man ,
μηπως να παρεις την γυναικα σου και να πατε σε εναν συμβουλο γαμου...ετσι για να διαπιστωσετε τι ακριβως συμβαινει ?εσύ παιδί μου, στο μαραθώνιο τρέχεις ...
>>>>>>>
μετά ένα μήνα να το κάνουμε 15 φορές,
και μετά πάλι ένα δίμηνο off.
<<<<<<<
Καλημερα σας. Αυτο γιατι δεν της το λετε ακριβως το πως νιωθετε με το να μην κανετε sex.
Τι θα παρεξηγησει ? Υποτιθεται πρεπει να εχετε πολυ καλες σχεσεις για να μην μπορειτε να μιλησετε. (Και δεν είναι συμβουλες ακριβος, απλα ειχα απορια)
να ξεκινήσετε το σουίνγκινγκ που είναι και της μόδας...μη με ρωτήσεις να σου πω λεπτομέρειες για αυτό,γκούγκλαρέ το...
Παράθεση:
Έλλειψη σεξ στον γάμο μουΔυστυχώς τον τελευταίο καιρό η γυναίκα μου δεν έχει όρεξη να κάνει σεξ μαζί μου. Η όρεξη έρχεται και φεύγει, μπορεί ένα τρίμηνο να μην κάνουμε τίποτα, μετά ένα μήνα να το κάνουμε 15 φορές, και μετά πάλι ένα δίμηνο off. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί, έχουμε δυο παιδια και η απιστία αποκλείεται ως λόγος της μειωμένης όρεξης. Από την πλευρά μου τη βλέπω και τη γουστάρω πολύ, και το ίδιο και αυτή. Αγκαλιές, φιλιά, αλλά όχι σεξ.
Σχόλιο # 1 από gnks80
Το χειρότερο είναι ότι επηρεάζει την ψυχολογία μου. Το παρουσιαστικό μου είναι πολύ πάνω του μετρίου, είμαι πολύ δυναμικός και όλο το θέμα μου δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα. Ο αυνανισμός ως λύση δεν μου κάνει, γιατί με το που τελειώσω απλώς κοιτάω τον εαυτό μου και αναρωτιέμαι που κατάντησα. Δεν θέλω και δεν γουστάρω να βρω γκόμενα. Οπότε κατέληξα στον αγοραίο έρωτα. Πληρώνω για να ικανοποιώ τη φυσική μου ανάγκη, με γυναίκες που τις γουστάρω λιγότερο από τη δική μου. Τουλάχιστον δεν έχω το συναίσθημα κατάντιας που έχω όταν αυνανίζομαι.
Δεν θέλω συμβουλές. Απλώς αν κάποια το διαβάσει και ταυτιστεί με τη συμπεριφορά της συζύγου μου, να ξέρει πως νιώθει και τι κάνει ο δικός της.
Πολύ δυσάρεστο αυτό που σας συμβαίνει. Καταλαβαίνω την απογοήτευσή σας και είναι απόλυτα λογικό να είστε έτσι. Με την ίδια όμως το έχετε συζητήσει; και αν ναι, τι σας είπε;
Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά...
Δεν καταλαβα τελικα,της το ζητας και αρνειται εκεινη ?
Ή δεν μπαινεις στον κοπο να το ζητησεις ..
.Οταν κανετε ,εκεινη λειτουργει κσνονικα? Το απολαμβανει ή οχι κ γι αυτο δε θελει . ..
Επειδη οταν υπαρχουν μικρα παιδια οι γυναικες ξεχναμε το σεξ ,θα προτεινα
1) να κοψεις τους οικους ανοχης μην κολησεις και κατι (ατυχημστα με προφυλακτικα συμβαινουν συχνα ,εχεις μικρα παιδια,προσεχε)
2) να τη βουτηξεις,να τη βσλεις κατω και που ξερεις μπορει να της αρεσει τελικα αυτο το στυλ
,δοκιμασε να τη διεκδικησεις και να το ζητησεις "απαιτητικα" οχι παρακαλετα...
Ισως ετσι νοιωσει πιο ποθητη και παρει φορα !
!(Φατσουλα με λαμπτηρα εμπνευσης)
φιλε κοιτας το δενδρο και χανεις το δασος ,,
εργαζεσαι ;τι παρεχεις στην καθηερινοτητα της οικογενειας σου;
εχετε οικονομια προβληματα ;η συζυγος σου εργαζεται;
εχει βοηθεια με τα παιδια ,,μοιραζεστε τις ευθυνες ;
το σεξ ερχεται μετα απ ολα αυτα ,,,
η γυναικα ειναι ενας ανθρωπος που κουραζεται προβληματιζεται χαιρεται λυπαται και θυμωνει ,,,
κι οταν ειναι χαρουμενη και ευτυχισμενη εχει διαθεση να κανει ερωτα με τον συντροφο της ,,αν τον επιθυμει ,
κι αν ειχα συντροφο που αντι να προσπαθησει να επιλυσει τα προβληματα της καθημερινοτητας μας ψαχνοταν μ αγοραιους ερωτες θα τον ειχα πεταξει εξω με τις κλωτσιες ,,,
ναι να αυνανιζοσουν ηταν προτιοτερο,,,
μπορει και να το κανει κι αυτη ,,,
πως θα σου φαινοταν να πηγαινε κι αυτη σ εναν αγοραιο αντρα ,,αν εσυ ησουν ατομο ανεπαρκες προς στην οικογενεια σου ,,;
Παράθεση:
Έλλειψη σεξ στον γάμο μουΔυστυχώς τον τελευταίο καιρό η γυναίκα μου δεν έχει όρεξη να κάνει σεξ μαζί μου. Η όρεξη έρχεται και φεύγει, μπορεί ένα τρίμηνο να μην κάνουμε τίποτα, μετά ένα μήνα να το κάνουμε 15 φορές, και μετά πάλι ένα δίμηνο off. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί, έχουμε δυο παιδια και η απιστία αποκλείεται ως λόγος της μειωμένης όρεξης. Από την πλευρά μου τη βλέπω και τη γουστάρω πολύ, και το ίδιο και αυτή. Αγκαλιές, φιλιά, αλλά όχι σεξ.
Σχόλιο # 1 από gnks80
Το χειρότερο είναι ότι επηρεάζει την ψυχολογία μου. Το παρουσιαστικό μου είναι πολύ πάνω του μετρίου, είμαι πολύ δυναμικός και όλο το θέμα μου δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα. Ο αυνανισμός ως λύση δεν μου κάνει, γιατί με το που τελειώσω απλώς κοιτάω τον εαυτό μου και αναρωτιέμαι που κατάντησα. Δεν θέλω και δεν γουστάρω να βρω γκόμενα. Οπότε κατέληξα στον αγοραίο έρωτα. Πληρώνω για να ικανοποιώ τη φυσική μου ανάγκη, με γυναίκες που τις γουστάρω λιγότερο από τη δική μου. Τουλάχιστον δεν έχω το συναίσθημα κατάντιας που έχω όταν αυνανίζομαι.
Δεν θέλω συμβουλές. Απλώς αν κάποια το διαβάσει και ταυτιστεί με τη συμπεριφορά της συζύγου μου, να ξέρει πως νιώθει και τι κάνει ο δικός της.
Παράθεση:
Έλλειψη σεξ στον γάμο μουΤο χειρότερο είναι ότι επηρεάζει την ψυχολογία μου. Το παρουσιαστικό μου είναι πολύ πάνω του μετρίου, είμαι πολύ δυναμικός και όλο το θέμα μου δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα.
Σχόλιο # 1 από gnks80
Aν σας είναι εύκολο ,περιγράψτε μας με λίγα λόγια και τη σύζυγο.
(περίπου όσα χρησιμοποιήσατε για εσάς )
Αφου το λεει καλε ο ανθρωπος...
δεν θελω συμβουλες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Paralia48
Ξέρετε εσείς πολλούς με παιδιά, να κάνουν σεξ όπως πριν τα αποκτήσουν;Αν εσείς εδώ στο σάιτ τούτο, έχετε καταφέρει κάτι τέτοιο, τότε συγχαρητήρια στον Τούλη και στο σάιτ του, που είναι τόσο ...αφροδισιακό![]()
Ξέρουμε...
όπως επίσης ξέρουμε και ζευγάρια που δεν τεκνοποίησαν αλλά πάλι πέρασαν τα ίδια.
Νομίζω πως ο πρώτος και καθοριστικός παράγοντας για να διαβρωθεί η σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού είναι ο χρόνος.(και μετά όλα τα υπολοιπα... )
ΖΕυγάρια που είναι μαζί 15-20-25 χρόνια λογικό να περνούν διαφορες συχνότητες στη σεξουαλική τους ζωή (με ή ανευ παιδιών)
Είναι αυτό που λαικά λέμε για το ίδιο ''φαί'' ...
με λίγο παραπάνω αλάτι ,με άλλα μπαχαρικά ,με άλλο τρόπο μαγειρέματος ρε παιδί θα βρεθείς μπροστά σε κάτι καινούργιο
αν το φαγητό όμως έχει καεί (από ψέμματα,αποξένωση ,προδοσίες,ματαιώσεις ,προσβολές ... )
δε πα να κάνεις όλα τα κόλπα ,και τα μαγικά και το ζωμό του Οβελίξ να παραγγείλεις...
καμμένο θα παραμένει πάντα...
αν το φαγητό όμως έχει καεί ( από ψέμματα, αποξένωση , προδοσίες , ματαιώσεις , προσβολές ... )
δε πα να κάνεις όλα τα κόλπα , και τα μαγικά και το ζωμό του Οβελίξ να παραγγείλεις...
...προσπάθησε να απομυθοποιήσεις το σεξ...η γυναίκα σου μάλλον το έχει σχεδόν καταφέρει... :-)
(...γρήγορο και αποτελεσματικό τρίκ για βρείτε γρήγορα μια σχετική ισορροπία και ίσως να καταφέρετε να δείτε κάποια πράγματα που σας ταλανίζουν και δεν τα αναγνωρίζετε ή δεν τα αντιλαμβάνεστε...)...
Συμβουλες σιγουρα θελεις για να το θετεις. Αφου σε απασχολει. Νομιζω η φιλη ELENAL τα λεει καλα. Το σεξ ειναι αυτο ξεχωριζει το ζευγαρι απο τους ...φιλους. Κατι συμβαινει φιλε και οτι και να ειναι δε ειναι καλο. Ψαξτο με την συζυγο και λυστο με αγαπη και χωρις εγωισμους και μυστικα. Οσο προλαβαινεις κι οσο ειναι καιρος πριν γινει η τριχα τριχια και σας πνιξει.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media