Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Μόνος .επιλογή ?

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Johnyhug

# 1 στις 24/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Μόνος .επιλογή ?

Σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζει αυτήν την κατασταση αλλά είναι κάτι το πρωτόγνωρο για μένα και μάλιστα σε μια ηλικία που θεωρείται κάπως μεγάλη .

Θα ήθελα από εσάς εμπειρίες δικές σας και πως το αντιμετωπίσατε ?

Aggelo

# 2 στις 25/11/2018
author
Ανδρας / 53 / Σε διάσταση
Ν. Ηλείας / Τραγανό
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 7.115
'Aρεσαν+: 0%

Τωρα μ αυτα που γραφεις με στελνεις στα ταρταρα......οταν λες οτι εχεις μεγαλη ηλικια
και απ οτι βλεπω ειμαστε ισα...δεν εχω ψυχολογια να γραψω......μου χτυπαει την πορτα
η καταθλιψη.
Σε μια παλια διαφημηση υπηρχε ενα σλογκαν --- Μόνος η Μάνος ? --- διαλεγω κουρτινα 2

Αρέσει στα μέλη Paralia48, Persefoni__ και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 3 στις 25/11/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

επιλογη ?

Αυτο που εκανες.Φτιαχνεις ενα ωραιο προφιλ εδω ,(γραψε και μερικα δικα σου λογακια οχι μονο τα ετοιμα -σβησε το μενω-μενω - και βαλε κ μια ωραια φωτο προσφατη οχι 25 ετιας )και θα βρεις παρεα να μην εισαι μονος .

Αρέσει στο μέλος 123xristos

AlexLuckyCharm

# 4 στις 25/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Διευκρινησε και σε εμάς τι εννοείς με τον όρο μόνος. Χωρίς ερωτική σύντροφο; Χωρίς κοινωνικό περίγυρο; Μόνος τι; Δεν είναι μονοδιάστατο όλο αυτό. Το ότι νοιώθει μοναξιά πχ πως την εννοείς εσύ ; Γιατί από όλους πιθανότατα να υπάρχει άλλη προσέγγιση. Ναι υπάρχουν άνθρωποι που επιλέγουν να είναι μόνοι. Όχι όμως τελείως μόνοι. Όχι "αναχωρητές" αλλά δανειζόμενοι κοινωνική ζωη για να καλύψουν κάποιες ανάγκες. Δανειζόμενοι από επιλογή. Υπάρχουν και άλλοι που θέλουν παρουσίες δίπλα τους. Ερωτικά συντροφικα. Λειτουργούν καλύτερα έτσι. Αλλά και εκεί επιλέγουν άλλοι μικρότερη εμπλοκή. Όσο αναφορά το θέμα της μελαγχολίας θα έλεγα εγώ και όχι κατάθλιψης που είναι πιο βαριά μορφή αυτού του συναισθήματος, που αναφέρει ο Αggelo, αν το έχεις κατανοήσει είναι το πρώτο βήμα και το μεγαλύτερο για να το μετουσιωσεις σε κάτι πιο δημιουργικό και να σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα. Οπότε αγαπητέ θεματοθετη καλό ταξίδι στους δρόμους της διανόησης για να αποκαλυψεις την δική σου πραγματικότητα. Καλή αρχή. Και μόνο που ξεκινάς αυτό το ταξίδι είσαι σε καλο δρόμο.

ZHLIASOY

# 5 στις 25/11/2018
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160

Δλδ ποσο μεγαλη?? Ισα με την Ακροπολη??

Αρέσει στο μέλος tzoulia59

somebody961

# 6 στις 25/11/2018
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Johnyhug

πως το αντιμετωπίσατε ?

Μου είπα ότι είμαι μικρός και μεγαλοδείχνω.

Αυτό, ήταν η αρχή. Μετά, ήρθαν όλα τα ωραία.

Αν μου έλεγα πως είμαι μεγάλος και μικροδείχνω, θα ήταν η απόλυτη καταστροφή!

Να στο πω και αλλιώς; Στο γνωστό δίλημμα αν βλέπω μισογεμάτο ή μισοάδειο το ποτήρι

το πετάω στον τοίχο και το σπάω ξεκινώντας με καινούργιο,

το γεμίζω εγώ με ό,τι γουστάρω, και στην υγειά μου.

Αρέσει στα μέλη WhiteDemon, alisida και σε ακόμα 6 μέλη.

sokolatakis

# 7 στις 25/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Βάλε στο προφίλ σου..επιθυμητή σχέση..ερωτική επαφή..και θα βρεις παρεα

Persefoni__

# 8 στις 25/11/2018
author
Γυναίκα / 54 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 418

Αν κατάλαβα καλά...

απ' όσα πολύ περιληπτικά γράφεις,ήσουν πολλά χρόνια παντρεμένος,είστε σε διάσταση -τουλάχιστον έτσι δηλώνει το προφίλ - κι εσύ έχοντας συνηθίσει τόσα χρόνια με σύντροφο, παιδιά,συγγενείς,φίλους ξαφνικά έμεινες "μόνος" ,νοιώθεις "μόνος" . Δηλαδή -και πάλι συγνώμη αν κατάλαβα λάθος- μιλάμε για το συναίσθημα που νοιώθει κάποιος,όταν του λείπει ο τρόπος ζωής που είχε συνηθίσει.Αν για παράδειγμα ήσουν ακόμη ερωτευμένος με τη γυναίκα σου,πιστεύω πως θα είχε διαφορετικό τίτλο το θέμα που ανάρτησες.Καταλαβαίνω,πως είναι τρομερά δύσκολο για  οποιονδήποτε από μας να βγει απ αυτό που ονομάζεται comfort zone. Αυτό δηλαδή που σύμφωνα με όσα γράφεις, πιστεύω πως έπαθες εσύ.Βγαίνουμε απ τη "ζώνη άνεσής" μας και ξαφνικά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τον εαυτό μας , κάτι που ίσως και να είναι το πιο τρομακτικό απ όλα. Μπαίνει κι ένας μεγενθυντικός φακός μπροστά μας, που μεγενθύνει τα πάντα πχ τις όποιες προκλήσεις αναγκαστούμε ν' αντιμετωπίσουμε. Εσύ πρόσθεσες ακόμη μιά που για μένα είναι πλεονέκτημα. Η ηλικία σου. Δεν σκέφτηκες πχ πως αυτό που συνέβει και νοιώθεις μόνος μπορούσε να συμβεί πχ στα 59 σου 10 χρόνια αργότερα δηλαδή κάτι που θα δυσκόλευε τα πάντα ακόμη πιο πολύ. Τα 49 οκ στην ουσία 50 είναι πλεονέκτημα κι όχι "μειονέκτημα" Αυτό που προσπαθώ, εδώ και ώρα να σου πω είναι πως όλα έχουν δύο όψεις.Κι εσένα σου δίνεται η ευκαιρία -άσχετα απ το αν ήθελες ή όχι - να μείνεις λίγο μόνος να γνωρίσεις τον εαυτό σου,να κάνεις πράγματα που δεν μπόρεσες ή δεν πρόλαβες να κάνεις , να δεις τί πραγματικά θέλεις . Προς θεού όμως, όσο νοιώθεις μέσα σου αυτό το "μόνος" μην κάνεις σχέση μόνο και μόνο για να μην νοιώθεις μόνος! Θα είναι άδικο και για σένα και για όποια θα είναι δίπλα σου. Είναι τα μόνα που μπορώ να σου πω. Τρόποι αντιμετώπισης και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Έχεις δύσκολο αλλά ταυτόχρονα και συναρπαστικό ταξίδι μπροστά σου με πολλές ευκαιρίες (και δεν εννοώ ευκαιρίες με γυναίκες) Συμβουλή μου είναι αυτό που σου δόθηκε -έστω και άθελά σου - να το αξιοποιήσεις σωστά . 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Johnyhug

Μόνος .επιλογή ?

Σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζει αυτήν την κατασταση αλλά είναι κάτι το πρωτόγνωρο για μένα και μάλιστα σε μια ηλικία που θεωρείται κάπως μεγάλη .

Αρέσει στα μέλη alisida, somebody961 και σε ακόμα 2 μέλη.

Persefoni__

# 9 στις 25/11/2018
author
Γυναίκα / 54 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 418

Κερία αλισιδα

γιατί καλέ όχι προ 25ετίας!! Τοτε είμαστάνε όλοι κούκλοι !!! Φατσούλα απορίας!!! 

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από alisida

επιλογη ?

Αυτο που εκανες.Φτιαχνεις ενα ωραιο προφιλ εδω ,(γραψε και μερικα δικα σου λογακια οχι μονο τα ετοιμα -σβησε το μενω-μενω - και βαλε κ μια ωραια φωτο προσφατη οχι 25 ετιας )και θα βρεις παρεα να μην εισαι μονος .

Αρέσει στο μέλος alisida

tzoulia59

# 10 στις 25/11/2018
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

οταν ημουν 49 σκεφτομουν ,,τελικα ειμαι μεγαλη ,,

τωρα που ειμαι 59 ,,σκεφτομαι στα 49 ημουν πολυ νεα ,,

ειχα εναν φιλο ,,μου ελεγε στα 59 ακολουθω την μοιρα μου ,,

εναν αλλον που μου ελεγε μετα τα 50 η ζωη ειναι γεματη αδιεξοδα ,,,

αδραξε την ημερα ,,,

ΑΥΤΑ ,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Johnyhug

Μόνος .επιλογή ?

Αρέσει στα μέλη 123xristos, Persefoni__ και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 11 στις 25/11/2018
author
Καζακστάν

@#9 persefoni

Διοτι αγαπητη μου, ο κυριος μπηκε σε σελιδα γνωριμιων -και τα λεω βεβαια στην πεθερα να τ ακουσουν οι νυφες- ,γραφει οτι αναζητει παρεα και αν βαλει φωτο 25 ετιας θα φρικαρουν οι επιδοξες νυφες ...Ασε που στα 50 δειχνουμε πολυ καλυτερα απο τα 25 !!!(Φατσουλα που αναρωτιεται γιατι καποιοι 50 αρηδες στη φωτο δειχνουν 25 και γιατι καποιοι που στη φωτο δειχνουν 65 ,δηλωνουν ηλικια 50 )...
Αρέσει στο μέλος Persefoni__

Johnyhug

# 12 στις 25/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ όλους σας για την ανταπόκριση που είχατε ... Περσεφόνη έπεσες μέσα σε σχέση με την διάσταση κλπ με την διαφορά ότι η αιτία αυτήν την στιγμη είναι μια σχέση που είχα για 4 χρόνια συνεχόμενα αν και όλα αυτά τα χρόνια είχα προβλήματα (ήθελε παιδί εγώ όχι ) την συνέχιζα γιατί ήμουν και είμαι ερωτευμένος ... αποφάσισα να το διακόψω με δική μου θέληση γιατί έτσι έπρεπε παρόλα αυτά μου είπε ότι συνεχίζει την ζωή της ...μπράβο και χαρηκα πάρα πολύ για αυτήν ...μόνο από την ημέρα που το έμαθα έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να το διαχειριστω . ( Να σημειωθεί ότι ήμουν ενας άνθρωπος με παρέες με φίλους που με κάναν όλοι πέρα λόγο του χωρισμού μου με την πρώην γυναίκα μου ) έχω περάσει πολλά στην ζωή μου αυτό δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω

kristina-kristina

# 13 στις 25/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καλησπέρα! Η μοναξιά έχει και καλή πλευρά- απόλαυσε την! Εγώ έτσι την αντιμετωπίζω. Γενικά όταν έχεις και κάποια ηλικία χαχα! Και τι άλλο μπορείς να κάνεις...

alisida

# 14 στις 25/11/2018
author
Καζακστάν

δηλ το μοναδικο σας πρόβλημα ηταν ότι εκεινη ηθελε παιδι ??

δεν το βλεπω και τοσο μεγαλο πρόβλημα αφου όπως λες ησουν και εισαι ερωτευμενος 

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Johnyhug
Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ όλους σας για την ανταπόκριση που είχατε ... Περσεφόνη έπεσες μέσα σε σχέση με την διάσταση κλπ με την διαφορά ότι η αιτία αυτήν την στιγμη είναι μια σχέση που είχα για 4 χρόνια συνεχόμενα αν και όλα αυτά τα χρόνια είχα προβλήματα (ήθελε παιδί εγώ όχι ) την συνέχιζα γιατί ήμουν και είμαι ερωτευμένος ... αποφάσισα να το διακόψω με δική μου θέληση γιατί έτσι έπρεπε παρόλα αυτά μου είπε ότι συνεχίζει την ζωή της ...μπράβο και χαρηκα πάρα πολύ για αυτήν ...μόνο από την ημέρα που το έμαθα έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να το διαχειριστω . ( Να σημειωθεί ότι ήμουν ενας άνθρωπος με παρέες με φίλους που με κάναν όλοι πέρα λόγο του χωρισμού μου με την πρώην γυναίκα μου ) έχω περάσει πολλά στην ζωή μου αυτό δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω

Johnyhug

# 15 στις 25/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ναι αυτός είναι ο λόγος .Εγώ έχω ένα παιδί και δεν θέλω άλλο

Red_Season

# 16 στις 26/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από alisida

δηλ το μοναδικο σας πρόβλημα ηταν ότι εκεινη ηθελε παιδι ??

δεν το βλεπω και τοσο μεγαλο πρόβλημα αφου όπως λες ησουν και εισαι ερωτευμενος 

Άλλο πράγμα ο έρωτας και άλλο να θέλει να (ξανα)γίνει γονιός.

alisida

# 17 στις 26/11/2018
author
Καζακστάν

#16 Red :Άλλο πράγμα ο έρωτας και άλλο να θέλει να (ξανα)γίνει γονιός.

Δεν το βλεπω αλλο πραγμα το ενα κ αλλο το αλλο.Οταν αγαπας και θελεις τον ανθρωπο κι εκεινος για να ολοκληρωθει θελει να γινει και γονιος...Εχω παραδειγματα γυναικων χωρισμενων με δυο παιδια,που εκαναν και τριτο με το νεο συντροφο διοτι εκεινοι δεν ειχαν...Και ειναι μαζι κ μια χαρα ...(Φαυσουλα που στο παρελθον ηταν ετοιμη να κανει το ιδιο )

Nuvolla

# 18 στις 26/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Η διαφωνία για την απόκτηση παιδιών είναι απ τους ''καλύτερους'' και απ τους πιο σοβαρούς  λόγους χωρισμού.
Σαφώς δεν έχει να κάνει με την ύπαρξη του  έρωτα ή της αγάπης .Έχει να κάνει με άλλες ικανότητες του ζευγαριού.
Πιστεύω πως είναι σχεδόν υπαρξιακό  θέμα ,και καλά κάνατε και χωρίσατε.

Τώρα για το θέμα της τωρινής σας κατάστασης (μοναξιά ) .Είναι εύλογα όλα αυτά που νιώθεται ,ανασυγκρότηση χρειάζεται και χρόνος .
Πιθανά με το διαζύγιο σας, να μη προλάβατε να μπείτε σε τέτοια διαδικασία γιατί σας είχε αρπάξει ο νέος έρωτας απ το χέρι .

Αν εργάζεστε ,δουλέψτε λίγο παραπάνω ,ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ,με τα παιδιά σας,ξανα-πλησιάστε φίλους(μιλήστε ειλικρινά μαζί τους και αν χρειαστεί ζητήστε την βοήθεια τους και πείτε και καμιά συγνώμη αν την ''χρωστάτε''  )

Αν νιώθετε να βουλιάζετε και να μην είστε λειτουργικός, απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό

.

Andreass66

# 19 στις 26/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μακαρι και η δικη μου να μην ηθελε να κανουμε παιδια...θελει 2 λεει...ελεος...οχι αλλο καρβουνο

Johnyhug

# 20 στις 26/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Alisida ...το σέβομαι αυτό που λες και όπως σέβομαι και την επιθυμία της για ένα παιδί εγώ δεν είμαι σε θέση να το πραγματοποιήσω οπότε το μόνο που έχω να κάνω είναι να την αφήσω για να πραγματοποιήσει το θέλω τηςΝομίζω ότι είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω για αυτην

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.