Ο βασικός λόγος για τον οποίο μαλώνουμε με τον άντρα μου είναι το οτι κάνουμε σπάνια σεξ (3-4 φορές το χρόνο).
Έχει δίκιο και τον καταλαβαίνω αλλά δυστυχώς απο τη μεριά μου δεν έχω καθόλου ερωτική διαθεση. Είμαι συνέχεια κουρασμένη κι όταν δεν είμαι , πάλι δεν θέλω να κάνω σεξ μαζι του.Δεν θέλω να βρω εραστή αλλά να αναστήσω την ερωτική μας ζωή.Εχετε να προτείνετε κάτι;Ενα κουμπι να το πατησεις και να γινεις ντουρασελ δεν υπαρχει......για να υπαρξει εντονη
ερωτικη διαθεση η επιθυμια πρεπει να υπαρξει ενα ηλεκτροσοκ...
Αμα η σχεση κινειται μεταξυ μιας επαναλαμβανομενης καθημερινοτητας και ερωτικης αδιαφοριας
βρασε ρυζι...καποια στιγμη μαθηματικα ο ενας απο τους δυο η και οι δυο κανουν μια εξωσυζυγικη
σχεση και θα περναμε εμεις καλα και αυτοι καλυτερα...
Αμα εχει τελειωσει το ερωτικο μεταξυ σας,οτι και να κανεις απλα θα παρατεινεις το χρονο
πιστευοντας οτι κατι θ αλλαξει...μ αυτα και μ αυτα θα περνανε τα χρονια...αλλα η ουσια θα παραμενει η ιδια...δεν υπαρχει πια ελξη...οσο και να τραβας απο τα μαλλια...
να βρεις τροπο να ικανοποιησεις την καθημερινοτητα σου ,,,
οπως εργασια ,,,Για αρχή φρόντισε να αρχίσεις να ξεκουράζεσαι.
Δεύτερον, ζήτησέ του να σε βοηθάει.Το ιδιο ακριβώς συμβαίνει και με τη συζηγό μου. Εκανα υπομονη πολλα χρονια. Από τη νέα χρονιά θα θεορούμε και επίσημα χωρισμένος.
Ο Κωνσταντίνος είναι παθώς και μαθώς!!
Το εχασες το κορμί, πατριωτισσα!!!
να πατε σε καποιον ενδοκρινολογο για αρχη. εαν οι ορμονες σας βγουνε σωστες τωτε συνεχιστε με καποιο ψυχολογο
Ισχυε ανεκαθεν αυτο με τη μειωμενη λιμπιντο η εμφανιστηκε ξαφνικα?
Διχως να ειμαι ψυχολογος, με βαση τα γραφομενα σου, εχω την αισθηση οτι θα πρεπει να δεις εδω:
https://www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articlekey=12589
Πιθανα αιτια:
Λυση:
Ψυχοθεραπεια - με συμπεριλιψη οπωσδηποτε και του παρτενερ.
Aν εχεις τασεις να υποτιμας τον εαυτο σου, τοτε σιγουρα θα πρεπει να το δεις σοβαρα.
Παράθεση:
Τρόποι ενεργοποίησης ερωτικής διάθεσης
Σχόλιο # 1 από KALLIROH1980Ο βασικός λόγος για τον οποίο μαλώνουμε με τον άντρα μου είναι το οτι κάνουμε σπάνια σεξ (3-4 φορές το χρόνο).
Έχει δίκιο και τον καταλαβαίνω αλλά δυστυχώς απο τη μεριά μου δεν έχω καθόλου ερωτική διαθεση. Είμαι συνέχεια κουρασμένη κι όταν δεν είμαι , πάλι δεν θέλω να κάνω σεξ μαζι του.Δεν θέλω να βρω εραστή αλλά να αναστήσω την ερωτική μας ζωή.Εχετε να προτείνετε κάτι;
Αν δεν ξερεις πως να κανετε σεξ και τι φταιει εχετε θεμα που μονο ενας ειδικος θα σας βοηθουσε. Υποθετω οτι ο ανδρας σου δεν ξερει για την ερωτηση σου εδω. Αρα η επιλυση θα ειναι μονοπλευρη.
Παράθεση:
Τρόποι ενεργοποίησης ερωτικής διάθεσης
Σχόλιο # 1 από KALLIROH1980Ο βασικός λόγος για τον οποίο μαλώνουμε με τον άντρα μου είναι το οτι κάνουμε σπάνια σεξ (3-4 φορές το χρόνο).
Έχει δίκιο και τον καταλαβαίνω αλλά δυστυχώς απο τη μεριά μου δεν έχω καθόλου ερωτική διαθεση. Είμαι συνέχεια κουρασμένη κι όταν δεν είμαι , πάλι δεν θέλω να κάνω σεξ μαζι του.Δεν θέλω να βρω εραστή αλλά να αναστήσω την ερωτική μας ζωή.Εχετε να προτείνετε κάτι;
Προτινεις Ανδρεα να τον βαλει κι αυτον εδω; Σοθηκαμε ολοι μας χαχαχα
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Andreass66Αν δεν ξερεις πως να κανετε σεξ και τι φταιει εχετε θεμα που μονο ενας ειδικος θα σας βοηθουσε. Υποθετω οτι ο ανδρας σου δεν ξερει για την ερωτηση σου εδω. Αρα η επιλυση θα ειναι μονοπλευρη.
a propos
η κυρία που απεικονίζεται στη φωτογραφία "σας"
γνωρίζει οτι τη χρησιμοποιείτε ως φωτο προφιλ σε site που ζητά πραγματικές φωτο
και όχι αβαταρ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από MporivaΠροτινεις Ανδρεα να τον βαλει κι αυτον εδω; Σοθηκαμε ολοι μας χαχαχα
Κι εσυ εισαι σιγουρη πως ειναι καποια αλλη κι οχι εγω;
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Sivilla_I
a propos
και όχι αβαταρ?
Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε, εχουμε και τα δειχνουμε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Sivilla_I
a propos
και όχι αβαταρ?
Τώρα πλέον, παψαμε να τα δείχνουμε!
Δε μπορεί...
Iος θα είναι...
Βάζει φώτο... Βγάζει φώτο...
Γρήγορα τον Kaspersky!!!
Ναι
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από MporivaΚι εσυ εισαι σιγουρη πως ειναι καποια αλλη κι οχι εγω;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media