Alisida ...δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία μου ούτε με την εμφάνιση μου
Είμαι αυτός που είμαι και δεν πρόκειτε να αλλάξω η να παραποιησω κάτι από τον εαυτό μου
Απαντηση για το ποστ # 11
Συμφωνω οτι δεν εχεις προβλημα ,μια χαρα φαινεσαι και νεοτατος.
Το αισθημα μοναξιας που ακολουθει σχεδον παντα ενα χωρισμο,φευγει αργα ή γρηγορα .
Φτανει να εχεις αισιοδοξια και ορεξη για ζωη .
Τολμα να κανεις διαφορες γνωριμιες ,γυναικες και αντρες για παρεα και γρηγορα θα βρεις τητη νεα σου συντροφο .
Οσο για το θεμα παιδιου,καλα εκανες αν δεν το ηθελες ,ομως πιστευω οτι αν υπηρχε αγαπη θα το τολμουσες .
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από JohnyhugAlisida ...δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία μου ούτε με την εμφάνιση μου
Είμαι αυτός που είμαι και δεν πρόκειτε να αλλάξω η να παραποιησω κάτι από τον εαυτό μου
Απαντηση για το ποστ # 11
Γιατι Andreas , ασχημα θα ηταν δυο παιδακια ακομα ??
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Andreass66Μακαρι και η δικη μου να μην ηθελε να κανουμε παιδια...θελει 2 λεει...ελεος...οχι αλλο καρβουνο
![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από alisidaΓιατι Andreas , ασχημα θα ηταν δυο παιδακια ακομα ??
![]()
Σίγουρα όχι,
Γκαρσόν, ακόμα δύο παϊδάκια στον κύριο Andreas παρακαλώ!
Αγάπη εεε!!!
Πολύ δύσκολη λέξη το την λες ...πιστεύω ότι είναι μια λέξη με πολλες παραμέτρους
Λέγεται πολλές φορές και χάνει την ουσία της αλλοιώνεται καταστρεφεται .
Δεν σε αγαπώ γιατί δεν κάνω ένα παιδί μαζί σου η γιατί δεν πάω να πάρω μακαρόνια από το σούπερ μάρκετ .
Πότε σε αγαπώ και πότε όχι ?
Σ' αγαπώ όταν σε βλέπω να είσαι ευτυχισμένη αυτό μου δίνει δύναμη να σε αγαπώ περισσότερο
Σ' αγαπω και όταν δεν είσαι ευτυχισμένη αυτή είναι μεγαλύτερη αγαπη όταν κοιτάς να την κανεις ευτυχισμένη βγαίνοντας από την ζωή της γιατί αυτό είναι το σωστό με οποιοδήποτε κόστος
Απάντηση στο ποστ #22
Αν καποιος εφευγε απο τη ζωη μου για να μη με κανει να δυστυχησω,θα το εκτιμουσα .
Αν ομως ,εμενε μαζι μου κι εκανε τα παντα για να ευτυχισω ,...Θα το λατρευα !!!
Οκ,κερδισες την εκτιμηση της ενω μπορουσες να κερδισεις τη λατρεια της
Αν με αυτο συμβιβαζεσαι και νοιωθεις οκ με τον εαυτο σου,παω πασο
(Φατσουλα που αναρωτιεται αραγε αν ησουν μαζι της με ενα παιδακι παρ ολες τις δυσκολιες θα αισθανοσουν μοναξια τωρα ??)
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από JohnyhugΑγάπη εεε!!!
Πολύ δύσκολη λέξη το την λες ...πιστεύω ότι είναι μια λέξη με πολλες παραμέτρους
Λέγεται πολλές φορές και χάνει την ουσία της αλλοιώνεται καταστρεφεται .
Δεν σε αγαπώ γιατί δεν κάνω ένα παιδί μαζί σου η γιατί δεν πάω να πάρω μακαρόνια από το σούπερ μάρκετ .
Πότε σε αγαπώ και πότε όχι ?
Σ' αγαπώ όταν σε βλέπω να είσαι ευτυχισμένη αυτό μου δίνει δύναμη να σε αγαπώ περισσότερο
Σ' αγαπω και όταν δεν είσαι ευτυχισμένη αυτή είναι μεγαλύτερη αγαπη όταν κοιτάς να την κανεις ευτυχισμένη βγαίνοντας από την ζωή της γιατί αυτό είναι το σωστό με οποιοδήποτε κόστος
Απάντηση στο ποστ #22
Καλά τώρα, εσύ έχεις, αυτή δεν έχει.
Δεν είναι λογικό να θέλει κ δική της οικογένεια;
Λογικότατο.
Κ εσύ καλύτερα να κάνεις παρέες με κοπέλες που ή δε θέλουν ή έχουν παιδιά αφού ξέρεις ότι άλλο παιδί δεν κάνεις.
κ να το δηλώνεις ώστε να το ξέρουν και οι κυρίες, μην ελπίζουν χωρίς λόγο.
piece of cake
Πλακα με κανεις? Να υιοθετησω κανα δυο γυρω στα 20 ισως το σκεφτω
Παράθεση:
![]()
Αντρέα,θέλει να σε χωρίσει
Παράθεση:
![]()
Πιστεύω πως όχι δεν είναι ευτυχισμένη .Αλλά θα γίνει ευτυχισμένη όταν βρεθεί αυτός που θα της εκπληρώσει την επιθυμία της.
Αλλά και από την άλλη πως θα συνεχίζαμε ? Θα είχαμε συνεχώς το ίδιο θέμα να μας βασανίζει
Καλύτερα να το υποστούμε τώρα παρά αργότερα γιατί θα είναι ποιο δύσκολο και για τους δύο μας
Ετών 40
Απάντηση για ποστ # 28
Τελικά μαλλον δεν έχετε περάσει κάτι ανάλογο
Οι μεν ένοχος
Οι δεν αθώος
Δεν ειναι σιγουρο αυτο .Θα ηταν ευτυχισμενη αν εσυ εκπληρωνες την επιθυμια της αγαπητε Τζωνυ..
Το "θελω παιδι" ειναι συναρτηση του ενστικτου +συντροφου ...
Αν δεν ενοιωθε ομορφα μαζι σου και αν δεν σ εμπιστευοταν ,κατα πασα πιθανοτητα δε θα σκεφτοταν το θεμα παιδι .
Εχω περασει κατι αναλογο στο παρελθον,δυο παιδια η σλισιδα,κανενα ο εν λογω..Προσπαθησα για παιδι ,οχι τοσο για μενα,αλλα για εκεινον..Το παιδι δεν ηρθε ,αλλα δεν σκεφτηκα ουτε στιγμη να το αποφυγω επειδη ηδη ειχα δυο δικα μου .
Δεν τραπηκα σε φυγη
Alisida ...πάμε στο ποστ #12
Βγαίνει με άλλον και καλά κάνει
(Δεν πρέπει να είναι και στα μαύρα πανιά)
Και ξανά γράφω ενώ εγώ την παροτρυνα να το κάνει γιατί χαλαστικα εγώ τόσο ώστε να μην μπορώ να το αντιμετωπίσω
Το να βγαινει με αλλον απο αντιδραση επειδη την εστειλες,το εχεις σκεφτει ?Μου φαινεται περιεργο ,μια γυναικα που εχει ερθει τοσο κοντα σε εναν αντρα ωστε να θελει να κανει μαζι του οικογενεια,να βρισκει αμεσως αντικαταστατη...
Την κοβεις για τετοιο ανθρωπο ?
Ισως θελει να σε πικαρει,ή ειναι κινηση απελπισιας για τεκνοποιηση .
..Και στις δυο περιπτωσεις δεν θα ευτυχισει ...
Εσυ για ποιο λογο (αν επιτρεπεται) εισαι αρνητικος στο θεμα παιδι ?
Ρωτω απλα απο περιεργεια ,δεν εχω σκοπο να μπω στη διαδικασια να επιχειρησω να σου βαλω ιδεες
(Φατσουλα που σκεφτεται το ποση απογητευση εχετε και οι δυο και ποσα "δεν με καταλαβαινεις"εχετε ανταλλαξει )
1) έχω και σε ηλικία που απαιτει
2) το να αρχίζω να αραδιαζω παιδιά χωρίς να σκέφτομαι το πώς θα μεγαλώσουν είναι πολύ εύκολο (οικονομικός παράγοντας)
Πιστεύω να καταλαβαίνεις
Το οικονομικο ειναι σεβαστο πλην ομως συζητησιμο...
Αλλα απο τη στιγμη που διαβασα την εκφραση "αραδιαζω παιδια" δεν εχω να πω κατι αλλο.
.Καταλαβα
(φατσουλα που εχει αλλη αποψη για το "φερνω ενα παιδι στον κοσμο" και που δεν το θεωρει αραδιασμα )
Σκοπος μου δεν ηταν σε καμια περιπτωση να υποβιβασω τον προβληματισμο σου σχετικα με τις οικονομικες δυσκολιες που οι περισσοτεροι αντιμετωπιζουμε ...
Απλα ,στα λογια σου δεν διεκρινα καθολου αγαπη για το γεγονος του φερνω παιδι ,ειδικα οταν προκειται αυτο να το κανεις με μια γυναικα που οπως λες αγαπουσες κ αγαπας (γραφεις οτι σε πειραξε που τωρα ειναι με αλλον αρα υπαρχουν αισθηματα ?)...
Το "θελω παιδι" της,μαλλον το εβλεπες μονο σαν βαρος και καθολου σαν ενδειξη αγαπης για το συντροφο και τη ζωη γενικοτερα...
Επειδη τα δυο παιδια μου ειναι με καποια διαφορα ηλικιας,απο πειρα λεω οτι τα εξοδα δεν πεφτουν ολα μαζι .
Μεχρι δηλ να αρχισουν του δευτερου,εχεις λιγο λασκαρει απο το πρωτο..
.Φυσικα απαταιτητο ειναι να εργαζονται κ οι δυο διοτι ειναι δυσκολο να επωμιζεσαι μονο εσυ τα βαρη...
Πολλες λυσεις βρισκονται ,προυποθεση ομως ειναι να βλεπεις με αγαπη αυτη την αναγκη.
..Αφου δεν το ειδες ετσι,σωστα επραξες και τελειωσες τη σχεση διοτι αργα ή γρηγορα θα τελειωνε .
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media