Αφού δεν με διαβάζεις.. Εγώ τα μίντια τα έχω αναφέρει στο σχόλιο μου #62 .. Πήγαινε και δες.!!! Είμαι σίγουρη ότι θα το βρεις.. Ανέφερα και τα περιόδικα και τα μίντια.. Βαριέμαι να κάνω copy paste. Πήγαινε και θα το βρεις.
Δεν θυμάμαι να έγραψα κάποιο ανέκδοτο. Λένα.. Μάλλον έχουμε διαφορετικη αίσθηση του χιούμορ...
Αυτοκριτική, γίνεται όταν έχουμε λάβει τα πάντα υπόψιν.. Δεν ζούμε σε γυάλα.
Ναι πιο πάνω από αιώνα.. Είμαι πολύ πιο μπροστά . Εσύ έχεις μείνει κατά πολύ πίσω. Έτσι είναι. Η νέα γενιά., πάντα ξεπερνάει την παλαιά.!! Και εισαι αρκετά παλιά...
Παράθεση:
Σχόλιο # 99 από Lena_7_
#95 Για να εξηγεις και αλλου, παει να πει οτι...τα δυσκολως και παραλλαγης εννοουμενα...πολλαπλοεξηγουνται..."Ειπα μεν, αλλα εννοουσα αυτο δε, αλλα παραλληλα και το αλλο και παραλλο και φταιτε που δεν καταλαβατε ομαδικως"... ρουκετοκαταιγιδα...o μπαμπας και η μαμα εγινε μπαμπακας και μαμακα, που δεν "σερβιριστηκε" ως γονεις, τα περιοδικα έγιναν ολα τα μιντια μαζεμενα χαχαχαχαχα... το ποιος εγραψε οτι τα περιοδικα γραφονται απο γκειδες δεν αναφερθηκε...δεν πιανω καν το ανεκδοτο με τις σκλαβες - γυναικες...για να μην τρακαρω κατακουτελα με το: Ντυνομαστε-- χτενιζομαστε--βαφομαστε για τους αλλους...ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ...και κεινο το υπεροχο...δεν μπορουμε να δουμε ολοκληρωτικα τον εαυτο μας και πρεπει να ετεροπροσδιοριζομαστε απο τριτους, που εμμεσα ακυρωνεις την αυτοκριτικη...αλα νταλα της παρασκευης το γαλα..αστο κοπελια... Εναν αιώνα ειπα; Λιγο ειπα...Παμε παρακατω...
Εδω "πνιγεις" ολοκληρους πολιτισμους μεσα στην ομοφυλοφιλια
η κανω λαθος?
Τι να πει κανεις μετα και απο αυτο...
Ειπαμε να παμε παρακατω, αλλα ...
πεσαμε παλι στο Κιλαουεέα!
ΜΠΟΥΜ!
Παράθεση:
Σχόλιο # 98 από elenal12Και ξέρεις οι περισσότεροι από αυτούς τι ήταν έτσι???
Είναι γνωστη, η ομοφυλοφιλία στην αρχαία Κίνα πολύ, μάλιστα. Όπως κι στην αρχαία Ελλάδα.
Για την Αίγυπτο, δεν θα σχολιάσω.
Πλέον ο άντρας είναι ο μέτρο σεξουαλ. Να αρέσει και στις γυναίκες αλλά και στο τρίτο φύλο (ομοφυλόφιλους).
...ενώ τα μοντέλα που παρουσιάζουν ως γυναίκες, είναι εσύ κι εγώ...
Οταν καποιος "ρεταρει " σε προσωπικη επιθεση προς τον συνομιλητη,
περι εμφανισης, ηλικιας, κλπ
εχει χασει την μπαλα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από elenal12Αφού δεν με διαβάζεις.. Εγώ τα μίντια τα έχω αναφέρει στο σχόλιο μου #62 .. Πήγαινε και δες.!!! Είμαι σίγουρη ότι θα το βρεις.. Ανέφερα και τα περιόδικα και τα μίντια.. Βαριέμαι να κάνω copy paste. Πήγαινε και θα το βρεις.
Δεν θυμάμαι να έγραψα κάποιο ανέκδοτο. Λένα.. Μάλλον έχουμε διαφορετικη αίσθηση του χιούμορ...
Αυτοκριτική, γίνεται όταν έχουμε λάβει τα πάντα υπόψιν.. Δεν ζούμε σε γυάλα.
Ναι πιο πάνω από αιώνα.. Είμαι πολύ πιο μπροστά . Εσύ έχεις μείνει κατά πολύ πίσω. Έτσι είναι. Η νέα γενιά., πάντα ξεπερνάει την παλαιά.!! Και εισαι αρκετά παλιά...
Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από achinos
μα της ώρας θα είναι κ αυτές, απλά έχω πολλές στο ψυγείο κ θα τις σερβίρω κατά περίπτωση.
Τόσο έξυπνο κορίτσι και με τόσο προχωρημένες ιδέες..
Μα τι άντρες σου την πέφτουν και νοιώθεις την ανάγκη να έχεις γεμάτο το ψυγείο σου;
Όσο και να προσπαθήσεις..δεν θα μπορέσεις να με αποδομησεις
Εσύ σπανιολα μου νουβολα έκανες λαικ;
Δεν πνίγω κανέναν πολιτισμό...
Μόνοι τους τα δηλωναν.. Δεν το κράτησαν και πολύ κρυφό ξέρεις...
Όπως γίνεται και τώρα.. Έχουμε γεμίσει ομοφυλόφιλους που θέλουν δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά κιόλας... Τραβεστί... Και πάει λέγοντας..
Δεν τα λέω εγώ αυτά.. Η πραγματικότητα τα καταδεικνύει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 102 από Lena_7_Εδω "πνιγεις" ολοκληρους πολιτισμους μεσα στην ομοφυλοφιλια
η κανω λαθος?
Τι να πει κανεις μετα και απο αυτο...
Ειπαμε να παμε παρακατω, αλλα ...
πεσαμε παλι στο Κιλαουεέα!
ΜΠΟΥΜ!
Ελα Αλυσιδα παμε...ενααα, δυοοο...
τριαντα τριααα...
Παράθεση:
τωρα μεταξυ μας.και για να ειμαι ειλικρινης...τα μοντελα που παρουσιαζουν τα περιοδικα ως αντρες...μα ...γιατι δε μ φερνουν στο μυαλο καθολου τη λεξη αντρας... ...δεν ξερω...Ισως ειμαι τελικα η γηραιοτερη απ ολες ...(Φατσουλα με ρυτιδες και γυαλακι πρεσβυωπιας)
Σχόλιο # 103 από alisida
Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από elenal12. Εσύ έχεις μείνει κατά πολύ πίσω. Έτσι είναι. Η νέα γενιά., πάντα ξεπερνάει την παλαιά.!! Και εισαι αρκετά παλιά...
Οταν δεν χρησιμοποιει τετοιου ειδους επιχειρηματα για να αιτιολογησει την αποψη της...
Παράθεση:
Σχόλιο # 107 από elenal12
Όπως γίνεται και τώρα.. Έχουμε γεμίσει ομοφυλόφιλους που θέλουν δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά κιόλας... Τραβεστί... Και πάει λέγοντας..
κοίτα να δεις τι παθαίνουν τα αγόρια όταν γίνονται άνδρες
Παράθεση:
Σχόλιο # 104 από Arxontoula_...ενώ τα μοντέλα που παρουσιάζουν ως γυναίκες, είναι εσύ κι εγώ...
κ έλεγα που σε ξέρω ,που σε ξέρω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 111 από Nuvolla
Ε κ λ α ψ α !!
Ολοκληρο θεμα,πολλων σελιδων . αστο.κι εκει μαλλιοτραβηχτηκαμε ...
Οκ, καταλαβαμε...
σχεδον...
Παράθεση:
Σχόλιο # 107 από elenal12Δεν πνίγω κανέναν πολιτισμό...
Μόνοι τους τα δηλώνουν.. Δεν το κράτησαν και πολύ κρυφό ξέρεις...
Δεν μίλησα για γορίλες άντρες.
Μίλησα για καλλωπισμό σύγχρονων ανδρών.
Παράθεση:
Σχόλιο # 100 από Sivilla_I
Τουρλού τα 'χεις κάνει.
Γελάνε και τα μπατζάκια των straight ανδρών
που δεν χρειάζεται να κυκλοφορούν σαν γορίλες
προκειμένου να επιβεβαιώσουν την αρρενωπότητά τους.
Θα συμφωνήσω μαζί σου...
Αφού έχω δεχθεί προσωπικές επιθέσεις από σένα κατά καιρούς. Εγώ από την άλλη, ούτε σε έχω χαρακτηρίσει ούτε πετάω ειρωνικά σχόλια δεξιά κι αριστερά..
Εναν αιώνα ειπα; Λιγο ειπα...Παμε παρακατω...
Δικά σου λόγια.. Κι απάντησα, που θες να με βγαλεις ότι είμαι αιώνες πίσω.
Και δεν μας λες . Αφού σε παρατηρώ ... Λες ποτέ και καμμια άποψη δική σου?? Γιατί σε έχω δει απλά να σχολιάζεις τις απόψεις άλλων.
Για πες μας, πανσοφη Λένα.. Τι είναι η γυναίκα για σένα να δούμε. Καθώς όλες έδωσαν ορισμό, εσύ όχι. Για πες, για πες να μάθουμε κι εμείς...
Παράθεση:
Σχόλιο # 105 από Lena_7_Οταν καποιος "ρεταρει " σε προσωπικη επιθεση προς τον συνομιλητη,
περι εμφανισης, ηλικιας, κλπ
εχει χασει την μπαλα...
Παει η βολτα με την κουρσαρα
Παράθεση:
Λενα 7 Σε παρακαλω να μην ανεβαζεις φωτο μου χωρις την αδεια μου (Γεροντοφατσουλα θυμωμενη που την φωτογραφισε παπαρατσι την ωρα που γυμναζοταν)..
Σχόλιο # 109 από alisida![]()
![]()
Αυτό δεν ήταν επιχείρημα. Τα επιχειρήματα τα έχω ήδη γράψει..
Αυτό ήταν απάντηση σε προσωπικη προσβολή.
Παράθεση:
Πότε ενα κοριτσι γινεται γυναικα;
Σχόλιο # 110 από Mindthegap-
Οταν δεν χρησιμοποιει τετοιου ειδους επιχειρηματα για να αιτιολογησει την αποψη της...
κλάμα
Παράθεση:
Σχόλιο # 111 από Nuvolla
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media