Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από NdreeeΕγώ είπα τι είναι απαραίτητο κατ΄ εμέ να υπάρχει σε μόνιμη βάση μεταξύ δυο ανθρώπων για να μην έχεις μεγάλες πιθανότητες να φτάσεις μέχρι το σημείο να προσπαθείς να σώσεις κάτι...
Τι δεν καταλαβα δηλαδη ...αφου τα γραφεις καλε ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από NdreeeΝα μη πάψεις ποτέ εσύ φίλε να είσαι ο γκόμενός της, ο γ@μι@ς της, αυτός που θα ξέρει ότι, πίνοντας τη μπύρα σου στο σαλόνι, θα της πιάνεις το κωλ@ρ@κι όταν περνάει από μπροστά σου σφουγγαρίζοντας, που μόλις τελειώσει το σφουγγάρισμα θα ξέρει ότι θα τη πάρεις με "βία" στο δωμάτιο να της δείξεις πόσο πολύ τη ποθείς ακόμα (ή να τη διακόψεις, να πετάξεις τη σφουγγαρίστρα στην άκρη και να της το δείξεις εκεί στο καναπέ). Και εσύ κοπελιά, μη πάψεις ποτέ να είσαι το πουτ@ν@κι του, η γυναίκα που του είχε αρρωστήσει και κάψει από τη πρώτη μέρα το μυαλό, που θα βγάλεις όλη του πουτ@νι@ που έχεις, ακόμα και με τη σφουγγαρίστρα στο χέρι και θα του θυμίζεις συχνά ότι "ναι φίλε, είμαι εδώ για να σε κάνω να δεις δράκους και αστεράκια από την ηδονή που θα σου προσφέρω"...
Και στο τελος...
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από NdreeeΌσο υπάρχει αυτό σε ένα ζευγάρι, κανένα παιδί, κανένας γάμος και καμιά καθημερινότητα δε πρόκειται να σε επηρεάσει...
Φτανουν μονο αυτα για να μην επηρεαστει η σχεση...;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Rapunzel89
Εγω μια αποψη ειπα. Τωρα οποιος δεν συμφωνει σεβαστο αλλα δεν ταυτιζομαι. Ας χωρισει παιδια χωρις να προσπαθησει...ενα διαζυγιο στα τοσα κλαιν. Και τι εγινε? Εγω θα χωρισω η εσεις? Κ ενας συμβουλος γαμου με περισσοτερη πελατεια κ φραγκα στην τσεπη. Να βαλω κ τους δικηγορους μαζι? Τους βαζω. Ε,μαλλον με το στρινγκακι θα μεινουμε στο τελος -μιας που εγω δεν το τοποθετησα ΜΟΝΟ ετσι, αλλα πιο γενικα- γιατι ειναι πιο φθηνο κ κυριως μονη χωρις να ξερει τα αποτελεσματα μιας απλης προσπαθειας που θα κανει η εστω κ την θεληση της αλλης πλευρας. Λες κ δεν υπηρξε καποτε ερωτευμενη μαζι του κ δεν ξερει το παιχνιδι. Εχουμε ολοι ξαφνικα απαιτησεις απο τους αλλους χωρις να διακρινουμε αν κ οι αλλοι ειναι διαθεσιμοι για το ιδιο η αν τους εχουμε ευνουχισει η τεσπα ακομα κ αν φλωροι κ δεν το πηραμε χαμπαρι, χωρις προσπαθεια κ πεσε μηλο να σε φαω...
Κι εγω δεν συμφωνω με το καλημερα να μοιραζω χαρτια χωρισμου
αλλα κι απ την αλλη δεν μπορω να πω σε εναν ανθρωπο που μου γραφει...:
"Δε νιωθω την αναγκη να βρεθω μαζι του ερωτικα" (και ολα τα υπολοιπα που αναφερει ...)
να ντυθει προστυχα και να βαλει το κραγιον της
και με πουτανια και καυλαντισμα να σωσει το γαμο της...
που δεν θα σωθει...ετσι..
Επι της ουσιας δηλαδη δεν θα σωθει...
Για τα ματια του κοσμου...ναι...και αν..
Ποιος ο λογος να κανει κατι που δεν νιωθει, ουτε το γουσταρει...;;;
Για μενα...κανενας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Mindthegap-Φτανουν μονο αυτα για να μην επηρεαστει η σχεση...;;;
Αυτό που λέω, με αφορμή αυτών που λέει η θεματοθέτρια για το ζήτημά της, είναι ότι όσο καταφέρνει ένα ζευγάρι να κρατά ζωντανό το πάθος και τη φλόγα μεταξύ τους, δε θα έχουν μεγάλες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους προβλήματα όπως της κοπέλας. Τώρα θες αυτό το πάθος και η φλόγα να μείνει ζωντανή με στρινγκ, με μαστίγια ή με εκκλησιαστικές ψαλμωδίες, είναι αδιάφορο... Η θεματοθέτρια δεν είπε ότι αντιμετωπίζουν ούτε οικονομικά προβλήματα, ούτε ζητήματα υγείας ούτε κάτι άλλο που τους απομάκρυνε. Είπε ότι αποξενώθηκαν. Αυτό λέω εγώ, δεν είπα ότι το στρινγκ (όπως ατυχώς το έχεις θέσει) είναι η σωτηρία όλων το δεινών σε ένα γάμο...
Ραπουνζελ, δεν γνωρίζω τι συμβαίνει μέσα στην οικογένεια αυτή ...
Αλλά, αυτό που Πρόσεξα ήταν το εξής.. Γκρινιαζε η θεματοθετρια γιατί δεν της δίνει προσοχή λέει και τα λοιπά κι αυτός της έριχνε το φταίξιμο πάνω της.. Επειτα, της λέει να σβήσει έναν από το fb..
Ξέρεις τι μου κάνει εμένα αυτό??? Μπούμερανγκ..
Η γυναίκα να συζητάει το θέμα που την ενοχλεί, και ο άντρας τώρα αντί να λύσουν το θέμα το γύρνα σε αυτή. Και καλά ενοχλήθηκε από έναν τρύπα στο fb. Αν ήταν όντως ζηλιάρης, θα το είχε δηλώσει εξαρχής και εξαρχής θα έκανε αυτό που έκανε τώρα, έπειτα από καιρό.
Συνηθίσμενη τακτική.
Να πάνε το θέμα αλλού...
Το θέμα ήταν ο τυπάς του fb??? Γιατί αν ήταν αυτός, ε ας τον έσβηνε να βλέπαμε μετά τον άνδρα της να της δίνει όλα όσα γκρίνιαζε η γυναίκα ότι δεν της δίνει...
Δεν το νομίζω..
Άμα ήθελε ο άνδρας να προσπαθήσει,, η γυναίκα δεν θα γκρίνιαζε. Απλά από τα νεύρα του κι από εγωισμό την έσβησε στα σοσιαλ.. Οκ.. Έφηβοι.
Αλλά, η θεματοθετρια, δεν μας απαντάει.. Κι ούτε θέλει τον άντρα της..
Άμα χαθεί ο έρωτας, πάει... Οι ρομαντικές απόψεις περί ανανεώσης,, είναι απλά αυτό... Ρομαντικές απόψεις...
Αν η θεματοθετρια μείνει, θα είναι από συμβιβάσμο και τίποτα άλλο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από Rapunzel89
Sorry παιδια, ηρθε 500 φορες η απαντηση μου. Κολλησε! #40 Ελενα, εμενα θα με ανησυχουσε αν μιλουσε με αλλες στο fb κ το μαθαινα τυχαια. Οχι οταν ερχεται ο ιδιος κ μου λεει οτι δεν θελει τον ταδε για τον ταδε λογο, μου ζηταει να μην το κανω, εγω το αρνουμαι κ απλα με διαγραφει για να με τιμωρησει. Προτιμω αυτη την ανωριμοτητα απ το μελλοντικο κερατο στα σιγουρα.
Τον άντρα μου τον αγαπώ έχουμε κάνει και παιδιά μαζί. Σίγουρα δεν αισθάνομαι όπως τον πρώτο καιρό, αλλά αυτό το καταλαβαίνω. Είναι λογικό. Απλά έβλεπα μόνιμα μια προσπάθεια μόνο δική μου και εκείνος απλά συμβιβαζόταν με αυτό και δεν έκανε τίποτα. Του έλεγα θες να βγούμε έξω και έλεγε ναι. Αν όμως δεν το ζητούσα δεν έμπαινε σε διαδικασία να προτείνει κάτι. Να μου κάνει μία έκπληξη. Κάτι που να δείχνει ότι τον ενδιαφέρω. Γυναίκες είμαστε και όσο κι αν δεν θέλουμε κάποιες να το παραδεχτούμε μας αρέσει να μας διεκδικούν. Τέλοσπάντων του μίλησα και του είπα όσα με ενοχλούν και αποφασίσαμε να το προσπαθήσουμε. Εγώ έχω όρεξη γιατί δεν θέλω να διαλύσω το σπίτι μου. Θέλω να το προσπαθήσω μέχρι τέλους. Τώρα αν θα αλλάξει στάση όντως και θα διορθωθούν κάποια πράγματα δεν το γνωρίζω. Ερωτικά ναι βρισκόμαστε και αποφασίσαμε και εκεί να προσπαθήσουμε να βάλουμε λίγο αλατοπίπερο. Να ταράξουμε λίγο τα νερά. Όσον αφορά τον φίλο μου στα social media, αντιδρά ο άντρας μου λάθος. Νομίζει ότι αυτός είναι ο λόγος που εγώ αισθάνομαι έτσι αλλά δεν ισχύει. Απλά έψαχνε τρόπο να ρίξει τα λάθη του σε άλλους ανθρώπους πιστεύω. Άρα είμαστε σε μία φάση προσπάθειας να μη χαθεί κάτι που χτίστηκε με κόπο τόσα χρόνια.
Συμφωνω οτι ειναι μουροχαβλος...συγνωμη κιολας.
Ξυπνησε τον με ζηλεια και 'γραψιμο'.
Αν δεν ξυπνησει ουτε με αυτα , στειλτον.
Το θεμα ειναι, οτι η ελλειψη ποθου του ενος για τον αλλον ειναι απλα η κορυφη του παγοβουνου.
Πρεπει να εστιασετε στις αιτιες, που οδηγησαν τα πραγματα εδω.
Πιστευω, πως ολα λυνονται με την συζητηση.
Οπως και να ειναι η κατασταση, με ειλικρινη διαλογο θα καταληξετε καπου συνειδητα.
Απο εκει πρεπει να γινει η αρχη.
Ισως να εχει θεματα, που τον απασχολουν εν γενει, και για αυτο να ειναι "χαμενος", θα μπορουσε να δει καποιο ειδικο ή να συμβουλευτειτε μαζι εναν ειδικο για τον γαμο σας.
Στην ριζα πρεπει να χτυπησετε για αρχη και αργοτερα στα παρακλαδια.
εια σου θεματοθετρια, εγω θελω να σου υπογραμμισω οτι εχει αποδειχτει επιστημονικα σε πολυαριθμες ερευνες οτι στην περιπτωση σου η καλυτερη λυση ειναι να του πεις ευγενικα οτι δεν καλυπτεσαι και να παραμεινετε ως συγκατοικοι. Με αυτο τον τροπο δεν θα διαταραχτει το status quo κοινωνικα, οικονομικα, γονεικα κλπ και το μονο που θα αλλαξει ειναι η ερωτικη πλευρα που ουτως ή αλλως της κανουμε μνημοσυνα-αιωνια της η μνημη, και αν το κανεις το κανεις καταναγκαστικα. Αυτη, ειναι η καλυτερη λυση. Αλλωστε συγκατοικοι ειμαστε ολοι στην τρελα που λεει κ ενα παλιο λαικο ασμα...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media