Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ψεμα

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

elenal12

# 61 στις 10/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Γενικότερα,  αν πω κάποιο ψέμα,  νιώθω ότι πνίγομαι...

Οι συνεχόμενες δικαιολογίες και το θέατρο ότι είσαι κάτι διαφορετικό, από αυτό που πραγματικά είσαι, κάποτε κουράζουν, κι η αλήθεια  κάποια στιγμή φανερώνεται..και μάλιστα πολύ χειρότερα..

Σίγουρα, το ψέμα είναι χρηστικό γιατί μας βοηθάει να αποφεύγουμε δυσάρεστες κατάστασεις και νιώθουμε ότι κάναμε το σωστό... 

Το κάναμε όμως??

Ο Αντρέας χρησιμοποιεί τον πατερναλισμο, ως μέσο δικαιολόγησης ψεματων... Δηλαδή, ξέρω εγώ,, ποιο είναι το καλό σου, κι ας μην ξέρεις εσύ... 

Όμως,  πόσο μπορεί να αναπτυχθεί κάνεις, αν βρίσκεται πάντα υπό την αιγίδα κάποιου???

Μονό αν βγει έξω από την φούσκα ο άνθρωπος, αντικρίσει την αλήθεια, μπορεί να απελευθέρωθει πραγματικά.. 

... Μέχρι τότε,, βρίσκεται δέσμιος της πλασματικης  εικονο-πραγματικοτητας, που έχει φτιαχτεί γι αυτόν κι από αυτόν..

... Μέχρι τότε,, βρίσκεται δέσμιος της πλασματικό εικονο-πραγματικοτητας, που έχει φτιαχτεί γι αυτόν κι από αυτόν..

elenal12

# 62 στις 10/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Οδηγουμαι στην υπερβολή... To make a point. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από giorgos170

πολλλά τα λεφτά ...

elenal12

# 63 στις 10/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Για να μην αναφερθώ...

.. στα ψέματα που έχουν ειπωθεί, για το σεξ  

πριν /μετά /κατά την διάρκεια του σεξ...

Εκεί κι αν υπάρχει ανασφάλεια, ημιτελεια και ψέμα!! 

Andreass66

# 64 στις 10/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Το να συναντήσεις κάποιον από μια σελίδα όπως αυτή δεν ξέρεις αν αυτός που βλέπεις στο προφίλ είναι ο πραγματικός...Άρα παίζεις με τις λέξεις για να του πεις ότι δεν ενδιαφερεσαι... Κάνεις ένα ρετουσαρισμα όσων θα πεις...η πρώτη σκέψη που σου έρχεται είναι...πώς είναι έτσι αυτός...άρα λες ψέματα στον εαυτό σου πρώτα και μετά σε αυτόν...να ξεκαθαρίσω ότι αυτό είναι ένα υποθετικό σενάριο... καμμιά σχέση με την Έλενα.

Andreass66

# 65 στις 10/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Και μη πάμε σε σοβαρά θέματα μονο. Σημαντικά ψέματα γράφονται στο προφίλ των πιο πολλών. Ας αναλογιστεί οποιος είναι υπέρμαχος της αλήθειας αν όσα γράφει στο προφίλ του είναι αλήθεια.

elenal12

# 66 στις 10/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ξεκινώντας αρχικά από τη φώτο...

Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από Andreass66
Και μη πάμε σε σοβαρά θέματα μονο. Σημαντικά ψέματα γράφονται στο προφίλ των πιο πολλών. Ας αναλογιστεί οποιος είναι υπέρμαχος της αλήθειας αν όσα γράφει στο προφίλ του είναι αλήθεια.

Sourya

# 67 στις 10/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ετσι

Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από alisida
Πιντερεστ ?Πως γραφεται ?Pinterest ???

ZHLIASOY

# 68 στις 10/11/2018
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160
'Aρεσαν+: 0%

Εγω λεπων  ντεν λεω πολλα ψεμματα λιγουλακια  μονο.που χου..οταν μου στελνουν μηνυμα πριβε κ με ρωτανε..για πες πως εισαι ζηλεια? Κανεμας μια περιγραφη?.

Λεω λοιπον ψηλη 1.75 κιλα 55 ατελειωτα μακρια ποδια αμετρητους κοιλιακους( δεν μπορω να τους μετρησω επακριβως) δερμα αλαβαστρινο. Ξανθια πρασινα ματια αμυγδαλωτα..γενικα μια αιθερια υπαρξη.Τι??? Ειναι πολλα???Σιγα μωρε πταισματα  ειναιΑ ναι ξεχασα λεω κ χαμογελο της κολγκειτΜηδαμινα μικρα ψεματακια..
Αρέσει στα μέλη giorgos170, alisida

Nuvolla

# 69 στις 10/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δε κατάφερα να διαβάσω όλες τις απαντήσεις.
 Κρατώ μια λέξη μόνο  << ψέμα >>.
1.Υπάρχουν άπειρα ''άχρηστα'' χωρίς νόημα ψέματα.
2.Υπάρχουν επίσης ''σοβαρά'' ψέματα  .
3.ΤΟ ψέμα λέγεται για να προστατευθεί ο ''ψεύτης''
4. Τα περισσότερα ψέματα αποκαλείπτονται  κάποια  στιγμή ,όχι απ το κάρμα   αλλά γιατί ο εγκέφαλος δε τα συγκρατεί στο κομμάτι που λέγεται μνήμη (έχει πλάκα όταν την πατάς απ αυτό που είσαι φτιαγμένος )
5.  Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται όχι στο ηθικό υπόβαθρο του ψέματος ,αλλά στο γιατί κάποιος θέλει να λέει ψέματα (όταν δηλ το ψέμα αποκτά μια ''ψευδή'' αλήθεια )
6.1.Α  
Οι καλοί  ψεύτες είναι δημιουργικοί ,συστηματικοί , μπορούν και φτιάχνουν 2-3 ψευτοπραγματικότητες για τις οποίες ,δεν αισθάνονται καν  άσχημα ,εντός τους έχουν εξηγήσει τους λόγους που το κάνουν αυτό. 

7. ( κλείνοντας )να πω ,πως έχω την υποψία, πως το ψέμα ως ανθρώπινο δημιούργημα ,γειτνιάζει με την πεποίθηση των παιδικών μας παιχνιδιών, που ήθελε  τους ανθρωπους  σε winners και loosers.

26-29-31

# 70 στις 10/11/2018
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722

...Δως μου το ψεμα σου...

https://www.youtube.com/watch?v=mFt_LtkNoaI

Καλημερα...
Αρέσει στα μέλη ogresa, alisida

elenal12

# 71 στις 10/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Με βρίσκεις σύμφωνη σε ο.τι γράφεις. 

Το 4. Το χω αναφέρει, κι πιστεύω , πως είναι δύσκολο κ ψυχικά κουραστικό, να προσποίεισαι κάτι το οποίο, δεν εισαι. 

5. Πολλοί λένε ψέματα, λόγω μύθομανιας. Προσωπικά, θεωρώ, ότι μάλλον, έχουν μια ανιαρή ζωή, και μέσα από τα ψέματα τους, καταφέρνουν να "ζήσουν"  έστω και λίγο κάτι από αυτά που περιγράφουν. 

Πολλοί, καταλήγουν, να πιστεύουν τα ίδια τους τα ψέματα. 

7. Όσο ειμασταν παιδάκια, είχαμε "φανταστικούς φιλους" , εκεί όπου η φαντασία συγχέεται με την πραγματικότητα.

Όσο μεγαλώνουμε, η φαντασία μας συρρίκνωνεται... 

Παράθεση:
Σχόλιο # 69 από Nuvolla

Δε κατάφερα να διαβάσω όλες τις απαντήσεις.
 Κρατώ μια λέξη μόνο  << ψέμα >>.
1.Υπάρχουν άπειρα ''άχρηστα'' χωρίς νόημα ψέματα.
2.Υπάρχουν επίσης ''σοβαρά'' ψέματα  .
3.ΤΟ ψέμα λέγεται για να προστατευθεί ο ''ψεύτης''
4. Τα περισσότερα ψέματα αποκαλείπτονται  κάποια  στιγμή ,όχι απ το κάρμα   αλλά γιατί ο εγκέφαλος δε τα συγκρατεί στο κομμάτι που λέγεται μνήμη (έχει πλάκα όταν την πατάς απ αυτό που είσαι φτιαγμένος )
5.  Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται όχι στο ηθικό υπόβαθρο του ψέματος ,αλλά στο γιατί κάποιος θέλει να λέει ψέματα (όταν δηλ το ψέμα αποκτά μια ''ψευδή'' αλήθεια )
6.1.Α  
Οι καλοί  ψεύτες είναι δημιουργικοί ,συστηματικοί , μπορούν και φτιάχνουν 2-3 ψευτοπραγματικότητες για τις οποίες ,δεν αισθάνονται καν  άσχημα ,εντός τους έχουν εξηγήσει τους λόγους που το κάνουν αυτό. 

7. ( κλείνοντας )να πω ,πως έχω την υποψία, πως το ψέμα ως ανθρώπινο δημιούργημα ,γειτνιάζει με την πεποίθηση των παιδικών μας παιχνιδιών, που ήθελε  τους ανθρωπους  σε winners και loosers.

Heptamer

# 72 στις 10/11/2018
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Για τσι άλλους και αλλες, δεν ξερω.

Αλλά...

...Ολα μου τα προφιλικα ισχυουν - εκτος απο ενα.

Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από Andreass66

Sourya

# 73 στις 10/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μολις μαγειρεψεις κανε σηνιαλο

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Lena_7_
#14 Sure... Text call Cape Canaveral! Over...! Over! Πότε τρωμε;

sokolatakis

# 74 στις 11/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Την αλήθεια της είπα αλλά δεν με πιστεψε!!

Λες ψέματα μου ειπε

kristina-kristina

# 75 στις 11/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ένα πράγμα ξέρω εγώ που έχω κάποια ηλικία...Η αλήθεια είναι μια. Το ψέμα κρύβεται πίσω από τα πολλά λόγια αλλα πάλι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί. Λες την αλήθεια και τέρμα...Λες ψέματα και από πίσω έρχεται και άλλο και άλλο και άλλο...

elenal12

# 76 στις 12/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ενός ψεματος... Μύρια επονται

Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από kristina-kristina
Ένα πράγμα ξέρω εγώ που έχω κάποια ηλικία...Η αλήθεια είναι μια. Το ψέμα κρύβεται πίσω από τα πολλά λόγια αλλα πάλι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί. Λες την αλήθεια και τέρμα...Λες ψέματα και από πίσω έρχεται και άλλο και άλλο και άλλο...

alisida

# 77 στις 12/11/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

#76 :Ενός ψεματος... Μύρια επονται

Ενοειται !!! Αν ο γιος μ πει ψεματα πως εχει διαβασμα για να αποφυγει να κατεβασει τα σκουπιδια,ξερεις τι επεται??

: μειωση χαρτζιλικιου,στερηση εξοδου και το χειροτερο ,. 

πεινασες μωρο μου?τηγανισε αυγουλακια να φας η μανουλα ειναι κουρασμενη !!

(Φατσουλα που χαμογελα πλατια και ευτυχισμενα με αγαπη παντα )

Sourya

# 78 στις 12/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

καλα τους κανεις

Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από ZHLIASOY

Εγω λεπων  ντεν λεω πολλα ψεμματα λιγουλακια  μονο.που χου..οταν μου στελνουν μηνυμα πριβε κ με ρωτανε..για πες πως εισαι ζηλεια? Κανεμας μια περιγραφη?.

Λεω λοιπον ψηλη 1.75 κιλα 55 ατελειωτα μακρια ποδια αμετρητους κοιλιακους( δεν μπορω να τους μετρησω επακριβως) δερμα αλαβαστρινο. Ξανθια πρασινα ματια αμυγδαλωτα..γενικα μια αιθερια υπαρξη.Τι??? Ειναι πολλα???Σιγα μωρε πταισματα  ειναιΑ ναι ξεχασα λεω κ χαμογελο της κολγκειτΜηδαμινα μικρα ψεματακια..

elenal12

# 79 στις 12/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ααα  εσύ είσαι επικίνδυνη ! 

• Ολα κι όλα.. Αν δεν φάμε κι από τα χεράκια της μαμάς μας,, τι την θέλουμε αυτήν τη ζωή??? 

Παράθεση:
Σχόλιο # 77 από alisida

#76 :Ενός ψεματος... Μύρια επονται

Ενοειται !!! Αν ο γιος μ πει ψεματα πως εχει διαβασμα για να αποφυγει να κατεβασει τα σκουπιδια,ξερεις τι επεται??

: μειωση χαρτζιλικιου,στερηση εξοδου και το χειροτερο ,. 

πεινασες μωρο μου?τηγανισε αυγουλακια να φας η μανουλα ειναι κουρασμενη !!

(Φατσουλα που χαμογελα πλατια και ευτυχισμενα με αγαπη παντα )

elenal12

# 80 στις 12/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εσύ κοπιλα μ,  καταστρέφεις κόζμο.!!!

Ξερεις τι είναι να δίνεις ανεκπλήρωτες ελπίδες στο αντρικό κοινό, που ονειρεύεται και θα νομίζει ότι πέτυχε διάνα??? 

Τσττσσ δεν πράματα αυτά. Πρέπει να σε κλείσουμε μέσα, για συκοφαντική δυσφήμιση και χειρότερα, για παραποίηση προσωπικών στοιχείων!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από ZHLIASOY

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.