... εκτος από σεξ .
Τι άλλο κανετε κ κατα τη διάρκεια του αισθάνεστε τέλεια;Κάποιες φορές όταν μαγειρεύω για αγαπημένο πρόσωπο.
(Σπάνιο πράγμα να μαγειρεύω γενικά)οταν το boarding pass εχει προορισμο ΑΤΗ ( Αθηνα) ...
τι να μου πουνε ολα τα υπολοιπα ...Γουσταρω...
Οταν πινω την πρωτη γουλια του καφε.
Οταν περπαταω φθινοπωρο και νιωθω οτι θα με παρει ο αερας, κλεινω τα ματια και λεω "παρε με να φυγουμε".
Οταν το βραδυ, που γυρναω, καθαριζω τα παπουτσια μου. Τρελαινομαι για παπουτσια που αστραφτουν.
Να ειμαι στον δρόμο για το σπιτι, ενω ξερω, οτι με περιμενει καλο φαγητο.
Να ξυπναω νωρις και να εχω ολη την μερα για παρτη μου.
Να ξυπναω αργα και να εχω χορτασει υπνο.
Να πηγαινω σουπερ μαρκετ.
Εδω, που τα λεμε, ειναι ωρα να παω σουπερ μαρκετ.
Φιλια παιδια μου.
Γουσταρω που παρ ολη την κριση ακομη μπορουμε και βγαινουμε . Ε και αν καποιο ατομο τις παρεας δεν εχει τα πληρωνουμε εμεις.
Όταν φτιάχνω μοντέλα και παίζω το αγαπημένο μου "μεσαιωνικού τύπου" παιχνίδι στρατηγικής στο Internet με παίκτες από όλο τον κόσμο. Είναι το πρώτο video game που παίζω, τόσα χρόνια που παίζω γενικά, και δεν είναι με αντίπαλο απλά τον υπολογιστή αλλά κόντρα στην δημιουργική φαντασία άλλων ανθρώπων!
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από archagellosοταν το boarding pass εχει προορισμο ΑΤΗ ( Αθηνα) ...
τι να μου πουνε ολα τα υπολοιπα ...
Αντε γιεααα
Αν πω ότι κατάλαβα κάτι θα λέω πάλι παραμύθια
Γεια χαρα και παλι.
Τι παιχνιδι ειναι αυτο Κυριε Κοκκινε?
Φαινεται ενδιαφερον.
Δωστε ντιτέιλς.
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Polar-bear
Αν πω ότι κατάλαβα κάτι θα λέω πάλι παραμύθια
όταν επιστρέφει στην Αθήνα εννοεί
Γουσταρω οταν μπαινω στο αυτοκινητο για να ξεκινησω ενα μεγαλο ή μικρο ταξιδι ..
.Γουσταρω να τραβω κουνημενες φωτο με τα φωτα της πολης...
Γουσταρω να καπνιζω κ να πινω καφε..
.Γουσταρω να κουτσομπολευω με τις κουμπαρες μου τα παντα ...
Γουσταρω οταν τα παιδια μου λενε "δε χρειαζομαι τη βοηθεια σου "...
Γουσταρω να αραζω στο σπιτι καποιες φορες και να χαλαρωνω .
..Γουσταρω να περπατω διπλα στη θαλασσα
...Γουσταρω να βαφω τα μαλλια μου ροζ !!!... Και αλλα πολλα
Τον τελευταιο καιρο μαζευω βοτσαλα απο την θαλασσα,
γεμιζω μπουκαλια τα ζωγραφιζω,και γραφω πανω σε μεγαλουτσικες
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από _Bellezza_Γεια χαρα και παλι.
Τι παιχνιδι ειναι αυτο Κυριε Κοκκινε?
Φαινεται ενδιαφερον.
Δωστε ντιτέιλς.
Διατίθεται δωρεάν από το windows store για κατέβασμα. Είναι η multiplayer εξέλιξη του παλιού κλασικού RTS της Microsoft - Age of Empires. Αλλά για να αποκτήσεις οικονομία, skills και υποδομές απαιτείται "κάψιμο"
Δυο μαγαζια υπαρχουν στην Ελλαδα με τα Γαλλικα προιοντα της Saphir και αυτα στην οδο Μιαουλη στου Ψυρρη .
Παραδειγμα Reno Mat ( Beaute du cuir ) για πριν το βαψιμο
Saphir ( Pate de Luxe ) βερνικι με κερι μελισσας
Θα μου πεις γιατι μονο δυο ? Διοτι τα 99,6% των παπουτσιων που κυκλοφορουν στην Ελλαδα ειναι απο προβια .Το καλο ακριβο παπουτσι και ειδικα η μποτα ειναι απο δερμα μικρου μοσχαριου .Ποιος λοιπον να αγορασει αυτα τα προιοντα περιποιησης οταν με την τιμη του ενος βερνικιου αγοραζεις 2 ζευγαρια παπουτσια στην Ευριπιδου .
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από _Bellezza_Γουσταρω...
Οταν πινω την πρωτη γουλια του καφε.
Οταν περπαταω φθινοπωρο και νιωθω οτι θα με παρει ο αερας, κλεινω τα ματια και λεω "παρε με να φυγουμε".
Οταν το βραδυ, που γυρναω, καθαριζω τα παπουτσια μου. Τρελαινομαι για παπουτσια που αστραφτουν.
Να ειμαι στον δρόμο για το σπιτι, ενω ξερω, οτι με περιμενει καλο φαγητο.
Να ξυπναω νωρις και να εχω ολη την μερα για παρτη μου.
Να ξυπναω αργα και να εχω χορτασει υπνο.
Να πηγαινω σουπερ μαρκετ.
Εδω, που τα λεμε, ειναι ωρα να παω σουπερ μαρκετ.
Φιλια παιδια μου.
Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να ακους τη δυνατη βροχη εξω και εσυ να χουχουλιαζεις στα σκεπασματα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Andreass66
Γουστάρω πολλά... Ένα από αυτά είναι να πίνω το καφέ στο μπαλκόνι μου όταν βρέχει... Λατρεύω τη βροχή.
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από HeptamerΔεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να ακους τη δυνατη βροχη εξω και εσυ να χουχουλιαζεις στα σκεπασματα...
Υπάρχει...
(αν κάποιος σε βεβαιώσει πως δε θα αρπάξεις πνευμονία )
να περπατάς ενώ βρέχει
(χωρίς την προστασία της ομπρέλας)
Λιγότερο ακίνδυνο ,αλλά εξίσου συναρπαστικό περπάτημα όταν ξεκινάει να χιονίζει τη στιγμή που αρχίζει να νυχτώνει ( χωρις σκουφια καπέλα κτλ αξεσουαρ)
το μονο που γουσταρω ειναι να τρωω καλοκαιρι το δειλι σ ενα ταβερνακι με καρω κοκκινο τραπεζομανδηλο
το κυμα να σκαει στην ακτη .παρεα με τ αγορι μου και τα δυο παιδια μου ,,να γελανε χαρουμενα και εμενα ν ανθιζει η καρδια μου ,,,
και τον χειμωνα σε ενα σαλε με τ αγορι μου αγκαλια αραχτοι στο κρεβατι ,,,με θεα εξω να χιονιζει αγναντευοντας ενα χειμωνιατικο τοπιο .
κι αν προλαβω να χτισω το εξοχικο μου στο ναυπλιο ,,
μα τιποτε αλλο δεν γουσταρω ομως ..
Παράθεση:
Γουστάρω όταν κάνω
Σχόλιο # 1 από MsMeropi... εκτος από σεξ .
Τι άλλο κανετε κ κατα τη διάρκεια του αισθάνεστε τέλεια;
Γουσταρω να βλεπω την ανατολη με τον καφε μου
Παράθεση:
Γουστάρω όταν κάνω
Σχόλιο # 1 από MsMeropi... εκτος από σεξ .
Τι άλλο κανετε κ κατα τη διάρκεια του αισθάνεστε τέλεια;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media