Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Έλλειψη σεξ στον γάμο μου

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

_Bellezza_

# 21 στις 13/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Το οτι δεν θέλει σεξ ειναι απλα η κορυφη της πυραμιδας. 

Με την βαση πρεπει να ασχοληθείτε, για να βρεθει ακρη.

Εσυ με την πρωτη στραβη πηγες στις εκδιδόμενες. 

Και αυτο ενα ειδος απιστιας ειναι, που μαλιστα ενεχει και πολλους κινδυνους. 

Δειξε της ενδιαφερονα στην καθημερινοτητα σας.

Ελαφρυνε την απο τα βαρη της. Βοηθα με τις δουλειες, προσφερσου να παρεις εσυ τα παιδια απο το φροντιστηριο, πηγαινε στο σουπερμάρκετ, κανε της ενα δωρο, που να δειχνει οτι την σκεφτεσαι, κρατησε τα παιδια να παει κινηματογραφο με τις φιλες της.

Δειξε της, οτι την νοιαζεσαι και την βλεπεις σαν ανθρωπο με αναγκες, τις οποιες σεβεσαι. 

Ετσι θα ανεβει η διαθεση της και θα αισθανεται πιο αναλαφρη.

macbook

# 22 στις 13/11/2018
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Αλλη χώρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.590
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από gnks80

Δεν θέλω συμβουλές. 

Σύμφωνοι, όχι συμβουλές. Ήθελα μόνο να ρωτήσω: έχεις αναλογιστεί τους κινδύνους υγείας με αυτές τις επισκέψεις σε χώρους αμφιβόλου υγιεινής; Ίσως να μην το ξέρεις αλλά ΣΜΝ μπορεί να κολλήσεις ακόμα και με χρήση προφυλακτικού. Ενώ η χρήση του επιβάλλεται, η προστασία δεν φτάνει ποτέ το 100%.

Επιπλέον υπάρχουν και οι διάφορες μορφές ηπατίτιδας. Ξέρεις πόσο εύκολο είναι να κολλήσεις και να μην καταλάβεις τίποτε; Ξέρεις ότι σε αντίθεση με τα ΣΜΝ, ο ιός της ηπατίτιδας μπορεί να επιζήσει πολλές μέρες έξω από το ανθρώπινο σώμα, κάτι που αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες να «αρπάξεις» κάτι σε τέτοια μέρη ακόμα και με μια γρατζουνιά;

Αρέσει στο μέλος girl_aloud

Heptamer

# 23 στις 13/11/2018
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Αφηστε ρε παιδια τον ανθρωπο να απολαυσει το σεξ!

Ξινό θα του το βγαλετε!

achinos

# 24 στις 13/11/2018
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Απαντήσεις: 13.762

γιατί; κ χωρίς άλλοθι πάλι σ αυτά τα μέρη θα τριγύρναγε αυτός ο τύπος, είναι να μην το χει η κούτρα σου αφού...

το μόνο πρόβλημα ίσως είναι ο νόμος της ανταπόδοσης.

macbook

# 25 στις 13/11/2018
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Αλλη χώρα
Απαντήσεις: 2.590

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Heptamer

Αφηστε ρε παιδια τον ανθρωπο να απολαυσει το σεξ!

Ξινό θα του το βγαλετε! 

Τ' ακούς Έλενα; Εσύ περιέλουσες τον άνθρωπο με «βενζίνη», εγώ πέταξα το «αναμμένο σπίρτο»: 

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από elenal12

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά...

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από macbook

έχεις αναλογιστεί τους κινδύνους υγείας με αυτές τις επισκέψεις σε χώρους αμφιβόλου υγιεινής; 

Και έτσι έφυγε ο Denethor. Καλά που γλίτωσε ο Faramir. 

elenal12

# 26 στις 14/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Πάντα τη γλυτώνει ένας, αυτός που ορει προφητικά όνειρα και αυτός που είναι σύμβολο ελπίδας...

Ο Faramir ήταν και τα δύο... 

Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από macbook

Τ' ακούς Έλενα; Εσύ περιέλουσες τον άνθρωπο με «βενζίνη», εγώ πέταξα το «αναμμένο σπίρτο»: 

Και έτσι έφυγε ο Denethor. Καλά που γλίτωσε ο Faramir. 

elenal12

# 27 στις 14/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Διόρθωση :  "ορα" 

Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από elenal12

Πάντα τη γλυτώνει ένας, αυτός που ορει προφητικά όνειρα και αυτός που είναι σύμβολο ελπίδας...

Ο Faramir ήταν και τα δύο... 

alisida

# 28 στις 14/11/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Ωραιες οι γνωμες που δινουμε,κοριτσια και αγορια ,αλλα χαμενες θα πανε ...Τι να σωσει ο ανθρωπος ?Σωζεται κατι ?Αν ειχε γκομενιτσα ,ισως και να σωζοταν καποια κατασταση ...Δε μ λετε ,δηλ αυτος θελει ερωτα με τη γυναικα του και παει σε επαγγελματιες και δηλ απλα πηδαει στα γρηγορα και φευγει ...Το συμπερασμα λοιπον ειναι οτι ο θεματοθετης δεν θελει καλο σεξ αλλα ξεαυτωμα μονο... Που σημαινει οτι εκεινος εχασε την ορεξη του για το σεξ ,οχι η γυναικα του .
Αρέσει στο μέλος Paralia48

gnks80

# 29 στις 14/11/2018
author
Ανδρας / 43 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
Ωχ πολλά ερωτήματα, αρκετή κριτική. Να απαντήσω στα εύκολα.
  • Και οι δυο μας έχουμε πολύ χρόνο ελεύθερο που τον περνάμε και μαζί και ξεχωριστά με φίλους.
  • Τα παιδιά είναι μεγάλα και δεν επιβαρύνουν την καθημερινότητητα. Δεν είναι αυτά το πρόβλημα.
  • Βοήθεια με τις δουλειές και μαγειρέματα έχουμε στο σπίτι.
  • Οικονομική άνεση έχουμε στο σπίτι.
  • Δεν είναι κάτι που συμβαίνει 3 μήνες, δεν είναι η πρώτη στραβή. Είναι κάτι που είναι έτσι στη σχέση μας σχεδόν 10 χρόνια. Απλώς δεν πάει άλλο.
  • Σε σύμβουλο γάμου πήγαμε. Μπορεί να μην ήταν καλή. Σαν να υπήρχε μια διάθεση εκεί, αλλά μετά χανόταν. Σαν να λες ότι θα προσπαθήσω, αλλά δεν προσπαθείς.
  • Όταν πάμε διακοπές, η διάθεση αλλάζει. Αλλά δεν μπορούμε κάθε εβδομάδα να είμαστε διακοπές.

Το ξαναγράφω αυτό: Υπάρχουν αγκαλιές και φιλιά και αγάπη. Όπως λέτε, δυο καλοί φίλοι και λίγο παραπάνω. Δεν προχωράει από εκεί και πέρα το θέμα. Πλέον ότι κάνω θεωρείτε ως κίνηση για να καταλήξει σε σεξ, οπότε νιώθει ότι την πιέζω. Και εγώ λοιπόν δεν προσπαθώ ιδιαίτερα.

Ευχαριστώ πολυ όλους, ορισμένοι με βάλατε σε σκέψεις. Ορισμένοι άλλοι απλώς κάνατε κριτική και από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω ότι όποτε έκανα κριτική αυτά που έκρινα, μετά μου συνέβαιναν.

Lena_7_

# 30 στις 14/11/2018
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 2.744
Αν ηθελε δηλ καλο σεξ που να πηγαινε; Σε εξωσυζυγικη μονιμης η μικρης διαρκειας; Στη γυναικα του που δε θέλει; Να χωριζε; Ξεαυτωμα λεει εμμεσα οτι θελει... Δεν το κρυβει.

Nuvolla

# 31 στις 14/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
  Εγώ πάντως όταν ακούω 
  ''εχουμε μια τέλεια σχέση ,αλλά δε κάνουμε σέξ ή δε θέλω/θέλει να κάνω΄/κάνει σεξ ''
  βαράνε καμπάνες στ αυτιά μου.
 Γιατί συνήθως το πρόβλημα υπάρχει πολύ πριν εμφανιστεί/μετατοπιστεί στο σεξ.

Εδώ ο θεματοθέτης θίγει την συχνότητα...που ευτυχώς δεν έχει  μονάδα μέτρησης  σωστή ή λάθος .
αν κάτι με χαροποιεί είναι που η σύζυγος αρνείται και δε '' κάνει  ως οφείλει τα συζυγικά καθήκοντα '' όταν δε θέλει .

Να πας να της το πεις αγαπητέ ,''ξες εμένα δε μου φτάνει ,και πάω στις πουτάνες ''...εκεί να δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος .  

elenal12

# 32 στις 14/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ε τότε, απλά δεν της αρέσεις άλλο. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από gnks80
Ωχ πολλά ερωτήματα, αρκετή κριτική. Να απαντήσω στα εύκολα.

• Και οι δυο μας έχουμε πολύ χρόνο ελεύθερο που τον περνάμε και μαζί και ξεχωριστά με φίλους.
  • Τα παιδιά είναι μεγάλα και δεν επιβαρύνουν την καθημερινότητητα. Δεν είναι αυτά το πρόβλημα.
  • Βοήθεια με τις δουλειές και μαγειρέματα έχουμε στο σπίτι.
  • Οικονομική άνεση έχουμε στο σπίτι.
  • Δεν είναι κάτι που συμβαίνει 3 μήνες, δεν είναι η πρώτη στραβή. Είναι κάτι που είναι έτσι στη σχέση μας σχεδόν 10 χρόνια. Απλώς δεν πάει άλλο.
  • Σε σύμβουλο γάμου πήγαμε. Μπορεί να μην ήταν καλή. Σαν να υπήρχε μια διάθεση εκεί, αλλά μετά χανόταν. Σαν να λες ότι θα προσπαθήσω, αλλά δεν προσπαθείς.
  • Όταν πάμε διακοπές, η διάθεση αλλάζει. Αλλά δεν μπορούμε κάθε εβδομάδα να είμαστε διακοπές.

Το ξαναγράφω αυτό: Υπάρχουν αγκαλιές και φιλιά και αγάπη. Όπως λέτε, δυο καλοί φίλοι και λίγο παραπάνω. Δεν προχωράει από εκεί και πέρα το θέμα. Πλέον ότι κάνω θεωρείτε ως κίνηση για να καταλήξει σε σεξ, οπότε νιώθει ότι την πιέζω. Και εγώ λοιπόν δεν προσπαθώ ιδιαίτερα.

Ευχαριστώ πολυ όλους, ορισμένοι με βάλατε σε σκέψεις. Ορισμένοι άλλοι απλώς κάνατε κριτική και από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω ότι όποτε έκανα κριτική αυτά που έκρινα, μετά μου συνέβαιναν.

marie_la_journaliste

# 33 στις 14/11/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πεύκα
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 670

ηρακλειτε.εισαι θεος!

φιλε εγω εχω περασει και αποχη δυομιση ετων!!! να μη στεναχωριεσαι...εχεις εξασφαλισει μια θεση στον παραδεισο!!!δεν ειναι και λιγο πραμα αυτο!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Hrakleitos3

να ξεκινήσετε το σουίνγκινγκ που είναι και της μόδας...μη με ρωτήσεις να σου πω λεπτομέρειες για αυτό,γκούγκλαρέ το...

Αρέσει στο μέλος Paralia48

Paralia48

# 34 στις 15/11/2018
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
τελικά νομίζω ότι εσύ φταις για το θέμα αυτό. Και είναι αρκετά λεπτό ζήτημα για να το συζητήσεις ωμά. Δηλ. εμένα αν μου έλεγε <<πρέπει να κουβεντιασουμε το και το...εμένα μου λείπει>> θα με έκανε να το θέλω ακόμη λιγότερο. Κάποιοι άντρες νομίζετε , ότι εφόσον βρέθηκε γυναίκα και γαϊδουροδέσατε, πρέπει η άλλη  να είναι πάντα έτοιμη για...κοκό. Γάμος ίσον εύκολο σεξ. Αμ δεεε
Αφού ούτε ο σύμβουλος γάμου βοήθησε, άκου τη θεία παραλίτσα.

Λοιπόν, άκου κόλπο: Θα το ξεκινήσεις από την αρχή, όπως όταν ΄ησασταν ελεύθεροι. Θα το πας σιγά σιγά.Θα περάσουν μέρες που θα μείνετε στα χάδια. Θα την κάνεις να πιστέψει ότι όχι κάθε φορά που αρχίζεις χάδια θέλεις κοκό. Και έπειτα δώστης πλήρη ελευθερία στο κρεβάτι. Αφέσου να σε αποπλανήσει. Πες της το γλυκά γλυκά, ότι <<απόψε θέλω να μου κάνεις μια σούπερ αποπλάνηση>>...Κάνε της όλα τα σεξουαλικά της όνειρα πραγματικότητα
Πες μας, πώς πήγε, θα περιμένω...Η τελική επιλογή είναι βέβαια δική σου

Anna_maria28

# 35 στις 21/11/2018
author
Γυναίκα / 32 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Ωραιόκαστρο
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 70
Λυπάμαι πολύ που θα σε στεναχωρήσω αλλά θα σε στεναχωρήσω. Η γυναίκα σού φίλε μου δεν σε γουστάρει πια σαν άντρα δεν σε θέλει δε σε ποθεί και δεν είναι πια ερωτευμένη μαζί σου. Οι αγκαλιές και τα φιλιά είναι ένδειξη αγάπης και όχι σεξουαλικης επιθυμίας.Κερατας μπορεί να μην είσαι ,αλλά σίγουρα υπάρχει άλλος στο μυαλό τής. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα ανά μήνα στη σεξουαλική διάθεση εμένα μου δείχνουν πεντακάθαρα ότι το μυαλό της ανήκει αλλού. Η γυναίκα που θέλει κάποιον πολύ και δεν μπορεί να τον έχει περνάει δύο βασικές φάσεις.την καταθλιπτική, όπου υποφέρει που δεν είναι μαζί του (μηδέν όρεξη για σεξ ) και την άλλη φάση που τον επιθυμεί σεξουαλικά όλο της το είναι και δεν μπορεί να το συγκρατήσει (όπου και ξεσπάει σε σένα σκεφτόμενη τον άλλον). Φίλε μου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα δες τι θα κάνεις είσαι νεος ακόμα και όπως είπες τα παιδιά είναι μεγάλα.καλη τύχη

Maria_magdalena

# 36 στις 4/12/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ως γυναίκα θα σου πω ότι για να μη σε ποθεί ερωτικά η γυναίκα σου παρ όλο που λες ότι είσαι κ εμφανίσιμος... Άρα αυτό σημαίνει ότι σε έχει βαρεθεί. Μήπως είσαι μόνο τόνος στο σεξ? Μήπως κοιτάς μόνο τη δική σου ικανοποίηση κ αυτή δεν ικανοποιείται? Μήπως είσαι προβλέψιμος κ ανιαρός κάνοντας συνέχεια τις ίδιες κινήσεις κ στάσεις? Το να πηγαίνεις με εκδιδομενες ξέρεις τι μου δείχνει εμένα? Ότι σε μοιάζουν μόνο οι ορμές σου. Αντί να κοιτάξεις να την ιντριγκαρεις..να ρίξεις 1 βότσαλο να ταρακουνηθουν τα νερά του λιμνάζοντα γάμου σ;ας.. Στη ανάγκη να βλέπατε ερωτικές ταινίες μαζί... Να κάνατε διαφορετικό σεξ σε διαφορετικά μέρη εκτός σπιτιού... Να πάτε κ σε σύμβουλο σχέσεων ακόμα... Εσύ πηγές εκεί. Απάντησες τη γυναίκα σου γτ δεν σου κάθεται. Εμ κάποιο λόγο έχει που δε σε νοιάζει να τον λύσεις αλλά πως θα εκτονωθεισ εσύ. Η θέση της γυναίκας σου ποια είναι?? Μηδενική ερωτική ζωή... Κ απατημένη κιόλας. Λυπάμαι αλλά αυτή η σχέση είναι τελειωμένη... Κ φταις εσύ.

Enikos

# 37 στις 4/12/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Εχει χωρισει το παιδι Μανδαμ...

Μην ταλαιπωρεισθε...

Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Maria_magdalena
Ως γυναίκα θα σου πω ότι για να μη σε ποθεί ερωτικά η γυναίκα σου παρ όλο που λες ότι είσαι κ εμφανίσιμος... Άρα αυτό σημαίνει ότι σε έχει βαρεθεί. Μήπως είσαι μόνο τόνος στο σεξ? Μήπως κοιτάς μόνο τη δική σου ικανοποίηση κ αυτή δεν ικανοποιείται? Μήπως είσαι προβλέψιμος κ ανιαρός κάνοντας συνέχεια τις ίδιες κινήσεις κ στάσεις? Το να πηγαίνεις με εκδιδομενες ξέρεις τι μου δείχνει εμένα? Ότι σε μοιάζουν μόνο οι ορμές σου. Αντί να κοιτάξεις να την ιντριγκαρεις..να ρίξεις 1 βότσαλο να ταρακουνηθουν τα νερά του λιμνάζοντα γάμου σ;ας.. Στη ανάγκη να βλέπατε ερωτικές ταινίες μαζί... Να κάνατε διαφορετικό σεξ σε διαφορετικά μέρη εκτός σπιτιού... Να πάτε κ σε σύμβουλο σχέσεων ακόμα... Εσύ πηγές εκεί. Απάντησες τη γυναίκα σου γτ δεν σου κάθεται. Εμ κάποιο λόγο έχει που δε σε νοιάζει να τον λύσεις αλλά πως θα εκτονωθεισ εσύ. Η θέση της γυναίκας σου ποια είναι?? Μηδενική ερωτική ζωή... Κ απατημένη κιόλας. Λυπάμαι αλλά αυτή η σχέση είναι τελειωμένη... Κ φταις εσύ.

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost