Μπελουτσι;;; μπααα!!!μεγαλη!
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Rapunzel89
Ω καλα... Απο νοικοκυρα με ποδια, μεχρι ανεξαρτητη γυναικα με την δικη της δουλεια, τον δικο της κυκλο, τις δραστηριοτητες της κλπ κλπ. Αλλα κοιτα οχι κ πολυ ανεξαρτητη, να χουν κ οι ιδιοι τον πρωτο λογο. Απο μανα των παιδιων τους, μεχρι κ Μπελουτσι. Ειδικα μετα την γεννα θελουν να σαι 90-60-90 κ ηλικιακα εννοειται να εισαι στα 30...μονιμα. Το αλλο δεν στο ειπα...σε θελουν κ κοριτσακι γλυκο κ άβγαλτο, αλλα κ στο κρεβατι πουτ@ν@...χωρις στο ενδιαμεσο να εχεις αλλες εμπειριες. Επιτρεπεται αντε το πολυ 1-2 μακροχρονιες σχεσεις. Περα απο αυτα...εσυ τι γουσταρεις να εισαι???![]()
Λαθος παρεες κανεις...να το κοιταξεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Rapunzel89
Ω καλα... Απο νοικοκυρα με ποδια, μεχρι ανεξαρτητη γυναικα με την δικη της δουλεια, τον δικο της κυκλο, τις δραστηριοτητες της κλπ κλπ. Αλλα κοιτα οχι κ πολυ ανεξαρτητη, να χουν κ οι ιδιοι τον πρωτο λογο. Απο μανα των παιδιων τους, μεχρι κ Μπελουτσι. Ειδικα μετα την γεννα θελουν να σαι 90-60-90 κ ηλικιακα εννοειται να εισαι στα 30...μονιμα. Το αλλο δεν στο ειπα...σε θελουν κ κοριτσακι γλυκο κ άβγαλτο, αλλα κ στο κρεβατι πουτ@ν@...χωρις στο ενδιαμεσο να εχεις αλλες εμπειριες. Επιτρεπεται αντε το πολυ 1-2 μακροχρονιες σχεσεις. Περα απο αυτα...εσυ τι γουσταρεις να εισαι???![]()
Ερώτηση που απευθύνεται σε άνδρες και απαντάνε κυρίως γυναίκες... Βρε κορίτσια... Βρε κορίτσια...!!!
Να πω εγώ πάντως, χωρίς να αρχίσουμε τα γνωστά περί νοικοκυράς και ποτ@ν@ς που λέει και η αγαπητή Rapunzel89, ότι όσο πιο σοβαρός και με το μυαλό μες το κεφάλι είναι ένας άνδρας, τόσο πιο σοβαρή γυναίκα θέλει δίπλα του. Και όσο πιο χαζοβιόλης είναι, τόσο πιο χαζοχαρούμενο κοριτσάκι θέλει... Προσωπικά, ποτέ δε θα μπορούσα να είμαι με "κοριτσάκι"...
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Rapunzel89
#18 Εχουμε κ αυτη την κατηγορία...ομορφη κ αμυαλη. Ασχημη κ φουλ αξυπνη. Το ξεχασα. Χαχαχα#21 Εχεις δικαιο. Επρεπε να ειναι 30. Να μην πω 25. Επρεπε ηδη η συγκεκριμενη να εχει πεθανει. Δεν λεει τωρα η μουμια. Που εμπλεξα! Χαχαχα
Εγω που είμαι...
Και έξυπνη...
Και όμορφη...
Και μαγείρισσα...
Και λογικόν άτομον...
Και κάτω των 30...
Τι να πω???
Άσε, "ομοιοπαθής" (εκτός η ηλικία) κι εγώ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από elenal12Εγω που είμαι...
Και έξυπνη...
Και όμορφη...
Και μαγείρισσα...
Και λογικόν άτομον...
Και κάτω των 30...
Τι να πω???
Εσυ θα δικαιωθεις στην επομενη ζωη
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από elenal12Εγω που είμαι...
Και έξυπνη...
Και όμορφη...
Και μαγείρισσα...
Και λογικόν άτομον...
Και κάτω των 30...
Τι να πω???
Γιατί να το κρυψωμεν αλλωστε
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Andreass66
#27...και μετριόφρων...το ξέχασες αυτό...η επί στροφη της άσωτου κόρης.
Στην επόμενη ζωή??
Ποια εννοείς?
1. Στην επόμενη ζωή μου εδώ στη γη? (Μετενσάρκωση)
2. Στην μετά θάνατον (αιώνια) ζωή?? ===> Εδώ θα είναι αιώνια η... αμοιβη μου..
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από The-Devil-ReloadedΕσυ θα δικαιωθεις στην επομενη ζωη
Τρέξε.. Τρέξε..
Που θα το βρεις??
Που θα το βρεις??
Το ... Καλάμι που ζητεις???
ΥΓ. Φρόντισε να είναι μεγαλο καλάμι...
Όχι τίποτα άλλο...
Για να μας χωρέσει όλες
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από alisida
Κοριτσια,οσες ειμαστε κατω των 80,λεω να πεταχτουμε λιγο να παρουμε το καλαμι του αλλου θεματος κ να ερθουμε να δωσουμε σωστες απαντησεις ,γτι λιγο πεσμενες και χλιαρες μας βρισκω !!(Φατσουλα που τρεχει να βρει καλαμι )
Πφφφ...έχω δικό μου καλάμι,πολυτελέστατο με 5 ταχύτητες...δεν έχω ανάγκη άλλα καλάμια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από alisida
Κοριτσια,οσες ειμαστε κατω των 80,λεω να πεταχτουμε λιγο να παρουμε το καλαμι του αλλου θεματος κ να ερθουμε να δωσουμε σωστες απαντησεις ,γτι λιγο πεσμενες και χλιαρες μας βρισκω !!(Φατσουλα που τρεχει να βρει καλαμι )
Θέλω κι εγωωω ωωω ωωω ωωω
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από jane_doΠφφφ...έχω δικό μου καλάμι,πολυτελέστατο με 5 ταχύτητες...δεν έχω ανάγκη άλλα καλάμια...
Άντε,επειδή σε συμπάθησα, θα σε αφήσω να το καβαλάς τις καθημερινές.
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από elenal12Θέλω κι εγωωω ωωω ωωω ωωω
Yeahhh hhh hhh hhh !!
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από jane_doΆντε,επειδή σε συμπάθησα, θα σε αφήσω να το καβαλάς τις καθημερινές.
Ωχ,μιας και το ανέφερες, κάτσε να ρίξω μια ματιά στα φρένα.
Παράθεση:
οπα !!Μην γκαζωνςτε ομως πολυ γιατι δε θα σας προλαβαινουν οι αντρηδες !!!(Φατσουλα που κανει οτι τρεχει καβαλημενη στο καλαμι-του αλλου θεματος- αλλα ριχνει και κλεφτες ματιες πισω να δει ποσοι θαυμαστες ακολουθουν )
Σχόλιο # 39 από alisida
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media