να κινδυνεύω πλέον να πάθω και αρρυθμίες. Λέω σε κανέναν φάε ό,τι θες και όσο θες επειδή δεν μπορώ να επιβληθώ στον εαυτό μου; Με οικτίρω φίλε και δεν μου αρέσει διόλου αυτό! Ακόμα και έναν ψιλοεθισμό με ένα video game, γι αυτό και το ξενύχτι, έχει αρχίσει να με απασχολεί αρκετά και να θέλω να το κόψω. Να κάνεις ηλεκτρονικό αλλά προσωρινά γιατί κι αυτό μπορεί να βλάπτει την υγεία σου.
Και ναι εμένα θα μου λείψεις Lamprand, έστω και εδώ μόνο, και μπορεί να νιώσω πολύ άσχημα αν μάθω ότι δεν είσαι καλά, γιατί είμαι και υπερευαίσθητος, τρομάρα μου
Δεν ξέρω τι μ' έπιασε μπορεί να λέω μλκς
το πιο πιθανο ειναι να σου ζηταγαμε τζουρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Paralia48και αν ρε παιδιά, λέω αν, εγώ γούσταρα να καπνίζω μαριχουάνα,για την οποία έχω ακούσει ότι βρωμάει λιγότερο. Αν λοιπόν, έβγαζα στην καφετέρια τη μαριχουάνα μου σαν κυρία, έστριβα ένα τσιγαράκι, εκεί στο τραπεζάκι και το κάπνιζα, τι θα μου λέγατε;
Μήπως τότε θα λέγατε <απαγορεύεται μαντάμ> ή <σας βλέπουν τα παιδιά μου> ή το κατάστημα ερχόταν και έλεγε <εδώ δεν είναι τόπος διακίνησης ναρκωτικών> ;
Σας παρακαλώ όλοι οι καπνιστές να απαντήσουν σ΄αυτή την υποθετική ερώτηση
(διευκρίνηση: δεν είμαι χασικλού, απλά μια υπόθεση κάνω)
Παράθεση:
Σχόλιο # 69 από Nuvolla
Γιατί μπορούμε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 78 από jane_do
Δεν τα θυμήθηκαν τότε όλοι...απλώς δεν μπορούσαν να μιλήσουν από τον βήχα που τους έπιανε όταν έμπαιναν στις ντουμανιασμένες καφετέριες.
Αυτό που με εκνεύριζε πιο πολύ ήταν όταν ο/η άλλος/άλλη καθόταν στο διπλανό τραπέζι κρατώντας επιδεικτικά το τσιγάρο αναμμένο, χωρίς να καπνίζει ουσιαστικά δηλαδή, με αποτέλεσμα να έρχεται όλος ο καπνός στη μούρη σου...και συνέβαινε πολύυυυ συχνά αυτό...
Η απολιτισιά και οι κακοί τρόποι, έχουν να κάνουν με τα πάντα.
Ακόμα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο, πολύ καλά έκανε που απαγορεύτηκε και αυτό
Με τα πάντα μπορείς να γίνεις ενοχλητικός στους διπλανούς σου.
πχ να μιλάς στο κινητό και να φωνάζεις εμποδίζοντας τις συζητήσεις των διπλανών σου σε ενα εστιατόριο/δημόσιο χώρο γενικά
Ή να μην έχεις φροντίσει τη σωματική σου υγιεινή
Ή να είσαι κακότροπος, να σπρώχνεις, να βρίζεις, να οδηγείς άτσαλα και όπως σου φέξει κλπ
Δεν έχει σημασία αν θα είναι το τσιγάρο που απαγορεύεται
ή οτιδήποτε.
Σημασία έχει να καταλαβαίνει κανείς οτι η Χ συμπεριφορά του είναι απο ενοχλητική ή βλαπτική
για τους γύρω του και απλά να την κόβει
Ως άτομο που επιλέγει συνειδητά να μην καπνιζει, θεωρώ καταπατηση των δικαιωμάτων μου και της αποφασεως μου, να καπνίζουν αλλοι στους δημοσιους και κοινους χωρους που επιλεγω να πηγαινω. Δεν θα πρέπει να ειμαι αναγκασμενη να ανεχομαι τους καπνους των αλλων. Αν ηθελα καπνο, θα καπνιζα.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media