Παρ ολα αυτα ...ο καθενας ειναι μοναδικος...!!!
Κατω η μαζικοποιηση!
Ζητω το οικολογικο καλαμακι ( του φραπε)
https://www.youtube.com/watch?v=vLj_HU4qXdw
Παράθεση:
Σχόλιο # 137 από SouryaΠαιδια μερικοι ας κατεβουν απο το καλαμι..πλιζ.
Α, προκομενη ειμαι αλλα την κορμαρα μου δεν την χωραει το κανδρο και εκανα το αρχικο μου
Παράθεση:
Σχόλιο # 124 από Arxontoula_Δεν είναι φωτοσοπιά, μπρε! Κανονικό κάδρο είναι.
Στον ελεύθερο χρόνο σου παίρνεις ένα κοντραπλακέ, το περνάς ταπετσαρία, κόβεις μια τρύπα, καρφώνεις από πάνω την κορνίζα, μπαίνεις μέσα στην κορνίζα και κλικ!
Αμα είναι προκομμένη η γυναίκα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 136 από Lena_7_
Μπορεις να με αποκαλεις και με το χαιδευτικο μου...
Marie Claire...
Μια γυναίκα με ... πάθος
![]()
Υ.Γ. Μη με μπερδεψεις με την αλλη τη θεα την Madame Figaro,
θα παρεξηγηθει η φιλη MadameShuShu
Παράθεση:
Σχόλιο # 106 από sokolatakis
Όσο και να προσπαθήσεις..δεν θα μπορέσεις να με αποδομησεις
Εσύ σπανιολα μου νουβολα έκανες λαικ;
μη το παίρνεις προσωπικά μπρε, δεν αφορά εσένα η απάντησή μου...
Κ όσο για άντρες... μου την πέφτουν αυτοί που δε χρειάζεται να τους ρωτήσεις πως θέλουν τη γυναίκα
για να σου κάνουν παρέα.
Αλλά έτσι... για το γμτ, θα ήθελα να βγει μια φυλλάδα να πει "αγόρια μη σκέφτεστε! γιατί να κουράζετε το ωραίο κεφαλάκι σας, όταν υπάρχει μια κοπέλα δίπλα σας να ρωτήσετε"
Έτσι για το γεγονότο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 131 από elenal12Πες μας τώρα κι ότι είσαι ο ορισμός της γυναίκας..
Παρακαλώ, δωσε μας τα φώτα (φώτο) σου.
Θέα Αφροδίτη..
Γελάτε, αλλά πόσο θα ήθελα να είμαι
αυτή η γυναίκα
Παράθεση:
Σχόλιο # 146 από alisida
8 σελιδες και ακομα να γινουμε γυναικες ???Ακομα μαλωνουμε και χολενουμε ??Γυναικα σημαινει πανω απ ολα αγαπη !!!(Θυμωμενη αγουροξυπνημενη φατσουλα)
Τότε θα γίνουμε άντρες - γυναίκες.
Και μερικοί, δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Είναι απλά, θυμωμένες υπάρξεις. Υπάρξεις αγουροξυπνημένες..
Πιείτε "καφέ" βρε, ξαναγεννηθείτε!
...που ειπε σε μια συνεντευξη της:
" Κι έρχεται μια μέρα η Σιμόν Βέιλ και ξέρετε τι μου λέει; Οτι πρόκειται να με ανακηρύξουν «άνδρα της χρονιάς»...Εγώ δεν είμαι υπέρ των γυναικών, είμαι υπέρ του ζευγαριού. Οταν οι δύο είναι μαζί καταφέρνουν να κάνουν κάτι που μπορεί να σε πάει πιο μπροστά. Είτε ένας άνδρας και μια γυναίκα, είτε ομοφυλόφιλοι. Σήμερα η γυναίκα έχει καταφέρει να μπορεί να κερδίσει τη ζωή της. Κι αυτό την έχει κάνει να έχει οικονομική ανεξαρτησία, την έχει κάνει «αυτοδέσποτη», ανεξάρτητη, αυτόνομη, να λέει εσύ κι εγώ, εγώ κι εσύ. Πριν ήταν μόνο εσύ, για τον άνδρα της. Αυτά ως προς τα εφόδιά της. Τώρα τι έχει κάνει με αυτά τα εφόδια, εκείνη ξέρει. Η κάθε μία ξεχωριστά. Δεν μου αρέσουν οι γενικότητες."
η το αλλο...:
"Οταν αποφασίσεις να κάνεις μια δουλειά, οι άνδρες αναλαμβάνουν τη δουλειά για να πάνε πιο πάνω. Οι γυναίκες, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, παίρνουν τη δουλειά για να την κάνουν καλά. Εχει μεγάλη διαφορά.Είδατε, κάναμε γυναίκα πρύτανη, είπε μια μέρα ο Μιτεράν, ενώ με σύστηνε. Του είπα ότι οι γυναίκες δεν έχουν το δικαίωμα να αποτύχουν. Γιατί αν αποτύχουν θα πάρουν και τις επόμενες στο λαιμό τους.
Ακόμα και σήμερα, δεν βλέπετε τι λένε για τις ισχυρές γυναίκες; Θατσερισμός, Μερκελισμός... Τις παρουσιάζουν αντρογυναίκες. Αυτά δεν έχουν αλλάξει, είτε γιατί οι άντρες φοβούνται είτε γιατί έχουν την αλαζονεία ως πρώτη αρετή. Υπάρχουν ίσως κι εκείνες οι γυναίκες που τους το επιτρέπουν. Να σας πως κάτι; Κάποια στιγμή μάλωσα με πολλές κυρίες, εν Αθήναις, γιατί τους είπα ότι δεν μιλάω με μονογαμικές... Κι άρχισαν όλες να λένε «ο άντρας μου, ο άντρας μου»..."
Παράθεση:
Σχόλιο # 145 από Arxontoula_
Γελάτε, αλλά πόσο θα ήθελα να είμαι
αυτή η γυναίκα
Και να γίνετε .. Πάντα θα θέλετε έναν άντρα να σας λεει κορίτσι μου, κοριτσάκι μου ακόμη και μωρό μου.
Εχω μια απορια
Ε ασε μας βρε Σαμ πρωινιατικα με τις στραβομουτσουνιες και τις γκρινιες σου!
Που παντα κατι αρνητικο εχεις να πεις για ολα και ολους! Ερχεσαι εδω λες αυτα,
πας χτες στο θεμα της ονλαιν επικοινωνιας μας στολισες με αλλα...
πριν λιγο ειπες αλλα, περσινα ξινα σταφυλιασταφυλια στον Παναγιωτη..
Και ειμαστε εμεις οι αγουροξυπνημενοι?
Πιες τον αυτον τον ρημαδοκαφε και αντε καμμια βολτα στη θαλασσα...
https://www.youtube.com/watch?v=LL011-59beY
Παράθεση:
Σχόλιο # 147 από somebody961
Τότε θα γίνουμε άντρες - γυναίκες.
Και μερικοί, δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Είναι απλά, θυμωμένες υπάρξεις. Υπάρξεις αγουροξυπνημένες..
Πιείτε "καφέ" βρε, ξαναγεννηθείτε!
Παράθεση:
Σχόλιο # 151 από sokolatakisΚαι να γίνετε .. Πάντα θα θέλετε έναν άντρα να σας λεει κορίτσι μου, κοριτσάκι μου ακόμη και μωρό μου.
Συμφωνώ...
Γυναίκα ,ανδρα ότι θέλει η κάθε μια καλό είναι να το βρει.
Αν υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος Σοκολατακι για να ενώσει, και να δημιουργήσει την ευτυχία πάνω σ αυτό τον πλανήτη , αυτός ο κρίκος είναι η γυναίκα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 154 από Nuvolla
Συμφωνώ...
Γυναίκα ,ανδρα ότι θέλει η κάθε μια καλό είναι να το βρει.
Αν υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος Σοκολατακι για να ενώσει, και να δημιουργήσει την ευτυχία πάνω σ αυτό τον πλανήτη , αυτός ο κρίκος είναι η γυναίκα.
Και εγώ συμφωνώ νουβολα
Και να είναι και γυναίκα με κρίκους ε;
Όμως θέλω να πω κάτι
Βλέπω εδώ κάποιες γυναίκες να θέλουν το αντίθετο.
Αναφέρομαι στα σχόλια κάποιων, χωρισμένων κυρίως γυναικών, οι οποίες αν δεν χωρίσουν καμμία δεκαριά ζευγάρια ακόμη δεν ησυχαζουν
Παράθεση:
Σχόλιο # 155 από sokolatakis
Όμως θέλω να πω κάτι
Βλέπω εδώ κάποιες γυναίκες να θέλουν το αντίθετο.
Αναφέρομαι στα σχόλια κάποιων, χωρισμένων κυρίως γυναικών, οι οποίες αν δεν χωρίσουν καμμία δεκαριά ζευγάρια ακόμη δεν ησυχαζουν
Απόψεις είναι όλα εδώ ,μη ξεχνάς πως όλοι μπορούν να έχουν γνώμη.
Αν ενοχλείσαι εστίαζε σ αυτές που συμφωνείς παρά σ αυτές που διαφωνείς.
#105 ,#153 : Οι γυναικοκαυγαδες ετσι ειναι ,,τα μαλλιοτραβηγματα ειναι κατινοκαυγαδες .
Και να σ πω,,,η αγουροξυπνημενη σημερα ειναι η αλισιδα και το δηλωσε πρωτη !!(Οχι να μου παρετε και τη δοξα
#156 : η αλισιδα παντως εστιαζει εκει που παντα μα παντα συμφωνει (γι αυτο και εκανα αιτημα φιλιας - ζωντανο οχι ον λαιν- στην αγγελικη )..
.(ευτυχισμενη φατσουλα μετα τον τριτο καφε)
Παράθεση:
Σχόλιο # 143 από SouryaΤωρα ζηλευω κι εγω .Πρεπει να βρω ενα παρατσουκλι. Λοιπον στη δουλεια με φωναζαν στρουμφιτα.Παρακαλω ετσι θα με αποκαλειται
![]()
Εγώ είμαι «μέσα». Και ξέρεις τι διαβάζω αυτές τις μέρες; Το "La Grande Schtroumpfette". Πολύ διασκεδαστική ιστορία. Βέβαια μ' αυτόν τον τρόπο, τι αγόρια και άντρες, περισσότερο για αγοράκι με βλέπω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 158 από macbookΕγώ είμαι «μέσα». Και ξέρεις τι διαβάζω αυτές τις μέρες; Το "La Grande Schtroumpfette". Πολύ διασκεδαστική ιστορία. Βέβαια μ' αυτόν τον τρόπο, τι αγόρια και άντρες, περισσότερο για αγοράκι με βλέπω.
![]()
Η φωτογραφία σου στο παγκάκι είναι πιο ωραία. Όχι ότι μου πέφτει κανένας λόγος αλλά μπορεί και να σε ενδιαφέρει η άποψή μου. Και μοιάζεις με ξένο, αυστριακό ή βορειο-ευρωπαίο γενικά που αποπνέει κάποιο μυστήριο εκεί στο παγκάκι
Παράθεση:
Σχόλιο # 159 από Polar-bearΗ φωτογραφία σου στο παγκάκι είναι πιο ωραία. Όχι ότι μου πέφτει κανένας λόγος αλλά μπορεί και να σε ενδιαφέρει η άποψή μου. Και μοιάζεις με ξένο, αυστριακό ή βορειο-ευρωπαίο γενικά που αποπνέει κάποιο μυστήριο εκεί στο παγκάκι
Ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις! Οι φωτογραφίες απέχουν χρονικά πάνω από 20 χρόνια (η μία στα 26, με το θαλασσινό νοτιά να φουσκώνει το μπλουζάκι μου, και η άλλη στα 47, στο παγκάκι). Έχω βάλει τις ημερομηνίες ως λεζάντα που ελπίζω να βλέπουν οι επισκέπτες (επιβεβαιώνεις αν θέλεις). Έτσι δεν έχουμε το φαινόμενο "last year".
Όσον αφορά τώρα το παρουσιαστικό μου οι απόψεις διίστανται. Φαίνεται να δίνω γενικά την εντύπωση ότι είμαι ευρωπαϊκής καταγωγής αλλά πολλοί δυσκολεύονται να με τοποθετήσουν γεωγραφικά. Έχω ακούσει από δυτικοευρωπαίους ότι μοιάζω με Αυστριακό ή Γερμανό. Παρόμοιο το σήμα και από τους μεσογειακούς. Στην Αυστρία μου έχουν πει ότι μοιάζω με Ισπανό ή Ιταλό, αφού το «Αυστριακός» πήρε αρνητική απάντηση. Στην Πολωνία με πέρασαν για ... Πολωνό αλλά και για Ολλανδό! Χαμός.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media