Αμα δεν τον ρωτήσουν και το σκεφτούν μόνες τους
πειράζει πολύ?
Πώς μου το 'πε εκείνη η μαντάμ τις προάλλες
για κείνες που κλαίνε αμα ο άντρας δεν είναι άντρας
και τελικά της βγήκε offside...!
(ιου)
Παράθεση:
Αν θέλετε να βρείτε τι σημαίνει να σαι Γυναικα.. Ρωτήστε τον άντρα. ... Σίγουρα, θα θέλει κάποια πουνα ΜΗΝ τουμοιάζει., πουθενά. !!!
Σχόλιο # 51 από elenal12
Ολα τα Αλλά, είναι απλά θεωρίες.
Δεν χρειάζεται να σκεφτούν. Νομίζω, η πολλή σκέψη χαλάει το πράμα.
Η γυναίκα, είναι το αντίθετο του άντρα. Αυτό. Μια γυναίκα, να συμπεριφερεται λοιπόν, ως γυναίκα. Όχι ως άντρα. Όχι να υιοθετεί ανδρικές συμπεριφορες..
Αν ρωτήσουμε τους άντρες, πως θέλουν τις γυναίκες, σίγουρα θα δούμε μια διαφορετική προσέγγιση από το τι πιστεύουν οι γυναίκες για το τι θέλουν οι άντρες.
Μας χάλασαν τα περιοδικά, τα οποία γράφονται από γυναίκες (η γκευ) για τις γυναίκες, για το τι σημαίνει γυναίκα και το τι θέλουν οι άντρες. Καμμια επαφή...
Ένας άνδρας, δεν θέλει τον φίλο του τον Σάκη, θέλει δίπλα του μια γυναίκα. Αν η γυναίκα, συμπεριφερεται πολλές φορές σαν άνδρας, τότε χάνεται η θηλυκοτητα. Ο γυναικείος δυναμισμός που τόσο πολύ τα μίντια προσπαθούν να κατά δείξουν, αποτυγχάνει και μάλιστα προσανατολιζει σε λάθους δρόμους της γυναίκες.
Αν γυναίκα θέλει να δείξει δυναμισμό, ας το δείξει στο κρεβάτι και με την στάση ζωής της. Όχι να τσαμπουκαλευεται δεξιά κι αριστερά, δηλώνοντας ότι δεν χρειάζεται τον άντρα δίπλα της. Γιατί και μονες μπορούμε!
Ναι... Μόνες με γάτες.
Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από Sivilla_I
Αμα δεν τον ρωτήσουν και το σκεφτούν μόνες τους
πειράζει πολύ?
Πώς μου το 'πε εκείνη η μαντάμ τις προάλλες
για κείνες που κλαίνε αμα ο άντρας δεν είναι άντρας
και τελικά της βγήκε offside...!
(ιου)
ok. μπορεί όποια θέλει να σκέφτεται όσο θέλει κ αν θέλει να μη ρωτάει ε;
Πώς να τον δείξω τον δυναμισμό στο κρεβάτι???
Να πλακωσω το στρώμα, στο ξυλο, λ.χ.???
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από elenal12Δεν χρειάζεται να σκεφτούν. Νομίζω, η πολλή σκέψη χαλάει το πράμα.
Η γυναίκα, είναι το αντίθετο του άντρα. Αυτό. Μια γυναίκα, να συμπεριφερεται λοιπόν, ως γυναίκα. Όχι ως άντρα. Όχι να υιοθετεί ανδρικές συμπεριφορες..
Αν ρωτήσουμε τους άντρες, πως θέλουν τις γυναίκες, σίγουρα θα δούμε μια διαφορετική προσέγγιση από το τι πιστεύουν οι γυναίκες για το τι θέλουν οι άντρες.
Μας χάλασαν τα περιοδικά, τα οποία γράφονται από γυναίκες (η γκευ) για τις γυναίκες, για το τι σημαίνει γυναίκα και το τι θέλουν οι άντρες. Καμμια επαφή...
Ένας άνδρας, δεν θέλει τον φίλο του τον Σάκη, θέλει δίπλα του μια γυναίκα. Αν η γυναίκα, συμπεριφερεται πολλές φορές σαν άνδρας, τότε χάνεται η θηλυκοτητα. Ο γυναικείος δυναμισμός που τόσο πολύ τα μίντια προσπαθούν να κατά δείξουν, αποτυγχάνει και μάλιστα προσανατολιζει σε λάθους δρόμους της γυναίκες.
Αν γυναίκα θέλει να δείξει δυναμισμό, ας το δείξει στο κρεβάτι και με την στάση ζωής της. Όχι να τσαμπουκαλευεται δεξιά κι αριστερά, δηλώνοντας ότι δεν χρειάζεται τον άντρα δίπλα της. Γιατί και μονες μπορούμε!
Ναι... Μόνες με γάτες.
"Δεν χρειάζεται να σκεφτούν."
Εμ κατι ηξερε κι αυτο το παιδι ο Αδολφος ο Χιτλερ, που ειπε οτι ειναι τυχεροι οι ηγετες λαων που δεν σκεφτονται...
"Η γυναίκα, είναι το αντίθετο του άντρα"
Σε τι? Αντιθετο παντα ε?
"Μας χάλασαν τα περιοδικά, τα οποία γράφονται από γυναίκες (η γκευ) για τις γυναίκες, για το τι σημαίνει γυναίκα και το τι θέλουν οι άντρες. Καμμια επαφή..."
Ειναι σιγουρο αυτο? Πιθανολογεις? Σου το ειπε η μαμα και ο μπαμπας?
"Όχι να τσαμπουκαλευεται δεξιά κι αριστερά, δηλώνοντας ότι δεν χρειάζεται τον άντρα δίπλα της. Γιατί και μονες μπορούμε! Ναι... Μόνες με γάτες."
Σε ποιο μανιουλ το λεει αυτο?
Παλι οι γατες θα την πληρωσουν?
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από elenal12Δεν χρειάζεται να σκεφτούν. Νομίζω, η πολλή σκέψη χαλάει το πράμα.
Ναι... Μόνες με γάτες.
Αν ο δυναμισμός για σενα σημαίνει να ρίχνεις ξύλο...
Κάνε αυτό..
Δεν έχω να πω κάτι άλλο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από MadameShuShu40Πώς να τον δείξω τον δυναμισμό στο κρεβάτι???
Άτιμο Cosmopolitan, πόσο σανό μας πούλησες!!!
έρευνα πάντως έχει δείξει πς τα δημιουργικά άτομα έχουν χαρακτηριστικά κ από το άλλο φύλο
κ ότι όσο κ να χτυπιόμαστε η χώρα μένει αμετανόητα κολλημένη στα στερεότυπα των φύλων όπως ήταν προ 30ετίας
μόνο νομοθετικά προχωράμε (κάτι είναι κ αυτό)
γιατί απόκλιση από τα στερεότυπα συνεπάγεται ακόμα κοινωνικό στιγματισμό.
Κ αυτό πιο έντονα όσο μακρύτερα από τα αστικά κέντρα.
χωριό μου χωριουδάκι μου δλδ... μπρρρ
Και τι μας νοιαζει τι θελει ο καθενας;
Παράθεση:
Ναι... Μόνες με γάτες.
Ετσι κι αλλιως κουμαντο κανουμε εμεις. Τι ψεματα;
Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από MadameShuShu40Πώς να τον δείξω τον δυναμισμό στο κρεβάτι???
Μια χαρα τις βλεπω...
εκτος...αν μπλεξουν με κεινες τις μονες...
που τσαμπουκαλευονται δεξια αριστερα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 69 από achinosέρευνα πάντως έχει δείξει πς τα δημιουργικά άτομα έχουν χαρακτηριστικά κ από το άλλο φύλο
κ ότι όσο κ να χτυπιόμαστε η χώρα μένει αμετανόητα κολλημένη στα στερεότυπα των φύλων όπως ήταν προ 30ετίας
μόνο νομοθετικά προχωράμε (κάτι είναι κ αυτό)
γιατί απόκλιση από τα στερεότυπα συνεπάγεται ακόμα κοινωνικό στιγματισμό.
Κ αυτό πιο έντονα όσο μακρύτερα από τα αστικά κέντρα.
χωριό μου χωριουδάκι μου δλδ... μπρρράσχετο... οι γάτες τι φταίνε;
Εγω ξερω για μοναχικους με σκυλο
Εσυ ξεκολλα,με τον Παριο και το Ριτσαρντ Γκιρ
Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από SouryaΕγω ξερω για μοναχικους με σκυλο
Τωρα αργα ειναι, κολλησα.Αλλωστε ολοι κολλημενοι ειμαστε
Παράθεση:
Σχόλιο # 76 από 26-29-31Εσυ ξεκολλα,με τον Παριο και το Ριτσαρντ Γκιρ
Λένα , δημοσιογράφια σπουδασες?? Γτ αποκοπτεις ενα κομμάτι?? Πρέπει να υπάρχει εξ ολοκληρου η φράση, για να κατανοηθεί σωστά.
Είπα η πολλή σκέψη χαλάει. Δεν χρειάζεται να σκεφτούν, όταν απλά μπορούν να ρωτήσουν. (1)
Δεν ξέρεις ότι η γυναίκα σε τι διαφέρει από τον άντρα??? Για αρχή, κοιτάξου στον καθρέφτη σου κι έπειτα κοίτα κι έναν άνδρα. Αν είστε ίδιοι, πάω πάσο.
Έπειτα, αφού περάσεις το στάδιο "καθρέφτης", βάλε μέσα συμπεριφορά, κινήσεις,, μυική δύναμη, βιολογία, ανάγκες του καθενός. Αν μετά πάλι δεν καταλάβεις, βλέπουμε. (2)
Δεν μου το πε η μαμά κι ο μπαμπάς, αλλά αυτός που υπογράφει κάτω από το άρθρο. Το άρθρο ξέρεις δεν είναι ανώνυμο. (3)
Δεν χρειάζεται μανιουαλ, εκτός κι αν εσύ λειτουργείς με αυτόν τον τρόπο. Απλά , δες γύρω σου τι συμβαίνει. (4)
ΥΓ.. Ασε τον Χίτλερ εκεί που είναι. Δεν χρειάζεται να τον ανακατεύουμε. Και μείνε στο θέμα χωρίς ειρωνείες.. Αν μπορείς...
Παράθεση:
Σχόλιο # 66 από Lena_7_
"Δεν χρειάζεται να σκεφτούν."
Εμ κατι ηξερε κι αυτο το παιδι ο Αδολφος ο Χιτλερ, που ειπε οτι ειναι τυχεροι οι ηγετες λαων που δεν σκεφτονται...
"Η γυναίκα, είναι το αντίθετο του άντρα"
Σε τι? Αντιθετο παντα ε?
"Μας χάλασαν τα περιοδικά, τα οποία γράφονται από γυναίκες (η γκευ) για τις γυναίκες, για το τι σημαίνει γυναίκα και το τι θέλουν οι άντρες. Καμμια επαφή..."
Ειναι σιγουρο αυτο? Πιθανολογεις? Σου το ειπε η μαμα και ο μπαμπας?
"Όχι να τσαμπουκαλευεται δεξιά κι αριστερά, δηλώνοντας ότι δεν χρειάζεται τον άντρα δίπλα της. Γιατί και μονες μπορούμε! Ναι... Μόνες με γάτες."
Σε ποιο μανιουλ το λεει αυτο?
Παλι οι γατες θα την πληρωσουν?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media