Στη συμπεριφορά κ στον τροπο σκέψης, όχι στην ηλικία.
Και γιατί;Αγαπητη ,
αναλογος για ποιο σκοπο την ...θελουμε
Τωρα τι να σου πω ? ...
Keep Walking
ΥΓ ...Αγαπητη , απευθυνεις μια τετοια ερωτηση σε αντρες ...
Τους αντρες ( οχι τις κολομπινες ) τους χαρακτηριζει οτι ξερουν τι θελουν , που πανε και ποιοι ειναι
Σε ολο αυτο μια γυναικα ...πολυ δυσκολα θα λαβει μερος διπλα σε με τετοια προσωπικοτητα . Θα πρεπει να ειναι Θυληκο για μπορεσει να σταθει ...
Ολα τα υπολοιπα ...ειναι μονο για να εχουμε να λεμε ...και τιποτα αλλο
Βοηθάει πάντως, να ξέρουν πώς γράφεται το θηλυκό
και οι άντρες και οι κολομπίνες (όποιες κι αν εννοείτε).
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από archagellosΑγαπητη ,
αναλογος για ποιο σκοπο την ...θελουμε
Τωρα τι να σου πω ? ...
Keep Walking
ΥΓ ...Αγαπητη , απευθυνεις μια τετοια ερωτηση σε αντρες ...
Τους αντρες ( οχι τις κολομπινες ) τους χαρακτηριζει οτι ξερουν τι θελουν , που πανε και ποιοι ειναι
Σε ολο αυτο μια γυναικα ...πολυ δυσκολα θα λαβει μερος διπλα σε με τετοια προσωπικοτητα . Θα πρεπει να ειναι Θυληκο για μπορεσει να σταθει ...Ολα τα υπολοιπα ...ειναι μονο για να εχουμε να λεμε ...και τιποτα αλλο
Τα κοριτσακια ειναι για τα αγορακια και οι γυναικες για τους αντρες...
Μου αρέσει η εμφάνιση των όμορφων νέων κορασίδων αλλά δυστυχώς πνευματικώς είναι το χάσμα δυσθεώρητο
Προς το παρον προτιμω να ριξω ενα 12 ωρο υπνο......ξαναρωταμε αυριο που θα εχω στανιαρειι
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Sivilla_I
Βοηθάει πάντως, να ξέρουν πώς γράφεται το θηλυκό
και οι άντρες και οι κολομπίνες (όποιες κι αν εννοείτε).
εκτός αυτού έχουμε ξεμείνει κ από καλάμια...
τι ζήτηση είν αυτή ρε παιδίμ...
Η ερωτηση κρισεως "του ενος εκατομμυριου"...απευθυνεται :
α) σε ανδρες μονον...?...
β) ...ή και σε γυναικες-θηλυκα(......) ?... ...
Γιατι εαν ειναι και στα δυο...εγω ως γυνη...θα ελεγα: <<Γυναικα με Γαμα Κεφαλαιο...με αρωμα Θηλυκου...Απόλυτου (!)... ...και με κοριτσιστικη διαθεση!!! >> !!!
Αυτο.__
να ξαναβάλω τις γριές του θανάση...
https://www.youtube.com/watch?v=_m9uOqeHUi8MsMeropi,πότε δίνουμε εξετάσεις;
λαογραφία κάνομαι 'δωπέρα,
ή αυτογνωσιακά θέματα ...
>>>>>>>>>>
να ξαναβάλω τις γριές του θανάση...
κ ας γίνομαι κ γραφική...
<<<<<<<<<<
εμάς μας ενδιαφέροι να βγούμαι δήμαρχοι ...
Εξαρταται απο τον αντρα.Συνηθως οι μικροι τις μεγαλες και οι μεγαλοι τις μικρες. Με μερικες εξαιρεσεις,μην τους βαζουμε ολους σ ενα τσουβαλι
Γυναικες ...Για ολα εχετε αποψη...ακομη και τι θελει ενας αντρας. Ελεος. ...γιαυτο τα κανετε μουσκεμα οι περισσοτερες, γιατι...τα ξερετε ολα.
Προσωπικα για να απαντησω στο θεμα...μου αρεσουν οι γυναικες που ξερουν τι θελουν και που αισθανονται σαν κοριτσακια οταν χρειαζεται....με φωναξε κανεις ??
...
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Andreass66...μου αρεσουν οι γυναικες που ξερουν τι θελουν και που αισθανονται σαν κοριτσακια οταν χρειαζεται.
ας έχει η γυναίκα μυαλό και όλα τα άλλα έπονται
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Rapunzel89
Ω καλα... Απο νοικοκυρα με ποδια, μεχρι ανεξαρτητη γυναικα με την δικη της δουλεια, τον δικο της κυκλο, τις δραστηριοτητες της κλπ κλπ. Αλλα κοιτα οχι κ πολυ ανεξαρτητη, να χουν κ οι ιδιοι τον πρωτο λογο. Απο μανα των παιδιων τους, μεχρι κ Μπελουτσι. Ειδικα μετα την γεννα θελουν να σαι 90-60-90 κ ηλικιακα εννοειται να εισαι στα 30...μονιμα. Το αλλο δεν στο ειπα...σε θελουν κ κοριτσακι γλυκο κ άβγαλτο, αλλα κ στο κρεβατι πουτ@ν@...χωρις στο ενδιαμεσο να εχεις αλλες εμπειριες. Επιτρεπεται αντε το πολυ 1-2 μακροχρονιες σχεσεις. Περα απο αυτα...εσυ τι γουσταρεις να εισαι???![]()
Με το καλο να βγεις δημαρχος Γιωργακη. Αντε βρε σου ετοιμαζω και την κουταλα
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από giorgos170λαογραφία κάνομαι 'δωπέρα,
ή αυτογνωσιακά θέματα ...
>>>>>>>>>>να ξαναβάλω τις γριές του θανάση...
κ ας γίνομαι κ γραφική...
<<<<<<<<<<
εμάς μας ενδιαφέροι να βγούμαι δήμαρχοι ...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media