Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Έλλειψη σεξ στον γάμο μου

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

gnks80

# 1 στις 11/11/2018
author
Ανδρας / 43 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%

Έλλειψη σεξ στον γάμο μου

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό η γυναίκα μου δεν έχει όρεξη να κάνει σεξ μαζί μου. Η όρεξη έρχεται και φεύγει, μπορεί ένα τρίμηνο να μην κάνουμε τίποτα, μετά ένα μήνα να το κάνουμε 15 φορές, και μετά πάλι ένα δίμηνο off. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί, έχουμε δυο παιδια και η απιστία αποκλείεται ως λόγος της μειωμένης όρεξης. Από την πλευρά μου τη βλέπω και τη γουστάρω πολύ, και το ίδιο και αυτή. Αγκαλιές, φιλιά, αλλά όχι σεξ.
Το χειρότερο είναι ότι επηρεάζει την ψυχολογία μου. Το παρουσιαστικό μου είναι πολύ πάνω του μετρίου, είμαι πολύ δυναμικός και όλο το θέμα μου δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα. Ο αυνανισμός ως λύση δεν μου κάνει, γιατί με το που τελειώσω απλώς κοιτάω τον εαυτό μου και αναρωτιέμαι που κατάντησα. Δεν θέλω και δεν γουστάρω να βρω γκόμενα. Οπότε κατέληξα στον αγοραίο έρωτα. Πληρώνω για να ικανοποιώ τη φυσική μου ανάγκη, με γυναίκες που τις γουστάρω λιγότερο από τη δική μου. Τουλάχιστον δεν έχω το συναίσθημα κατάντιας που έχω όταν αυνανίζομαι.
Δεν θέλω συμβουλές. Απλώς αν κάποια το διαβάσει και ταυτιστεί με τη συμπεριφορά της συζύγου μου, να ξέρει πως νιώθει και τι κάνει ο δικός της.

archagellos

# 2 στις 11/11/2018
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563

man ,

μηπως να παρεις την γυναικα σου και να πατε σε εναν συμβουλο γαμου...ετσι για να διαπιστωσετε τι ακριβως συμβαινει ? 
Δεν ειναι κακο .

Καλη σας τυχη 

Keep Walking 
Αρέσει στα μέλη Blonde_31, alisida και σε ακόμα 3 μέλη.

giorgos170

# 3 στις 11/11/2018
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754

εσύ παιδί μου, στο μαραθώνιο τρέχεις ...

>>>>>>>

μετά ένα μήνα να το κάνουμε 15 φορές,

και μετά πάλι ένα δίμηνο off.

<<<<<<<

Αρέσει στο μέλος Paralia48

Paralia48

# 4 στις 11/11/2018
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
Αυτό που περιγράφεις συμβαίνει σε...όλα τα παντρεμένα με παιδιά ζευγάρια που γνωρίζω!

Μου κάνει εντύπωση, ότι προτιμάς τον πληρωμένο έρωτα από τον αυνανισμό! Όχι και κατάντια ο αυνανισμός! Έλεος! Αυτός/ή που τον ανακάλυψε, έπρεπε να έχει άναν αδριάντα στην πλατεία συντάγματος. Κατάντια να πεις οι π@ρνες, ναι!
Τέλος πάντων, όπως βολεύεται κανείς.

Λοιπόν, ο έρωτας θέλει φαντασία και καθαρό κεφάλι, όχι άγχος. Εφόσον τυχαίνει μήνας με μέρα παρά μέρα, όλα είναι τέλεια.

Λοιπόν, να κάνεις τη γυναίκα σου να θέλει. Ανέβασέ τη λίγο ως γυναίκα. Δώστης πρωτοβουλίες στο σεξ, να το κάνει όπως αυτής της αρέσει. Δώστε τα παιδιά σε καμιά πεθερά,πηγαίντε οι δυο σας τριήμερο, να δεις που όλα θα φτιάξουν.
Κανείς δεν έχει κοκό όποτε το θέλει. Όλοι κάνουν  προσπάθεια να το έχουν. Προσπάθεια γίνεται και ως προς τη συχνότητα και ως προς την ποιότητα. Ένα καλό σεξ θα βοηθήσει και τους δυο σας.
Αρέσει στα μέλη zvh2015, autumn11

kristina-kristina

# 5 στις 11/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Εσείς βρήκατε την λύσει. Δεν θέλετε συμβουλές...Μήπως όμως η γυναίκα σας έχει ανάγκη από κάτι άλλο εκτός το σεξ. Ψάξτε το λίγο...Δεν υπάρχει μια υγιείς γυναίκα να αποφεύγει τον άντρα που λατρεύει. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και νωρίς η αργά θα εμφανιστεί. Και εσείς που λέτε ότι την αγαπάτε πρέπει ήδη να έχετε βρει τι της συμβαίνει

Enakaiduo

# 6 στις 11/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Καλημερα σας.   Αυτο γιατι δεν της το λετε ακριβως το πως νιωθετε με το να μην κανετε sex. 

Τι θα παρεξηγησει ?       Υποτιθεται πρεπει να εχετε πολυ καλες σχεσεις για να μην μπορειτε να μιλησετε.  (Και δεν είναι συμβουλες ακριβος, απλα ειχα απορια)

Hrakleitos3

# 7 στις 11/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

να ξεκινήσετε το σουίνγκινγκ που είναι και της μόδας...μη με ρωτήσεις να σου πω λεπτομέρειες για αυτό,γκούγκλαρέ το...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από gnks80

Έλλειψη σεξ στον γάμο μουΔυστυχώς τον τελευταίο καιρό η γυναίκα μου δεν έχει όρεξη να κάνει σεξ μαζί μου. Η όρεξη έρχεται και φεύγει, μπορεί ένα τρίμηνο να μην κάνουμε τίποτα, μετά ένα μήνα να το κάνουμε 15 φορές, και μετά πάλι ένα δίμηνο off. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί, έχουμε δυο παιδια και η απιστία αποκλείεται ως λόγος της μειωμένης όρεξης. Από την πλευρά μου τη βλέπω και τη γουστάρω πολύ, και το ίδιο και αυτή. Αγκαλιές, φιλιά, αλλά όχι σεξ.
Το χειρότερο είναι ότι επηρεάζει την ψυχολογία μου. Το παρουσιαστικό μου είναι πολύ πάνω του μετρίου, είμαι πολύ δυναμικός και όλο το θέμα μου δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα. Ο αυνανισμός ως λύση δεν μου κάνει, γιατί με το που τελειώσω απλώς κοιτάω τον εαυτό μου και αναρωτιέμαι που κατάντησα. Δεν θέλω και δεν γουστάρω να βρω γκόμενα. Οπότε κατέληξα στον αγοραίο έρωτα. Πληρώνω για να ικανοποιώ τη φυσική μου ανάγκη, με γυναίκες που τις γουστάρω λιγότερο από τη δική μου. Τουλάχιστον δεν έχω το συναίσθημα κατάντιας που έχω όταν αυνανίζομαι.
Δεν θέλω συμβουλές. Απλώς αν κάποια το διαβάσει και ταυτιστεί με τη συμπεριφορά της συζύγου μου, να ξέρει πως νιώθει και τι κάνει ο δικός της.

ZHLIASOY

# 8 στις 11/11/2018
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160
Μηπως ειναι καλυτερα να συζητησετε το θεμα με την συζηγο? Να δειτε τι φταιει ?

lovable1

# 9 στις 11/11/2018
author
Γυναίκα / 38 / Σε σχέση
Ν. Δράμας / Δράμα
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 884

Πολύ δυσάρεστο αυτό που σας συμβαίνει. Καταλαβαίνω την απογοήτευσή σας και είναι απόλυτα λογικό να είστε έτσι. Με την ίδια όμως το έχετε συζητήσει; και αν ναι, τι σας είπε;

Αρέσει στο μέλος alisida

Paralia48

# 10 στις 11/11/2018
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
Ρε παιδιά, αυτός είναι ο κανόνας. Όχι πως είναι ωραίος κανόνας, αλλά δε σημαίνει και ότι το ζευγάρι δεν τα πάει καλά. Πόθος υπάρχει.
Ξέρετε εσείς πολλούς με παιδιά, να κάνουν σεξ όπως πριν τα αποκτήσουν;Αν εσείς εδώ στο σάιτ τούτο, έχετε καταφέρει κάτι τέτοιο, τότε συγχαρητήρια στον Τούλη και στο σάιτ του, που είναι τόσο ...αφροδισιακό
Αρέσει στο μέλος alisida

elenal12

# 11 στις 11/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά...

1. Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι η γυναίκα σου δεν σε απατάει??

1α. Μήπως απλά δεν είναι πλέον ερωτευμενη μαζί σου, και φαντασιωνεται στα κρυφά άλλον??

2. Της έχεις μιλήσει?? Οι γυναίκες είναι επικοινωνίακα οντα. Σίγουρα θα σου έχει μιλήσει, με σπόντες, γκρίνια, υπαινιγμούς, νεύρα, ναζία, straight talk, κάτι..

Μπορει να κουράζεται και να νιώθει ότι δεν την βοηθάς. Θαρρείς, ότι την βοηθάς?? Μοιράζετε τις δουλειές?? Η έρχεται από την δουλειά κι έπειτα αναλαμβάνει και τα οικιακά??

3. Μήπως, θέλει αλλά πράγματα στο σεξ και δεν της τα δίνεις???

4.Μήπως ανακάλυψε ότι είναι λεσβια???

5. Μήπως είναι δυσαρεστημένη και τείνει προς κατάθλιψη?? 

Άλλους λόγους, δεν μπορώ να φανταστώ.. 

Μάλλον  κάτι θα έχει προηγηθεί και σε τιμωρεί... 

Αν θες πάντως να αλλάξει η τωρινή κατάσταση σας, μιλάτε της.

Αλλιώς , μόνο υποθέσεις... 

alisida

# 12 στις 11/11/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Δεν καταλαβα τελικα,της το ζητας και αρνειται εκεινη ?

Ή δεν μπαινεις στον κοπο να το ζητησεις ..

.Οταν κανετε ,εκεινη λειτουργει κσνονικα? Το απολαμβανει ή οχι κ γι αυτο δε θελει . ..

Επειδη οταν υπαρχουν μικρα παιδια οι γυναικες ξεχναμε το σεξ ,θα προτεινα 

1) να κοψεις τους οικους ανοχης μην κολησεις και κατι (ατυχημστα με προφυλακτικα συμβαινουν συχνα ,εχεις μικρα παιδια,προσεχε)

2) να τη βουτηξεις,να τη βσλεις κατω και που ξερεις μπορει να της αρεσει τελικα αυτο το στυλ

,δοκιμασε να τη διεκδικησεις και να το ζητησεις "απαιτητικα" οχι παρακαλετα...

Ισως ετσι νοιωσει πιο ποθητη και παρει φορα !

!(Φατσουλα με λαμπτηρα εμπνευσης)

Αρέσει στο μέλος Blonde_31

tzoulia59

# 13 στις 11/11/2018
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

φιλε κοιτας το δενδρο και χανεις το δασος ,,

εργαζεσαι ;τι παρεχεις στην καθηερινοτητα της οικογενειας σου; 

εχετε οικονομια προβληματα ;η συζυγος σου εργαζεται; 

εχει βοηθεια με τα παιδια ,,μοιραζεστε τις ευθυνες ;

το σεξ ερχεται μετα απ ολα αυτα ,,,

η γυναικα ειναι ενας ανθρωπος που κουραζεται προβληματιζεται χαιρεται λυπαται και θυμωνει ,,,

κι οταν ειναι χαρουμενη και ευτυχισμενη εχει διαθεση να κανει ερωτα με τον συντροφο της ,,αν τον επιθυμει ,

κι αν ειχα συντροφο που αντι να προσπαθησει να επιλυσει τα προβληματα της καθημερινοτητας μας   ψαχνοταν  μ αγοραιους  ερωτες  θα τον ειχα πεταξει εξω με τις κλωτσιες ,,,

ναι να αυνανιζοσουν ηταν προτιοτερο,,, 

μπορει και να το κανει κι αυτη ,,,

πως θα σου φαινοταν να πηγαινε κι αυτη σ εναν αγοραιο αντρα ,,αν εσυ ησουν ατομο ανεπαρκες προς στην οικογενεια σου ,,;

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από gnks80

Έλλειψη σεξ στον γάμο μουΔυστυχώς τον τελευταίο καιρό η γυναίκα μου δεν έχει όρεξη να κάνει σεξ μαζί μου. Η όρεξη έρχεται και φεύγει, μπορεί ένα τρίμηνο να μην κάνουμε τίποτα, μετά ένα μήνα να το κάνουμε 15 φορές, και μετά πάλι ένα δίμηνο off. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί, έχουμε δυο παιδια και η απιστία αποκλείεται ως λόγος της μειωμένης όρεξης. Από την πλευρά μου τη βλέπω και τη γουστάρω πολύ, και το ίδιο και αυτή. Αγκαλιές, φιλιά, αλλά όχι σεξ.

Αρέσει στα μέλη zvh2015, autumn11 και σε ακόμα 2 μέλη.

Rapunzel89

# 14 στις 12/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μην δεις για εκατομμυριοστή φορα την χρησιμοτητα του πουλιου με αλλες η με το χερι σου μιλα χριστιανε μου με την γυναικα σου ισα κ σταρατα. Η μαλλον ξεκινα να την καμακωνεις... Ξερεις, κ οι γυναικες δεν ειναι μια τρυπα μονο. Εχουν συναισθήματα,σκεψεις,ανησυχιες,αγωνιες,ανασφαλειες κ πολλα αλλα οπως η υπολοιπη ανθρωπότητα. Ανοιξε το το ρημαδι κ μιλα της. Τωρα το οτι την γουσταρεις, με αλλη δεν θελεις να πας αλλα πας με ιεροδουλες με ξεπερνάει σαν υπόσταση. Ε ρε χαιβανια που γεμίσαμε...
Αρέσει στα μέλη wysiwyg, Blonde_31

Nuvolla

# 15 στις 12/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από gnks80

Έλλειψη σεξ στον γάμο μουΤο χειρότερο είναι ότι επηρεάζει την ψυχολογία μου. Το παρουσιαστικό μου είναι πολύ πάνω του μετρίου, είμαι πολύ δυναμικός και όλο το θέμα μου δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα. 

Aν σας είναι εύκολο ,περιγράψτε μας με λίγα λόγια και τη σύζυγο.

(περίπου όσα χρησιμοποιήσατε για εσάς )

Mindthegap-

# 16 στις 12/11/2018
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995

Αφου το λεει καλε ο ανθρωπος...

δεν θελω συμβουλες...
Αρέσει στο μέλος Arxontoula_

Nuvolla

# 17 στις 12/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Paralia48

Ξέρετε εσείς πολλούς με παιδιά, να κάνουν σεξ όπως πριν τα αποκτήσουν;Αν εσείς εδώ στο σάιτ τούτο, έχετε καταφέρει κάτι τέτοιο, τότε συγχαρητήρια στον Τούλη και στο σάιτ του, που είναι τόσο ...αφροδισιακό

Ξέρουμε...

όπως επίσης ξέρουμε και ζευγάρια που δεν τεκνοποίησαν αλλά πάλι πέρασαν τα ίδια.

Νομίζω πως ο πρώτος και καθοριστικός παράγοντας για να διαβρωθεί η σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού είναι ο χρόνος.(και μετά όλα τα υπολοιπα... )

ΖΕυγάρια που είναι μαζί 15-20-25 χρόνια λογικό να περνούν διαφορες συχνότητες στη σεξουαλική τους ζωή (με ή ανευ παιδιών)

Είναι αυτό που λαικά λέμε  για το ίδιο ''φαί'' ...

με λίγο παραπάνω αλάτι ,με άλλα μπαχαρικά ,με άλλο τρόπο μαγειρέματος ρε παιδί θα βρεθείς μπροστά σε κάτι καινούργιο 

αν  το φαγητό όμως  έχει καεί (από ψέμματα,αποξένωση ,προδοσίες,ματαιώσεις ,προσβολές ... )

δε πα να κάνεις όλα τα κόλπα ,και τα μαγικά και το ζωμό του Οβελίξ να παραγγείλεις...

καμμένο θα παραμένει πάντα... 

giorgos170

# 18 στις 12/11/2018
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754

αν το φαγητό όμως έχει καεί   ( από ψέμματα,  αποξένωση ,  προδοσίες ,  ματαιώσεις ,  προσβολές   ... ) 

δε πα να κάνεις όλα τα κόλπα ,  και τα μαγικά   και το ζωμό του Οβελίξ   να παραγγείλεις...

tangerinedream

# 19 στις 12/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...προσπάθησε να απομυθοποιήσεις το σεξ...η γυναίκα σου μάλλον το έχει σχεδόν καταφέρει... :-)

(...γρήγορο και αποτελεσματικό τρίκ για βρείτε γρήγορα μια σχετική ισορροπία και ίσως να καταφέρετε να δείτε κάποια πράγματα που σας ταλανίζουν και δεν τα αναγνωρίζετε ή δεν τα αντιλαμβάνεστε...)...

nikoslambr

# 20 στις 12/11/2018
author
Ανδρας / 51 / Διαζευγμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 260

Συμβουλες σιγουρα θελεις για να το θετεις. Αφου σε απασχολει. Νομιζω η φιλη ELENAL τα λεει καλα. Το σεξ ειναι αυτο ξεχωριζει το ζευγαρι απο τους ...φιλους. Κατι συμβαινει φιλε και οτι και να ειναι δε ειναι καλο. Ψαξτο με την συζυγο και λυστο με αγαπη και χωρις εγωισμους και μυστικα. Οσο προλαβαινεις κι οσο ειναι καιρος πριν γινει η τριχα τριχια και σας πνιξει.

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.