Ε,καλα,δεν υπαρχει λογος να βγω με καποιον που για τα γουστα μου ειναι χαλια εμφανισιακα ,ετσι δε θα χρειαστει να πω ψεματα.Αν βεβαια δε μ αρεσει για να βγω,θα το πω ευγενικα ομως ,πχ "ξερεις,δε νομιζω οτι μπορω να βγω μαζι σου "
Σε εναν αγνωστο δε χρειαζεται να εξηγησουμε και πολλα,δεν ειμαστε υποχρεωμενοι.
Το θεμα ειναι τι κανουμε κ τι λεμε σε δικους μας ανθρωπους,νομιζω οτι αυτο ειναι κ το νοημα του θεματος .
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από Andreass66Σου εθεσα ενα απλο παραδειγμα..παρε θεση. Θα ελεγες σε καποιον που θα βγεις οτι εισαι χαλια εμφανισιακα και δεν θες να βγεις μαζι του ή θα του ελεγες κατι αλλο για να τον αποφυγεις. Και αν του πεις κατι αλλο στην ουσια αποφευγεις να του πεις τον αληθινο λογο, αρα λες ψεμματα. Ειναι δυσκολη η στιγμη που πρεπει να αποφασισεις αν πρεπει να πεις την αληθεια ή οχι.
Ευτυχώς, είσαι ακόμη στην ηλικία των πειραματισμών!!!
οταν αναλυσουμε παρακαλώ τα ψέματα μπορούμε να ασχοληθούμε λίγο και με το τι είναι αλήθεια;
ή απόκρυψη αλήθειας?
Το θέμα αλισιδουλα είναι το ψέμα και όχι σε ποιον μας βολεύει να το πούμε...γνωστός ή άγνωστος...αν κρίνω από τις απαντήσεις μάλλον δυσκολευόμαστε όλοι να επιλέξουμε...και έδωσα μόνο ένα απλό παράδειγμα...πόσα πιο σοβαρά θέματα υπάρχουν... σίγουρα δεν εχει την ίδια βαρύτητα με τους δικούς μας αλλά η αποκρυψη αλήθειας είναι ψεμα.
Μην φεύγετε από το θέμα ρε παιδιά, με τις αλήθειες και τα ψέματα!
Για πες μικρή, τι μαγκιες έκανες με το μοσχαράκι???
(Κι εδω το θέμα είναι το φαι, και μπραβο στην Νουβολα που εστίασε σε αυτό).
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από alisida
Φυσικα και ειναι ψεμα η αποκρυψη της αληθειας,ποιος δεν συμφωνει με αυτο ??
Αλυσίδα πες μου πως μαγαπας..κιας είναι ψεμα
Παντως το φαγητο εδω μεσα υπερτερει απο το σεξ. Καλο η κακο ας απαντησει καποιος ειδικος παρακαλω του φορουμ
οι άνθρωποι αυτοι είναι χαρτί στο πόκερ που eπαίζουν οι κυβερνήσεις με ξενα κεντρα,,
με αποτελεσμα να καταστρέφεται η ζωή τους...
>>>>>>>>>>>>>
Γιατί πρέπει να γίνει μπαχαλο αυτό το ωραίο θέμα μανταμιτσα;
Παντως το φαγητο εδω μεσα υπερτερει απο το σεξ. Καλο η κακο ας
<<<<<<<<<<<<<
ε και ξέρεις για την ανάληψη της ευθύνης...
της καφτής πατάτας ,,
εμείς ακόμα κοιτάμαι αν βλέπει κανένα κ@λο στο τράμ ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από alisida
Το θεμα ειναι τι κανουμε κ τι λεμε σε δικους μας ανθρωπους,νομιζω οτι αυτο ειναι κ το νοημα του θεματος .
για μένα το θέμα είναι πόσο "γνωστοί" είναι οι "δικοί" μας άνθρωποι.
Πότε ένας άγνωστος γίνεται "δικός" μας; κ πότε ένας δικός μας γίνεται "γνωστός";
Κ μέχρι να αποφασίσω για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι ό τι του λέω ό τι θέλω!
Γιατί δε νομίζω πως μπορεί κανείς να είναι εντελώς ανοιχτός με κανέναν. Δεν είναι ανθρώπινο.
Τώρα θα μου πεις αν ο άλλος μου ζητήσει τα ρέστα; Αν τον αφορά θα του τα δώσω.
Κ εκεί αρχίζει να εμφανίζεται η σχέση που έχουμε με την πραγματικότητα.
Που εμένα αυτή η κυρία μ αρέσει.
Ετσι Γιωργακη . Η ζωη ειναι παραμυθι
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από giorgos170οι άνθρωποι αυτοι είναι χαρτί στο πόκερ που eπαίζουν οι κυβερνήσεις με ξενα κεντρα,,
με αποτελεσμα να καταστρέφεται η ζωή τους...
>>>>>>>>>>>>>
Γιατί πρέπει να γίνει μπαχαλο αυτό το ωραίο θέμα μανταμιτσα;
Παντως το φαγητο εδω μεσα υπερτερει απο το σεξ. Καλο η κακο ας
<<<<<<<<<<<<<
ε και ξέρεις για την ανάληψη της ευθύνης...της καφτής πατάτας ,,
πιστευετε στα κατα συνθηκη ψευδη?
@sokolataki : φυσικα και σ αγαπαω,αληθεια ή ψεμα ??
@sousou : το θεμα ειναι το ψεμα αλλα ας φαμε πρωτα για να εχουμε να χωνεψουμε (σοδιτσα παρακαλω)
@andreass : δεν πειραζει,ας πουμε και καμια συνταγουλα δε χαλασε ο κοσμος
@souria : πως καταφερνεις και βρισκειε τις καταλληλες φωτο για καθε περιπτωση,,ζηλευω !
@αχινος : δωσε ρεστα ,εξαλλου κανεις δεν ειναι βεβαιος ουτε για τον εαυτο του πλεον !!
@παναγιωτης : τι ακριβως ειναι τα κατα συνθηκη ψευδη ??
@γιωργος : δεν καταλαβα τπτ ..
( φατσουλα με πολλλα ερωτηματικα )
όπως στο χριστιανισμό;
ή όπως στα μαθηματικά;Να ειναι καλα το πιντερεστ . Κατεβασε το να βρησκεις φωτο
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από alisida
@sokolataki : φυσικα και σ αγαπαω,αληθεια ή ψεμα [email protected] : το θεμα ειναι το ψεμα αλλα ας φαμε πρωτα για να εχουμε να χωνεψουμε (σοδιτσα παρακαλω)@andreass : δεν πειραζει,ας πουμε και καμια συνταγουλα δε χαλασε ο κοσμος @souria : πως καταφερνεις και βρισκειε τις καταλληλες φωτο για καθε περιπτωση,,ζηλευω [email protected]αχινος : δωσε ρεστα ,εξαλλου κανεις δεν ειναι βεβαιος ουτε για τον εαυτο του πλεον [email protected]παναγιωτης : τι ακριβως ειναι τα κατα συνθηκη ψευδη [email protected]γιωργος : δεν καταλαβα τπτ ..( φατσουλα με πολλλα ερωτηματικα )
Τώρα εσύ έθεσες θέμα εμφάνισης..
Άρα, θα πρέπει να απαντήσω, επί τούτου...
Λοιπόν, αν κάποιος δεν μου άρεσε εμφανισιακά,, δύσκολο..
Καθώς...
Α. Για να βγω ραντεβού με κάποιον, σημαίνει ότι θα έχω δει πως είναι αρχικώς.. Συνεπως, αν δεν πληρεί κάποιες προϋποθέσεις,, δεν θα έμπαινα στον κόπο
Β. Αντε πες, ότι βγαίνω. Θα του το έλεγα ξεκάθαρα . Δεν ενδιαφέρομαι καθώς δεν είσαι του στυλ/γούστου μου.
Θα πρέπει ο καθένας, να γνωρίζει την θέση του. Δεν έχω κανένα απολύτως λογο, να μπαίνω σε διαδικασίες εύρεσης δικαιολογιων , να λέω ψέματα, για κάποιον που δεν με ενδιαφέρει . Θα του κάνω ξεκάθαρη την στάση μου.
Με ευγενικό τρόπο, αλλά δεν θα του απόκρυψω την αλήθεια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από Andreass66Σου εθεσα ενα απλο παραδειγμα..παρε θεση. Θα ελεγες σε καποιον που θα βγεις οτι εισαι χαλια εμφανισιακα και δεν θες να βγεις μαζι του ή θα του ελεγες κατι αλλο για να τον αποφυγεις. Και αν του πεις κατι αλλο στην ουσια αποφευγεις να του πεις τον αληθινο λογο, αρα λες ψεμματα. Ειναι δυσκολη η στιγμη που πρεπει να αποφασισεις αν πρεπει να πεις την αληθεια ή οχι.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media