Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Όταν άλλα λέει το μυαλό και άλλη η καρδιά τι κάνουμε τότε?

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

egklovismeni

# 21 στις 2/11/2018
author
Γυναίκα / 41 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 4
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από achinos

Δλδ πώς σε διέγραψε; Είχε τον κωδικό σου κ διέγραψε το προφίλ σου;

Κ γιατί δε φιάχνεις ένα άλλο με κωδικό που δε θα τον ξέρει κανείς να είσαι όπως θέλεις;

Αυτά τα κοινά φατσομπούκια "αντωνης-μαρία τάδε" ποτέ μου δεν τα κατάλαβα.

Πολύ χαζομάρα.

Δεν διέγραψε τους δικούς μου λογαριασμούς. Αλλά με διέγραψε από τους δικούς του. Δεν είμαστε "φίλοι" πια.

achinos

# 22 στις 2/11/2018
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από egklovismeni

Δεν είμαστε "φίλοι" πια.

δε νομίζετε πως ήρθε η ώρα να σταματήσετε να κάνετε σαν εικοσάχρονα;

Αρέσει στο μέλος alisida

Nuvolla

# 23 στις 2/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Mindthegap-

Σε μια μακροχρονια σχεση archagellos δεν βασιζομαστε μονο στο τι μας λεει ο αλλος

αλλα και τι μας δειχνει...

Οταν δηλαδη εδω η φιλτατη γραφει ...

"Δεν λαχταρώ να τον δω όταν λείπει,"...σαμπως θα φανει η λαχταρα της οταν τον δει..;;

"δεν αισθάνομαι την ανάγκη να βρεθώ μαζί του ερωτικά."...Απο αυτο κι αν φαινεται...!!!

Η αντίφαση που υπάρχει, μεταξύ έργων και λόγων  της ,μπορεί να έχει κάνει το σύζυγο να ''τρελαθεί'' 

νομίζω αυτό  εννοεί ο Ουριήλ .

Αυτός που οφείλει να κινητοποιήσει την δράση είναι αυτός που θέλει να απεγκλωβισθεί από το ''συμβόλαιο '' (στη συγκεκριμένη περίπτωση  η γυναίκα ) 

Nuvolla

# 24 στις 2/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από egklovismeni

Δεν διέγραψε τους δικούς μου λογαριασμούς. Αλλά με διέγραψε από τους δικούς του. Δεν είμαστε "φίλοι" πια.

Καλά σ έκανε αν τον ενοχλούσες 

(αστειάκι ) 

Συμβουλή 

όση ενέργεια ,πάθος,έρωτα,ζωντάνια ζητάς να μπει στη  ζωή σου 

(που πολύ καλά κάνεις και τα απο-ζητάς  )

με την ίδια δυναμική να δεις και το κομμάτι που έχεις χτίσει μέχρι εδώ.

Είσαι συνυπεύθυνη . 

(ακόμη κ αν χρειαστεί να αποφασίσεις αλλαγή πορείας )

kristina-kristina

# 25 στις 2/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
#17...το ψάχνεις το καβγά! Εμείς οι γυναίκες έχουμε τον τρόπο να διώξουμε κάποιον χωρίς να το καταλάβει...δλδ- να πιστεύει ότι αυτός πήρε την απόφαση ενώ γίνεται αυτό που θέλουμε τελικά. Ο άντρας σου βλέπει την αλλαγή και ψαχνει το γιατί...και Εσύ βρήκες ευκαιρία για τσακωμούς. Αν δεν τον αντέχεις απλά χώρισε των... το να ψάχνεις βοήθεια μέσο φβ δεν θα σε οδηγήσει πουθενά .

Rapunzel89

# 26 στις 3/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Για μενα εχεις αδικο, οσο κ δικαιο. Υπαρχουν γυναικες που δεν εχουν παντρευτει στην ηλικια σου κ που δεν εχουν ουτε παιδια, ουτε συντροφο για κατι τετοιο. Κ συ θελεις να χωρισεις χωρις καν να προσπαθήσεις?Εκει λοιπον σε βρισκω αδικη, στο οτι δεν προσπαθεις. Τον αντρα σου τον βλεπω για λιγο πιο παθιασμενο κ ισως κ ζηλιαρη. Σε διεγραψε απο τα social media? Καντον κ συ block κ πες του το. Ταυτοχρονα ομως μην αρχισεις παλι τις κουβεντες κ τις γκρινιες,φτιαξε ενα καλο φαγακι. Εν καιρω κλεισε να πατε κ κανενα ταξιδι. Παρε κ κανενα τηλ ξαφνικο να δεις τι κανει κ ρωτα τον επιμονα που ειναι. Γινε κ συ λιγο πιο κτητικη κ ζηλιαρα. Για αφησε μια φορα τα παιδια σε εκεινον κ βγες καμια βολτα για ποτο με φιλες, αλλα να εισαι περιποιημενη κ να σε δει. Ζητα βολτα οι 2 σας μονο για σινεμα,θεατρο κλπ κ απαιτησε να σου κραταει το χερι.. Πιαστον μεσα στο αμαξι μετα κ φιλα τον. Κ οτι αλλο μπορεις να φανταστεις... Θελει να βρεις παλι την τρελα σου γιατι γινατε κ οι 2 πολυ φλατ. Εν ολιγοις ξεκινα τον ανθρωπο να τον προκαλεις κ να τον κ@υλαντιζεις λες κ ειναι γκομενος σου κ ας μενει παγωτο κ ας αντιδραει αρχικα. Καταβαθος θα του αρεσει κ θα παρει μπρος πιστευω... Την διαγραφη κ οτι δεν ειστε "φιλοι" μην την παιρνεις προσωπικα. Εμενα μου δειχνει αλλα... Οτι θελει παιχνιδια. Οτι περνατε ειναι φυσιολογικο. Μια φαση ειναι οπως σε ολα τα ζευγαρια. Παντρεμενα κ μη. Είσαστε χρονια μαζι κ αφήσατε την ρουτινα. Κ αφου τα κανεις αυτα κ δεις πως δεν...ναι τοτε χωρισε. Αλλα προσπαθησε πρωτα...

Rapunzel89

# 27 στις 3/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Α, κ μην μας ρωτησεις το πως θα σου βγει να τα κανεος ολα αυτα κ οτι θα πρπσποιησε κλπ. Απλα σταματα τις σκεψεις κ ξεκινα να τα κανεις. Δεν ξερω, βγαλε ολη την γυναικεια σου πουτ@νι@ κ σωσε τον γαμο σου. Αν στο παιζει βαρυς μην μασας. Θα θελει κι αλλο μπριζωμα...

panagiotismp90

# 28 στις 3/11/2018
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 2.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από Rapunzel89
Α, κ μην μας ρωτησεις το πως θα σου βγει να τα κανεος ολα αυτα κ οτι θα πρπσποιησε κλπ. Απλα σταματα τις σκεψεις κ ξεκινα να τα κανεις. Δεν ξερω, βγαλε ολη την γυναικεια σου πουτ@νι@ κ σωσε τον γαμο σου. Αν στο παιζει βαρυς μην μασας. Θα θελει κι αλλο μπριζωμα...

ραπουντζελο εισαι μεγαλος μαγκας!

Andreass66

# 29 στις 4/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ραπουνζέλ είσαι φοβερή στη περιγραφή. Ίσως πιάσουν όσα λες αλλά ίσως φέρουν και μη επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν είναι όλοι οι άνδρες το ίδιο. Δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο σε τέτοιες προκλήσεις.

alisida

# 30 στις 4/11/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

#29 :Δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο σε τέτοιες προκλήσεις

Νομιζω οτι ολοι θα αντιδρουσαν ...Εκτος βεβαια αν εκεινη το κανει χωρις να το θελει ή αν δεν το εχει καθολου στη φυση της και δειξει εντελως ψευτικο...Σε αυτη την περιπτωση θα επιλεξει αλλη μεθοδο ( της συζητησης και της απλης λογικης ...που σημαινει οτι ο γαμος εχει παει περιπατο , )

Rapunzel89

# 31 στις 4/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
#29 #30 Εγω παντως απ τα γραφομενα παντα του θεματοθετη βλεπω εναν συζυγο να προσπαθει, εστω κ αν η προσπαθεια αυτη δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο επιθυμει η φιλη μας απο την μερια του συζυγου της. Δηλαδη εκεινος δεν ηθελε να χωρισουν, εκεινη ναι η οποια κ αναφερει η ιδια πως εκανε πισω τελικα. Εκεινος της ζηταει να διαγραψει απο το φβ της καποιο ατομο οπου τον ενοχλει, εκεινη αρνειται κ στο τελος την διαγραφει απο τα social media σα να την τιμωρει κ να της λεει "κρατα αυτον τον βλαμμενο,εγω ειμαι μονος μου.Κ δεν ηα βλεπεις τι θα κανω." Παιδιαστικο μεν, αλλα γιατι το βρισκω χαριτωμενο ολο αυτο?! Ανωμαλη ειμαι μαλλον! Δηλαδη ολο αυτο δειχνει κ μια κτητικοτητα κ ζηλεια. Κ αυτα τα 2 δειχνουν καποιο ενδιαφερον. Το παιχνιδι ισως χανεται αναμεσα στον τροπο που θελει ο καθενας να προσπαθησει. Εκεινη ισως σαν πιο σοβαρη θελει μια προσπαθεια αμεση κ συζητητισιμη απο τον συζυγο της. Ισως με κουβεντα η οποια θα καταληξει σε μια απο κοινου συμφωνία για μετεπειτα κινησεις. Ενω εκεινος, επειδη ισως δεν το χει κ πολυ το παει πιο ανωριμα-ασχετα αν το καταλαβαινει ο ιδιος η οχι. Θεωρω δλδ οτι ειμαι μια απλη φαση οπως ολα τα ζευγαρια. Δηλαδη η ρουτινα κ η καθημερινη τριβη εχουν αυτα τα αποτελεσματα κ οταν σαν ανθρωπος τα δεχεσαι κ ταραζεις κ λιγο τα νερα σου για κατι παραεξω γινεται κ συ φλατ κ ακολουθεις μια ρουτινα. Εγω της εγραψα ολα αυτα γτ ειναι κριμα να χαλασει ενα σπιτι, μια οικογένεια με παιδια. Ας προσπαθησρει πρωτα η ιδια να δει τι μπορει να καταφερει κ μετα αν δεν...ας χωρισει. Αλλα...τουλαχιστον να προσπαθησει. Γι αυτο κ στην θεση της θα ξεκινουσα απο το μπλοκ οπου κ θα του το ελεγα ευθεως μεσα στην μουρη. Χιχι

Rapunzel89

# 32 στις 4/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εδω στα απλα ζευγαρια συμβαινει, δεν θα συμβει σε παντρεμενα ζευγαρια? Θεωρω πως δεν ειναι κατο κ πως διορθωνεται. Ας προσπαθησει τουλαχιστον κ βλεπει. Σπιθα θελει να εχεις η εστω να την βρεις, οχι συμβουλο γαμου.

Andreass66

# 33 στις 4/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Έχει ήδη φύγει από κείνον και ψάχνει άλλη αγκαλιά. Δεν αποκλείεται να την έχει βρει ήδη και όλο αυτό είναι ένα άλλοθι μέσα στο μυαλό.

Ndreee

# 34 στις 5/11/2018
author
Ανδρας / 48 / Παντρεμένος
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Απαντήσεις: 216

Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Rapunzel89
Εν ολιγοις ξεκινα τον ανθρωπο να τον προκαλεις κ να τον κ@υλαντιζεις λες κ ειναι γκομενος σου

Αγαπώ Rapunzel89... Τι στο διάολο; Τόσο δύσκολο είναι για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ να το καταλάβουμε αυτό το τόσο απλό πράγμα; Είναι λογικό περνώντας ο καιρός, μέσα από τη φθορά της καθημερινότητας, τις υποχρεώσεις, τα παιδιά, η ωραία "παραμυθένια" εικόνα να ξεθωριάζει. Ναι, δυστυχώς αυτή θα γίνει η νοικοκυρά με το φακιόλι στο κεφάλι, με τη σφουγγαρίστρα στα χέρια, με τα πυτζαμάκια με αρκουδάκια, θα γίνει η γκρινιάρα μητέρα των παιδιών σου... Ναι, δυστυχώς αυτός θα γίνει ο σύζυγος που βάζει τα πόδια πάνω στο τραπεζάκι της κουζίνας πίνοντας μπύρα, που δε βγάζει τα παπούτσια όταν μπαίνει σπίτι, που μπορεί να ρευτεί όταν τρώει στη κουζίνα, θα είναι ο αχαΐρευτος πατέρας των παιδιών σου... Και το μοναδικό πράγμα που θα κρατήσει ζωντανή τη φλόγα, το πάθος και κατ' επέκταση το ενδιαφέρον μεταξύ των συντρόφων είναι αυτό ακριβώς που αναφέρει η Rapunzel89... Να μη πάψεις ποτέ εσύ φίλε να είσαι ο γκόμενός της, ο γ@μι@ς της, αυτός που θα ξέρει ότι, πίνοντας τη μπύρα σου στο σαλόνι, θα της πιάνεις το κωλ@ρ@κι όταν περνάει από μπροστά σου σφουγγαρίζοντας, που μόλις τελειώσει το σφουγγάρισμα θα ξέρει ότι θα τη πάρεις με "βία" στο δωμάτιο να της δείξεις πόσο πολύ τη ποθείς ακόμα (ή να τη διακόψεις, να πετάξεις τη σφουγγαρίστρα στην άκρη και να της το δείξεις εκεί στο καναπέ). Και εσύ κοπελιά, μη πάψεις ποτέ να είσαι το πουτ@ν@κι του, η γυναίκα που του είχε αρρωστήσει και κάψει από τη πρώτη μέρα το μυαλό, που θα βγάλεις όλη του πουτ@νι@ που έχεις, ακόμα και με τη σφουγγαρίστρα στο χέρι και θα του θυμίζεις συχνά ότι "ναι φίλε, είμαι εδώ για να σε κάνω να δεις δράκους και αστεράκια από την ηδονή που θα σου προσφέρω"... Όσο υπάρχει αυτό σε ένα ζευγάρι, κανένα παιδί, κανένας γάμος και καμιά καθημερινότητα δε πρόκειται να σε επηρεάσει...

Αρέσει στο μέλος alisida

Mindthegap-

# 35 στις 5/11/2018
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995

Ε αμα τα ηξεραν ολα αυτα οι συμβουλοι γαμου...

οτι δηλαδη...

ενας γαμος σωζεται μονο 
με ενα καλο σετακι στρινγκ..
μερικα πιασιματα στο κwλαρακι...
και με γατονιαουρισματα...
θα χαν σκισει τα πτυχια τους τωρα...

Να με συγχωρατε που δεν θα συμφωνησω...
γιατι ολα αυτα απο μονα τους  δεν σωζουν τιποτα..οταν δεν υπαρχει θεληση...
ουτε για να φορεσεις το στρινγκ...

alisida

# 36 στις 5/11/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Οταν δεν υπαρχει θεληση να φορεσεις το στρινγκ...

απλα θα εμφανιστεις μπροστα του χωρις στρινγκ !!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από Mindthegap-

οτι δηλαδη...

ενας γαμος σωζεται μονο 

Ndreee

# 37 στις 5/11/2018
author
Ανδρας / 48 / Παντρεμένος
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Απαντήσεις: 216

Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από Mindthegap-

οτι δηλαδη...

ενας γαμος σωζεται μονο 

Συγγνώμη... Αυτό κατάλαβες δηλαδή; Ότι ένα στρινγκ είναι το θέμα; Οκ. Εγώ είπα τι είναι απαραίτητο κατ΄ εμέ να υπάρχει σε μόνιμη βάση μεταξύ δυο ανθρώπων για να μην έχεις μεγάλες πιθανότητες να φτάσεις μέχρι το σημείο να προσπαθείς να σώσεις κάτι... Τώρα αν εσύ καταλαβαίνεις στρινγκ και νιαουρίσματα, είναι άλλο θέμα...

Αρέσει στο μέλος alisida

Sivilla_I

# 38 στις 5/11/2018
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ιρλανδία
Απαντήσεις: 2.026
Ουτοπίες
που οδηγούν

σε ματαιώσεις

Η ζωή ειν' αλλού

Rapunzel89

# 39 στις 5/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εγω μια αποψη ειπα. Τωρα οποιος δεν συμφωνει σεβαστο αλλα δεν ταυτιζομαι. Ας χωρισει παιδια χωρις να προσπαθησει...ενα διαζυγιο στα τοσα κλαιν. Και τι εγινε? Εγω θα χωρισω η εσεις? Κ ενας συμβουλος γαμου με περισσοτερη πελατεια κ φραγκα στην τσεπη. Να βαλω κ τους δικηγορους μαζι? Τους βαζω. Ε,μαλλον με το στρινγκακι θα μεινουμε στο τελος -μιας που εγω δεν το τοποθετησα ΜΟΝΟ ετσι, αλλα πιο γενικα- γιατι ειναι πιο φθηνο κ κυριως μονη χωρις να ξερει τα αποτελεσματα μιας απλης προσπαθειας που θα κανει η εστω κ την θεληση της αλλης πλευρας. Λες κ δεν υπηρξε καποτε ερωτευμενη μαζι του κ δεν ξερει το παιχνιδι. Εχουμε ολοι ξαφνικα απαιτησεις απο τους αλλους χωρις να διακρινουμε αν κ οι αλλοι ειναι διαθεσιμοι για το ιδιο η αν τους εχουμε ευνουχισει η τεσπα ακομα κ αν φλωροι κ δεν το πηραμε χαμπαρι, χωρις προσπαθεια κ πεσε μηλο να σε φαω...

elenal12

# 40 στις 5/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Από την δική μου σκοπιά, δεν είναι κτητικοτητα και ζήλια, είναι απλά θιγμενος εγωισμός - ανδρισμός. Γι αυτό κι αντέδρασε σαν 5 χρόνο. 

Αυτός μάλλον θα χει βολευτεί... Δεν βλέπω προσπάθεια από μεριάς του. 

Παράλληλα, η θεματοθετρια, είναι αλλού.. Δεν τον θέλει. 

Και ακόμα να μου απαντήσει... Κάνεις σεξ με τον άνδρα σου?? Η όχι??? Έχει σημάσια αυτό. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από Rapunzel89
#29 #30 Εγω παντως απ τα γραφομενα παντα του θεματοθετη βλεπω εναν συζυγο να προσπαθει, εστω κ αν η προσπαθεια αυτη δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο επιθυμει η φιλη μας απο την μερια του συζυγου της. Δηλαδη εκεινος δεν ηθελε να χωρισουν, εκεινη ναι η οποια κ αναφερει η ιδια πως εκανε πισω τελικα. Εκεινος της ζηταει να διαγραψει απο το φβ της καποιο ατομο οπου τον ενοχλει, εκεινη αρνειται κ στο τελος την διαγραφει απο τα social media σα να την τιμωρει κ να της λεει "κρατα αυτον τον βλαμμενο,εγω ειμαι μονος μου.Κ δεν ηα βλεπεις τι θα κανω." Παιδιαστικο μεν, αλλα γιατι το βρισκω χαριτωμενο ολο αυτο?! Ανωμαλη ειμαι μαλλον! Δηλαδη ολο αυτο δειχνει κ μια κτητικοτητα κ ζηλεια. Κ αυτα τα 2 δειχνουν καποιο ενδιαφερον. Το παιχνιδι ισως χανεται αναμεσα στον τροπο που θελει ο καθενας να προσπαθησει. Εκεινη ισως σαν πιο σοβαρη θελει μια προσπαθεια αμεση κ συζητητισιμη απο τον συζυγο της. Ισως με κουβεντα η οποια θα καταληξει σε μια απο κοινου συμφωνία για μετεπειτα κινησεις. Ενω εκεινος, επειδη ισως δεν το χει κ πολυ το παει πιο ανωριμα-ασχετα αν το καταλαβαινει ο ιδιος η οχι. Θεωρω δλδ οτι ειμαι μια απλη φαση οπως ολα τα ζευγαρια. Δηλαδη η ρουτινα κ η καθημερινη τριβη εχουν αυτα τα αποτελεσματα κ οταν σαν ανθρωπος τα δεχεσαι κ ταραζεις κ λιγο τα νερα σου για κατι παραεξω γινεται κ συ φλατ κ ακολουθεις μια ρουτινα. Εγω της εγραψα ολα αυτα γτ ειναι κριμα να χαλασει ενα σπιτι, μια οικογένεια με παιδια. Ας προσπαθησρει πρωτα η ιδια να δει τι μπορει να καταφερει κ μετα αν δεν...ας χωρισει. Αλλα...τουλαχιστον να προσπαθησει. Γι αυτο κ στην θεση της θα ξεκινουσα απο το μπλοκ οπου κ θα του το ελεγα ευθεως μεσα στην μουρη. Χιχι

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.