Παράθεση:
Σχόλιο # 160 από macbookΕνδιαφέρουσες παρατηρήσεις! Οι φωτογραφίες απέχουν χρονικά πάνω από 20 χρόνια (η μία στα 26, με το θαλασσινό νοτιά να φουσκώνει το μπλουζάκι μου, και η άλλη στα 47, στο παγκάκι). Έχω βάλει τις ημερομηνίες ως λεζάντα που ελπίζω να βλέπουν οι επισκέπτες (επιβεβαιώνεις αν θέλεις). Έτσι δεν έχουμε το φαινόμενο "last year".
Όσον αφορά τώρα το παρουσιαστικό μου οι απόψεις διίστανται. Φαίνεται να δίνω γενικά την εντύπωση ότι είμαι ευρωπαϊκής καταγωγής αλλά πολλοί δυσκολεύονται να με τοποθετήσουν γεωγραφικά. Έχω ακούσει από δυτικοευρωπαίους ότι μοιάζω με Αυστριακό ή Γερμανό. Παρόμοιο το σήμα και από τους μεσογειακούς. Στην Αυστρία μου έχουν πει ότι μοιάζω με Ισπανό ή Ιταλό, αφού το «Αυστριακός» πήρε αρνητική απάντηση. Στην Πολωνία με πέρασαν για ... Πολωνό
αλλά και για Ολλανδό! Χαμός.
Ναι φαίνονται οι λεζάντες στις φωτογραφίες με τις ημερομηνίες. Στην νεότερη της δεκαετίας του '90 έχεις λίγο θλιμμένη όψη. Σε θεώρησα Αυστριακό στην παλιά γνωστή σου φωτογραφία διότι θεωρώ τους Βιενέζους εκλεκτικούς, κοσμοπολίτες, με καλό γούστο και ολίγον αριστοκράτες - κάτι που μου θυμίζει η εν γένει παρουσία σου εδώ. Εν ολίγοις ήταν κολακευτικός ο χαρακτηρισμός σου ως Αυστριακός
Α ναι - και τα στρογγυλά σου γυαλάκια μου θυμίζουν κάτι από Φρόιντ
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από aggelliki26Τα κορίτσια γίνονται γυναίκες όταν απαγκιστρωθούν από τον μπαμπά και πάψουν να τον αναζητούν στις σχέσεις τους με άλλους άντρες.Τα αγόρια γίνονται άντρες όταν μπορούν να συντηρήσουν τον εαυτό τους και τη οικογένεια που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι.
συναίσθημα στη μία περίπτωη, πολύ λογική στην άλλη!
Σαφώς και δεν είναι ιδανικό!
Παράθεση:
Σχόλιο # 161 από Polar-bearΝαι φαίνονται οι λεζάντες στις φωτογραφίες με τις ημερομηνίες. Στην νεότερη της δεκαετίας του '90 έχεις λίγο θλιμμένη όψη. Σε θεώρησα Αυστριακό στην παλιά γνωστή σου φωτογραφία διότι θεωρώ τους Βιενέζους εκλεκτικούς, κοσμοπολίτες, με καλό γούστο και ολίγον αριστοκράτες - κάτι που μου θυμίζει η εν γένει παρουσία σου εδώ. Εν ολίγοις ήταν κολακευτικός ο χαρακτηρισμός σου ως Αυστριακός
![]()
Α ναι - και τα στρογγυλά σου γυαλάκια μου θυμίζουν κάτι από Φρόιντ
Και εκεί που σκεφτόμουν να γράψω μια απάντηση, πάει η πολική αρκούδα. Εξαφανίστηκε. Κάτι έχω ακούσει για λιώσιμο των πάγων στο μακρινό βορρά, αλλά ότι θα είχε συνέπειες στο sxeseis δεν το περίμενα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 163 από macbookΚαι εκεί που σκεφτόμουν να γράψω μια απάντηση, πάει η πολική αρκούδα. Εξαφανίστηκε. Κάτι έχω ακούσει για λιώσιμο των πάγων στο μακρινό βορρά, αλλά ότι θα είχε συνέπειες στο sxeseis δεν το περίμενα.
Η πολική αρκούδα έπεσε σε χειμερία νάρκη
Αλλά και τι σε εμποδίζει να γράψεις μιαν απάντηση;
Έλα μην ντρέπεσαι μόνοι μας είμαστε, μαζί με 3-4 παλιά νικ - σκελετούς στη ντουλάπα να 'χουμε παρέα
Παράθεση:
Αλλά και τι σε εμποδίζει να γράψεις μιαν απάντηση;
Σχόλιο # 164 από Red_Season
Το ότι η αρκουδίτσα δε θα διαβάσει αυτά που θα γράψω. Αλλά αν μου υποσχεθείς ότι θα της τα μεταφέρεις όταν ξυπνήσει από τη νάρκη της, τότε ... εντάξει, θα γράψω.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media