Παράθεση:
Πότε γινόμαστε από
Σχόλιο # 1 από MsMeropiαγορια Αντρες ή απο κοριτσια Γυναίκες ;
...οταν ορφανευεις ...
είτε απο τον ενα είτε και απο τους δυο γονεις..
δεν εχει ηλικια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 81 από syntrofissa-Klelia
...οταν ορφανευεις ...
είτε απο τον ενα είτε και απο τους δυο γονεις..
δεν εχει ηλικια...
συνεπακόλουθα η ορφάνια δεν έρχεται και όταν παντρεύεσαι ;
το βλέπετε ,
πως γίνεται ,,
στην ψωροκώσταινα ...
τόσα χρόνια
&
φούρνος να μην καπνίσει
(καράβι έχει)
Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από lamprand
συνεπακόλουθα η ορφάνια δεν έρχεται και όταν παντρεύεσαι ;
η tupperware βρηκε τροπο να κολλησει τον λωρο που κοπηκε ...
και να μενει κοσμος και ντουνιας "για παντα παιδι"...
ουτε αντρας. ουτε γυναικα.
κι εγώ τους είχα για 'μαστούρηδες' ,
αγαπητή μου κλέλια ..
πού ναξερα την επιστήμη ,
που κρύβουν αποπίσω ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 84 από syntrofissa-Kleliaη tupperware βρηκε τροπο να κολλησει τον λωρο που κοπηκε ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 84 από syntrofissa-Klelia
η tupperware βρηκε τροπο να κολλησει τον λωρο που κοπηκε ...
αα τι καλά !! αλλά ... ποιος θα μας ταίζει ρε γκαμώτο αν δεν έχουμε άντρες και γυναίκες σε μια τέτοια κοινωνία ;
Παράθεση:
Σχόλιο # 88 από Arxontoula_
Και τέλος
Πότε γινόμαστε
Από δυό χωριά χωριάτες;
γεια σου ρε Αρχοντούλα με την περίτεχνη φώτο σου...
(κάπως έτσι σε φανταζόμουν )
Η μαμά στέλνει τα ταπεράκια με το κτελ; αλλά για να κοπεί ο ομφάλιος δεν αρκεί να κοπούν τα ταπεράκια.θέλει πιο βαρβάτες περικοπές.
Ασχετο... θέλω κ μένα να με ρωτούν οι άντρες πως θέλω να είναι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από elenal12
Είπα η πολλή σκέψη χαλάει. Δεν χρειάζεται να σκεφτούν, όταν απλά μπορούν να ρωτήσουν. (1)
τι λες βρε έλενα κορίτσι μου;
πήγες εσύ ποτέ να σκεφτείς κ ο άλλος σου είπε "μη σκέφτεσαι, εγώ ξέρω!"
κ σένα σου φάνηκε σωστό όλο αυτό;
το "use it or loose it" δεν τόχεις ακουστά;
Αν είναι έτσι κ δε σκέφτεσαι τότε ρώτα, αλλά ρώτα κ μένα να σου πω... αλλά να μη σκέφτεσαι... καλό ε;
Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από achinosΑσχετο... θέλω κ μένα να με ρωτούν οι άντρες πως θέλω να είναι...
έχω έτοιμες απαντήσεις!
Αλλά γιατί δε μ έχει ρωτήσει κανείς;![]()
Γιατί δεν τους αρέσουν τα έτοιμα..προτιμούν της ώρας.
Παράθεση:
Σχόλιο # 92 από sokolatakis
Γιατί δεν τους αρέσουν τα έτοιμα..προτιμούν της ώρας.
μα της ώρας θα είναι κ αυτές, απλά έχω πολλές στο ψυγείο κ θα τις σερβίρω κατά περίπτωση.
Για την δημοσιογράφια εξήγησα. (1)
Δεν είπα, να ρωτήσουν τον άντρα για να τις προσδιορίσει. Είπα, πως βλέπει το αντίθετο φύλο εμάς τις γυναίκες . Καθώς, δεν μπορούμε να δούμε ολοκληρωτικά τον εαυτόν μας, θέλουμε και βοήθεια ξέρεις. Κι επειδη σε αυτόν τον κόσμο, υπάρχουν δύο φύλα, το ένα σίγουρα επιδρά το άλλο. Δεν ζούμε έξω από την κοινωνία μέσα ζούμε. Άρα, αν θέλουμε να δούμε τι σημαίνει γυναίκα, καθώς έδωσα ορισμό, είπα απλά να ρωτήσουμε ΚΑΙ τους άνδρες. Όχι μόνο τους άντρες. Τα συμπεράσματα βγαίνουν έχοντας μια καθολικη εικόνα, όχι μονόπλευρη. Αλλά, εσύ πιανεσαι από μια φράση μου. Δεν διαβάζεις εξ ολοκληρου αυτά που γράφω, και χρειάζεται να εξηγούμαι συνεχώς. Αυτή λοιπόν που χρειάζεται εξηγήσεις πολλές κάθε φορά, είσαι εσύ. (2)
Αναφέρομαι γενικά σε άρθρα, που δεν χρειάζεται κανείς να πληρώσει για να τα διαβάσει, καθώς είναι Online. Έπειτα, με τα περιοδικά, εννοούσα τα μίντια γενικότερα,, όπου αυτά κατεύθυνουν τις τάσεις της μόδας και τις όποιες συμπεριφορες βλέπουμε γύρω μας. Πάρε παράδειγμα τώρα την νέα τάση της μόδας. == Άνδρας , Άτριχος, ντυμένος με στυλ , αρωματισμένος και λοιπά. Δεν ισχυει??? Αυτό ποιος το έβαλε στο κεφαλάκι των συγχρονών αντρων??? Δεν το έβαλαν τα μίντιαγενικότερα.Μ??
Με το τι πλασάρουν κάθε φορά και τα παραδείγματα που μας δείχνουν. Κι αν με ρώτησεις που τα βλέπω αυτά. Τότε θα σου πω, ότι μάλλον έχεις μείνει πίσω. Πολυ! (3)
Συνεχιζοντας, καλό θα ήταν να αφήνεις την οικογένεια μου απέξω. Αυτά τα "Μαμακα" "Μπαμπακα" δεν σε αφορούν ούτε στο ελάχιστο.
Απευθύνσου μόνο σε εμένα, χωρίς αναφορές στο οικογενειακό μου περιβάλλον, αν ήθελες να τους ονομάσεις, ας τους αποκαλούσες, γονείς . Κι αν είχα κόρη, σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα της μάθαινα, είναι να εκτιμησει το φύλο της. Έπειτα να αποκτήσει κρίση, αφού πρώτα έχει λάβει υπόψιν όλα τα δεδομένα. Κι όχι βγάζοντας συμπεράσματα μονόπλευρα. (4).
Έπειτα,, γυναίκες μου καλές. Ποιον κοροιδευουμε εδω??? Αφού όλοι ξέρουμε ότι, κάνουμε πράγματα για να αρέσουμε στο άλλο φύλο. Δεν είναι μυστικό. Θα ντυθούμε για να αρέσουμε, θα φτιάξουμε το μαλλί μας, θα βάφτουμε. Θα το παίξουμε η θα γίνουμε μαντάμιτσες, έτσι , για να αρέσουμε. Γι αυτό κι υπάρχει τόσος πολύ ανταγωνισμός εκεί έξω, αλλά κι εδώ.
Μα και οι άντρες μέ την σειρά τους αυτό θα κάνουν. Βλέπε το γνωστο==Παραμύθι. (5)
Και όχι Λένα, δεν εννοούσα να γίνουμε σκλάβες, ούτε άβουλα οντα. Τίποτα γενικότερα που να θίγει την αξιοπρέπεια μας ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ. Είπα εξάλλου, δυναμισμό δείχνει η γυναίκα με τον χαρακτήρα της και στο κρεβάτι. Όχι να μιλάει και να συμπεριφερεσαι σαν νταλικέρης. (Βλέπε ξενέρωτες γυναίκες ) . (6)
Αν και, οι περισσότερες γυναίκες, σκλάβες είναι ακόμα. Στα παιδιά τους και στους άντρες τους. Ακόμα... (7)
ΥΓ. Μιντια== Περιοδικά, εφημερίδες, τηλεόραση, κινηματογράφος, ταινίες τραγούδια, μόδα, Πλέον και το ίντερνετ... ***Για να μην εξηγω πάλι τι εννοω***...
Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από Lena_7_
#79 ---Η δημοσιογραφια που κολλαει;--- Να ρωτησουν ποιον; Τον αντρα για να τις προσδιορισει; Ειναι προτιμοτερο αυτο για σενα; Αν ειχες κορη αυτο θα την συμβουλευες; Πως εννοει και θελει την γυναικα ο αντρας; Κι αν της πει...σκλαβα; Να μη σκεφτει...γιατι χαλαει το πραμα!!! ---Οπως σου ειπα και σε αλλη αναρτηση, χρειαζεσαι πολλες επεξηγησεις, για να μεταφρασεις πως γραφονται ορισμενα. Ο ανθρωπος που δεν σκέφτεται, χειραγωγειται ευκολότερα, εκει κολλαει ο Χιτλερ...κουραζεις τον συνομιλητη..οταν δεν μπορεις να ξεχωρισεις το μηνυμα απο την ειρωνεια. ---Οι αντιθετες αναγκες των φυλων που αναφέρεις... στον 21ο αιωνα ειναι κοινες ανθρωπινες πλεον αναγκες, που ενωνουν και δεν απομακρυνουν τα δυο φυλα. ---Αναφέρεις στην αναρτηση σου καποιο εγκυρο αρθρο και το ονομα του αρθρογραφου και δεν τοχει διαβάσει κανεις; Περιμενω να αναφερεις τα στοιχεια που λες, για να αποκτησει και εγκυροτητα ο λόγος σου. ---Οσο για τα υπολοιπα και του τι συμβαινει γυρω σου... οπως ειπε μια αλλη συνομιλητρια...αλλος κοσμος...κανα αιωνα πριν...στολισμενος με παιδικα επιχειρηματα...
Δεν είπα να μην σκεφτόμαστε. Δηλαδή να μην έχουμε κρίση. (1)
Είπα, για να δούμε εν τέλει τι μπορεί να σημαίνει γυναίκα ας ρωτήσουμε και τους άντρες. Το έγραψα, με αφορμή το μαλλιοτραβηγμα που είδα εδώ, αφού αν υπήρχε όντως ένας ορισμός γυναίκας, δεν θα σκεφτόταν η καθεμία κάτι διαφορετικό.
...Που σημαίνει ότι ο ορισμός έγινε αυθαιρετος κι όχι συγκεκριμένος. Έτσι,, λέω , ας ρωτήσουμε και τους αντρες για το τι πιστεύουν.. Κάτι θα έχουν να μας πουν κι αυτοί. Από το να κουράζουμε το κεφάλι μας, να ρωτήσουμε και την αντίθετη πλευρά, δεν είναι κακό.
Δεν είπα να μην σκεφτόμαστε καθόλου!!! Το ξανά επισημαίνω. (1.1)
Επειτα,, από ότι βλέπω εδώ,, γίνεται ένας αυτό προσδιορισμός του όρου γυναικα, όταν η Γυναίκα, έχει στη ουσία καθοριστεί, απο την φύση. (2)
Όλα τα άλλα, είναι κοινωνικές συμπεριφορες- κατασκευές, που ανανεώνονται συνεχώς, άλλες απορριπτονται κι άλλες αναδύονται, με βάση πάντα τις ανάγκες της εκάστοτε κοινωνίας που ζούμε. (3)
Παράθεση:
Σχόλιο # 91 από achinos
τι λες βρε έλενα κορίτσι μου;
πήγες εσύ ποτέ να σκεφτείς κ ο άλλος σου είπε "μη σκέφτεσαι, εγώ ξέρω!"
κ σένα σου φάνηκε σωστό όλο αυτό;
το "use it or loose it" δεν τόχεις ακουστά;
![]()
Αν είναι έτσι κ δε σκέφτεσαι τότε ρώτα, αλλά ρώτα κ μένα να σου πω... αλλά να μη σκέφτεσαι... καλό ε;
Και ξέρεις οι περισσότεροι από αυτούς τι ήταν έτσι???
Είναι γνωστη, η ομοφυλοφιλία στην αρχαία Κίνα πολύ, μάλιστα. Όπως κι στην αρχαία Ελλάδα.
Για την Αίγυπτο, δεν θα σχολιάσω.
Πλέον ο άντρας έχει γίνει μέτρο σεξουαλ. Να αρέσει και στις γυναίκες αλλά και στο τρίτο φύλο (ομοφυλόφιλους).
Παράθεση:
Σχόλιο # 97 από Sivilla_I
Meanwhile
Στην Κίνα, απο την bce περίοδο κιόλας
οι άνδρες των ανώτερων κοινωνικών και στρατιωτικών τάξεων
χρειάζονταν προσωπικό (2-3-4) άτομα, για να ντυθούν-καλλωπιστούν
αρωματιστούν.
Στον Ελλαδικό χώρο επίσης, στην αρχαία Σπάρτη αλλά και στην Αθήνα,
οι αθλητές και οι πολεμιστές, έκαναν απολέπιση (scrub) με άμμο
και αλάτι, με τον ίδιο τρόπο δε,
αποτριχώνονταν (η πάστα αυτή ξεραινόταν και με την τριβή στο δέρμα, απομάκρυνε/έκοβε τις τρίχες του σώματος).
Στην Αίγυπτο έβαφαν και τα μάτια, τα χείλη, τερακότα στη μάπα κλπ
Και στη Μέση Ανατολή τα ίδια
Άτιμα μμε της εποχής
Τουρλού τα 'χεις κάνει.
Γελάνε και τα μπατζάκια των straight ανδρών
που δεν χρειάζεται να κυκλοφορούν σαν γορίλες
προκειμένου να επιβεβαιώσουν την αρρενωπότητά τους.
Παράθεση:
Σχόλιο # 98 από elenal12Και ξέρεις οι περισσότεροι από αυτούς τι ήταν έτσι???
Είναι γνωστη, η ομοφυλοφιλία στην αρχαία Κίνα πολύ, μάλιστα. Όπως κι στην αρχαία Ελλάδα.
Για την Αίγυπτο, δεν θα σχολιάσω.
Πλέον ο άντρας είναι ο μέτρο σεξουαλ. Να αρέσει και στις γυναίκες αλλά και στο τρίτο φύλο (ομοφυλόφιλους).
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media